176900

-
jah azt elfelejtettem irni, hogy Regionfree and stealth patched ! :) -
parancsolj barátom:)
The.Darkness.PAL.MULTI5.XBOX360-WAR3X
-
hi!Olyan torrenten nincs fenn ahová nem kell meghívó?FEldobhatnád valami oldalra a The DArkness torrentjét megköszönném!
Stranglehold-t meg mondtam én hogy ütös lesz:) -
csak én meg nem tom, ott hol lehet meghivot küldeni, me relativ jo az arányom 0.8as, de nem tom hol lehet itt küldeni. -
viszont valaki beinvesztálhatna az xbox-sky-ra, régen bent voltam, de nem volt akkor még boxom, szoval kidobtak, és után amindig lemaradtam a regelésekröl, szoval... :) -
Huu azt nagyon megköszönném
-
Ja meg különben az xbox-sky-on meg a my-gamebox-on sincs Armored Core 4 demo, akkor lehet hogy nem is volt, vagy nem tették fel a netre. -
tegnap adtam oda épp az elsö meghívomat valakinek, nemtom mikor kapom a következöt, de folyamatosan mennek fel a gigák, szoval... :) -
A Blacketsre neked van meghivod? -
Na had szoljak bele én is a témákba egy picit:)
arty => nincs igazad, van xbox-ba is chip, de nem elterjedt, mert még kedzetleges, és sok a hiba...
Röfikapitány => The Darkness már kintvan blackcats-en is, meg minden nagyobb torrent oldalon (lehet kisebben is, nemtom)
Rambuu => nemtom, biztos van valahol, de blackcats-en nem találtam
Plusz még itt annyit, hogy itt megy a játékfikázás oda-vissza, inkább a jo játékokropl beszélnétek! :D => John Woo's Stranglehold ez télleg jo játék lesz, szerintem mindeni szeretni fogja :) -
Az Armored Core 4-ből volt Demo?? -
Hát akkor az nem ér meg sztem egy DVD-t. De hát nem tom még addig még sok víz lefolyik a Tiszán. :D -
amdrula #18599 Ha a házimozidon van optikai bemenet, akkor egy optikai kábelt :D
Ha csak RCA van, akkor semmit, mert RCA van alapból minden kábel végén :P -
igen, meg pár új játékmód is lesz benne ha jól tudom -
Akkor mit kell tennem ?? mit vegyek hogy össze tudjam öket kötni??? -
Ize, nem irtad at a settingsbe, hogy Tools/settings/write/options - ott a másodk fülre kapcsolsz, és ezt irod be 1913760!
Ez a layerbreak vagy mi, hogy ne áljon meg a lemez végén, hanem elkezdjen vissza felé is írni. -
Hali!
A Flatout: Ultimate Carnage, az most ugyan az mint a Flatout 2 volt a PC-re, csak felturbozott Grafal?? -
amdrula #18594 Optikai nincs, csak a helye a komponens kábel csatijában. -
a premium csomagban van olyan kável amivel összekötöm a gépet meg az 5.1 es házimozi szettet? tehát van optikai kábel (aszem ez kell hozzá)? -
Ok!Maradjunk ennyibe , hogy majd meglátjuk..........
The DArkness-nek nyoma sincs sehol!!! -
Gabe18 #18591 Nem tudom,szerintem az Overlordal semmi olyan egetverő gond nincs.
Inkább arra leszek kiváncsi hogy az egész játékot meg tudják-e tölteni érdekes feladatokal.Mert a demo idejéig jo volt kis teremtményeimet ráuszitani a birkákra,meg a falusiakra,meg rágyujtani a mezőt az ott lévő ellenségre,és hasonló dolgok.Kérdés a játék további részeiben miket találnak ki,nem fullad-e esetleg unalomba a dolog... -
Ezen nem vitázom veled!HA nekem nem kell +hűtés +az összes havernak se akkor szerintem ez elég nyilvánvaló, hogy csak hülyítés és pénz lenyúlás a sok lámától!Az a játék szar kipróbáltam a demot rettenet elavuét az anim semmi extra olyan 2005 ös szinvonalon mozog , sajnos!
