176898

-
én bízok az asusban az jó márka bár drága.. amugy miről van szó , :D
??? -
kisaba #17766 Kicsit OFF
Szerintetek melyiket?
ASUS VW192s
ACER AL1916WAs
Samsung 940BW
??? -
azt meg lehet csinálni hogy egy Xboxot két tcre kötünk rá ? és akkor nincs osztott képernyő mindenki a sajátján jáccik :) -
Nekem írtad??
Na mindegy ha igen akkor mondom: ezt a monitort lehet állítgatni. -
Saturn-ba vettem 60 ért. Van még.(EUPARK)
Azt mondták, h ezt vegyem, mert ha pixel hibája lesz akkor az lg kicseréli 1 pixel hibánál is míg a többi márka 3 pixel hibáig nem foglalkozik velük.
Az eladó srácnak magyarázom, h hogy szeretném a boxot erre elkezdi ezt a csatlakozott vegyem meg. Ahhh. :( -
Akkor szerinted, h érdemes?
Mit csináljak?! Megvettem ezt a szar kis csatlakozott 4 rongyért.
Hogy tudom megoldani azt, h a boxomat ne kelljen állandoan átdugogatni a vga-ba???
Mert ügye a vidkártyám is csak vga-t fogad el és a boxnak a csatija is vga. -
és bocs a spamért, de még1: lehet a képet "összehuzni" 16:9-re? most néztem az LGmet és ezt nem lehet (igaz, ez 5:4-es) ... :( azaz nem lehet a képméretet csökkenteni, növelni (függölegesen/vizszintesen) :( -
egyébként nagyon jo valasztas volt ez a monitor, brutál jo a kontraszt a leirás szerint :O megkérdezhetem, mennyi volt és hol vetted? -
deep: a megvett cuccok a profilhoz kötöttek
adi: vga2dvi CSAK akkor megy, ha az adott DVI bemenet DVI-I, azaz vegyesen analog és digitális jelet is fogad. a tftken levő dvi az pontosan DVI-D, azaz analog (vga) jelent NEM fogad -
Maga a monitor 60hz üzemel és akkor sem akarja úgy!:( -
Állítsd a kimeneti jelet 60hz-ra (valahogy), ha Windows betöltés még látszik. -
Na vettem egy monitort: LG L203WT
Következő a gondom, h GF4 kártyám van azon van VGA kimenet(csak az van).. Erre vettem egy átalakított ami VGA-ból csinál dvi-t De
úgy nem hajlandó megjeleníteni a moncsin a képet!:( -
Na most találkoztam egy érdekes dologgal. A banolt gépemet lecseréltem egy módosítatlanra. A vinyót ráraktam, minden ok, felengedett LIVE-ra. Csakhogy! Az eddig letöltött live arcade játékaimat tudtam minden profilommal játszani, most meg csak azzal engedi, amelyikkel letöltöttem. Ez csupán azért gond, mert egy másik profilommal van előfizetve a gold. Mi lehet ennek az oka? A dashboard frissítés óta van így? -
Zozo76 #17754 -
Zozo76 #17753 Jo, de ha valaki a neten is akar jatszani, nemcsak otthon magaban bohockodni, akkor csak kell a LIVE. Van ugyan KAI meg XBC, en is ezeket hasznalom de ott a HALO2n kivul alig van elet. Koze nincsen a LIVEhoz. -
Pont hogy a golemkonzol szarik a garira. Megbizhatatlan egy banda. (Tapasztalat!) -
tom235 #17751 egyébként mitől olyan nagy szám ha bannolnak live-ról? nem tudod letölteni a legújabb játékdemókat? hát ez szörnyű :), helyette játszhatsz a teljes másolttal. -
miért maradna meg? -
Zozo76 #17749 Na, ezt az oldalt kerestem. Igaz itt nincsen sajnos RGB vs SVIDEO, de eleg jol lehet latni pl az RF vs Composite vagy VGA csatlakozast. Vigyetek ra a kurzort a kepekre es varjatok! Lehet nincs is szamottevo kulombseg? Kozben itthon kiprobaltam es nem lattam szinte semmit. -
