176898

-
Röviden és tömören: egy rakás szarnak ígérkezett és az is lett. Nagyon rossz. -
Az szép, annyira akkor nem is sok, ahhoz képest milyen kocsi!!
GRAT!! -
Hello!
Próbálta már valaki a Tenchu Z-t? Írhatna valami véleményt. Én még annak idején PS1-en játszottam vele és nagyon bejött. Kösz! -
igaz :) -
Meg ámikor át mész rajtuk, akkor nem is ütköznek a modellek. Nekem a környezet tetszik, birom a vizet, a napraforgókat, meg ilyenek, nekem a képi világa nagyon bejönolyan Kameo-s egy kicsit. Az impek irányíthatósága se rossz, bár a kamera forgatásra meghagyhatták volna a job pöcköt. De tetszik azért, a Shadowrun-t is megnéztem és megint csak rájöttem, hogy már nekem nem jönnek be az online fps-ek :( Meg nem tetszik ahogy megcsinálták a shadowrun világát, én szeretem a k9nyveket szinte az összes shadowrun könyv itt figyel a polcon ami megjelent magyarul, és szerintem abszolút nem ilyen :( Egy kalandjátéknak vagy akció adventúrának tudtam volna örülni... -
Szeszmester #18042 Mármint az impekre gondolsz, amikor egy halomban rohangálnak? Eleinte én is néztem, de így könnyen tudod őket irányítani.
Szerintem nagyon jók az animációk, édes, amikor a főimp dörzsöli a kezét és hajlong :) Az se rossz, mikor a bárnyt támadják be a minionok és meglovagolják.
A kamera viszont tényleg nem 100%, kicsit lágyítani kéne a mozgását.
-
Szerintem se rossz, bár a collosion-t még finomíthatnák a srácok, nekem mindenesetre kellemes csalódás volt, és a graf is nagyon tetszik... -
hitler es az xbox
beszaras!!! -
msittes #18039 Hello skacok.Elindult a torrent oldal.Segítőket keresek.De valószínűleg nem csak xbox cuccok lesznek fenn.Gyertek és regsiztráljatok.http://xbox-paradise.try.hu -
sztem a mai fostengerben azért a semminél több mindenképpen -
hidd el.. orulok hogy fent tartom a kocsit azon kivul hogy elek es lakom.. ha havonta van felesleges 50 dolcsim akkor azt szeretnem mashova kolteni... nem jatekokra amivel elvagyok 1-2 orat.. -
17 ezer dolcsi.. de meg fizetem a reszleteket -
Köszönöm. -
Ovi..öö..Overlord? :)
Mókás 2007 szintü gém. De semmi kiemelkedö...
-
Tényleg marha jó lett! -
baxxter8 #18032 Ha már itt tartunk akkor elmondanám, hogy csak egyféle kontraszt van, viszont többféle kontrasztarány mérési eljárás van. Csak próbáltam egyszerűen fogalmazni, hogy mindenki értse. Nem hiszem, hogy mindenki vágná, hogy mi az az ansi. -
Attila 007 #18031 nem offolok Te! -
Nekem is tetszik a humor stb, csak a kamera és az Overlord animja lehetne jobb is... -
erdei1989 #18029 szar overlord!!!!!!!!!!!!!!!
-
Szeszmester #18028 Kipróbáltam az Overlordot, elég fasza. Bejött a humora meg az egész fíling, látok benne fantáziát :) -
Szeszmester #18027 Ne offolj Te! -
Attila 007 #18026 Az a gyurcsányé hehe, egyébként ha már ilyen kocsira telik, akkor nemhiszem hogy gond lenne az új box vásárlása, főleg a biboldó amcsiföldön, sorry CSOCSO ez nem ellened szól, de Én gyülölöm amerikát mióta azt játszák mint Adolf MESTER, csak legálissá teszik, mind1 a BOX az nem politika, SIEG -
A ház is a tiéd? -
micsoda napokat élünk (what a dayz)
több demo, releasek csordogálása
ez
-
MS = nagyteso
ha fentvagy live-on, akkor a boxod szépen elküldi amivel jatszol singleben :) ennyi. amit nemtudok, h ha nem vagy lajvon, mikozban backuppal jatszol, akkor atmenetileg nem-e logol winyora es ha felmesz nem-e kuldi el ... MSrol mar barmit el tudok kepzelni ezekutan :) egyebkent ez csak teoria, h igy mukodhet, mivel az MS nem erositette meg, sem valami nalam ertelmesebb :) szal, addigis en ebben hiszek, amig valaki meg nem cafol ...
