176900
banner
  • deep
    Nem a faszt nem. De ez már sajnos a SNES óta így van...
  • Jimanszky
    srácok!!X360-on abszolút semmilyen körülmények között nem szaggat be a játék soha??!
  • arty
    azért én meghallgatnám, h mennyire van doboz/műanyag hangja ... :)

OFF: tényleg nagyon felhigult a topik az utobbi napokban :(
  • bbuffy
  • Ewergo
    Öröm nézni ezt a fosógalamb totyorgásos határozott dilemmás szarakodást : "vegyek, ne vegyek?"
    NE vegyél vazz! Durva szar ez az Xbox Egy köpedelem. Nagy roncshalmaz kezdetleges probákozás azért is ilyen ócsó mert senkineksem kell. Még blu-ray sincs benne. Nem is tudom hogy miért vettem.... ááá dobom is a kukába. #ðÐ[&@$/%+....
    .
    Na megyek -ni!... :))
  • amdrula
    Alapból nem hibásak, csak a gyenge hűtés teszi azzá őket :D.
  • Gideon Wieth
    amugy a Con**** C*****ben adnak is el másolt játékokat ? :)
    Vagy csak flashelik a gépet ? :)
  • bbuffy
    én is ezt használom:)
  • Animefox
    Ez most igaz hogy egy rakás x360 bedöglik? Főleg ebben a melegben? Meg hogy többnyire mind hibás gép és sokadszorra cserélni kell a gépet?
  • CSOki444
    megvan bocs
  • CSOki444
    ftp címe 87.229.24.78
    ezt hova irjam a total commanderben?? mien ftp cím ez?
  • Bence9292
    Igen.
  • CSOki444
    a pal verzios pinata az sztetek magyar?
    http://x360games.ultraweb.hu/index.php?c=all
  • CSOki444
    magyarul Viva Pinata hol találhato ? lécci írjatok már vmi jo kis xbox360-os torrentes oldalt...
  • Gideon Wieth
    pcre most pakolom fel éppen a HP 5öt :)
  • amdrula
    Komolyan nem tudod mérlegelni, hogy neked megéri-e?
    Vagy csak unatkozol, azt írod a hülyeségeket?
  • bbuffy
    ez engem is érdekelne...
    csajom odavan érte,bár kibirja addig valahogy a DOA-val:)
  • Bence9292
    De jó lenne, ha EZT(addig frissítstek a lapot amíg a harry potter 5 benem jön) be tudnám szerezni mondjuk torrentről. Van valakinek fogalma, hogy mikortól lesz elérhető? 576-ba már kapható! =(
  • Gideon Wieth
    ha a C C nél veszem meg a gépem...akkor nem érdemesebb egy supersize packot venni, mint mint premiumot?

