176898

-
Olcsi2 #17927 Itt a germanoknal napi 2,10 EURert lehet jatekot kolcsonozni. Ami azert nem kis penz, bar igazsag szerint egy Shrek-re pl boven eleg ha kiveszed szombat delelott es visszaviszed hetfon osszesen 4,20 EURert (vasarnap ugye minden zarva alapbol.. :) Erdekes viszont, hogy sok jatek annak ellenere megtalalhato a kolcsonzokben, hogy a hatuljara nagy betukkel ra van irva, hogy "nem kolcsonozheto"
Az otthagyod a jatek arat es visszaveszik a jatekot egyebkent nem hulye otlet. Az elejen bizalom kell a vasarlo reszerol, de ha elterjed, hogy korrekt az uzlet, akkor biztosan jon a bizalom is magatol. Ezzel egyebkent talan ki is kerulod a kolcsonzest, hiszen ez inkabb egy vasarlas, ami visszacsinalhato. -
Most akkor, h van ez az egész?
Ha eredeti gammel megyek fel flashelt boxal akkor az gáz v. nem? -
Te jelentetted ki az idézett részben!
-
mutasd meg, hol irta BÁRKI a fejlesztők közül, h modositott fw-el biztonsagosan lehet LIVE-ozni ? minden nfo alján ott volt h csak saját felelősségre. az FW ráadásul már a 3.x verzio ota tökéletes, a gond a szar imidzsekkel van, ami miatt lebuksz :) -
KREON fw leiras
:) -
"azt nem látják - egyelőre"
Honnan tudod? Ők mondták? Vagy vmelyik hacker? Azok azt is mondták hogy az (akkori) új firmware-t már nem szúrják ki, mégis ban lett a vége. Én ezek után nem követném őket vakon.
-
azt nem látják - egyelőre
szeszmester: miért ne kapnád vissza a pénz 90%-át? a bolt se magának az ellensége ... azaz neki az a jo, ha viszek heti 1 lemezt ...
sztem játékot amugy is vissza lehetne vinni, ott a live képesség a lemezen, kivülről nem látszik, h nem fog menni itthon - hiszen nincs live magyarországon ... hazavittem, nem ment, nem teljesiti amit vártam -> pénzvissza
nem életszerű, szal ha per lenne belőle, belebuknék gondolom :) szal, kéne játék kölcsönző ... "legális" :) -
amdrula #17920 Gondolom nem nekem szántad :P -
Szeszmester #17919 Annyira egyszerű, dugd az azonos színű kábeleket az azonos színű csatlakozókba! Alsó tagozat bazze. -
Szeszmester #17918 Szerinted ez menne? Nem vásárolnák vissza.
Mondok egy jobbat.
Első körben ugye leteszed letétnek a teljes vételárat.
Te a kiválasztott játékot elviszed és kipróbálod az ár 10%áért (mondjuk). Utána jogodban áll elállni a vásárlástól, természetesen a pénzt nem kapod vissza. Jogászok, ez menne? -
És mi van ha látják liveon hogy flashelt a géped? -
az a backup elmez logolás, ez ugye a live-on logolodik, nem a winyomon vagy titkos helyen a 360ban? :D
ha pedig ez a helyzet, h online logolodok, akkor ha offline játszom backuppal, online eredetivel, akkor nem bannolnak? jól gondolom? -
amdrula #17915 Komolyan nehéz lenne megnézni a leírását, ha enyire nem vágod?
Amúgy az van, hogy ha scart, akkor nem kell az RGB. -
Patrik888 #17914 De vettünk Scartot.De abból is kijönnek ilyen színes kábelek.Akkoir most mivan? -
amdrula #17913 Adtak hozzá egy "kézikönyvet" is, ha jól tippelem... -
Gondolom akkor nincs rajta komponens bemenet. A kapcsolót sd-re és a fehér piros sárga dugót a helyére dugni és kész is. Vagy lehet scart-al is ahogyan előttem is írták. -
Hát színszerint dugd be.
Vagy scartba dugd.. -
Patrik888 #17910 megjött a boxom de van egy kis gond.6 kábel van ugye azokat hova kell bedugni?mert a tv-be 4 db van de abból 2-őbe nem passzol.hang van de kép nincs:S -
azt kellene csinálni, h te tulképpen "megveszed" a lemezt és a végén kevesebbért ők "visszavásárolják" :) ez igy nem kölcsönzés ... tényleg fura, amikor csomo játékra teamxboxon irják, h megvenni nem, de egy hétvégére érdemes kikölcsönözni, mennyire más világ :)
najo, mondjuk az is tény, h itt szinte mindenki lemásolná a kölcsönzött lemezt ;) -
érdemes pl a -ben eredeti, használt xbox játékokat venni 1500ért, amink mennek 360on is:)JOEYSTATION -
LOLOLOL!
5 ezerért van új!! Fóliás!
Nézelődj kicsit Joeystation -
Jissi #17906 Gondolom a film DVD-nél is megteszik, de ismerve az itthoni állapotokat, simán el tudom képzelni, hogy valamiért ez a játékoknál a többszöröse...
Megkaptam közben a sablonválaszt:
Javaslatát továbbítottam az illetékes felé.
Üdvözlettel:
Szücs Edina
ügyfélszolgálati ügyintéző
DVDrent Kft.
