176908
banner
  • Kaplan
    Én még nem csináltam meg azt, örök hála! :D
  • Jissi
    #19167-re valaki?
  • Lizardman
    azt a box-nál kell a system configban beállítani. Ha ott is beállítottátok, akkor fogalmam sincs...
  • Kaplan
    Ez a gond nálam is, nálam a system info 640*480-t mond, és gyakorlatilag ugyanott vagyok mintha TV-n játszanék és nem ezért vettem a moncsit, szóval hol tudom beállítani, hogy nagyobb felbontásom pörögjön?
  • JCSR ODIN
    GoW sztem nagyon gagyi játék volt, rendesen vártam már, hogy vége legyen, csak ne kelljen vele többet játszanom. Persze grafika nagyon szép, meg bukdácsolós, fedezékbe menekülős harcrendszer izgi, szép és látványos, de egy idő után ez kevés ahhoz, hogy igazán lehessen élvezni a játékot. Sztem játékmenet nagyon egyhangú volt...történet is mindenféle csavartól mentes egysíkú, feszültségmentes, unalmas

Ezzel szemben Assassin Creed jóval nagyobb kaliberű dolognak igérkezik, nem csak játékmenetileg, hanem történetileg is.
  • Lizardman
    qva jo játék lesz, egyenlöre hanyagoljuk a játékokhoz valo megitélést, majd ha kijön a game, akkor meglátjuk :) Egyébként szo mi szo, nekem is nagyon tetszik...
  • Lizardman
    hadd csatlakozzak én :D

Egyébként tegnap este jött el az a pillanat, amikor végre megmutattátok, hogy az az XCM-es cucchoz nem kell forrasztani stb, csak szét kell szednem a gépet. Tegnap kicsit unatkoztam este, szoval éjfél körül elkezdtem szétbontani a box-ot. Nem kis anyázások voltak részemröl, föleg hogy akitöl vettem, ugy elbarmolta a csavarfejeket, hogy minden 10 forgatásbol 1-ser kapott rá a csavarhuzó... Nah mindegy, végül is hajnali 1-re sikerült kompletten szétszednem. ahhoz képest, hogy a külséejét milyen nehéz lehántnai, a belseje elég elegyszerünek tünt... Jah szoval megvolt az esti programom, ha lesz pénzem, akkor rendelek majd ilyen XCM-es ventit, plusz még hozzá egy 1 db-osat, aztán szétvágom a box-ot :)
  • Ewergo
    Ki hogy látja,...? ahogy néztem az Assassin's Creed videot, ez alapján szerintem megközeliti a Gears of War szinvonalat...!
  • Ewergo
    Hát nem tom...a pc-böl kiindulva, hamarabb csak a mozgó alkatrészek mehetnek trapára. Az pedig csak a meghajtó. Pc-ben egy jobb LG 4 évig is birja.(tapasztalat)

(A Sony meghajtó nekem 1 év után kakukk.) :)
  • dicehater
    Emberek vettem egy 20' Samsung tft-t + gyari vga kabelt, beallitottam a system menuben hogy 1280x1024/ws-ben tundokoljon.

Kerdes:

- kell-e meg mast beallitanom
    - a jatokok automatische detektaljak a felbontast? Mert beraktam a GoW-ot es sima 16:9-es 80-cm tv szebbnek tunt :(
    - aki tft-n kuldi milyen felbontast hasznal/ajanl?
  • JCSR ODIN
    Akkor már vagyunk. De előbb utóbb, úgyis beszopjuk mi is
  • Ewergo
    Márvagyunk...!
  • Bence9292
    Azért furcsa, hogy itt mindenkinek haldoklik a cucca, meg a piros ledekről megy a duma, mert nekem ősszel lesz 1 éves a boxom és még idáig nem volt se ledes hiba, se firmware gondok és még live-on is fenn vagyok. Persze csak silverrel, de még akkor is megvan a lehetőség.Ezeken a forró nyári napokon is szokott 4 órákat menni, sőt amikor idejövök fórumozni akkor is megy a box, 10 percekre nem szoktam leállítani =) Volt olyan is, hogy vendégek voltak és déltől hajnalig non-stop nyomatták rajta a gamet. Lehet, hogy szerencsém van, az is lehet, hogy jól bánok vele, de a lényeg az, hogy nem kell havonta szervízbe vinni, ha mindent jól csinálsz. Sőt szerintem még évente se kell.
  • Speedy86
    de a slim csak gagyi "utánzat" volt. A vastag sokkal erősebb volt arra igaz volt
  • arty
    sztem samsung meghajtost probálj szerezni, az a biztos :)

(ha szerencséd van, akár évekig is elmehet gond nélkül a 360asod, félévente biztos nem fog elromlani - bár ez a ps2nél is fura volt... én ugy tudtam max évek után halt el a moddolt fej)
  • arty
    nagyon off, szal

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a "sieg" és az aláirásod alapján alkottam véleményt, ahogy elnézem meglehetősen pontosat(amugy a lekomcsizás, lebuzizás mellett elfelejtettél lecigányozni/lezsidózni) - szimplán irritál a szélsőjobbos megnyilvánulás, főleg egy gamerforumban

csekkoltam a galériád, a bömös szép. nekem csak egy astrám van, az nem mutogatni való :D magamról pedig azért nincs kép, mert teljesen lényegtelen mennyire vagyok randa :)) ha ez gyávaság, ám legyen

