176898

-

-
ez szted a sima xbox topikja ? ha ott kérded, majd válaszolok :D -
újabb értelemfröccs... grat. -
Patrik888 #17844 Az Xbox 360 és az EU:Az Európai Fogyasztóvédelm Bizottság biztosa ultimátumot küldött a Microsoft-nak! -
CsA!
Ize a sima xbox-os játékoknál is fontos hogy milyen a Proper?
Me én akarnám haverral játszani a Mortal Kombat Armageddon-t, de csak USA properbe van. -
Ez jó! :D -
Senki. Én leadtam mert már meguntam a sok nyomi lázongását ha kitöröltem egy ilyen fölös kommentet. -
igen feltűnt, meg az is hogy minden egyes nap van 1-2 ilyen ember aki betoppan ide és tud ilyen értelmességeket kérdezni... ki most a házigazda?? -
Nem tudom feltűnt-e de nem tegnap óta megy ez. Mikor én voltam házigazda ezeket csuklóból töröltem de hát ők akarták hogy ez legyen... -
BAAAZDMEG FAQ-Techinaki Segítség!!!... csináljatok má valamit a banerral, mer nem voltam 4 napig, beírtak ide 300 új hozzászólást, a 300ból ha 10 közöl valami új infót és még nem hangzott el akkor már sokat mondtam! és ugyanazokat a dolgokat kell leírkálni 20adszorra is!! meg különbenis olvass vissza ott a kereső a lap alján! -
Rena11 #17837 sziasztok
kérdésem?
1 barátom viszi flesh-re a gépét és nem cserélnek benne hüttést szerintem arra szükség van valaki hozzáértő írhatna hogy flesh nél kell e vagy nem
előre is köszi
-
Szeszmester #17836 Az enyém is.
A Tenchu Z hó közepén jön és eléggé várom. -
A Tenchu Z -röl tud valaki valamit?
-
amdrula #17834 Inkább a mostani :D -
erdei1989 #17833 köszi!!:)
-
Semmilyet. Ha kifingik megy gariba. Nekem is érintetlen és semmi gondom idáig. Ha meg flashelt és már ugrott a gari akkor hűtésmod. -
Ha még aktuális a banner kép "pályázat", itt van két egyszerübb....ha jó?!
Az egyik mozgo gif. Nem tom azt belehet e tenni....
ITT
ITT
-
erdei1989 #17830 Akkor milyen módot tudsz ajanlani?? -
Semmit sem ér. Max leég a konzolod vagy kifingik a vinyód mert energia ingadozást okoz. -
erdei1989 #17828 sziasztok szerintetek mennyit ér egy külsö hűtés,van -e hatása??http://konzolstudio.hu/index.php -
Talán valaki írta hogy be kell telefonálni Ms ügyfélszolgálathoz bediktálni a gép sorszámát és akkor 2 év. -
Pedig azt hittem, hogy ilyenkor alaplapot vagy -indokolt esetben- akár teljes gépet is cserélnek. Egy ilyen csere a törvény betűje szerint fődarab cserének minősülne... -
Olcsi2 #17825 Nem. -
nemtudom pontosan hogyműködik de vki mindjárt válaszol majd rá :) -
Hello,
egy kérdés ezzel kapcsolatban: ez a csere fődarab cserének számít? Ha igen, akkor meghosszabbítják a garanciát további 2 évvel (a cserétől számítva)?
Üdv:
Andrew -
2 év van rá?
azthittem csak 1... -
Ha veszel egyet két évig ne nyúlj hozzá' Ennyi garanciát vállal az MS a gépre. Ha bedöglik futár viszi-hozza max. 15 napon belül. De jellemző az egy hét inkább. -
A nyitott házzal szerintem jól szellőzött X360. De úgy elég csúnya :/
Még van egy apróbb probléma... Ha leveszed a burkolatot róla. Ráírták szépen a DVD drive-re, hogy Class1 Laser product, de amint kapcsoltam be a gépet, láttam az olvasófejnek a piros fényét közben úgy, hogy DVD drive nem volt szétszedve. Nem tudom, mennyire veszélyes az a sugárzás, még nem néztem utána, de szerintem nem véletlenül van rajta az a figyelmeztető jelzés minden CD/DVD lejátszón. Szóval aki nyitott X360-at bekapcsolja, tegyen a DVD drivere valami kartonpapírt, esetleg CD tokot. Szerintem nem a túlmelegedés miatt sípol. Lehet, hogy a lemez minősége miatt.
