176898

-
íjj,ők nem flashelnek,végignéztem a honlapjukat.(überkonzol) -
Azt hogy értitek hogy amit a golemnél adnak gép az már bannolva van? Föllépnek vele a live-ra? Nekem csak azért szimpatikus mert flashelve adják,és ha rendelem akkor gondolom nem kell pesten randit megbeszélni.:)
És ennél az überkonzolnál lehet flasheltet rendelni? -
turho #18085 Ehh tudod, nekem asszem 5.3 d van fent, sőt tuti...merthogy eddig élveztem a lassítás hangi előnyeit. Mostmeg nem merek hozzányúlni :) Majd inkább még gyűjtök anyagot, már ixtreme 1.2 is van, megy a tákolás ezerrel. -
amdrula #18084 Elrakod a pisztolyokat és lőni próbálsz... -
teddymac: csak olyan másolatot enged elindulni, ami ELVILEG nem detektálhato az MS által, azaz jó, 1:1 másolat. (sajnos át lehet vágni, igy ez sem 100% megoldás, csak ha magadnak másolod a játékokat, eredetiről)
turho: miért, az ixtreme-t nem lehet besütni az eddigi tool-okkal? az h ez az uj i**** fw előkészitő nemmegy, az ok, de az uj samtool nem tudná ezt vagy mi?
trip: milyen meghajtos a géped? samu? xdvdmulleter beta8 irja rájuk, h perfektek? amikor másik gémekkel toltad, nem voltál bejelentkezve live-ra? (mind1, h játszottál e neten velük - be voltál vagy nem az a fontos :( ) -
nagyon egyszer... lesd meg melyik gamezod tartalmaz pfi-t dmi-t es amelyik nem.. azt ne rakd be...kb errol szol az uj firmware -
sleepyhead #18081 üdv, Call of Juarezben hogy kell a concenration mode-ba belépni? Tudom, hogy a játék elején ell lett magyarázva, de elfelejtettem, ráadásul a controls-ban sem látom.
Egyébként már a 13. epizódnál tartok(dinamitokat kell lőni), nagyon bejön. -
turho #18080 Én, mint nem egészen dilettáns a témában, szívóágon vagyok az IXtreme fw-ökkel. Ugyanis nem találtam mlég egyértelmű leírást a speciális esetemre: Hitachi 0078-as alaplaphoz társítottam tavaly ősszel Sammy ms28-ast, és spoof-oltam a Samsungot eddig Hita-nak. Az új fw-ben illetve tool-okban nem látom ezt a lehetőséget sajna. És még nem bannoltak..... -
bmeg, én is megkaptam a saját kis jól megérdemelt banánomat :D
de érdekes, hogy utólag lecsekkoltam, amikkel játszottam online multiba (fifa pes tdu vegas gow) azok mind jól voltak megírva... ixtreme kompatibilisek, úgyhogy nemtom hogy mifasz van most de nagyon érdekes :SS -
Mivel nem beszélek angolul leirnád mire is jó pontosan ez a iXtreme 1.2
Köszönöm -
iXtreme 1.2 kijött a samsungokra
regelni kell, de fentvan MINDEN tool -
a rosszul elkészitett másolatokat tudják kiszürni, ami alapján bannolnak lájvrol :) -
Decooy #18075 üdv! egy barátom kért meg,hogy dobjam fel ide: xbox 360 premium,bannolt,hűtésmoddal eladó,10db játékkal: scda,vegas,graw2,pokember3,karib stb...70000 ft.....srác telefonja:06305388769(anti)....kérlek privát üzit nekem ne küldjetek ezzel kapcsolatban...őt hivjátok ha kérdés van.köszönöm...
-
Since #18074 Az XBOX live szolgáltatás a flashelt gépet szűri, vagy azt hogy eredeti vagy warezolt a játékod? Köszi a válaszokat! -
Módosított gépre mégis milyen garanciát vártok? Talán azt hiszitek, hogy a konzolbolt lespannolt az MS-el, hogy a náluk vásárolt warezos gépet majd soron kívül kicserélik, vagy mi??
Nem szép dolog ha ilyen hamis garanciát hírdetnek, de ti se legyetek már ennyire naívak.... Mellesleg 3 piros led esetén is olcsóbban jössz ki gar nélkül fél év után, mintha megvetted volna a 19ezres játékokat amit kipörgettél warezolva. 5 játék már bőven visszahozza az új gép árát. Persze nem kívánok senkinek sem hibákat. -
Az jól látom, hogy amelyik játékot a m$ ad ki az region lock-os, és csak a third party-sok nyomják a region free-t? -
tenchu-t nyomatja vki?
mert ha igen akkor kérdezném,hogy ha a feltételek közt nincs,hogy senkit nem lehet megölni,akkor mehet vagy akkor rosszabb értékelést kapok? -
Nekem az Overlord demo nem jön be... -
Hamarosan elvileg már itt a teljes verzió. -
gondolom azért nem olyan sok demo nagyobb, mint a 4.37 gigás DVD RW mérete ... :) -
Hát egy sima dvd-t még megér egy demo de DL-t már nem.... szvsz.
