176898
banner
  • Szeszmester
    Jaja, tényleg elég feelinges.
    Amikor indítod, a welcome screen alatt a zene ua., mint a prince 1-ben, csak a keret hiányzott. De ha megnyomod az A-t, az is megjelenik, elég flash. Az első pálya szeirntem 1:1 az erdeti, tök jó.
    Szerintem megér 2500 Ft-ot, legalábbis én már befizettem.
  • ThugEdge
    hali
    fent van,a pop classic arcade,ha esetleg vki még nem tudná
    nagyon remélem,hogy erre is lesz vmi okosság,mint a demokra,mert iszonyat nagy feeling a trial
  • Ewergo
    Hát nem egy matyóhimzés de ha én egy ilyet sk. megtudnék csinálni, énsem adnék ki lovét gyárira.
    Gratula ha te csináltad!
  • Smuge
    Nem mindegy hogy néz ki ? Ugyse azt kell nézni , hanem játszani . Ha már megfelelő hatásfokkal működik már megérte. Nem csak Wadarr létezik a világon , csak egy kicsit kell érteni ezekhez a dolgokhoz és komoly dolgokat lehet csinálni akár magadtol is .
  • rambuu
    Jó isten hát azé ilyet nem szerelek rá!

KILLER: Mennyibe kerül Wadarrnál az a Thermaltake vízhűtés??
  • Gil1975
    Ilyet hol tudnék szerezni,vagy hol szerelnék be a gépbe?
  • KILLER2
    Hát igen, ez valahogy vonzóbb....Nem is értem miért...
  • amdrula
    http://www.ixbt.com/video2/images/tt-cooler/tt-complect.jpg
    Ha egy ilyenben jobban bízol...:P másrészt, a GPU-n meg marad ugyanaz, vagy hogy lenne?
  • KILLER2
    Lehet, hogy nem érdekes, de bennem valahogy nem feltétlen bizalmat ébreszt, ha ránézek a forrasztott csatornához hasonló rézcsövekre. Szóval ez az egész úgy ahogy mucsácsó is mondta bizarr látványt nyújt. Nekem valahogy nem igazán odaillőnek tűnnek a darabok. De végülis a cél szentesíti az eszközt. De azért én maradok a Wadarr féle Thermaltake víthűtésnél, ha lesz.
  • mucsácsó
    Hát szerintem is elég bizarr látvány :D
  • amdrula
    Hát, mondj jobbat :D
    Én olyat nem tennék bele, ami benne volt.
    Amúgy ez a blokk kb. 1kg réz, az hogy hogy néz ki, meg nem éppen érdekes ott belül :D
  • KILLER2
    Fasza lehet összepakolni magadnak egy vízhűtést a semmiből, de én azért nem tennék ilyet bele 360ba.
  • amdrula
    Vízhűtés
    Mennyibe került?:
    Pumpa: 6,1k
    Blokkdarabok: nem olcsó és nehéz beszerezni. (Réz alap 2k, ívek ~0,5k/db, 1 m cső ~1k)+forrasztáshoz szükséges dolgok.
    Szilikon cső: ~3k
    14cm-es venti: ~3k
    Radiátor: 5k
    + bilincsek, meg egyéb fogyóeszközök.

Az élmény: Felbecsülhetetlen.
    Vannak dolgok, amit pénzért nem lehet megvenni, minden másra ott a MasterCard:D

• rambuu
    JAJA!!
  • FRe4k
    Üdv!
    Ha egy másolt dvd-mről lemezképet csinálok, és azt újra kiírom , akkor az működni fog?
  • rambuu
    Na sikerült végre megcsinálni!!
    Nekem is tetszik, a salak az állat, az az igazi Rally az sem volt rossz bár a pálya kicsit genyó volt a sok hajtű kanyartól, az a betonos pálya hát az meg ténleg érdekes volt, me ha befékeztél ugy megfogta az autót meg le állt szinte hogy nem igaz! De azért nagyon várom, mondjuk csak a Demobol edig nekem jobban bejön mint a Forza, pedig az megvan fullba de még nem nagyon nyomattam.

A másik!
    AMDRULA: Mi píz egy olyan vízhűtés bele a masinába?? Me a havernak epp most lett 3 ledes a gépe és kurvára be vok én is szarva. BOCS! :D
  • arty
    milyen FW/meghajto, milyen lemezre irva, melyik release, másik játékok mennek e ... kb ezek lehetnek a bűnösök ;)

esetleg pc-n is megnézheted xdvdmulleter beta8-al, h mitmond rola a prg ... (jo e az image/stealth-e)
  • arty
    mindig mindenki ugyan ezekben reménykedik a codemaster utoso éveinek játékdemoinál ... soha nem javult még semmit, ill egyszer, a toca race driver esetén DURVÁN romlott a demohoz képest a végleges: borzalom árkád lett - a végleges 1:1 ugyan ez lesz, ill a pro szim modban picit nehezedik a helyzet, de nem lesz reálisabb :) csak nehezebb. sztem.

amugy, teszel majd fel képeket a vizről? sokat :)
    xbox-scene.com on vannak képek a nagy találmányrol: kicsit nagyobb borda, és az majd megoldja a meleg nyári napok 3 ledjeit ... MS=szánalom
  • HUNMarcus
    clone cd-vel kiirtam a karib tenger kalozait, és mikor beteszem gondolkodik egyet és kiirja h töröljem meg a lemezt meg indítsam ujra a konzolt....mitöl van ez???(mindig)
  • amdrula
    Most lett kész a vízhűtés, még bekapcsol xD, nemsokára helyéreteszem és nyúzom kicsit. Szétszedve láttam mi is van benne pontosan, igen szánalmas a gyári hűtés, nem csoda, hogy meghalnak...