kicsit több van benne és nem sokkal drágább :)
  • Attila8805
    Én teszveszen vagy vaterán vettem má nem tom pontosan.
  • TothLaci
    Szerintem hülyeség utángyártottat venni VGA kábelnél is.
    Hivatalos tartozéknál adnak hozzá mindent. Szerintem menj be egy pc üzletbe, és kérj olyan átalakítót, mellyel össze lehet tenni.
  • Bendy
    Valószínűleg ott ahol a kábelt is vetted
  • sztomy69
    Addig eljutottam h vmi gender changer v mi kell. Azt hol lehet kapni? Állítólag pár száz forint...
  • sztomy69
    Vettem ma egy VGA kábelt, de amikor rá akartam koötni a monitorra, látom h egyforma mindkettő vezeték vége, szal nem lehet egymásba dugni, nem tudjátok mi erre a megoldás?
  • Kaplan
    Na ez tökéletes, 25.000 ft, a Logitech meg az ilyen durvább rendszerek optikai bemenettel 70e ft-tól kezdődnek, so bízom benne, hogy ez jó lesz.
  • Lizardman
    nah tudtam én :)...
  • Gideon Wieth
    félig meddig jól emléxel :) Aug 2ikára van betervezve :)
  • arty
    bár mucsácso egyszer már megirta(csak ugy látszik neked csak az irás megy...), megirom én is: normális, nem lesz baja
  • ColdFire
  • Lizardman
    Figye. Igazábol engem nem zavarnak a kérdéseid, csak az a gond, hogy már minden 3. hozzászolás a tied, ráadásul ebben majdnem mindegyikben kérdés van. Ha holnap vennél konzolt, akkor megérteném, de ugy tudom (ahogy emlékszem), hogy csak nyár végén fogsz. Addig minden változhat. Lehet, hogy behal az egész géped, és dobhatod ki a kukába, és mindenböl uj kell (nemn azért mondtam, de elöforulhat), szoval ezek kicsit labiris kérdések... Amugy meg ha veszel DL lemezt, akkor majd ugyis megtudod, hogy tudsz vele irni vagy sem. (bár irni mindenképp tudsz majd vele, kérdés befogadja-e a box...)
  • ColdFire
    egyre fentebb vitte az árait, az én beszámított ps2m árát meg egyre lejebb, akkor dugja fel magának...
    88ért adta volna a gépet, játék nélkül, mondom akkor hagyjál
  • Gideon Wieth
    nah mert??
    Nekem ilyen írom van...ezzel lehet Xbox360ra DVD-t írni ? :)/sztem igen, de nem értek hozzá, ezért kérdezem :)
    Internal 16X Super Multi DVD/Cd Rewriter

8,5 Double/Dual Layer

Write:
    DVD+R Dvd+r Double layer +Dvd+rw Dvd-R Dvd-rw DVD-R Dual Layer DVD-RAM
  • ColdFire
    ma mégse veszem meg az xboxot, ugy éreztem át akarnak verni :\
  • gonczip
    egyébként ez az ingadozás mitöl van, ettöl nem lesz semmi gond a lemezzel, rendesen le fogom majd tudni játszani? Vagy ez másnál is fordult már elő, vagy az írómnak van valami gyíkja?
  • Lizardman
    ha box-hoz akar irni játékot, akkor erösen ovaintek a 2.4-nél gyorsabb irásnál... Max 4X-esen, de már lehet az se lesz jo.
  • gonczip
    Alapból 1.21-es firmware van rajta gyárilag. És 2.4-esnél gyorsabban nem akarom írni, vagy lehet többel is, úgy is menni fog a boxban?. Meg amúgy is, csak 2.4x-es a Verbatim DVD+R DL lemez amire írok. De egyébként ez az ingadozás mitöl van, ettöl nem lesz semmi gond a lemezzel, rendesen le fogom majd tudni játszani? Vagy ez másnál is fordult már elő, vagy az írómnak van valami gyíkja?
  • JackSlater
    Frissitsd a firmware-t. 1.21 a legújabb hozzá,azzal simán tudsz irni 4x,6x,8x an is,nem kell 2,4X-en többet.
  • gonczip
    Sziasztok.
    Eddig egy Pioneer 110d-vel égttem a lemezeket. Ma vettem egy Pioneer 112D írót és kipróbáltam, de valami miatt írás közben kb. 3-4-szer 2,4x-es sebességről leesik az írás 06-1 közé majd újra visszaáll 2,4-re. Ez mitől van? A 110D-m ezt nem csinálta, végig 2,4 körül írta. Ettől még jól kiírja a game-et, játék közben se lesz gon, mert beolvasni beolvassa a 360-om, azt próbáltam.
    Válaszototk előre is köszönöm.
  • Bence9292
    Én heti 4-et kapok. De szerintem térjünk vissza a boxhoz, az ilyen pedig mehet a torrent topikba
  • Lizardman
    tudod ott is van olyasmi, hogy FAQ ! :) ott rendesen, pontosan le van irva minden...