-
Olcsi2 #18066 az uberkonzolt nyugodtan megajtszhato, korrekt a srac es igen, van hitelkonstrukcioja is. -
hm még tényleg eljön az ideje, hogy demokból is rilízeket csinálnak rendszeresen, ami nem is olyan rossz ötlet! :) -
hali srácok,sztem ez szenzáció gyanus(én úgy tom ilyesmit még nem csináltak)
és lesz szíves mindenki meglesni, hogy honnan küldi/küldik az üdvözletet-ennyi
bár ki is legyen büszkék lehetünk rá
Colin McRae Dirt Demo
Banned from XBL? Here is the Colin McRae Demo for you!
Extract all the directories from the RAR file, and write it with NERO - Create UDF DVD. You have to keep the directory structure what you see in the RAR file! You can use DVD5 or DVD9. I have Samsung MS25 drive with 5.3 fw and I played this from a DVD5 RW disc.
Insert the disc and you will see "mixed media content" in the tray bar. Go to the demo section and play the demo.
Thanks to bAN01TgAZ for the source!
My upload is 20KB/s, so please be patient. Greetings from Hungary! :) -
pff, nyitok egy ilyen "boltot" én is, pracli-konzol mondjuk és akkor átbaszok akit tudok, meg még keresek is rajta... nagyötlet mondhatom :D -
Mégha a garancia... de nekem az utcán akarták átadni a gépet és az általuk mondott 3 idöpontra sem jöttek el. -
De csak a garancia miatt mondjátok, hogy rossz cég, vagy más is van, ami miatt nem éri meg náluk?? ( A bannol-ást is leszámítva ) -
Gabe18 #18060 Ja hát úgy mennek mint hegyre fel...Nehéz az orra biztos a karakternek,aztán húzza előre... -
Tenchu.-ban a karakter elég érdekesen fut :) mintha 100km szél fújna mindig szembe ! -
Golem bolt egy átverés csak mondják, hogy vállalnak garanciát pedig nem !!!!
KERÜLJÉTEK EL !!!!
-
Csatlakozom az elöttem szolohoz Golem ügyben. Tapasztalat! :(
-
Megbízhatatlan egy társaság, garanciával egyáltalán nem foglalkozik...
és tőlük már úgy kapod meg a gépet, hogy bannolva van...
én ennyit tudok róluk...
viszont én úgy tudom, hogy az Überkonzol eléggé megbízható ;)
apropó, valaki vásárolt már tőlük? Látom, hogy van X360 Premium pack havi részletre akár 3500 Ft-tól..hm...(esetleg valaki így vásárolt-e már?) -
Stinh #18055 Hi. Új Prémiumos X-nél Xbox Live regisztrációnál a Redeem Code-t hol találom. Doksikat átnéztem de nemtalálom. -
Hello! Golemkonzolról mi a véleményetek,érdmes ott 360-at venni?(egyszer már kérdeztem ,de senki sem válaszolt) -
Kösz!
Akkor kihuzom a bevásárlo listámrol. :)
-
Tenchu tényleg nagyon tré lett. A grafika egy dolog de az hogy 6x kell megbökni az ellent hogy kifeküdjön hát na nemár!
-
Gabe18 #18051 Hát én a Tenchu-t képek alapján is valami nagyon ratyi játéknak néztem.Ilyen korai PS2-es grafikai szinvonal jött le egy-egy kép megnézése után...Videókon aztán láthatjuk hősünk igen darabos mozgását is,ha valakit leszúrunk akkor meg jön az a hangeffekt vérzés gyanánt,mintha kinyitnánk a slaggot (ez volt már talán a legelső PSX-es Tenchu-ban is...)
Én már a demót nem tudtam kipróbálni,köszönhetően a MS-nak,de egy ismerősöm megnézte.Aztán közölte hogy 5 perc után törlés,mert ez olyan rossz hogy még jobban szidni se érdemes. -
Nézzél róla videókat pl. IGN.com-on.
Grafja sem üti meg a színvonalat, a játékmenetről, mesterséges intelligenciáról nem is beszélve.
Példa: ragyogó napsütésben kb. 6 méter távolságra állok szembe az ellenféllel és nem vesz észre. Lépek egy métert előre, hirtelen észrevesz, elkedz nyíl egyenesen felémfutni és ha ügyes vagyok és képes vagyok az egyetlen ütésre használható gombot nyomogatni, akkor a létező 3 féle támadómozdulattal meg tudom őt fékezni
Persze mindez csak akkor jöhet létre, ha nincs köztünk semmiféle tereptárgy pl. egy asztal, mert akkor abban bizony elakad stb.
Nagyon rossz
-
És bővebben...?
Csak a scren-nekböl itélve nem látszik kakának....legalábbis a gra-fika nem rosz... :)
-
Big17 #18048 Core X360-at vennék használtan, 1-1,5 éveset 50000-ért. Ha valaki tud, dobjon egy privit. Köszi!