176908

-
"Itt a piros, hol a piros?" :D
Viccet félre, ez inkább csak a tavalyi gépekre jellemző, az újabbak már ritkábban halnak. -
Senkit nem akarok ijeszgetni... én vagyok besz*rva :)
Nem divatból akarom fikázni a gépet. Xbox 360 nagyon is jó gép. Nagy a teljesítménye, és nagyon sok jó játék jelenik meg rá. Lehet, hogy írni fogok egy nagyobb véleményt a X360 konzolról. Csak így olvasgatm a fórumokat, nézegetem a videókat (Xbox360-ról persze), és nagyon gyakori az a hibajelenség, hogy három piros led. Igen, eddig nem bántam meg, hogy megvettem, sőt tetszik is, de leírtam a véleményem, kíváncsi voltam, mit reagáltok-e rá, hogy igaz az amit írtam, vagy sokkal kevésbé. -
Gondolom konzolboltban 35nél többet nem nagyon adnak érte -
Apronet-en mintha 55e-ért láttam volna új Core-t. Nekem nem tünnek jelentősen olcsóbbnak a ban-olt gépek, valamint a prémiumoknál ilyenkor a tulaj megtartja a vinyót, szóval én inkább újat vennék... -
Ami azért elég soknak tűnik a core árához képest. -
Patrik888 #17812 Használtan már 50.000-ért kapsz bannolt gépet. -
Bannolt gépeket mennyiért lehet elpasszolni? Mondjuk CORE kiszerelésben? Kellene 1 ismerősömnek olcsó bannolt CORE...csak nem akarunk belevágni megfelelő előzetes árak nélkül
-
Szeszmester #17810 Akkor vegyél vízhűtést.
Tudom, hogy vannak rossz darabok, meg hogy sokakat bannoltak a liveról, de nekem még egyik sem következett be. Ennyire szerencsés lennék? -
Azé durva rossz lehet neked ugy játszani hogy közben azon filozol hogy ; na most,...na most,...vagy talán most lesz valami baja. :)
Amig tökéletes, ahogy mondtad, addig Felesleges fikázni, ijesztgetni itt a jó népet!!!!!!!! Különben az jön le a hsz-d bol hogy divatbol szidod a gépet.
-
Kalozoner #17808 Egyébként én is már sok mindent olvastam de nem jöttem rá, de a felmelegedés is benne van abban hogy elkúródik a doboz? vagy hülyeséget kérdezek?
-
Kalozoner #17807 Ez az MS... jól megcsináltad..
-
Vízhűtéssel is haltak meg már 360ak. Sajnos szerencse kérdése, hogy meghal-e a géped vagy bírja a strapát... -
Szerintem hamarosan újra szét kell szednem a Xbox360-at. Eddig tökéletes volt, de a DVD drive sokszor sípol, illetve ahogy néztem a netes hozzászólásokat, hamarosan jöhet a három piros LED is. De amíg ez nem következik be, hagyom nyugodtan az X360-at, hogy véletlenül se csináljak benne kárt. Töprengtem a hűtésmódosításon is, sokfajta trükköt láttam a neten, de nem fogok még egy ventilátort beszerelni a gépbe. Egyrészt ronda, másodszor sok haszna sem lenne, vagy rontaná az egészet. Itt a legnagyobb probléma szerintem az, hogy szándékosan cseszték el a hűtést. DVD drive alá betenni egy alulméretezett GPU hűtőbordát, közben még a fólja is rajta van a chippen? Melyik b*romnak volt az ötlete? Igen, az jól néz ki, hogy ilyen kicsi a gép, külsőleg nem is nagyon érzékelhető, hogy 90-110 °C-on ég benne a GPU, csak előjönnek a piros ledek, és a neten lévő elvetemült megoldások, hogy csavarjuk törölközőbe a X360-at. Gratula... :/ Memória chippekre nem raknak hűtőbordát? Én csak az egyikre tudtam rakni, mivel nem volt több hűtőbordám, faterom a megkérdezésem nélkül kidobta a Zalman VF-700 csomagolását, amiben még volt memóriahűtő. :/ Tényleg igaza van annak, aki vízhűtésben gondolkozik, X360-hoz az a legjobb. Főleg mivel a DVD drive közvetlen a GPU felet helyezkedik el. Gondolkozok a beszerelésén, de az ára tart vissza. Előbb utóbb úgyis ez lesz, jön a három piros LED, és ha javítható lesz... -
Csak az utolsóra válaszolnék a magam parasztos módján: azt jelenti hogy egy kis elektronika kapcsolgatja a villanyt (háttérvilágítást) a monitorban asszerint, hogy mennyire ítéli világosnak a képet, és így gyak nagyobb kontrasztot próbálnak elérni. Ha úgy nézzük átbaxás. -
kisaba #17803 LG L204WT
Ezt próbálta már valaki? Nem tu valaki véleményt mondani?
A dinamikus kontrasztarány mit takar? -
Akkor vegyél! S mi midnyájan szerettetel várunk a live-on. -
Nem kerül háromszor annyiba. Prémium 85 alatt nincs. 3x85=255. Core pack 60 alatt nincs 3x60=180. PS3 ára 140 körül mozog. Ha rosszul számoltam javíts ki! -
Ha konkrétan nem tudsz semmit, akkor ne bocsájtkozz jóslásokba! Egyik géppel sem rendelkezel, nincsenek tapasztalataid. -
kösz..
Kicsit levagyok maradva, de ez a pci csatlakozás ez mi??
a jó öreg GF4200ti-nak milyen a csatlakozása?:O -
Unreal1942 #17798 Tudom nem apró, de talán itt is érdekel valakit!