Hát ez igaz, és végülis ez tényleg jó (már akinek..), de viszont ha valaki netán nem tud erről, aztán így vásárolja meg a konzolt, és flashelve merészkedik Live-ra...hát nyilván percek kérdése lesz, hogy mikor bannolják... -
mi ebbe a durva? Legalább nem kell elvinned sehova hogy ki flesseljék és a garid is megmarad -
Zozo76 #17746 Vettem egy kabelt az XBOX360hoz hogy RGBn keresztul menjen a kep a TVre ne a gyari kompozittal, vizsont van SVIDEO csati is rajta (tudom hogy komponens is a gyarin, de SDTVm van ugyhogy nekem reszeltek). Viszont ott vagy ugye az XBOX Classic is. A TVn meg 3 bemenet van. AV1-rgb/kompozit, AV2-svideo/kompozit, AV3-svideo/kompozit (az AV3 mar csak kompozit mert addig baszakodtam az SVIDEO csatival mig erintkezesi hibas lett). Ugy tudnam bekotni hogy az XBOX360-at az AV2re SVIDEOkent, az XBOX Classicot meg az AV1re RGBkent. Az AV3ra meg mehet a PC kompozittal, azt ugyis csak filmnezesre hasznalom nekem az is jo oda. A kerdes hogy mennyire kulombseg van az RGB es az SVIDEO kozott kepminosegre? Tudtok oldalt ahol vannak osszehasonlito kepek? Valaki regebben linkelt ide de nem talalom mar. Most ezzel szarakodok itthon. -
hahh, azért durva, hogy a Golemkonzolon már úgy árulják az X360-akat, hogy flashelve vannak :DDD
"Viszi a backup lemezeket (írott lemezeket) A legújabb 5.3 FW!" -
Itt 1 kis videó az én 16:10 moncsimról, én észre se vettem a képnyújtást -.-
video
Jah 3GP formátum mobil miatt de a lényeget lehet rajta látni, Quicktime lejátsza! -
Gondoltam rá, hogy kirakom, de az ilyen típusú gyereknek ez semmit nem jelent. -
nem baj hogy ott a FAQ néhány bolttal... Pl konzolstudio elég korrekt árt ad... Meg ha visszaolvasnál,akkor ott vannak a kérdéseimre a válaszok..Az bőven elég nekedd... Mit tanítanak ma az iskolában ?:D
Mondjuk én is most fejezem be a 10iket :P és sok unalmas maszlagot tanítanak aminek semmi értelme nincs,,, -
remélem kapsz egy ban-t ... -
Hát szép jövő elé nézünk... -
szebben is lehetne
Xbox360
Xbox360v2 -
:D -
a jövő nemzedékét hallották ! -
erdei1989 #17736 kurva anyád
-
Na kérdezd még meg vagy háromszor, hátha nem láttuk még -
amdrula #17734 Sajna teljes képernyős lesz mert széthúzza kicsit. Ennek ellenére, ha 5:4-es monitort veszel, az a te bajod, boxhoz nem tenném, sőt már semmi máshoz sem, megszoktam ezt. -
erdei1989 #17733 Mostanában szeretnék egy X360-at venni.Hol? és Milyet érdemes venni?
infot pls! -
Felesleges, hiszen mikor visszállítod a gamertag-et, az adatbázisból hozzárendeli az időpontokat, mikor játszottál a játékkal.
Többen jelenleg is "két gépes megoldással" nyomulnak, és nincs semmi bajuk.
A Mfos úgy néz ki, csak valamilyen többtényezős metódus alapján a mod-dolt gépeket ismeri fel, tehát ha szűz gépel mész a live-ra, nem lehet gond.
Mondjuk olyan ökörséget, hogy játszik valaki egy megjelenés előtti játékkal, aztán pár óra múlva áteszi a vinyót a nem modolt gépre, és úgy lép fel a live-ra, nem illene elkövetni... -
erdei1989 #17731 Most akarok egy XBOX360-at venni.Hol? és Milyet vegyek?
Köszi a segítséget. -
Nem kell törölni a játékmentéseket vagy formázni a winyot? -
Tudtommal nem. -
liven kivül valahogy máshogy tudok demokat rakni az Xboxomra ?:)