176900
banner
  • bbuffy
    hát biztos az:))
    ki nem adná a sony a kezéből semmiképp,bár a fene tudja bármi lehet...
  • Gideon Wieth
    gamer365.hu - n írták hogy nemsokára jön ilyen! azért kérdeztem hogy csak PS exkluziv-e vagy nem :)
  • deep
  • erdei1989
    kösz ösz!!!
  • Zsoltika 007
    nem
  • erdei1989
    Lenne 1 kérdés ha az xbox 360-at netre engedem akkor vírusos lesz??
  • Gabe18
    Dead Rising-ben csak a WC-kben illetve az ágyra lefekve a Safe Room (vagy mi volt a neve ahova az embereket kellett visszavinni) lehetett menteni.
  • bbuffy
    tekken 6???????????hol van ilyen?
  • mucsácsó
    Itt 79.900 Ft

vagy pedig:
    84.990 Ft
  • bbuffy
    asszem ps exkluziv...sajna most tettem be a DOA-t,és hát kicsit visszasirom a tekken5öt:((
  • Gideon Wieth
    Tekken ek lesznek Xbox360on vagy vannak ? :) tulképpen a 6 érdekelne de csak psen taliztam vele.. pont azért mert Boxra nincs ? :)
  • Gideon Wieth
    köszi.. akkor már csak a pénz kell és rohanok egy jó helyre boxot venni :)
    Nem tudtok valamit ahol 90 000 nél olcsóbb ? és eredeti... tehát nem flashelt semmi modosítás nem használt hanem vadonatuj premuim pack garanciával ? és megbízható ? :)
  • Lizardman
    Tenchu Z már kijött pár hete

más: köszi az infot gyerekek, sokat segítettetek :)
  • Gideon Wieth
    jajah :)
    A tenchu Z ből ( az a ninjás nem bizti ez a neve :) ) abból még csak demo van ?
  • bbuffy
    hát nagy hülye vagyok hogy itt volt a szemem előtt a box alatt a válasz és én nem láttam:)))))))
    bocs hogy szétoffoltam a topicsot:)))
  • Olcsi2
    defjam hardon igazi kihivas, csalo rohadek a cpu... :) egyebkent nagyon mas mint a DOA, egyedi, jol osszerakott game.
  • Ewergo
    Hát Hajrá!
    Esetleg kérhetsz elöre kis trailert a karácsonyi meglepiböl is...!
    Összejön az!

• Zsoltika 007
    Liveon van már kint videó is. Nagyon büntet.
  • amdrula
    Dead Risinben csak save pointnál lehet menteni, térkép jelzi.

Def Jam jó az 5let, de nekem nehéz és lassú, DOA-hoz nincs sok köze, én maradnék annál és várnék a Virta Fighter 5-re :D

Cod2 gondolom mint a 3-ban, ha folytatod a játékot, akkor az utolsó mentéstől mehetsz tovább...
  • Lizardman
    jah az elözöhöz hozzátéve , még az 1-es kérdéshez, ugyanez a helyzet a COD2-vel. Egyszerüen játszok vele 3-4 orát, Save & Quit-el kilépek, és mikor ujrainditom a játékot, egyszerüen nem tudom melyik gommbal kell betölteni a cuccost. Mindennel probáltam...
  • Lizardman
    most hogy ennyire benne vagyunk a játékmenetben, lenne 2 kérdésem:

1. Nagyon nem értem, és nem is találtam rá modot, hogy a Dead Rising-ben hogy a francba lehet menteni, és ha mentenékj, hogy kell betölteni az addott szitut?

A következő játékkérdések lesznek:

2. A def jam icon mennyire jo? mármint tudom, hogy verekedös meg minden, nekem például nagyon bejött a DOA4, és ezért is érdekel ez is, hátha ennek is hasonlo jo a feelingje :)
    2.
  • Gideon Wieth
    nyár alatt akarom mondani :P
  • Gideon Wieth
    uristen. már most novemberben jön a splinter cell és az ASSASSIN ??? kezdhetek nagyon dolgozni bakker!!! Xbox + Assassin + Splinter+ Gears of war = 140 000 ft??? ha én ezt egy yár alatt összeszedem :D Remélem szülinapomra adakozó kedvében lesznek a családtagok :D
  • Kalozoner
    most olvasom, hogy akkor a splinter cell 5 nem jön csak pc-re meg box-ra, plusz egy ok, hogy vegyek egy boxot....
  • Attila8805
    Már megjelent.
    De írták egy páran hogy nem találnak sehol.
    Biztos elfogyott:D
  • WOW
    Sziasztok!
    Ha már a játékoknál tartunk meg tudná valaki mondani, hogy mikor jelenik meg x360-ra a Colin McRae: DIRT?
  • ThugEdge
    ehun e az ubi csemegék idénre:

September:
    * Dark Messiah: Elements - 7th September (Xbox 360)
    * Settlers VI - 7th September (PC)
    * Brothers In Arms: Double Time - 21st September (Wii)

October:
    * Naruto: Rise of a Ninja - 19th October (Xbox 360)

November:
    * Assassin's Creed - 9th November (PC, PS3, Xbox 360)
    * Brothers In Arms: Hell's Highway - 16th November (PC, PS3, Xbox 360)
    * Rayman Raving Rabbids 2 - 16th November (Wii, DS)
    * Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - 16th November (PC, Xbox 360)
    * Haze - 30th November (PC, PS3, Xbox 360)

aszem a november magáért beszél és sztem decemberre is betolnak arcunk elé még vmit
  • viliszakacs
    Ami jó:
    Dead Rising
    Fifa 07
    Kameo
    TDU

Ami nem teszik:
    GRAW
    PGR3

Amit meg szeretnék azt nem sorolom :)
  • partizan182
    Úristen, milyen emberek vannak itt...
    Earth Defense Force egy megtestesült csoda. Jó, kicsit bénácska a grafó, pöppet egyszerű a játékmenet, de semmi sem adta még át ennyire az F-kategóriás invárzós filmek életérzését. Minden elemében B-kategóriás játék, de ezt büszkén felvállalja, még rá is játszik.
    Paródia, inváziós-életérzés, agyatlan akció és totális pusztítás.