A Dirt CSAK és KIŐZÁRÓLAG külső nézetbe szaggat be azt is nagy ritkán!NÁLAM!A DIrt külső nézetbe amúgy is játszahatatlan mert össze vissza rángatózik a szerencsétlen autó!Belső és motorháztető nézetbe pedig jól vihető a járgány.Jó éjszakát by! -
Gabe18 #18589 Pedig én akkor keverem...
Hát lehetne valóban,vinyóról játék,kis divx támogatás és egyebek. -
nincs chip, flash van és annak modozatai, ne keverd a firmware "chippel" :) ezért is nincs semmi házi tákolt program, mint ami volt xbox1-re :) ez oriási baja a 360.nak :( -
amdrula #18587 Első 3 mondatodból egyikkel sem értekegyet... :D
Első 2-re már válaszoltam, a dirt meg belső nézetből is szaggat, külsőből sosem játszom autós játékkal. -
Bence9292 #18586 Valaki segítsen pls, EZT a hibát kapom egy backup lemez írásánál, méghozzá a Just Cause-nál.
Aki tudja, hogy itt mi lehet a hiba az írja meg legyen szíves. Többször is próbáltam írni és mindíg 51%-nál jelentkezik a hiba. Idáig még nem fordult elő, kb 20 lemezt írtam, mind Philips DVD+R 8,5GB. Előre is köszönöm! -
Továbbrais mondom extra hűtés nem kell teljesen felesleges paraszt lázyítás !FELESLEGES!!!!!!!!Az Overlord pedig gagyi:)
a Dirt valóban több kocsi esetében nagyritkán beszagatt de csak külső nézetbe!
HAver is azzawl hülyit hogy neki már meg van a The DArkness vagy 3 hete ,nem tudtam leellenőrizni hogy kampózik e mert nem volt időm átmenni hozzá!Most már tényleg megjelent?VAlaki belinkelhetne egy torrentet hozzá kösz! -
erdei1989 #18584 köszi a választ:( -
amdrula #18583 Sajna igen, a DiRT is szaggat, mint az állat, ha több kocsi van a képen :D -
Hát szép is lenne, de ez már tényleg a jövő zenéje...de gondolom majd biztosan lesz ilyenre is lehetőség :) -
dezsír.. kinvan a vampire rain is.
overlord gyühetne inkább :/ -
tele a tök má ezekkel a lemezekkel... de mondtam ma már egyszer :D
vinyó kéne a 360ba. de nem kicsi. nagy. 250est simán vennék bele ha mennének a játékok róla..
de ha már ezt megoldják akkor egy rendes hálózati kliens meg divx mkv kompatibilitás sem jönne rosszul :) -
erdei1989 #18579 Lenne egy kérdésem ,megszokott az XBOX360-on hogy néha a játek laggol?Mert nálam a Saints Row ritkán igen. -
bbuffy #18578 meg is válaszoltad a végére....
biztos jók csak nem kifejezetten ehhez a témához -
amdrula #18577 Memorexem van, műlödik a hitachis boxomban (még xD) -
Hm, Memorex illetve Philips DL DVDk-ről vannak tapasztalataitok?
Érdemes ezekből vásárolni? Csak mert egészen olcsóak, a TDK-hoz és Verbatimhoz képest..szinte fele annyiba kerülek..
(amúgy igen, tudom, Verba és Ricoh 4eva..) -
CoolerMaster vizhutes
Koolance X360 adapterek
Koolance gpu block
Koolance Cpu block
ezen gondolkozom
-
amdrula #18574 Darkness "megjelent" :D
Pont nincs hangulatom semmi meglévővel játszani, szal jókor jött:P -
elgondolkoztam a vizhutesen de nem jonnek ki 130 dolcsi alatt... ugyhogy szerintem marad a Whisper Fan megoldas amit mar a legelejen kineztem...
1 whisper belulre... ami szivja a levegot.. 1 meg az oldalara ami fujna a levegot... es ez igy 40 dodo lenne -
ráadásul, akinek nincs flashelve az nem sir itt, hanem rögtön kicseréteti garancia lévén...