Lehet, hogy lefogná a gyári hűtést az a venti. Bár nem tudom. Mindenesetre lehet hogy jobban járnál, ha a jelenlegi hűtést tuningolnád fel. Például: Fordulatszám emelés. Bár vannak a boltokba speciális ventilátorok, amik jobb hűtést, több levegő kiszállítást "igérnek", de vélemények/tapasztalatok alapján nem sokat ér. -
AGP-s! amit linkeltem hirdetéseket, azok is mind azok ... (lehet szürni csatolo alapján)
TothLaci: és ha nyitott házzal használod a 360-at, akkor is sipol a dvd olvaso? (csak probaképpen - azaz akkor is van tulmelegedés?) Én ha veszek egy 360-at, lehet rakok a tetejére egy nyílást, esetleg ventit ... lehet téves gondolatmenet, mert neten még nem nagyon láttam igy modositott boxot, pedig logikus lenne a hűtés javítására ... nem? -
Az enyém 2006-os novemberi széria. :D -
"Itt a piros, hol a piros?" :D
Viccet félre, ez inkább csak a tavalyi gépekre jellemző, az újabbak már ritkábban halnak. -
Senkit nem akarok ijeszgetni... én vagyok besz*rva :)
Nem divatból akarom fikázni a gépet. Xbox 360 nagyon is jó gép. Nagy a teljesítménye, és nagyon sok jó játék jelenik meg rá. Lehet, hogy írni fogok egy nagyobb véleményt a X360 konzolról. Csak így olvasgatm a fórumokat, nézegetem a videókat (Xbox360-ról persze), és nagyon gyakori az a hibajelenség, hogy három piros led. Igen, eddig nem bántam meg, hogy megvettem, sőt tetszik is, de leírtam a véleményem, kíváncsi voltam, mit reagáltok-e rá, hogy igaz az amit írtam, vagy sokkal kevésbé. -
Gondolom konzolboltban 35nél többet nem nagyon adnak érte -
Apronet-en mintha 55e-ért láttam volna új Core-t. Nekem nem tünnek jelentősen olcsóbbnak a ban-olt gépek, valamint a prémiumoknál ilyenkor a tulaj megtartja a vinyót, szóval én inkább újat vennék... -
Ami azért elég soknak tűnik a core árához képest. -
Patrik888 #17812 Használtan már 50.000-ért kapsz bannolt gépet. -
Bannolt gépeket mennyiért lehet elpasszolni? Mondjuk CORE kiszerelésben? Kellene 1 ismerősömnek olcsó bannolt CORE...csak nem akarunk belevágni megfelelő előzetes árak nélkül
-
Szeszmester #17810 Akkor vegyél vízhűtést.
Tudom, hogy vannak rossz darabok, meg hogy sokakat bannoltak a liveról, de nekem még egyik sem következett be. Ennyire szerencsés lennék? -
Azé durva rossz lehet neked ugy játszani hogy közben azon filozol hogy ; na most,...na most,...vagy talán most lesz valami baja. :)
Amig tökéletes, ahogy mondtad, addig Felesleges fikázni, ijesztgetni itt a jó népet!!!!!!!! Különben az jön le a hsz-d bol hogy divatbol szidod a gépet.
-
Kalozoner #17808 Egyébként én is már sok mindent olvastam de nem jöttem rá, de a felmelegedés is benne van abban hogy elkúródik a doboz? vagy hülyeséget kérdezek?