Eladó pár hónapos XBox360 premium. Nincs flashelve, dobozában tartozékaival + egy vezetékes kontroller 2 eredeti játékkal. Fight night 3 és még valami Battlefield ezt nem tudom pontosan, hogy melyik nem az enyém.
A cucc azért kerül eladásra mert nem játszik vele senki. Talán 2-3 hétig volt használva és akkor se éjjel-nappal. 60 ezrest kérnek érte! Minden érdeklődés priviben jöhet. -
amennyiért megveszik :) fogalmam sincs ... 3-6ezer max :) viszont, fél éve 8 ezerért adtam el az ATI9550esemet ... szal, nem sokat kell rádobnod :) ráadásul nem feltétlen kell ennyire "jot" venned :)
itt nézelődhetsz: PH! bazár -
Kalozoner #17796 sztem prémium lesz, újjonan, számomra az igy most oké lenne... köszi a tanácsokat -
tsabigo #17795 bocs.rossz helyre ment :P -
tsabigo #17794 20 ezerért 0 naposat kapsz boltban, garanciával. -
Olcsi2 #17793 Ha hepped, hogy minden szart ki akarsz probalni es ot perc utan kivagni a francba, viszont nem akarsz online jatszani, akkor a flesses. Ha szereted a jatekaidat kijatszani plusz szivesen nyomod online, amit lehet, akkor a premium. Anyagilag elore nem megmondhato, melyikel jarsz jobban, ha kifognal egy jo minosegu flessest, akkor az bizti sokkal olcsobb lenne, de ha mar ket-haromszor kell szervizelni, akkor lehet, hgy inkabb anyazas lenne a vege (es nem biztos, hogy megeri azert, hogy mondjuk az X-Ment es az earth defense force-t kiprobald, heh). -
Szerinted mennyi a GF4ti4200 a reális ára:D:D??
Amúgy szted olyan cuccust nem tudok venni ami egy vga-ból kettőt csinál? -
Kalozoner #17791 értem, de akkor már a hűtéssel se kell szarakodni? mert úgy már télleg jobb lenne...ja és akkor az online az ad annyi élményt, hogy megéri húzosabb áron venni a dobozt? -
(1.5X annyiba kerül - de igazad van 3X annyi cuccos van benne
2 játéknál azért több is van rá
az onlájnon meg vásárolhatsz sima Visa bank-karival, és attól attól sem kell félni, hogy kidobnak) -
Egyértelműen a Premium. -
OK!
Köszönöm a válaszokat! -
Kalozoner #17787 Szevasztok! Kérdeznék egy talán már közhely dolgot, melyik éri meg jobban egy bannolt core gép 55K-ért pl, vagy egy vacsi új 80K-ért(prémium akkor már
) 1 év garival, és utána eredeti játékokkal persze nem 16K-ért hanem bizonyos helyeken olcsóbban mondjuk 5-7K-ért és később csere-bere...mert ha elqródik akkor a garis egyszerűbb, de a fleshelt meg a játék miatt ugye jóval olcsóbban jönne ki....szóval hosszútávra melyik sztetek???
-
vidd vissza!
3 napon belül bármilyen indoklás nélkül vissza kell adják a pénzt
(aztmondják majd h vásaárold le, de kötelesek visszaadni a pénzt ha nem akarod levásárolni) -
Adi: 2 dolog:
- vidd vissza a csatlakozot, amig még emlékszik rád a srác... gondolom blokk megvan, nem hiszem h szorakoznak veled, pláne ha mondjuk levásárolod ... de nekem pénzt is adtak vissza minden gond nélkül MM/Saturnban, nagyon rendesek voltak
- vegyél olyan videokártyát, amin van DVI kimenet ... gef4 elad, uj vga megvesz, sztem 4k ráfizetésével meg is leszel és még a vga-d is normálisabb, ujabb lesz :)
Ha azt a monitort lehet allitgatni, akkor lehet xbox hajtáskor kis fekete csikot képezel alul felül és akkor a képarány helyesen 16/9 lesz - bár majd meglátod, zavar e a 16/10 vagy sem ... :) 1400:1 NAGYON jonak szamit, ez ugyanis tudtommal NEM dinamikus hazugságkontraszt :)
dbb: keresd Turho-t itt a forumon ... irj neki pricit, ha mákod van javithato lesz a box .... 20k alatt meguszhatod, azthiszem kb. ilyen árakon ment egy GPU "heggesztés" :( szörnyű, h itt mennyi embernek előjött :( ez szol legjobban a warez ellen :(
kisaba: google, keress teszteket ... ill először hasonlitsd össze a technikai részleteket :) ne várj rá, h más tegye meg helyetted ... biztosan vannak szempontjaid ... a lényeg a jo, modern panel és a nagy kontraszt ill. a méret persze :) -
...
ezért akarok xboxot... jó gamek vannak rá, fejlesztenek is rá sok mindent... és olcsó -
Erre várhatsz mert nem fog ilyen bekövezkezni . Ott baltázta el az MS hogy képes volt ilyen félkész állapotban piacra dobni ezt a mindennek de nem minőséginek, megtervezetnek nevezett konzolt. Szégyen ! -
de háromszor annyiba kerül és JELENLEG van rá kb 2 darab jó játék... -
dbb #17781 Hát sajnos a Ps3 mérföldkővel jobb a boxnál legalábbis amit én hallottam visszajelzéseket:(( -
konkrétan nem tudok semmit, de egy idő után abba is előfordulhatnak ilyen hibák szerintem..Bár az is igaz hogy a ps1esem még mindig müködik bár nehezen olvas már néhány cd-t de müxik :)
-
Már mitől lenne szarabb idővel? Kifejtenéd bővebben? -
azért ne add fel... :P nekem még mindig az Xbox jön be..,, lehet hogy a PS3 egy idő után sokkal szarabb lesz mint az Xbox