baxxter: nem csak egyfele kontraszt van (on/off, ansi) - nyilvan a marketinges szemmel jobbnak latszot teszik ki a leirasba :( 600:1 nem a legjobb, de konzolozni jolesz :) plane 37" es méretben ... -
ó a szentségit de sajnállak:)
btw gratulálok az ízlésedhez -
Hát bazd CSOCSO-kám te egy brutál ember vagy :D, de persze jó értelemben, és csak ugy sugd meg mennyibe kerül egy ilyen masina? -
baxxter8 #18020 Egyszer egy oldalon láttam egy tesztet, műszerrel lemérték a valós kontrasztarányt és a legjobbnak is 300:1-hez volt. -
baxxter8 #18019 Olyan nincs h nem jó, csak az alacsony kontrasztarány miatt a fekete részek világítani fognak, meg nem lesznek igazán feketék. Ez mindegyik LCD-nél így van. Kivéve néhány vadiúj fejlesztés, de azok brutáldrágák egyelőre. -
amdrula #18018 Nem lett 1000× leírva, hogy ban szempontbó mindegy, hogy silver/gold. -
Annyira az nem fontos. Neked lehet a frankót írták rá. pl.: samsungnál se igaz mindig a 3000:1!
Ebben a topicban tedd fel ha szakértői véleményra vagy kiváncsi!:) -
Hali A kontrasztarány mér fontos lcd tévénél nekem videoton van 600:1 aaszem..és azt mondták nekem h az nem jo xbox360 hoz!!
????akkor most becumiztam ?? -
"jatekaid alapjan log keszul live-on es azok elindulasi tulajdonsgai alapjan bannoltak"
Ezek szerint, ha jól értelmezem, akkor aki silver-es az nem is lehet bannolva, mivel nem is tud menni live-ra játszani?
Ez így jó lenne, mert gold-ra nem fizettem be, a demokat meg videokat viszont szivesen töltögetem, így silveresként is 8) -
most komolyan, veszel másik X-et? -
lol:D
-
senki nem irta, h nem LESZ, azt irtuk, h jelentleg NINCS :)
szeszmester: 1:1 másolat olyan szempontbol, h a tartalom bitről bitre megegyezik, de természetesen látszik h DVD+DL média és nem DVD-ROM :) Ezért kell a flashelt drive, ami elhazudja róla az x360 dashnak, hogy DVD-ROM ... onnantol a dash hiába nézegeti a játékot, nem láthat különbséget, mert 1:1 azonos a korong az eredetivel :)
persze, az MS-nél sem hülyék ülnek, simán lehet h majd kitalálnak rá vmit ... de jelenleg az átverés 100% működik (jo image + vmelyik xtreme fw samsung meghajtoban) -
Aztán vigyáz ne igyál mielött játszol!
-
sot ..lehet berakom ezt a boxot a kocsimba:)) lol -
csak flashrol lehet szo... mashova kell a mani -
turho #18008 Angol eredeti COD3 ajánlatokat várnék, humánus áron, írjatok ha tudtok ilyet. Vagy ha valaki egy nagyon szép állapotúért elcserél egy 15 k-ért megkapható 360 dvd-olvasó fejcserét, egy ilyenben is benne vagyok, azaz cserébe kap 1 fejet.
Ugyanitt eladó kísérletező kedvűeknek 2 db x360-ban használható vízhűtő blokk, ugyanaz amit a Wadarr barátom használ a vízhűtéses x360-jaiban. Leszorítót kell megoldani, illetve így bármilyen rendszerre csatlakoztathatod a boxodat, akár egy Zalman Reseatorra is passzívan. A blokkol ultraalacsony profilúak. PÜ.
Van még 5 speckó pc-s olvasófejem (a'la Wadarros), 15 k beszereléssel, már 10 db-ot installáltam, referenciák pl a fórumról (Tejföl alias Fred65 2 db, Reiki testvérek, Hun BEN1 stb. itt is megtalálhatók a fórumon).