-
Chrisss #17905 Ha nem full hd tv-je van akkor szinte mindegy a két felbontás közül melyiket hasznlája valaki, mert az 1080i-t úgyis átalakítja a tv. hiszen ezt a felbontás a normál hdready tv-k nem tudják megjeleníteni. Amúgy az 1080i-t picit élesebbnek ,de kevésbé stabilnak fogjuk látni, mint a 720p-t. -
Olcsi2 #17904 Lehetseges volna ilyesmi (anno en is gondolkodtam valami hasonlo beuzemelesen), csak az a baj, hogy a kolcsonzoknek ki kell fizetni a jogdijat az egyes jatekokhoz, az meg valoszinu eleg sokban volna. -
Rena11 #17903 ja még annyi én nem fleshelek és nem is fogok jó nekem így eredetiben a játék így sokkal többet ér nekem mint 1 copy-zott lemez meg nem esek a bőség zavarába :) -
Rena11 #17902 hol láttál ilyen olcsón játékokat ?
egyépként én 4000ért vettem most fifa 07-et de használtat és a postaköltség 1700ft -
Jissi #17901 Tényleg, van valami elbaszott magyar jogszabályi akadály a nagy videojáték kölcsönzök megjelenésének nálunk? Simán kiperkálnám a havi 3-4 eFt-ot nekik azért az 1-2 lemezes kvótáért, a'la gamefly.
Ez lenne a normális kölcsönzési módszer, nem a hagyományos magyar mutyizás, hogy piaci kofaként alkudozni a visszacserélendő lemezzel.
Írtam is a dvdrent.hu-nak, hogy tervezik-e bevezetni, bemásolom majd ha válaszolnak. -
Ja, a Mediaban már 40 ezerért van PSP.
Még mielött valaki megint....... :) -
Figyu van eredeti, másolt, és irott lemez. Még mielött összekever(néd)nénk öket.
Az eredeti lemez olyan, amit hivatalos üzletben veszel nem feltétlen origi foliásnak kell lennie. A másolt, az lehet irottrol meg eredetiröl másolt...tök mindegy mert az már nem eredeti, mert irható lemezen van! Az irott lemez, progi meg egyértelmü...
Huu...na kicsengettek vége az órának! :)
-
egy eredeti játék nem attol eredeti, h bemész a megjelenéskor az 576ba és megveszed foliázottan :) nem azt mondtam, h a Forza holnaptol 2500ft az 576-ban ... de pgr3 van annyiért, nfs:MW is, fifa07-t láttam 4000ért, stb stb ... de asszem Tejföl irta h 1800ért van topspin2 vmelyik aprohirdetés-forumban ...
TothLaci: tom, h attol még fleselni kell :) a papiros trükk miből áll amugy? amerre olvasgatok, mindenhol csak érintik a témát :) -
YMan #17897 "em tudom eldönteni hogy 720p v. 1080i ben játszak szerintem nem sok különbség van de mégis.Köszi. "
Szerintem állítsd át a LEGKISSEBB felbontásra ha annak ellenére van kérdésed hogy látod a különbséget. Hihetetlen mennyire nem használja a fejét sok ember.
kb ilyen "okos" kérdésed volt:
"Az öcsém megfogott egy merőkanalat otthon, aztán én is szedtem vele és utána maszturbáltam a kezemmel, LEHETEK TERHES az öcsémtől?" -
Cselesen kötötted át a témát! :) Indithattál volna ezzel is.
.
Ez a Transformers jaoonak látszik...!
-
Kalozoner #17895 technikai Segítség menűpont... -
#17894 És hogyan mivel kell kiírni a játékokat. -
Gondolom a tv-d csak leskálázza az 1080i-t. Úgyhogy 720p is elég. -
#17892 Sziasztok.Most vettem egy X360-at Premium-kivitelben 80 Ft-ért Flashelve 10 games-el.Kérdésem SONY 82cm-es BRAVIA-n játszom és nem tudom eldönteni hogy 720p v. 1080i ben játszak szerintem nem sok különbség van de mégis.Köszi. -
Bár az igaz, hogy az a PC DVD rom is módosított FW-vel tudja olvasni az X360 lemezeket, de sajnos a backup játék futtatásához is flashelned kell a gépet, vagy a lézerfej mozgását korlátozod, de az nem egészséges. -
Az eredeti azt jelenti hogy gyári, oridzsi, nem másolt tehát eredeti gama amik pl az 576 üzletben lehet kapni.
Ezekkel az alap elvárásokkal engem is érdekelne hogy hol lehet ilyen eredeti gémeket venni mindegyiket darabja 2500-ér.
Megköszönném ha leirnád! "Segitsünk egymáson!)
-
azt irtam: "... ha olyan ...", reméynkedtem h nem vagy az és egyáltalán a legjobb lenne, ha senki nem fizetne érte :) Fizetni CSAK eredetiért.
Attila8805: de, flash sajnos kell (iXTreme1.0 - live kompatibilis egyelőre). És persze eredeti lemezek is kellenek ...
Bendy: ugyan ez a tervem!!!!!!!!!! :) Miota megvan x-re a fifa07 magyarul, azota tervezem ... hülye EA nem adta ki 360-ra normális modon a 07et, pedig azért biztosan adnék pénzt :) -
ezzel azt akarod mondani hhogy úgy írja meg mint az eredetit tehát flash se kell?