176900
banner
  • Lizardman
    jah azt elfelejtettem irni, hogy Regionfree and stealth patched ! :)
  • Lizardman
    parancsolj barátom:)

The.Darkness.PAL.MULTI5.XBOX360-WAR3X
  • Röfikapitány

hi!Olyan torrenten nincs fenn ahová nem kell meghívó?FEldobhatnád valami oldalra a The DArkness torrentjét megköszönném!

Stranglehold-t meg mondtam én hogy ütös lesz:)
  • rambuu
    csak én meg nem tom, ott hol lehet meghivot küldeni, me relativ jo az arányom 0.8as, de nem tom hol lehet itt küldeni.
  • Lizardman
    viszont valaki beinvesztálhatna az xbox-sky-ra, régen bent voltam, de nem volt akkor még boxom, szoval kidobtak, és után amindig lemaradtam a regelésekröl, szoval... :)
  • rambuu
    Huu azt nagyon megköszönném
  • rambuu
    Ja meg különben az xbox-sky-on meg a my-gamebox-on sincs Armored Core 4 demo, akkor lehet hogy nem is volt, vagy nem tették fel a netre.
  • Lizardman
    tegnap adtam oda épp az elsö meghívomat valakinek, nemtom mikor kapom a következöt, de folyamatosan mennek fel a gigák, szoval... :)
  • rambuu
    A Blacketsre neked van meghivod?
  • Lizardman
    Na had szoljak bele én is a témákba egy picit:)

arty => nincs igazad, van xbox-ba is chip, de nem elterjedt, mert még kedzetleges, és sok a hiba...
    Röfikapitány => The Darkness már kintvan blackcats-en is, meg minden nagyobb torrent oldalon (lehet kisebben is, nemtom)
    Rambuu => nemtom, biztos van valahol, de blackcats-en nem találtam

Plusz még itt annyit, hogy itt megy a játékfikázás oda-vissza, inkább a jo játékokropl beszélnétek! :D => John Woo's Stranglehold ez télleg jo játék lesz, szerintem mindeni szeretni fogja :)
  • rambuu
    Az Armored Core 4-ből volt Demo??
  • rambuu
    Hát akkor az nem ér meg sztem egy DVD-t. De hát nem tom még addig még sok víz lefolyik a Tiszán. :D
  • amdrula
    Ha a házimozidon van optikai bemenet, akkor egy optikai kábelt :D
    Ha csak RCA van, akkor semmit, mert RCA van alapból minden kábel végén :P
  • quack
    igen, meg pár új játékmód is lesz benne ha jól tudom
  • CSOki444
    Akkor mit kell tennem ?? mit vegyek hogy össze tudjam öket kötni???
  • rambuu
    Ize, nem irtad at a settingsbe, hogy Tools/settings/write/options - ott a másodk fülre kapcsolsz, és ezt irod be 1913760!
    Ez a layerbreak vagy mi, hogy ne áljon meg a lemez végén, hanem elkezdjen vissza felé is írni.
  • rambuu
    Hali!
    A Flatout: Ultimate Carnage, az most ugyan az mint a Flatout 2 volt a PC-re, csak felturbozott Grafal??
  • amdrula
    Optikai nincs, csak a helye a komponens kábel csatijában.
  • CSOki444
    a premium csomagban van olyan kável amivel összekötöm a gépet meg az 5.1 es házimozi szettet? tehát van optikai kábel (aszem ez kell hozzá)?
  • Röfikapitány
    Ok!Maradjunk ennyibe , hogy majd meglátjuk..........
    The DArkness-nek nyoma sincs sehol!!!
  • Gabe18
    Nem tudom,szerintem az Overlordal semmi olyan egetverő gond nincs.
    Inkább arra leszek kiváncsi hogy az egész játékot meg tudják-e tölteni érdekes feladatokal.Mert a demo idejéig jo volt kis teremtményeimet ráuszitani a birkákra,meg a falusiakra,meg rágyujtani a mezőt az ott lévő ellenségre,és hasonló dolgok.Kérdés a játék további részeiben miket találnak ki,nem fullad-e esetleg unalomba a dolog...
  • Röfikapitány
    Ezen nem vitázom veled!HA nekem nem kell +hűtés +az összes havernak se akkor szerintem ez elég nyilvánvaló, hogy csak hülyítés és pénz lenyúlás a sok lámától!Az a játék szar kipróbáltam a demot rettenet elavuét az anim semmi extra olyan 2005 ös szinvonalon mozog , sajnos!
    A Dirt CSAK és KIŐZÁRÓLAG külső nézetbe szaggat be azt is nagy ritkán!NÁLAM!A DIrt külső nézetbe amúgy is játszahatatlan mert össze vissza rángatózik a szerencsétlen autó!Belső és motorháztető nézetbe pedig jól vihető a járgány.Jó éjszakát by!
  • Gabe18
    Pedig én akkor keverem...
    Hát lehetne valóban,vinyóról játék,kis divx támogatás és egyebek.
  • arty
    nincs chip, flash van és annak modozatai, ne keverd a firmware "chippel" :) ezért is nincs semmi házi tákolt program, mint ami volt xbox1-re :) ez oriási baja a 360.nak :(
  • amdrula
    Első 3 mondatodból egyikkel sem értekegyet... :D
    Első 2-re már válaszoltam, a dirt meg belső nézetből is szaggat, külsőből sosem játszom autós játékkal.
  • Bence9292
    Valaki segítsen pls, EZT a hibát kapom egy backup lemez írásánál, méghozzá a Just Cause-nál.

