Szerintem hamarosan újra szét kell szednem a Xbox360-at. Eddig tökéletes volt, de a DVD drive sokszor sípol, illetve ahogy néztem a netes hozzászólásokat, hamarosan jöhet a három piros LED is. De amíg ez nem következik be, hagyom nyugodtan az X360-at, hogy véletlenül se csináljak benne kárt. Töprengtem a hűtésmódosításon is, sokfajta trükköt láttam a neten, de nem fogok még egy ventilátort beszerelni a gépbe. Egyrészt ronda, másodszor sok haszna sem lenne, vagy rontaná az egészet. Itt a legnagyobb probléma szerintem az, hogy szándékosan cseszték el a hűtést. DVD drive alá betenni egy alulméretezett GPU hűtőbordát, közben még a fólja is rajta van a chippen? Melyik b*romnak volt az ötlete? Igen, az jól néz ki, hogy ilyen kicsi a gép, külsőleg nem is nagyon érzékelhető, hogy 90-110 °C-on ég benne a GPU, csak előjönnek a piros ledek, és a neten lévő elvetemült megoldások, hogy csavarjuk törölközőbe a X360-at. Gratula... :/ Memória chippekre nem raknak hűtőbordát? Én csak az egyikre tudtam rakni, mivel nem volt több hűtőbordám, faterom a megkérdezésem nélkül kidobta a Zalman VF-700 csomagolását, amiben még volt memóriahűtő. :/ Tényleg igaza van annak, aki vízhűtésben gondolkozik, X360-hoz az a legjobb. Főleg mivel a DVD drive közvetlen a GPU felet helyezkedik el. Gondolkozok a beszerelésén, de az ára tart vissza. Előbb utóbb úgyis ez lesz, jön a három piros LED, és ha javítható lesz...