176898
banner
  • mucsácsó
    Tenchu Z megjelenési dátumok: 2007/06/12 (USA) és 2007/06/29 (EU)
  • Zsoltika 007
    Nekem is 54%-nál behalt. Majd holnap. Tenchu-t még el se kezdtem.
  • Joe004
    Tenchu Z nagyon bejön vagy 10X végigvittem a demot, ilyen játékok miatt vettem konzolt -.- ! Mikor jön tud valaki dátumot? Shadowrunt elkezdtem szedni de 55% jött le 2-3 óra alatt szóval megvárom vele holnapot sztem...
  • Ewergo
    ...további stuffok:

Hellboy
    Ratatouille
    Hour of Victory
    Area 51
    Stranglehold
    Dead Men
    Too Human
    Two Worlds
    no meg a Heri Potyi
  • Olcsi2
    >És itt jön egy olyan ok, h tök minegy kinek mivan rajta és milyen driverja van ha MO-n élsz akkor nem Livehatsz.

hivatalosan nincs live, viszont egyetlen accountot sem toroltek emiatt (egyet allitolag, de annak a profilja is sima warezprofil volt, szal tobb mint valoszinu, inkabb azert vagtak ki). Sot, hivatalos MS kozlemeny szerint, a tavaszi update accountot NEM lockol ilyen esetben, csak a marketplace hozzaferest KORLATOZZA az IP-d szerint (ahhoz ferhetsz hozza, amit a Te orszagodnak szantak vagy az orszagod torvenyei szerint engedelyezhetnek). Igen, tudjak, hogy Mo-rol live-ozol, de nem vagnak ki, ha LEGALIS, nem modositott geprol jatszol.

Ezt kene a FAQ-ba irni, nem azt, hogy C4E mi a francokat talal ki, hogy egy rovid idore(!) megint menjen a live moddolt gepen.
  • Agy Halott #17962
    sziasztok! 360-as flash-elés elott allok és hallottam vmi windows-os progirol amivel konnyebb megcsinalni allitolag. vkinek volna egy linkje, mert a FAQ-ban és technikai infokban nincs errol szo és egy parsoros leírás a hasznalatrol.

van ez a SLAX progi, na most erre en rakerestem es talaltam egy oldalt http://www.slax.org ám itt tobb verzsön is van fent, ezek közül melyiket ajanlott?

premium verziot akarok venni es mivel elore nem tudom a meghajto tipust, ezert melyik tipushoz melyik firmware ajanlott?

utolso kerdesem, hogy allitolag ha box 1-es gammat is akarok nyomni, ahhoz is kell vmi plussz frissites. errol tud vki bovebben irni?

elore is köszi a help-et!
  • Zsoltika 007
    Persze! Sőt ha már bedugod a netet bannoltak is! Ha kinézel az ablakon már akkor is bannoltak. Ne őrjíts már meg! Miért bannolnának?!

