176898
banner
  • turho
    Az elite alaplapok eddigi tapasztalatok szerint a legjobbak, de hát ugye ez relatív.... Amennyiben tiszta boxnak kell, elméletileg tökmindegy milyen Elite-t szerzel, úgy gondolom. Azt hiszem itthon legal csak ősszel lesz kapható....
  • CSOCSO
    szivesen eladnam a boxot hogy vegyek ujat de felek a 3 ledes dologtol.. mert eddig a boxom tok jol teljesitett es mar tobb mint fel eves... amugy is altalaban offline jatszom.. de neha jol esett a demo toltogetes meg a multizas.. foleg fpseknel.. shit.. lehet szerzek vhogyan egy elitet
  • turho
    Drive kérdése. a 0079-est még csak forrasztással, veszélyes művelet, rámehet az olvasó. De azt hiszem Samsunggal és BenQ-val is szerelik, illetve találtak sok 0078-ast is az Elite szériában, az még talán az egyszerűbbik eset.
  • CSOCSO
    az uj xboxot lehet flashelni?? marmint a feketet?...
  • turho
    Van egy vadonatúj Kreon FW-ös SD-162C pc-s dvd-romom, megcsinálva ripperdrivenak, amennyiben érdekelne valakit, pü nekem. x360 olvasószerviz még mindig, 5 fej még raktáron.
  • Szeszmester
    Jó lenne a Tenchu, de nekem volt vele 1-2 apróbb bajom... Az egyik, hogy nem tudtam megfordítani az Y tengelyt, így nem tudtam célozni. Meg valahogy nehézkes az irányítása.
    Tárgyakat hogy kell használni? Oké, h a D-paddal választom ki a cuccot, de onnan megakadtam. Miontha tök random menne az egész vagy nemtom. Egyszer egy gombkombóra, máskor egy másikra. Belső nézetbe váltok és ki szeretném lőni a kötelet. Mit kell megnyomni?
  • Szeszmester
    Az mit jelent, hogy 1:1 másolat?
    Csak azért kérdezem, mert a technológiából adódóan nem lehetséges egy lemezt bitenként lemásolni.
  • amdrula
    Call of Juarezt ajánlom mindenkinek, nagyon jó kis western fps.
    Szép, jól megy, a story sem rossz szerintem.
    Tetszik, hogy 2 oldalról mutatja be a történetet a két karakterrel.
  • CSOki444
    köszi..amugyse akartam netezni..
    csak azt mond meg még nekem, hogy a mostani gépekből érdemes e venni vagy sem..én a platinumshoptol akarok rendelni! és elég e a ventik felhuzása ???
    nem akarok kidobni az abalakon 91000 ft!!
  • Multikiller
    Te se írj hülyeségeket, lessz iXtreme firmwire Hitachira is! link
  • Gabe18
    Ha átalakitattod a gépet,akkor számithatsz rá hogy rövid időn belül a MS letilt a XboxLIVE rendszerről.Mivel valamiképpen bemérik a csatlakozás után megbuheráltad a gépet.
    Egyelőre ennek annyi hátránya van hogy nem tudsz a LIVE-ra felmenni,tehát nincsenek demók,netes multi,stb...
    Az off-line játékot eddig nem befolyásolta.Van már olyan flash ami állitólag kikerüli egyes gépeken,de korántsem tünik eddig tuti megoldásnak.
  • CSOki444
    kösz, de én nem vágom h mi az a bannolva? nem ismerem ezt a netes slnenget:)...magyarázd el ! amugy visszaolvastam még délelött de vki rosszat is vki meg jot nem tudtam dűlőre jutni:@
  • CSOki444
    köszi :)
  • Gabe18
    Nem nagyon értek hozzá,de szerintem tökéletessen megfelelő lesz.
  • Zsoltika 007
    Olvass már vissza! A flashelt gépek nagy része ki van bannolva.
  • CSOki444
    Jah meg hogy érdemes e már X360 at venni?
    Platinumshop pesten, 91.000ft-preimum+flash+venti felhúzás..
    garit nem vállalnak sehol?:(
  • CSOki444
    Szerintetek ez jo kis tv xbox360 hoz??? nem értek hozzá nagyon..de most vettem....
    http://www.videotontv.hu/product.php?id=23

