176898
banner
  • amdrula
    Jó, szerinted...
    magával a géppel nem lenne semmi baj, ha a hűtés nem lenne alulméretezve...

Overlord pedig király lesz :D:p
  • Röfikapitány
    VAn ez igy!Minden elromolhat!Tudnék sorolni ezt azt!:)
    Tv-knéál régebben mindig befürödtem pedig mintd a nagy márkák közül voltak és kapásból képcsövesek lettek!!!PErsze kicserélték azonnal de akkor is bármit veszel abba ott a rizikó hogy elromlik vagy gyári hibás stb!!!Egyedül az lcd tv-vel nem szívtam meg az fasza az első naptól kezdve :) Mondhatni benne van a pakliban ami veled történt!!!Sasnálatos de ez van.

-Az overlord sztem nem egy 2007 es játék szinvonalán van , én biztos kihagyom a játékot.....

LEgyetek jók ha tudtok!Csáó!
  • TrIp
    az overlord az egy nagyon fasza game lesz a demo alapján... kreatív nagyon
  • CSOCSO
    hi en ugyan igy voltam vele par hete... fel eve meg van a gep.. nyuzom soha nem volt baja.. neha 4-5-6 orakat is jatszom.. erre most elkezdett szarakodni.. HURAAAA
  • CSOCSO
    lol..tobbet be se kapcsolom..

visszaviszem a gepet hogy csereljek le...csak azon gondolkozom, hogy most akkor visszategyem az eredeti FIRMWARE-t vagy ezzel felesleges szarakodni?...
  • Gideon Wieth
    Assassin csak egy picivel jobb/ nem tudom hogy oldja meg/ lesz mint amit a gameplayben láttam, akkor nálam Év game... a SW:TFU meg sztem is nagyon jó lesz... Bár én szeretek a ,,JÓK"al lenni :):P
  • Lizardman
    szerintem se egy nagy eresztés, dehát ez az elsö játékok között volt 360-ra, ezért lett gondolom olyan felkapott...
  • Röfikapitány
    Star Wars: The Force Unleashed ha csak fele olyan jó lesz mint az előzetes vikeói akkor az magasan az év játéka lesz sztem!
  • Röfikapitány
    deadrising sztem elég gyenge játék!Assassing Creed-et meg majd meglátjuk.
  • Gideon Wieth
    jah a deadrising... Hát nekem video alapján akkor is megyek és ölök:D
    Az Assassin Creed jobb lesz :P
  • Gideon Wieth
    melyik a legjobb ?
  • Röfikapitány
    Stranglehold játék megjelenéséről lehet valamit tudni!Sztem nagyon ütös lesz!
  • Röfikapitány
    Nem mondanám , hogy új!Elsők között vettem.
  • Gabe18
    Persze hogy van,egy rendes történet bontakozik ki alatta,most a videókon általában csak a zombikat irtják különböző módon,de a játékban ennél sokkal többről lesz szó.Persze leszenk olyan időszakok mikor nincs feladatod,akkor szabadon garázdálkodhatsz köztük.
    Multija nincs.
    Ha cooperativba akarsz egy ismerősel ilyen nagyob szabad nyilt területő játékban játszani,akkor Crackdown-t ajánlom.Ilyen GTA szerű csak itt a rendfenttartót alakítod,millió ellenséges bandatag,stb... Egyedül szerintem hamar unalmas,de ketten nagyon jó.
  • Adi
    Lehet az is befogkrepálni, csak az még annyira új, h még nem jöttek ki a hibái?
  • ColdFire
    vmi értelme is van? :DDD
    nagy poennak tunik :D
    pl 2 jatekos uzemmod, egyszerre irtjuk oket? :D
  • Gabe18
    Ahogy látom az oroszok már megint megszálltak minket...
  • Gabe18
    Ez,és az egyik legjobb játék a gépre.
  • ColdFire
    wááá térképen rajta van MO! :DDD
  • ColdFire
    és ez is, durva jatekok lesznek itt kérem :DDD

• ColdFire
    őőőő....
    említésre méltó? :P
    Jól néz ki

• Gabe18
    Van chip,csak nem elterjedt.
  • Röfikapitány
    Hale!ELég sok haverom is vett x360 egyiknek sem volt gondja vele!Biztos létezik vagy létezett egy szar széria , nem tudom!Akkor csak örülök hogy nem estem bele.De msot olvasom a ps3 nál is van egy hibás széria
    (A PS3-at mostanában az ág is húzza, ráadásul sorra bukkannak fel a konzol körülötti hibák. Most éppen hangos kerregésről, illetve sivításról van szó, amely a gép elindításánál jelentkezik bizonyos konzoloknál......
    Semmi sem tökéletes ez van!!!!!
  • arty
    Kösz mindenkinek a ridgeracer véleményt, akkor ez felejtős :)

Röfikapitány: az még nem merült fel benned, h azért irják ennyien, h gondjuk van a 360-al mert tényleg egy szar konstrukcio? szted az reálisabb, h neked megy (egyelőre) a boxod gond nélkül, tehát kijelenthető, h a 360 igenis jo??? Mi a francért akarná bárki lejáratni az MS-t amikor magukat annyira lejáratták, amennyire egy konzollal csak lehet??? Ha a sony időben kijön a ps3-al, a 360 vszeg
    - alapos áttervezés után megbizhato hw lenne
    - nagyobbat buktak volna vele, mint a régi X-el
    ...

