176898
banner
  • partizan182
    Nemtom neked milyen géped van, de a kicsomagolásra az enyém pont nem számít fel díjat :)
  • LordAndrew
    Ez rosszul esett... Nem vagyok olyan hülye. Egyébként az írottért is fizetni kell: 640 Ft DVD + az általam ráfordított idő (letöltés, kicsomagolás, felírás). Szóval az 1000 - 1200 forintot így is megközelíti az ára.
  • Bendy
    Játék kölcsönző engem is érdekel BP-en, főleg ahol xbox1es fifa07et tartanak. Lemásolnám 360ra és beletenném a magyar hangot.
  • arty
    van, nexusé ...

ewergo: ez akkor igaz, ha olyan hülye, h fizet az irott játékért ... pláne 2000ft-ot, amikor 2500ért eredetit kap... vagy amit nekem is ajánlott itt vki, az 1800ft-os topspin2-t ... :)

holnapra jön a samsung ts-d162c dvdolvasom (4k) ami 1:1 xbox360 backupot csinál eredetiről, modositott firmwarrel, nem kell szétkapni hozzá a boxot ... igy elvileg nem bannolnak majd a lájvrol :) igy lehetnek majd eredeti és másolt játékaim is ...

magyarországon egyébként van ilyen, h "játék kölcsönző" ?
  • Zsoltika 007
    Nem a flash itt a gond hanem a ház megbontása.
  • TrIp
    most nemtom mit nemértesz... az alaplapcsere (ami 40e) meg a gpu újraforrasztás (ami 6e) az nem teljesen ugyanaz..

újraforrasztott gpu-s xbox van valakinél akinek megint megdöglött??:D

nekem január óta megy flash+hűtésmoddal (egyszerre csináltattam, ezek nélkül ment kábé 10 percet előtte), 3piros ledem meg soha nem volt még... egyszer fagyott le, de szerintem a lemez a szar mert szétjátszottam már a pes6-ot :D
  • Gyúrógép
    Prividre válaszolva...
    A hűtésmód és a fless egyszerre lett csináltatva.
    " általad említett oldalt is ismerem"
    Akkor ezek szerint mégse...:DD

• Ewergo
    "Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta"

Ha kell priviben megadom a tuti gép eladás helyet de az "apro"-ban is benne van.

Nem tom hogy jol értelmeztem e de egy évben 5-6 játékkal játszanál csak?
    50 ropibol te 25 irott gémet veszel...!
  • LordAndrew
    Szia,

azt nem kétlem, hogy rabló trógerek és az általad említett oldalt is ismerem, ahol újrakreálják a proci forraszpontjait, de pont itt a fórumon is volt valaki, akinek behalt a gépe, megcsinálták neki a 6e forintos varázslatot, aztán pár hét múlva újra megdöglend... Ebből azt szűrtem le, hogy nem 100%-os megoldással állunk szemben.

Andrew
  • Gyúrógép
    Ha nem vmi idiótával csináltatod akkor frankón vissza lehet tenni a matricát hogy a kutya se veszi észre.
    Ha nincs hűtésmód az olyan 100% hogy 3 ledes lesz nagyon kevés kivételtől eltekintve...
  • Gyúrógép
    Ebből is láccik hogy az összes konzolboltos rabló tróger.Itt 6 ropi a 3 led orvoslása:http://x-media.xel.hu/page.php?7
    És nem 40 !! jééézus
    Kérdzd má meg nekem a konzolbótos haverodtól aki olyan ócsón dógozik nekem miért nem fosott be a gépem 1 év után a flessel ?
  • LordAndrew
    Sajna én nem tudom megflash-elni, sem időm, sem kedvem ezzel foglalkozni. Megéri azt a 3e Ft-ot nekem. Hogyan gondolod ezt a MS-os garis javítást? Nincs ezen valamilyen matrica, plomba, izébizé, amivel meg tudják állapítani, hogy a gép ki volt nyitva? Ha igen, akkor hiába tetetem vissza a régi FW-t, elhajtanak a rákba... A hűtésmodról nem is beszélve - ahhoz forrasztgatni kell, amit meg biztosan észrevesznek. Vagy úgy gondolod, hogy ne csináltassak hűtésmodot, csak flashelést és a matricát v. plombát a boltban meg tudják oldani? (Erre -bevallom- nem kérdeztem rá sehol)
  • Kandurex
    Nem tudom mennyire életképes megoldás, de:

Megveszed, aládurrantod a flasht, meghibásodik, mondjuk 3 LED, vissza a régi flash -t, beadni a microfosnak gariba.

