176898

-
valszeg ugyan az a gáz mint egy rossz pc-s videókártyánál.
Mégpedig az hogy rossz a videókártya:D -
nah felhivtam a microsoftot.. aszontak hogy takaritsam ki a cache-t a gepem..megmondta hogy kell most megyek tesztelni...
(legutso ablakban (system) belemesz a memoryba.. majd a HDD be es XX LB RB XX) -
nemtom mi a szar van.. elkezdett haldoklani az Xboxom.. allandoan szetesik a kep kockasra es ilyen idiota modon zizeg.... mint egy rossz pc-s video kartya...
ebbol lesz piros led vagy ez teljesen mas?
-
Gabe18 #18526 FPS konzolon?Jó...
Irányitás először borzasztó (ha a pc-s egér-bill páros után kezdesz neki).De ne hagyd hogy elriasszon.Némi gyakorlás után már jól fog menni.Olyan gyors meg precíz sosem lesz mint az egeres téma,de teljessen használható off-line,on-line meg mindenki kontollerel nyomja tehát nincs előnyben veled szemben.
Viszont a 360-as Bf2 nagyon más mint a pc-s.Szóval ha még nem láttad,akkor abból is egy demo letöltést ajánlok indulásnak,nehogy csalódás legyen belőle. -
elso gémnek bf2-t akarok venni, van is egy haverom aki tolja liveon, meg klánba is bevesznek, csak nemtom milyen fps egy konzolon :D
vélemény? :) -
Gabe18 #18524 Mondjuk én nem voltam tőle elájulva demo alapján,szép,de a játékmenet nem az igazi.Viszont ismerek olyat akinek nagyonis bejött. -
jonak tunik O.o -
akkor maradok eredetinél, htx -
amdrula #18521 Félned, nem szerverről, hanem az egész online szolgáltatásról bannolnak, amire most még van megoldás, de félévente lesz itt para...:D -
Gabe18 #18520 Kell.
Bár nem tudom most hol tartanak flash ügyben,van-e most olyan ami megvéd tutira.Ha van is az is bizonytalan meddig jó,mert ki tudja a MS mikor talál ki valami újabb felfedező módszert.
Szóval ennek olvass utánna máshol,vagy majd valaki leírja a jelenlegi helyzetet.Engem már nem érdekel mióta kivágott a ****** MS.... -
köszi!
és félnem kell ettől a "kibannolnak a szerverrol" dologtol?
mert én inkább neten szeretnek jaccani -
Gabe18 #18518 Apróhirdető oldalon kinézel egy boltot,felhivod,megbeszéled,megcsinálják. -
Gabe18 #18517 Azt láttam én is,szerintem is max azok próbálkozzanak vele akiknek ez a robotos téma nagyon bejön,mert amúgy semmi jó nincs benne...
Per pillanat szerintem a napokban várható The Darkness,Overlord,és esetleg a Hour of Victory sokkal jobb választás,mármint minőségban,hiszen a stilusa mindnek más. -
ridge racer errol szolt mindig is.. szvsz barmilyen platformra tegyek is ki akkor is egy irrealis szar marad -
PGR3 egyik legjobb autos jatek xboxon.. a Tomb Raiderrel sincs sok baj.
de erdekes.. irtal saints row,-t final night roundot.. doat.. szertinem meg azok szarok -
Vki segítsen pls, hogy tudom majd feltorni a gépet :(
#18510-es linken nem lehet megkérni a csávót?
elvileg oda van irva h egyéb átalakítás, javitás O.o -
demo alapjan nagyon szar.. csak annak fog tetszeni aki imadja az olyan gamezokat... pl szamomra az rpg is szar jatek.. barmelyik... egyszeruen nem nekem csinaltak.. ez van.. -
Az Armored Core 4hez mit szóltok??
Me hát nekem video alapján nem volr rossz, bár azért jó lenne még ha valahova felkerülne a Demoja és ugy kiprobálni. -
szerintem te valamit félrenézhettél... -
itt olcsoak:
http://xbox.maximax.hu/?sgn
nem reklám, mert nem az enyém, és vki mar linkelte -
mondjuk 5000 talán elmegy még érte :) de ezek a gamek ugye nem másoltak ?:) -
majd esetleg... -
nah néztem róla videót...
Agyatlan hentelős játék... Mondjuk Cacpom mit vár tőlük az ember ezeknek a mesterei!
De ezért a gameért nem adok ki pénzt :(
Inkább elkérem valakitől :) -
Dead Risinget nem ismerem..
-
hours of victory most jelenik meg vagy mivan vele, tán azis fps -
amdrula #18504 - Gears of War
- Forza 2
- Test Drive Unlimited
- Oblivion (ha még PC-n nem játszottad)
- Dead Risinggel is sokáig el lehet lenni (bár én nem mélyedtem bele (még))
3kért megéri: Kameo, Most wanted, PGR3 (http://konzoljatek.extra.hu/index_elemei/page0004.htm)
Meg persze sokat kihagytam, de ezok olyanok, hogy eltartanak egy darabig :P (mondjuk a GoW lehet nem annyira:P)
-
nekem egyzser használatos játék! :)
Gyors kérdés...Valószínüleg Augusztus 2 tájékán,/szülinapom alkalmából/ gazdagabb leszek egy Xbox 360al :)
Segítene nekem valaki, hogy kezdő játéknak miket érdemes hozzá venni ? :) Természetesen eredeti módosítatlan Boxom lesz.../lehet h a későbbiekben változik :S /
Szóval, hogy mit érdemes venni mellé, amivel elvan egy jó ideig az ember...
:-) Szeretem az Akcio gameket, A TPSeket, és a járműsportokat verekedős gameket :)...De a kedvencek a TPS + FPS... /pl..POP, Novemberben majd az Assasssin's Creed, Cod meg ilyenek :) Szóval ki mit ajánl ? :) mondjuk első 3nak :) -
ps2 nem érdekel? :)
ráfizetek -
Gabe18 #18501 Igaz!
Az mondjuk annyira hidegen hagy,hogy még az emléke is kiveszett... -
Van 1 módosítatlan zsírúj CORE gépem. Bannoltra cserélem 20ezer Ft ráfizetéssel Pécs környékén. PM -
amdrula #18499 Hogy ne lenne SW :D
Lego Star Wars 2 :P
Ősszel meg jön a Lego Star Wars: The Complete Saga :D -
hát erről a kettőről tudtam én is :D -
Gabe18 #18497 LOTR-ből stratégia van ami pc-n is a The Battle for Middle-Earth 2.
Star Wars még nincs,majd a Star Wars: The Force Unleashed lesz valamikor 2008-ban. -
milyen jó Lord of the Rings-es és Star Wars-os gémek vannak/lesznek közeljövőben Xbox360 ra ? :) -
amdrula #18495 Én ott vettem???
Nincs bajom velük, jó arcok voltak??? -
Platinumshop megbízható??? mert ma rendelek tölük preiumot??? -
A Ridge Racer Psp-n is elég irreális volt, de persze csak drift szempontból, ennek ellenére nagyon tetszett :) -
Kissé komolytalan a játék, de a pályák többsége hangulatos, és a grafika is tűrhető. -
amdrula #18491 Olyan, gamespot videoreviewben azt mondják, hogyha játék közben féket nyomsz, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz :D
Ennek ellenéres szerintem poén lehet, ha úgy állsz hozzá, de sajna még nem volt szerencsém játszanai vele. -
ridge racer6-rol nincs vélemény? ez az első, ami boxra is kijött, nem? a prev videokban olyan irreálisan driftelnek, h tiszta vicc :) ez tényleg ilyen ??? :D