Trip: amig nincs chip, nincs winyozás ... chip pedig a flash léte miatt nem vszinű :(
  • TrIp
    nincs valami hír a 360as játékok vinyóról futtatásáról?? úgy mint a classic x-en... k.jó lenne, mert kezdem rühellni a lemezeket, meg a szar olvasót amivel megáldották a drágaszágot..
  • Gideon Wieth
    nekem csak jobban tetszik az Xbox kialakítása, és olcsóbb is :) Nekem az első konzolom ps1 volt, mai napig megvan, néha még játszok is vele :) és ilyenkor le is tud kötni, én mostanság fogok néhány honap elteltével mint mondtam, venni Xbox360at..Addig megdolgozok érte, mert hát ugye a diák az diák... De sztem a Ps3 és az Xbox360 között annyi a különdbség hogy exkluzivitás, és felépítés...tudásban /játékbeli/ ugyanaz a szint. :-)
  • Röfikapitány
    Mit össze nem kínlódtok bazz!Elég régóta nyomom a x360-at nem kímélem játszom vele néha egész napokat amikor van időm , semmi extra hűtés meg venti felhúzás nincs benne és tőkéletesen műxik!Már kezdem azt hinni hogy cska azért irkálnak ilyeneket egyesek mert le akarják húzni a gépet!Nem tudom!Azt sem értem miért fikázza egymást a kép ,,tábor"
    gondolok itt a x360 Vs ps3 -ra!FEl nem tudom fogni.Sztem mind a kettő jó masina közel hasonló tudással , de ez még a jövő zenéje mit tudnak kihozzni a gépekből!Azért mert én x360-at vettem nem fogom a ps3-at szídni, nincs rá okom!Elég gyerekesnek tartom ezt a sárdobálást, ennyit a témához.CSáó mindenkinek!
  • Olcsi2
    biztos, hogy ez cachetakaritas volt? Sztem inkabb ez az a kombinacio, ami az osszes jatekupdate-t letorli a vinyorol. Ilyenkor meg nem meglepo, ha a mar updatelt game-k save filajai nem indulnak el az original - nem updatelt - game-el. Ami ugye orvosolhato, ha felmesz a netre, csak hat ha backup, akkor arrol a geprol meg oda nem mesz. Ordogi kor.
  • Zsoltika 007
    Az a baj az egér+bill-el hogy sok játéknál használhatatlan. Ne érts félre működik de nem lehet rendesen irányítani mivel ezek kontrollerre vannak fejlesztve. Ott nincs baj ahol részletesen lehet állítani az írányítást de ilyen játékból nincs olyan sok.
  • ColdFire
    hmm, ő bill-en és egeren játszik
  • ColdFire
    havernak van egere meg billje xboxhoz O.o
    azzal nem megy?
  • Gideon Wieth
    http://youtube.com/watch?v=xl_IgqME38A

ez a dead rising nem ? :)
    Csak azt mondtam h 10enakárhány ezret nem adnék ki érte :)
  • vkrisz
    Hát ez nagyon 3 ledes előjelnek tűnik. Nekem is fagyogatott, ilyen hülye zizegős hang keretében. Kb. 1 hét és jött a 3 led :-(.
  • Kandurex
    meleg
  • CSOCSO
    tehat szvsz a hetvegen xbox csere lesz.... szerintem

ja es a cache takaritas utan a backup lemezek negyede megy csak azok is csak neha neha indulnak el... nah erre vkinek van magyarazata????
  • CSOCSO
    hat minimum!
  • CSOCSO
    tok jo.. fagyott most is.. forza 2 meg amiota megvan tiszta szar.. allandoan elfelejti kirakni a texturakat az utra..
  • Zsoltika 007
    Szerinted mit mondanak? Jajj bocs! Hozd be levesszük azt a fránya bant! Sőt adunk ajándékba egy Forza 2-t a kellemetlenségekért!
  • CSOCSO
    barki aki bannolva van probalta mar felhivni az MS szervizt hogy mit mondanak, ra? mondjuk nem lehetne megbeszelni veluk hogy vonjak vissza a bannt?
  • CSOCSO
    azert az MS nagyon elbaxta ezt a minoseg reszet a boxnak...