tipp...
  • Gabe18
    Először is kezdjük ott hogy a flash-nek semmi köze ahhoz hogy meghibásodik vagy sem.3 lednél se az alaplap cserével és ezáltal 40 ezernél közdődik a javitás.(persze ha nagyon le akarnak húzni akkor ezt is mondhatják kapásból)
    Pusztán az anyagiakat figyelmebe véve biztos hogy megéri flasheltetni,főleg ha csak off-line akarsz játszni.De ha LIVE-on is akarsz akkor per pillanat elég bizonytalan a helyzet.
  • LordAndrew
    Sziasztok,

egy szusszanásnyi szünethez jutok hétvégén, valószínű, hogy most pénteken megveszem a konzolt. Viszont...

Azt még nem döntöttem el, hogy okosíttassam-e. Több konzolbolttal beszéltem, és szinte egyöntetű volt a vélemény, hogy 1 éven belül számíthatok a gép meghibásodására, ami nagy valószínűséggel alaplapcserével orvosolható csak.

A kérdéseim a következőek lennének:
    -Van a meghibásodásra vonatkozó bármilyen statisztika (ami nyilvános)? Nem fontos hivatalos MS statisztikának lennie, beérem valamilyen forgalmazói vagy házi statisztikával is...
    -Százalékosan mekkora az esélye, hogy egy új gép 3 ledes lesz? (Hűtésmod esetén és anélkül)

Pusztán az anyagiakat figyelembe véve (nem akarok moralizálni és flash/nonflash vitát szítani a fórumon belül) megéri-e flasheltetni szerintetek?

Én úgy gondolkodom most, hogy a meghibásodási esély kb. 50%-os, ennyi az esélye, hogy megflesselve behal a gép és kb 40e Ft-ért lehet új életet lehelni bele, ami kb 4 játék ára + utánajárás, ami (a ráfordított időmet tekintve) kb 10e forint. Viszont ez az 50e ft addícionális ráfordítás nem biztos, hogy bekövetkezik... Amit viszont rá kell fordítani az egy flsh+mod (5e) és egy DVD író, ami tud DL lemezeket pörkölni (7e). Ha játékot veszek, kb 5-6 db progit tudnék venni ennyi pénzből (ha az 50 gurigát is számolom és "worst case"-re kalkulálok), ami kb megfelel egy évi játékadagomnak (évente nem szoktam 2-3 játéknál többet végigvinni, de 5-nél többet letölteni sem nagyon. "Casual" játékos vagyok )

Ezen információk ismeretében mit mondtok? (Pusztán az anyagiakat figyelembe véve)

Köszi:
    Andrew
  • zsolt2800
    köszi
  • Patrik888
    OFF
    Deep privi!
  • Olcsi2
    pedig en bepotyogtem... :)
  • Olcsi2
    telleg lehet ugy is? Na ezen jot rohogtem, en ugyanis a japan gepemen csinaltam anno es az meg locale japanra volt alapbol belove, ugy meg nem talaltam mast, csak japan karaktereket. hehe. Ma is tanultam valamit. :)

Egyebkent az a 40ezer joval kevesebb, mert az irasos kommunikaciora csak a toredeket hasznaljak, ha jol tudom, par szazat talan. Ha minden igaz, a szavakat nem a 40ezres karakterkeszletbol irjak le, hanem a kiejtes szerint, par szotag megfelelojebol rakjak ossze.
  • partizan182
    Én csináltam japán acc-ot simán elfogadta emberi betűkkel is, nem kellett krikszkrakszolni (szép is lenne, van vagy 40 ezer karakter...)
  • TrIp
    most ezt nem mondod komolyan... japán karakterek nem annyian vannak mint a mi abc-nk... azt egy kicsit komoly lenne a joypadról bepötyögni:D
  • Olcsi2
    Hat epp ez az, ez igy nem jo... :) Ha japan accountot akarsz csinalni, sajnos japan karakterekkel kell a cim. De az iranyitoszam formatumahoz azert hasznalhato az a link is.
  • TrIp
    azé annyira nem bonyolult... de tessék: 31 Oyama Narita, Chiba 286-0131 Japan

