176900
banner
  • Lizardman
    morgomedve => Bizonyos játékok, mint láthattad Csoki444 esetében is, alapbol kérnek frissítést, ha nem elég uj a firmware-d, még akkor is, ha nem mész fel live-ra. Sajnos a megoldás nem tom mi lehet, remélem majd valaki ad választ neked. Jah és hogy tönkre teszi-e a gépedet, ezt se lehet megmondani 100%-osan

aribazsy => én ugy tudom, hogy az iXtreme firmware csak Live-nál lép érvénybe, szoval offline engedi játszani az adott játékot, ha nem stealth patches, csak online nem... De ha nem igy van, akkor javítson ki valaki.
  • aribazsy
    Ezzel az iExtremmel amugy csak a "stealh"-es jatokok ennek, mert a leiras szeritn ugy tunik nekm, de lehet az angol tudasom karcsu egy kicsit :(
  • morgomedve
    Megszereztem a Hour of Victoryt, valami frissitést kér a játék, de nem merem leokézni mert olvastam hogy valakinek így állt meg a gépe!
    Mi ilyenkor a teendő?
    Egyébként mit frissítene?
    (Liveon soha nem használom)
  • Gideon Wieth
    én arra gondoltam Bill bácsi jön ki és seggberúg :P
  • Gideon Wieth
    Nincs valaki akinek van esetleg egy meghívója Bitgatere bithumenre vagy majomparádére esetleg independencre ? :)és küldene nekem ? :) Lécci erre a címre, megköszönném nagyon :)

[email protected]
  • TrIp
    én a demo-t próbáltam... teljest most írom ki, szerintem állat...
  • LordAndrew
    Én a gépet és a vízhűtést is tőlük rendeltem. Gyorsak, korrektek voltak, nem nekem kellett noszogatni őket, hanem ők jelentkeztek telefonon, hogy kész. Félretették a gépet, tartották a határidőt... mi kell még?
  • arty
    ahog yirtam is, hazavittem a használt, de garis xbox1-em a consolecornerből ... életem első konzolja. gondolhatod, h voltak kérdéseim ... többször felhivtam őket baromsággal, végig udvariasak, türelmesek és segítőkészek voltak. elkeféltem az eredeti dashboardot, hivtam őket, mondták vigyem be, gariban megoldjak... szerencsére megoldottam én, de a hozzáállásuk megvolt!

kontrollerem jobboldali karja pár hét után ritkán felfelé huzott, bevittem, szo nélkül proba és csere. a második kar szintén bénázott, de ez nagyon spec helyzetben jött elő, visszavittem, szó nélkül csere.

elég? :)
  • deep
    Nem, még ki is vezényelhetik a komplett náci hadtestet és rituálisan kivégezhetnek...
  • Gideon Wieth
    Bannál többet nem tehetnek ellened :) Vagy igen? Mit tudnak tenni a géppel ha felmész flashelve? Bannolnak azt annyi..Vagy nem ? :P
  • Bendy
    Nem szerencsés hírdetni ilyen fórumokon, hogy nektek hol flashelték a gépeket....boltosoknak sem hiányzik, hogy rájuk szálljanak a szervek, ennyi eszetek már lehetne! Naponta leírják itt többen is
  • Bendy
    Szóljál melyik kukába dobod, megyek érte :)
    Ha E66-ról beszél az embered akkor az már nagyon régi dolog. Csak újra kell flashelni a korrekt beállításokkal, lehetőleg frisebb firmwarevel ha gondod adódik
  • Bence9292
    Bocs, valamit kihagytam:

Ugye a "mi boltunkba" már kapható ez: Overlord.PAL.XBOX360-Allstars
    Szeretném megtudni, hogy valaki próbálta-e már és, ha igen akkor milyen? Köszönöm.
  • Bence9292
    Nekem flashelt gép van, samsung driveos valami tavalyi firmware-el. Tavaly megvettem és 1 hónapot steath patch és minden egyéb nélkül toltam a Gears of Wart Live-on. Azóta nem volt se firmware frissítés, semmi egyéb. Én is azt szeretném kérdezni, hogy felmehetek-e a Live-ra nyugodtan és max bannt kapok vagy a gépemet is kidobhatom majd, ha esetleg történik valami? Mondom amikor megvettem full láma voltam, több, mint 1 hónapot toltam folyamatosan neten, sőt amikor lejárt az 1 hónap akkor újra regiztem és nem volt semmi gond, a microsoft nem volt szemfüles.
  • rambuu
    Van itt olyan valaki, akinek uj frissites tonkre vágta a gépet?
    Me én epp beszélgetek egy csávókával, és ő azt mondja hogy még véletlenül se mennyek fel, me rá kapcsolódok frissíti az x-et és mehet a kukába a gép!
  • amdrula
    Fogadni tud, vagy a felbontása is van akkora?
    Mert ha csak 1366×768-as, akkor tök felesleges, hogy a box felskálázza 1920×1080-ra, a TV meg vissza 1366×768-ra az 1280×720-as képet, de te tudod.
  • HUNMarcus
    a Transformers demo mikor jön ki???
  • CSOki444
    Megnéztem a tv leirását tudja a 1080i is ugyhogy arra rakom majd a beállitásoknál az xboxot.
  • CSOki444
    # Napló 1
    Este 22.56 a gépem még mindig 1 ledes semmi változás.
    Életfunkciók renben...de semmi aktivitást nem észlelek.
    Most lekötöttem végleg az infúzioról...eltettem öt egy másik kórterembe (doboz)...holnap reggel jön érte egy szállítóezköz ami elviszi Pestre hogy megműtsék...nehéz út áll elötte és álmatlan éjszakák elöttem...remélem túléli és renbe jön szegénykém...kitartás XBOX360-kám !!! most aludj holnapra kell az erö...
    # Napló 1
  • Lizardman
    EZT nézd át :)
  • rambuu
    Valakinek van itt Kábel netje? Me nekem valamiért nem sikerül a beállítása a Livenak.
  • TrIp
    te figyelj, nő nemkell??
  • Gideon Wieth
    ha flashelem a gépet, az eredeti gamek mennek rajta ugye? tehát 100 % hogy mind menni fog rajta :D
    Hülye kérdés de jobb félni mint belerohanni hogy az Assassin Creed gyűjtői változat ///tervbe van véve:D/// ne menjen :D
  • ColdFire
    pls help...