[URL=http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=26211]"az xbox360 alaplapja sz*r"[/URL]
  • Speedy86
    Oké köszi mindenkinek a segítséget!
    Annyira megrémítettetek itt a hibás konzollal, hogy már rosszabra számítottam mint ami:) Legalább nem csalódok:)
    Előző konzolom egy Slim ps2 volt amit félévente kellett vinni fejet cserélni. Ahhoz már hozzászoktam remélem itt sem lesz több.
    Olvastam, hogy főleg sok játék után hal meg. én max 1-2 órát szoktam játszani naponta. Ugyhogy bízok a hosszú életbe:)
    Még annyi, hogy vásárlásnál mikre kell odafigyelni?
    Gondolok itt arra, hogy serial, meghajtó, hűtés, ......
  • CSOCSO
    most azon gondolkozom hogy mi legyen.. vizhutes vagy pedig fele annyiert vegyek egy ilyen XCM cuccost amihez van LCD cucc is.. plusz az XCM extra fant ami a cpu melle megy belulre.. az a ketto csak eleg lesz, nem?
  • CSOCSO
    meg fog pusztulni!!!! UGYAn ez volt nalam is!! haver hiv hogyjujjj piros ledek mindenhol.. nem indul a gep.. mire hazaertem nagyba nyomra a forzat... azota nem indul el semennyire se a gep... piros led.. nembaj. jovo heten lecserelem
  • Bence9292
    Létezhet olyan, hogy pillanatnyi melegedés?
    HI!Kigyulladt neken is a 3 piros szörnyeteg.De nem tom mitől volt,ugyanis kikapcs visszakapcs és műkszik.Amúgy nem is játék közben hanem csak a játék options-alatt csinálta.Ahogy visszakapcsolt azonnal beletettem a FORZA2-t és 5 órán át nyüstőltem,de semmi ment mint az állat.Mi lehetett ez???
  • Attila 007
    melyik része volt fasiszta?Jah a SIEG? Nemláttam a Heilt, nah mind1 menjé julius 7. én felvonulni elég meleg nap lesz te Fletobérenc, majd megtalállak te nyominger azt leveszem a bucidat, nah remélem elég primko volt te ostoba majomember, nemszokásom az ablakba keményiteni, szal ha gondod van, szólj nyugodtan azt lerendezzük pik-pak!Nemértem miért kell a másikba belekötni.....mind1 vállalom magam, ott a galériában is, vajon Te vállalod magad élőben, szájkaratés komcsi
  • Ewergo
    http://gamereleases.teamxbox.com/
  • arty
    csak most tudatosult bennem, hogy ennyire kicsi a GPU hűtés :O te jó ég... az a csoda, h nem mindenkié romlik el a nyári melegben :O
  • arty
    2 dolog
    - a fogyasztóvédelem a törvények alapján jár el, márpedig 3 napos törvény nincs (de ahogy irtam, 8 napos van, ha nem személyesen veszel vmit), ha pedig joindulatbol kicserélték a cuccod "3 napon belül", akkor rendes a bolt és szerencséd volt
    - ha az ostobaságodról árulkodó fasiszta megnyilvánulásaidat nem vagy képes visszafogni, inkább ne irj (nekem legalábbis semmiképpen).
  • Bence9292
    Tudtok valami oldalról, ami hasonlít mondjuk az nforce-hoz csak azt mutatja, hogy a játékok mikor fognak kijönni? Tehát nem a megjelent játékokat listázza, hanem azokat amik jönni fognak?
  • Attila 007
    OFE! Remélem tudni véled mi az, másrészről, akárhova mentem idáig ha gondom volt, kicserélték a terméket ha benne voltam a 3 napon, SIEG
  • amdrula
    Igen, a képeken látszik, hogy a dvd 12 voltját használja.
  • Lizardman
    de várj. akkor most ezek az xmc-s ventik 12V-on fordulnak?
  • Adi
    igen... felhúzzák a ventit. Mert vmi 3v. 4 V-ot van alapból..
  • Lizardman
    egy a gond, hogy ezek nem 12V-on mozognak! :( (De javitsatok ki, ha tévedek...)
    Én ilyet vettem gondolom egy sima ventit is hasonlóan kell bekötni
  • Lizardman
    valaki tudna adni egy videot arrol, hogy hogyan kötik be 12V-ra a ventit? köszi elöre is...
    A venti tuningon a ford. emelést érten,amit ajánlottal.?.?
  • ati78
    Nem tudják fleselni a gépem,sajnos.
  • Adi
    az nem poén volt!:D
  • Adi
    Jajj... ne csináld már ezt komolyan mondom. szerinted ha havi kiadás lenne a 20 ezer a boxra ki a fenne venne?!
    én 2007.02.26-án vettem meg a boxot, flash+ venti tunning. Azóta semmi baja. kop-kop-kop. Lehet szerencse lehet nem.. lehet holnap behal lehet nem.
    Vedd meg ne szarakodj ennyit.
  • Speedy86
    Azé nem kell poénkodni mert még megiedek és elhiszem amilyen hülye vagyok:)
  • Jissi
    Írtam az első postban, hogy próbáltam és nem megy. Wireless nincs semmi más a lakásban, teljesen tanácstalan vagyok. Ha egy több órás játékmaraton közben megy tönkre akkor még érteném, de így, hogy este kikapcs, másnap bekapcs és nem jó...
  • Gabe18
    Hol élsz te?Havi?Napi!Napi 20 ezer.Nem ólcsó mulatág ez...