DiRT nekem bejön, csak tényleg szánalmas a 2m-es féktáv, én csak abban reménykedek, hogy minden segítség be van kapcsolva, majd ABS meg ilyenek nélkül+manual váltóval remélem jobb lesz... ja és az FPS-en is csiszolhatnának.
  • mucsácsó
    Nah, ez például mehetne a FAQ-ba :)
    Ennél részletesebben leírni sem lehetne, aki ezt tényleg nem érti, akkor azt sajnálni tudom csak :P
  • Gabe18
    Hát nekem egy ősrégi százszor átírt TDK újrairható dvd-re felirva tökéletessen mentek a demók.Nero-val írva,a Contet mappát áthúzva.4x sebességel írva.
  • Ordel
    Lépésről lépésre leírás, Colin Dirt Demo esetén:

- Letöltött demó kitömörítése.
    - Nero elindítása.
    - DVD-ROM (UDF) kiválasztása.
    - Az eredeti könyvtárszerkezet meghagyva, a kitömörített demó kiírása.

Ahonnan én szedtem ott jó volt ez a szerkezet, de azért leírom: (tehát ha nem pontosan így néz ki, akkor módosítsátok erre.
    \Content\0000000000000000\434D87E2\00080000\C3E956B8CD8B7361AE32C2D71C1B6A00ED049DEB43

Tehát így írjátok ki egy dvd-re. A dvd típusa teljesen mindegy. Én például egy traxdata dvd+rw-vel és egy philips dvd-rw-vel próbáltam.

Miután kész a kiírás, tegyétek be a boxba, az kiírja, hogy Mixed media disc. A dashboardban lépjetek be a demo szekcióba, és ott is lesz a Colin demo.

Több demo kiírása is lehetséges egyszerre. A lényeg, hogy a \Content\0000000000000000\ hiteti el boxszal, hogy az adott cucc a vinyón van, tehát ez a két könyvtár minden egyes demónál létszükséglet az elinduláshoz. Az ezután lévő (Colin esetén) \434D87E2\ és alkönyvtárai már magát a demót tartalmazzák. Tehát ha egyszerre több demót akartok kiírni, akkor nincs más dolgotok, mint a \Content\0000000000000000\ könyvtárba bemásolni ezeket a könyvtárakat.
    Példa: (Colin+Blacksite)
    \Content\0000000000000000\434D87E2\00080000\C3E956B8CD8B7361AE32C2D71C1B6A00ED049DEB43
    \Content\0000000000000000\4D5787DE\00080000\B98881C10B3EA0FFECB4981782DFA5FDEB8DDC354D
  • rambuu
    Hát én +-ra írtam de akkor sem akarja látni rajta a demot!!
  • CSOCSO
    jo kerdes inkabb pluszos nem?
  • Gil1975
    minuszos is jó, vagy csak a plusszos?
  • rambuu
    Hát sajna nem irja, csak azt hogy bla bla az xbox live-ról tudod letölteni a marketplaceben a demokat...
    Szóval nincs ott semmi
  • arty
    másnak is ezt irta ki... ha a demo részbe mész a dashboardon, ott nem látszanak a melezre irt demok?
  • CSOCSO
    felhuzod vagy nem.. baj az lesz vele.. vagy nem.. szal nem a ventiktol fugg
  • CSOCSO
    jaja.. nyomjal ra es elvileg mukodni fog.. vagy nemmegy?

vagy be kell menni a demok koze es ott lesz aszem... lesd meg
  • Gideon Wieth
    köszönöm :)
    Ha megvettem az Xboxom kinél, vagy hol tudom felhuzatni a hűtést, hogy ne legyen baj vele ? :)
  • rambuu
    Hát az a helyzet hogy igy azt irja, hogy Mixed Disc!!
  • rambuu
    Áhh thx, én epp leszedtem a Dirt-nek a Demojat akkor mar megnezem de a DVD-re ezt tegyem mán rá??

4D5787DD
  • kisaba
    Most szedem azt a négyes demo packot a netről...
    Egy DVD-re csak egy demot írhatok ki vagy rámehet mind a négy?
  • Ordel
    A lényeg, hogy tökéletesen működnek a torrentről leszedett demók a boxon.
    Csupán annyi a dolgod, hogy a letöltés után a Nero-ban kiválasztod a DVD-ROM (UDF) opciót, majd az alábbi szerkezetben kiírod a demót:
    Content\0000000000000000\4D5787DD.
    Az írás történhet sima dvd-re, újraírható dvd-re, duplarétegű dvd-re, teljesen mindegy, működni fog.
  • partizan182
    "...A fenti művelet elvégzése után a 3 ledes gépek 90%-a azonnal bekapcsol és működik is hibátlanul, viszont kb. csak 70% marad stabil. Ennek oka, hogy amelyiknél felszakadt a panel ott már soha nem lesz tökéletes a kontaktus és szükség lehet némi utánmelegítésre."

Van esélye.
  • Scotty99
    Szóval akkor hiába lesz megemelve a ventik fordulatszáma, akkor is megfog halni megint?
  • partizan182
    Akkor a javítás mellett egy kis feszültségemelés is dukálna a ventikre.
    Hűtésmod nélkül be sem merném kapcsolni a boxot.

Más kérdés hogy hiába lehet meggyógyítani, az esetek nagy részében csak pár hónapig bírja és megint vörösben fog úszni a gyűrű...
  • Scotty99
    Sajnos az itteni posta nem a legmegbízhatóbb
    Nem volt benne hűtésmod...
  • TrIp
    postázd el neki... szerintem összesen egy 10esből kijössz... volt benne hűtésmod? mert anélkül elég halálraítélt szegény konzol (más kérdés hogy hűtésmoddal sem egy életbiztosítás)