http://www.asiarooms.com/japan/tokyo/narita_excel_tokyu.html
  • EmThor
    május 31. ig tartott a 20 rugós csatasorbaállás :/
  • Olcsi2
    Nem ertem, a kerdes miert hulyebb azoknal, akik a routeruket nem tudjak rendesen konfiguralni a live-hoz. Egy japan accountot szeretne csinalni az xbox360 gepen. hova a budos francba irja, ha nem az xbox 360 topikba? ha pedig te pl annyira isten vagy japan cimek kereseseben a google-ban, esetleg segithettel volna neki a leugatas helyett. Ez kivetelesen nem annyira egyertelmu, mint beirni, hogy "xbox 360, backup, flash, mod", ami tortenetesen sokkal gyakrabban ussza meg a leugatast.
  • Olcsi2
    En csak ossze-vissza kattingattam es sikerult csinalni, szal probalkozz. Kizartnak tartom, hogy ha talalsz is a neten, akkor be tudod gepelni. Talan az egyetlen amit ki kell kiserletezni az az, hogy az iranyitoszam hany karakterbol alljon, de ha este ha hazaerek es meg mindig nem sikerult, akkor megnezem neked a Blue Dragon dobozan a Mistwalker vagy z M$ iranyitoszamat... :) Eternal Sonata demo mindent visz!!!
  • Bendy
    Nem tudjátok, tart még az akció amikor 20e-ért beszámítják a régi konzolodat ha 360at veszel? Hírdetés szerint lejárt 31én...de hátha rajtuk rohadt a készlet
  • TrIp
    szerintem nem erős... célt elérte, nem is írt ide több baromságot, és ha kell beírom az összes hülye hsz.-re.
  • lui24
    Én ma regisztráltattam a gépet az ügyfélszolgálaton és igy a vásárlás napjátol 2 év garit válal az MS. Kellett a széria szám és a számla kell a vásárlás dátumának igazolásához.

Csak azért írom mert ma volt ilyen kérdés:)
  • tejföl
    A Bazdmeg egy kicsit erős. Ha zavar a sok értelmetlen hozzászólás, ne reagálj rá!
  • Ewergo
    Hopp...most látom hogy lesz Turok is.
  • TrIp
    japán címet?! xDD most nemazé, de ennyi erővel kérhetnél japán címet az rtl vs. tv2 topikban is... google!!
  • zsolt2800
    Sziasztok! Tudna nekem mondani valaki egy japán cimet,mert szeretnék csinálni egy japán gamertagot,hogy 1-2 demot kipropálhasak! Köszi
  • teddymac
    Eladó eredeti:

Final Night Round 3

NFS: Most Wanted

Db:6K
  • KADARKA
    Van egy Thermaltake Tide Water (vizhűtőm) áron alul eledó! Ha érdekel valakit priviben irjon...
  • Ewergo
    Nagyon jó game.
    Vedd meg!
  • Patrik888
    Valaki írjon már valami véleményt az X360-as Test Drive:Unlimitedről.Köszi
  • Olcsi2
    Hja, pedig ezek most mar bazira low-budget jatekok. A gameren egy srac a TopSpin 2-t 1800ert arulja... :) FIFA07 is 6 korul megy max... Szal, ha sikerul kigyogyulnod a 20 jatek betegsegbol, akkor nem olyan draga szorakozas az.
    Nalam egyszerre max 3 megy parhuzamosan, de azok addig, mig ki nem jatszom oket. Ennyi eleg a valtozatossaghoz es folyamatos kihivast is jelent. Raadasul egesz kis anyagi raforditassal lehet porgetni oket. Sot, ha egy-kethavonta bevallalsz egy ujabb regiomentes cuccot a play-asiarol, akkor olcson jutsz jol forgathato cserealaphoz (ertem ezalatt pl, hogy mondjuk most megveszed a Pirates of the Carribean-t 8500 korul ujonnan es azert aztan mar cserelhetsz a mostanaban megjelentekre is)
  • arty
    ha sikerül kigyogyulnom a "20 játékot játszok egyszerre, mindegyikkel fél orákat" stikkemből, talán. az a baj, h induláskor meg kellene vennem a pgr3-at, doa4-et, mk: armageddont, mercenariest, topspint, fifa07et, burnoutot, forzát ... xboxon ezekkel játszom/ezek előző reinkarnáciojával (meg még pár kevésbé ismerttel), sajnos anyagilag ezt már nem engedhetném meg magamnak ... szeptembertől melozok ujra, akkor talán a 360 majd belefér, de ennyi játék nem nagyon :( előző X-en se hiányzott a live, és bár ezen szivesen kiprobálnám (mivel az első honap gold ugye ingyenes), csakhát a backup és az origi-live nem megy egy gépen :( (ill. ez egy nagy kérdjel... őszig tán kiderül)

szal, két gép kellene, de az már tényleg elérhetetlen :)
  • baxxter8
    Eladó 1 db xbox live 1 éves feltöltőkártya 11 ezerért [email protected]