beszéltem a díler csávóval, hogy a bontatlan plati gépét eladta, de van neki 2 flashelt...
    na szval ha én vennék egy olyat, eredeti jatekkal tudok-e jaccani neten flashalt géppel?

előre is kösz
  • aribazsy
    Ez teny amugy hogy a Console Corner a legjobb, en is ott vettem mar sokmindent, de csoppet dragabbak is mint a tobbiek. Most Paltinumnal 85 a gep, nalunk meg 95, az azert nem mindegy :(
    Amugy a legujabb Flash 10e-ert kenik ra a gepre, ma hivtam oket :(
  • Gideon Wieth
    ez engem is érdekel...
    Szeszmester köszi... De a demókat máshogy nem lehet leszeedni ? PL torrent, vagy valami...És kíirom Dvd-re azt kész :) Ilyet nem lehet ??
  • Szeszmester
    Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy ha vki ott vett vmit és az special nem működött, akkor mit tudott intézni/mennyire voltak segítőkészek a boltban. Az kicsit többet mond.
  • Szeszmester
    Biztosat nem nagyon tudunk.
    Egyébként valszeg előbb-utóbb bannolnak. De az is lehet, hogy nem. Saját felelősség, tudod: szerintem flasheld nyugodtan, ha bannolnak, akkor max nem töltöd le azoknak a játékoknak a demóit, amiknek pár hét múlva a teljes verzióját fogod tolni.
  • Gideon Wieth
    halljátok egy gyors kérdés még mindig a flash-hez! Tegyük fel, megvan a gép! Elvisszem a ConsoleCornerhez Flashelni... megcsinálják..Tegyük fel hogy jó! ////ha nem akkor megcsinállják hogy jó legyen. Ugye ?????////
    Szal ott tartok hogy jó! És én nem akarok, liven játszani... sőt éjjel nappal rajta lenni se...
    Csak a demókat, letölteni, ha kijön valami érdekes!!!
    Szóval...
    Ha nincs a gépben másolt lemez, de flashelve van és felmegyek livera...Akkor bannolnak ? Vagy ez flashfüggő ? ///esetleg már van olyan flash, hogy nem bannolnak, ha csak demót töltök!///
    Valaki tud rá választ ?
  • Lizardman
    bocs, de máshol nem is vállalják... :/
  • Lizardman
    hát ez már teljesen (szerintem) enneka résznek a végén van.
  • Gideon Wieth
    meglesz az Xbox, akkor karácsonykor gépet újítok :D és ha az is megvan :P:D AKKOR HAPPY, Happy vagyok.... :D
  • bbuffy
    télleg annyiért vettem,bár nekem mázlim volt vele....
  • Gideon Wieth
    hát ebből nem sokat értettem :D Igen indiános pálya van nekem is Billy-vel :)
    Az egyiknél amikor megyek, és indiánokat kell ölnöm vele... ez az a rész amikor a vízben kell átuszni a szárazpartra a pálya elején ? :) és akkor először el kell kötni az egyik Indián lovát ? :)
  • arty
    én a hasznalt xbox1-em vettem consolecornerben, segitőkészek és olcsoak! helyben kiprobálhattam saját lemezemmel, kontrollerem 2x is kicserélték, mert garit(!) adtak a használt cuccra ...

mit is mondhatnék ? én is csak ajánlani tudom őket :) (bár a 10k flessért és hűtésmodért picit szvsz sok)
  • TrIp
    hát ez van.. velem korrektek voltak, és vettem már ott nem 1 konzolt meg kiegészítőt.
  • CSOki444
    még a menyaszonyomat is elküldtem haza 3 napra
    mondtam h fontos dolgom lesz meg ienek
    picsába most hivhatom fel
  • CSOki444
    köszi :(
  • Bence9292
    ConsoleCornert tényleg csak is dicséretet érdemel! Én is tőlük vettem! Teljesen korrektek. Mielőtt megvettem még a boltba is ki lehetett próbálni! Novemberbe vettem és azóta is jól működik. Telefonon is lehet velük rendesen beszélni, ha félretesznek neked egy konzolt akkor tényleg féreteszik és másnap már mehetsz is érte nem kell várnom még a flashre se =)
  • Gabe18
    Őőőő...amit a #18877-ban irtam az szerinted hol történt?
    Nem akartam a cmet beírni,de ha már igy feljött egy ennyire pozitiv vélemény,akkor talán belefér hogy a világ egyensúlya meglegyen...