Aki tudja, hogy itt mi lehet a hiba az írja meg legyen szíves. Többször is próbáltam írni és mindíg 51%-nál jelentkezik a hiba. Idáig még nem fordult elő, kb 20 lemezt írtam, mind Philips DVD+R 8,5GB. Előre is köszönöm!
  • Röfikapitány
    Továbbrais mondom extra hűtés nem kell teljesen felesleges paraszt lázyítás !FELESLEGES!!!!!!!!Az Overlord pedig gagyi:)
    a Dirt valóban több kocsi esetében nagyritkán beszagatt de csak külső nézetbe!
    HAver is azzawl hülyit hogy neki már meg van a The DArkness vagy 3 hete ,nem tudtam leellenőrizni hogy kampózik e mert nem volt időm átmenni hozzá!Most már tényleg megjelent?VAlaki belinkelhetne egy torrentet hozzá kösz!
  • erdei1989
    köszi a választ:(
  • amdrula
    Sajna igen, a DiRT is szaggat, mint az állat, ha több kocsi van a képen :D
  • mucsácsó
    Hát szép is lenne, de ez már tényleg a jövő zenéje...de gondolom majd biztosan lesz ilyenre is lehetőség :)
  • TrIp
    dezsír.. kinvan a vampire rain is.
    overlord gyühetne inkább :/
  • TrIp
    tele a tök má ezekkel a lemezekkel... de mondtam ma már egyszer :D
    vinyó kéne a 360ba. de nem kicsi. nagy. 250est simán vennék bele ha mennének a játékok róla..
    de ha már ezt megoldják akkor egy rendes hálózati kliens meg divx mkv kompatibilitás sem jönne rosszul :)
  • erdei1989
    Lenne egy kérdésem ,megszokott az XBOX360-on hogy néha a játek laggol?Mert nálam a Saints Row ritkán igen.
  • bbuffy
    meg is válaszoltad a végére....
    biztos jók csak nem kifejezetten ehhez a témához
  • amdrula
    Memorexem van, műlödik a hitachis boxomban (még xD)
  • mucsácsó
    Hm, Memorex illetve Philips DL DVDk-ről vannak tapasztalataitok?
    Érdemes ezekből vásárolni? Csak mert egészen olcsóak, a TDK-hoz és Verbatimhoz képest..szinte fele annyiba kerülek..
    (amúgy igen, tudom, Verba és Ricoh 4eva..)
  • CSOCSO
    CoolerMaster vizhutes

Koolance X360 adapterek

Koolance gpu block

Koolance Cpu block

ezen gondolkozom
  • amdrula
    Darkness "megjelent" :D
    Pont nincs hangulatom semmi meglévővel játszani, szal jókor jött:P
  • CSOCSO
    elgondolkoztam a vizhutesen de nem jonnek ki 130 dolcsi alatt... ugyhogy szerintem marad a Whisper Fan megoldas amit mar a legelejen kineztem...
    1 whisper belulre... ami szivja a levegot.. 1 meg az oldalara ami fujna a levegot... es ez igy 40 dodo lenne
  • Lizardman
    ráadásul, akinek nincs flashelve az nem sir itt, hanem rögtön kicseréteti garancia lévén...