Nem kell beszarni mert néhány tudatlan itt csinálja a fesztivált.
    Legális konzollal legális szoftverrel nem fognak senkit bannolni. Az hogy 1 ember beszopta, hát van ilyen.(Megjegyzem az is lehet hogy ott se volt minden rendben)
  • Gideon Wieth
    vagyis ha tök jog tiszta az Xboxom akkor is kibannolhatnak ::???
  • Zsoltika 007
    Érdekes hogy 2 másodperc alatt 1%-ról 47%-ra ugrott a shadowrun 1.1 gigás demójának letöltése. Upc cachel? :D
  • Zsoltika 007
    Höhö :D
    Tenchu Z és Shadowrun. Jó nap ez a mai.
  • Zsoltika 007
    "Viszont amit nem értek: Ügye bannoltak ki olyan embereket is akiknek nem volt flashelve de az ok az volt, h MO. nincs live szolgáltatás?!"
    Én csak 1 esetről tudok.
  • Adi
    Tehát a lényeg:
    ms28-as drival lehet játszani online ha az új iXTREME FW van rajta és stealth patches.
    Többi drive-val nem lehet online-ra felmenni ha flashelt.
    Viszont amit nem értek: Ügye bannoltak ki olyan embereket is akiknek nem volt flashelve de az ok az volt, h MO. nincs live szolgáltatás?!
    És itt jön egy olyan ok, h tök minegy kinek mivan rajta és milyen driverja van ha MO-n élsz akkor nem Livehatsz.
    Olcsi2: te németországba élsz nem?
  • Zsoltika 007
    Így van! Nem kéne itt a hülyeséget terjeszteni mint ami megy itt már egy pár hsz óta.
  • Adi
    Én nekem ezzel a bajom az, h mér nem a játékot szürik végülis. Ha tetszik nekem a game akkor úgy is megveszem, h online játszhassak vele. pl.: PGR3-mat megvettem, de azt már online nem tudtam kiprobálni mert bannolgatják az embert.
    "C4E megalkotta az egyelore lathatatlan firmware-t"
    Ja samsungra ms28-ra. Hitachira b*sz*k megalkotni!:(
  • Olcsi2
    Nincs, de epp ez a lenyeg... A flesst szurik, nem a jatekot. Csak az ilyen tajekozatlan mondatok meg azt is megijesztik, aki legalisan szeretne jatszani, esetleg import cuccal. Tok egyertelmu a szitu. Ha live-ra akarsz menni, felejtsd el a flesst es a warezt uy altalaban. Kesz. Lehet, hogy most C4E megalkotta az egyelore lathatatlan firmware-t, de csak honapok kerdese, mig megerkezik ra a ban. Ki az a marha, aki kethavonta uj gepet fog venni Live-on valo jatekert? Azert annal az is egyszerubb, ha eredetiben veszed meg azt a par jatekot, amit erdemes live-on jatszani.
  • Adi
    De neked nincs flashed nem?
  • Olcsi2
    Ezektol az elso generacios japan cuccoktol nem szabad sokat varni. jo dolog, hogy meg fognak jelenni nalunk is (igy lassan masfelev utan), de a tobbsege csalodas lesz (Tenchu, Pr Sylpheed, Vampire Rain). Szerintem inkabb kiserletezes ez a kiadok reszerol, hogy mennyire eladhatok a kisebb koltsegvetesu japo jatekok a boxra ideat.
  • Olcsi2
    A mondat igy is ugy is hulyeseg. A regiomentes cuccokat barmikor beleteheted a PALos gepedbe is. A ha PALos regioban elsz csak PALos jatekkal jatszhatsz online az egyik legbutabb pletyka a ban korul. A regiomentes jatekokra a dobozon ugyan az van irva, hogy NTSC vagy PAL, de a dobozban figyelo DVD egy az egyben (!!!) ugyanaz mindkettonel. Rengetegen vagyunk legit jatekosok, akik NTSC-vel is jatszunk (pontosan a korabbi megjelenes miatt) es meg senkit sem vagtak ki emiatt. (Nem is vaghatnak, mert jatekot importalni teljesen LEGALIS!)
  • kisaba
    Gamespoton olvastam, hogy fenn van a Tenchu Z demo a marketplacen!
    Én nem tudom szedni, mertgondolom csak gold, de ha valaki kipróbálta írjon, hogy milyen a cucc!!!
  • amdrula
    Call of Juarez "megjelent".
    Kiváncsi vagyok milyen, PC-n nem próbáltam, a videók között van pár bíztató meg pár kevésbé bíztató is :D
  • Adi
    De mást nem is játszik le nem az EU-s box?!
    VAgy ezt most hogy értetted?
    " najah, ezert csak PAL rilizzel szabad foglalkozni ha ONLINE vagy. "
  • mucsácsó
    Hm nálam ez így néz ki, ráadásul én is ugyanúgy a Burnout: Revenge-et "teszteltem" a progival :) (bár én még régebben hozzáadtam a stealth file-okat, viszont..:

-Video data present
    -Security sector present
    ezeknél nincsen ugye pipa...tehát akkor már elvileg nem is stealth-image? És konkrétan ezek mit jelentek (mármint amiknél nincsen pipa, és hogyan lehetne őket fixálni?)
  • EasyLife
    a nagy ban óta nem voltam LIVE on akkor most vissza lehe tmenni azza la kikötéssel h nincs semmi backup a drive ba szal eredeti avyg üres és akkor elvileg nem vágnak ki? előre is kösz is választ ui.:vissza olvastam csak gondoltam rákérdezek konkrétan most mi is a helyzet)
  • arty
    itt egy ROSSZ image, amit más játékok darabjaibol olyanná lehet tenni, h a program azt mondja rola, tökéletes, live-kompatibilis, az iXTREME fw vel is elindul, de a végén mégis bukhatsz vele ...

szal, ez sem 100% megoldas :)

Adi: najah, ezert csak PAL rilizzel szabad foglalkozni ha ONLINE vagy.
  • Adi
    MAGYAR FÖLDESURAK FIGYELMÉBE:)
    Én pedig még akkor kiegészíteném a hozzászólásodat azzal, h nem biztos, h ez olyan biztonságos, mert volt egy olyan hír, h mivel magyarországon nincs LIVE szolgáltatás ezért IP alapján ellenőriznek és ügye csak úgy lehet Magyarországon fölmenni a live-ra ha vmi más országgal registrálsz. Úgy, h nem tudom. Én parázok fölmenni.(igaz nem tom bannoltak-e vagy nem)
    (Aki nem tudná Csocso a NAGY lehetőségek földjén él Hollywoodba így neki az IP cím ellenőrzéstől nem kell tartania, mivel Amcsiba van Live szolgáltatás:)
  • arty
    irtam volna, de akkor még nem nem "értettem" hozzá :D

egyébként sajnos a dvdmulleter sem ad 100% biztonságot ... én (és persze más is) tudtam fake jo imidzset csinálni, amit a mulleter jonak itélt, pedig más játékok adott részeit tettem az iso-ba, azaz tuti rossz volt :(

amugy nem csak a dmi és pfi kell meglegyen, hanem a video partition rész is, benne a dvd video fajlokkal! Azaz akkor joaz imidzs, ha alul be van pipálva az iXtreme (kompatibilitás) ...