nézze már meg vki aki ért hozzá köszi
  • amdrula
    Mitől változna?:D
    Amúgy megnéztem, engem is bannoltak, de nem zavar, végülis jogos, csak a dirt demót sajnálom...
  • Zsoltika 007
    Mivel a gép sorozatszáma ban listán van azon már csak a kuka segít.
  • Zsoltika 007
    Nekem is samu és premium.
  • CSOCSO
    szoval azzal hogy kicserelem az fw-t mar nem valtozik semmi?:(
  • lui24
    Olvasgatom a hozzászólásokat, egymást oltjátok a warez meg a bann miatt. Miért is ?! Talán a másik tehet róla? A döntés mindenki maga hozta meg. Tudom hogy beetetés volt a lájv ha ugy nézzük, 1 évig ment aztán cumi.De ezért nem egymást kell hibáztatni. Szerintem. Csak a véleményem írtam le.
  • Ewergo
    Nekem Premium Csamcsung...
  • mucsácsó
    Tenchu Z USA XBOX360-SuperX360
    na ennyit a Tenchuról ;P

őh...úgy tudom, hogy általában a Premium Packban Hitachi drive van, míg a Core Pack-ban pedig Samsung...ez tényleg így van a mai napig is?
  • Adi
  • arty
    "C4E megalkotta az egyelore lathatatlan firmware-t"
    Ja samsungra ms28-ra. Hitachira b*sz*k megalkotni!:(

ezt irtad :) mért kell okvetetlenkedni? biztos van élete is ami nem fw heggesztés ... ;)

nem szar a boxod, mondjuk ugy, h c4eva fogadatlan prokátora voltam ;)
  • Adi
    "nem ebből áll az élete, h neked fw-t hegesszen a sz*rodhoz ... :( Inkabb orulj, h egyaltalan foglalkozi a hitachival IS"
    Mér lenne az én boxom szar??
  • arty
    a flesst nem tudják szürni :) c4eva irta, h a 3.x ota biztonsagos a xtreme fw a samsungokbanm de a jatekaid alapjan log keszul live-on es azok elindulasi tulajdonsagai alapjan bannoltak :) es mivel egy csomo masolat nem 1:1 masolat, es ez nyomot hagyott a logokban, egyszeru dolguk volt ... ha a flesst tudtak volna detektalni, mindenki repult volna, de ha megnezed csomoakat NEM bannoltak :)

Agy Halott: csak samsungos meghajtot vegyek, ha liveozni is akarsz es flesselni is.

Adi: hitachinak ugyis mind1, ha mar jartal vele lajvon es jatszottal backup lemezzel akkor vege. ÁltaláBAN. C4Eva pedig isten, ne irjal mar baromsagokat .. nem ebből áll az élete, h neked fw-t hegesszen a sz*rodhoz ... :( Inkabb orulj, h egyaltalan foglalkozi a hitachival IS.
  • maffia79
    azért kéne összehozni ezt az xlink kai nevű progit! ezzel lehetne ingyen jáccani hálóba!
  • Zsoltika 007
    Teljesen mind1 hogy silver vagy gold. A livera már fel se enged lépni.
  • JCSR ODIN
    Egyébként silveres lett már bannolva, vagy eddig csak gold-osok cumiztak?
  • JCSR ODIN
    mit is lestél meg?
  • evid
    b@szhatod.
  • CSOCSO
    jelzem: nem tudom!
  • maffia79
    Valaki vágja az xlink kai nevű progi beállításait 360-on?
    Ha igen akkor jelentkezzen please!
  • CSOCSO
    nah meglestem. jelentem: bannolva lettem!!!

tehat ezen tud segiteni az iXtreme firmware? vagy mar baszhatom?
  • Joe004
    Köszike ránézek!

Időközben lejött a Shadowrun demo szerintem ez is elég ötletes kellemesen csalódtam benne, a teleport spell kivitelezése pl nagyon tetszik bármely irányba falakon meg mindenen át 9 yard azthiszem! De ezt inkább majd PC-n ;)!
    kisaba: nekem goldom van és angol reg Area 51 et kb 1 hónapja le tudtam szedni aztán, hogy silverel azt nem tudom!
  • Olcsi2
    Erdekes modon, az azsia verzio abbol is regiofuggetlen es full angol, szal ha nem akarsz 16 rugot fizetni erte (csak 8500-t), akkor erdemes figyelni, mikor kapnak belole megint.. :) - merthogy az meg mar meg is jelent... Itt a link:

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dw-49-de-15-tenchu-70-21bu.html
  • Gideon Wieth
    jójó értem én csak kérdeztem :)
  • kisaba
    Tenchu Z-t silveresek is szedhetik?
    Az Area 51-et lehet angol accounttal szedni? Mert kb. egy hete még nem engedte