Eurogameren 9/10

Rá kell érezni...
  • Ewergo
    Olyat is lehet irni ami nincs meg...ha játszottál vele, van véleményed róla, tudod hova sorolni, akkor ne kimélj minket...! :)
  • cenobite
    Tetszik:
    Test Drive Unlimited
    WWE Smackdown vs Raw 2007
    Fight Night 3
    Dead Rising
    Oblivion

Ezek vannak meg, olyat nem írok ami nincs meg (pedig azok között is van ám szép számmal olyan cucc, ami nagyon tetszik)...

Ami nem jött be: Gears Of War. Nem tudom miért, nem az én világom. El is adtam.
  • bbuffy
    át kell nevezni ezt a nyamvadt 360 fájlt v mit csináljak vele?:))

thx ha vki segit
  • erdei1989
    Már 5 napja várom az xbox 360-at
  • Ewergo
    A FarCry nekem tuti csak azért nem tetszett X360-on, mert elötte többször nyomtam PC-n és ott sokkal jobb volt a graf. (is). Ritka eset!

Nekem nem sok gamám van de sorban ezek :
    Gears of War
    Ghost Recon a.w. 2
    Dead or Alive 4
    Call of Duty 3
    Quake 4
    Deadrising
    Saints Row
    PDZ - csak multi 2-4-en.
    Eragon - ketten.
    Lost Planet
    FarCray

Ami nem nyerö:
    Star Trek
    Def Jam icon
    Dead or Alive ex. 2:
    Prey
    Ultimate Alliance
  • Ewergo
    Na ez egy komplet tanulmány is. :)
    Bizti megszerzem a Kameot.

• Gabe18
    Tetszett:

-Rainbow Six Vegas (nagyon jól keverik benne az egyszerübb taktikai elemeket a pergős akcióval,és győnyörű)
    -Gears of War (hát ezt asszem nem kell bemutatni)
    -Kameo (a kissé gyerekes szereplők ne tévesszenek meg senkit,szerintem bárki nagyon jól szórakozhat vele)
    -Dead Rising (sosemlátott zombitömegek,de a játékmenetre rá kell érezni,mert addig nagyon elveszetten érzi magát az ember benne)
    -GRAW 2 (szerintem annyira nem jó mint az RS Vegas,de szintén kellemes taktikai akcio)
    -Lost Planet (külső nézet,akcio,gyönyörű,de talán kevesebb főellenség-hoszabb pályák megoldás jobb lett volna,nem top favorit de érdemes ránézni)
    Call of Duty 2-3 (a legnagyobb 2.Világháborús hangulatú játéksorozat,360-on pedig mindkettő csodásan is néz ki)

Nagyon nem tetszett:

-Earth Deffense (borzasztó,ha alacsony árkategóriás,ha nem,ez szégyen erre a gépre,még jo hogy másnál láttam mielőtt beszereztem volna)

-Superman (hát csak a demóját láttam de az is elég volt,ilyen PS2 szinvonal kb,de ezzel sok nagyszerű Ps2-es játékot megsértek)
  • testerlnx
    Pinata szerintem egy nagyon profi játék, csak hát nálunk is a tesóm meg az asszony játsza, nem én:)
    A CoD2 meg az FC vhogy nem jött be, de vszínűleg ez annak is köszönhető mert még mindig nem szoktam meg fps-ben a gamepad-ot. Idáig egyedül a Resistance-t játszottam végig a konzol fps-ekből, ami még meglepő számomra, hogy mindenki az X-es gamepad-ot tartja jónak FPS-re, én mégis a PS2-3 -as gamepad-okkal vagyok el jobban egy FPS-ben...
    Viszont a GOW nagyon bejött, de hát az meg TPS.
  • Lizardman
    haverom (aki irja nekem a játékokat), eddig mindent, csak és kizárolag a Clonecd-vel csinált, és minden megy a gépemen :) . Egyébként meg szerintem ki kell tapasztalni, ha nem jo, ugyis rájössz :)
  • Lizardman
    testerlnx => Amik neked tetszenek, azok majdnem mind nekem is, kivétel a Viva pinata... nemtom, eléggé idiota szerintem :)

Másik, hogy amik közül nem jöttek be neked, szerintem például a Cod 2 , plusz a Far Cry szintén jo. El lehet velük szorakozni, ha az ember nem tud mást :)
  • vkrisz
    Hali.

Nos nekem is beköszönt a 3 led :-(. Mivel legszivesebben az MS-sel javíttatnám meg, így találtam egy 06 80 018590 telefonszámot. Akinek már volt tapasztalata az MS supporttal az árulja el, hogy ezen a számon hívta őket? Ha futár jön a gépért, akkor milyen papírok kellenek a garanciás ügyintézéshez? Gondolom csak a gépet kell odaadni, táp, controller, HDD marad. Sőt ha valaki összefoglalná az egész procedúrát, akkor esetleg a faq-ba is be lehetne tenni.