És persze mindez csak Samsungos drájvon müxik megfelelően :( Szal nem könnyű "biztosan" lájvozni, a ban örökre ott fog lebegni a fejed felett :)

Egyetlen tuti megoldás van: magadnak rippeled a jatekokat :) (hozzavalok: az alant belinkelt samsung drive, 4000ft/20$ az ára ... )

És a végén még ezt is vmi modszerrel meglőheti az MS :)
  • turho
    fejproblémák lesznek mindkettőtöknél, ahogy melegszik az idő, előjön...
  • Adi
    wadarr talán majdlehel bele életet...
  • satya26
    A gond ugy kezdödött hogy az egyik játéknál lefagyott és utánna nem olvasott semmit se. Irták hogy tulmelegedett és kapcsoljam ki amig kihül majd inditsam ujra. Na ez után tényleg ujra müködött, de tagnap ota már el sem birom inditani.
  • CSOCSO
    XDVDMueller
  • CSOCSO
    nemtom.. nekem tegnap igen erdekesen viselkedett a box...
    egyszer kilepett a gamezbol hogy koszos a lemez.. majd az egyik loading feliratnal nem lefagyott.. egyszeruen csak toltott percekig es semmi nem tortent.. es nem egyszer elfelejtette ugy kirakni a texturakat hogy atlattam az auton a semmibe es azon kocsikaztam....

amugy forza2 rol van szo..
  • satya26
    Hi. Mi baja lehet a boxnak ,mostanában a játékokat egyáltalán nem inditja el. Nincsen piros led. Semmilyen hibát nem ir ki. Viszont a dvd filmeket gond nélkül lejátsza.
  • teddymac
    linkelned a progit
  • CSOCSO
    amit irtam az mehetne a FAQ ba
  • maffia79
    Valaki vágja az xlink kai nevű progi beállításait 360-on?
    Ha igen akkor jelentkezzen please!
  • CSOCSO
    nah.. epp aktualis.. igaz mar kerdeztem hetekkel ezelott.. SENKI nem valaszolt.. szal valszeg senki nem tudja.. vagy ha tudta akkor kapja be a bal heremet amiert nem irt eddig... SZOVAL:

Igy kell megnezni, hogy a DVD-n levo jatekkal biztonsagos-e LIVE-ra menni

gyk: tehat nem csak a gepeden levo ISO-t tudod meglesni hanem a DVD lemezen levo egetett jatekot!

ami kell:
    1) a DVD+R DL lemezeid amiken az illegalis masolatu jatekaid vannak
    2) DVD olvaso meg a geped
    3) XDVDMueller (jelenleg a beta 8 a legutobbi)

megnyit a progi

-klikkelj a view ISO details -ra majd NEXT
    -felul a nyuszifuleken valaszd ki a LOAD from DVDR
    -tedd be a DVD-t a gepedbe ( gyk: nem kell rakotni az xbox driveot.. sima pc-s drive megfelelo!!!)
    -ha betetted akkor klikkelj a LOAD ra majd egy kis ido mulva mikor engedi akkor a NEXT re
    -az uj oldalon olyat kell keresni hogy PFI meg DMI. Ha ezek ki vannak pipalva akkor jatszhatsz vele neten.. ha nincsenek..csak a security akkor NEM!!!!

amugy en is most nezem at ezeket.. .es mindegyik dvd-re irok egy minuszt vagy pluszt...a minuszosrol hianyzik a pfi dmi a plusszosrol nem.. igy tudom melyiket szabad betenni a gepbe... igy nem kell flashelnem iXtremre...
  • Zsoltika 007
    Úgy legyen!
  • arty
    tudom h aproság, de ugynézem uj fifa08ban végre lesz rendes fű :D magyar kommentárt, cseleket és nem megint vmi hiányos, lebutitott sz*rt álmodok a 360ra :)

• arty
    a jelenlegi tudás alapján nem képes az MS az FW hekket észrevenni :) azaz, ha eredeti lemezzel tolod a modositott FW meghajtoddal, akkor sosem buksz le ... a gond ott kezdődik, amikor ilyen-olyan másolatot teszel bele :)

ez a mostani állapot. ha MS megoldja, akkor persze lőttek a live-nak... a kérdés, h ha erre képesek lettek volna, miért manuális log ellenőrzéssel kellett kivágni mindenkit egyesével? Mert féltek tőle, h megint ártatlanokat vágnak ki tömegesen... :) Persze, garit senki nem vállal rá, h igy vagy ugy nem oldja meg az MS a dolgot :)
  • Olcsi2
    hat, elvileg igen. Bar a legujabb firmware-krol a keszitok azt allitjak, hogy az MS nem detektalja oket, de megha igy is van, tok vilagos, hogy ez csak atmeneti allapot. Flesselt box az gaz, mindegy milyen game van benne.