176908

-
fleko leirasat hasznaltad? az volt a gond?
tejföl: uh bakker :( akkor EU angyobbat szivott, mint egy sima "drágább" konzol ... és gondolom a kompatibilitás le van szarva, mivel az usa/japcsi arcok ugyis tudnak játszani ps2 játékokkal, az EU gamer meg le van sz*rva - sony suxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, ms suxx ... nintendo meg gyerekeknek valo :D -
Termeszetesen - gamertagom: "Czar007" - foleg CoD3, Do4, BF2, GoW erdekelne de az utobbi honapokban inaktiv voltam, remelem nem baj -
#19257 HI!Azt hallottam és olvastam,hogy a 3 piros led egy röpke áramszünettől is előjöhet.Mit tudtok erről???Nekem tegnap akkor jött elő mikor átpakoltap a boxot egy másik helyre és valószínüleg rosszúl dugtam bele a tápcsatit,mivel azóta semmi baja játszottam már vele azóta vagy 20 órát.
-
aribazsy #19256 allativa lehet "hasznlani" az X-et? vagy akkor tulsagosan letakarom a szellozojet? -
aribazsy #19255 aaaa, ez a cdClone-is felulbiralja hogy milyen irasi sebesseget irok be? Mert siman bejelolom hogy 2.4, es siman most nezem irja hogy 4-el ir :( -
Elárulod a gamertagod? Mi napi rendszerességgel játsszuk a cod3-at. Vagy az is jó, ha felveszel. -
Nos megoldottam, router konfigolas utan minden megy este remelem lesz mar CoD3 moka - kivancsi vagyok milyen lesz a pc-s bf2 utan :) -
Az európai gépek nem minden játékot támogatnak, tekintve, hogy nem tudják hardweresen lekezelni a azokat szemben az amerikában olcsóbban kiadott PS3-al. -
Ez fasza - routeren a kovetkezo van: WGT624 (v2) de ha belepsz a konfig menujebe ez var:
Hardware Version V3 !!!
Firmware Version V4.1.11_1.0.1
Xboxnak elvileg ez lenne a jó: WGT624 (v3) 1.0.12_1.0.1, V1.0.120_1.0.1, V1.0.128_1.0.1
Ez azt jelenti hogy beszoptam nagyon?
-
Ilyenem van: WGT624 (v2) - fw szamat nem tudom mert a gep ahol be tudnam allitani az pw vedett de ha hazajon a landlord akkor megkerdezem. Thx remelem lesz valami -
mért, ps3-ra van shaolin monks? :D (amugy szvsz van, mivel azon elvileg és tudtommal minden ps2 game fut, és shaolin monks van ps2-re is)
ps3 drága nekem (még a 360 is tulképpen a határon van), szal ez el is döntötte (ps2 is drága volt a sima X-hez képest) -
lehet h az a router nem(vagy nem teljesen) "x360 kompatibilis" :( sajnos létező jelenséggel sikerült összefutnod ... KLIKK - ezek között ott a tiéd? -
Ha ez alapján nem veszel X360-at, akkor te igencsak megérdemled a PS3-at.... :)
-
FLeK0 #19246 Port settings for Xbox Live -
360 helyzetkép - kb az általam is korábban linkelt angol cikkek forditása, összefoglalása az x360 hardverről :)
tegnap még nagyon lelkes voltam 360 vásárlás ügyben, ám mára kiprobáltuk haverral az MK Shaolin Monksot coopban(sima Xen) és ahogy nézem ez nem kompatibilis a 360-al :( (bezzeg az armageddon és a deadly a. igen :( ) 360on létezik ilyen coop verekedős? csak mert X-re is honapokig tartott, mire találtam EGYET, ami jól(!) játszható :( -
Help me please!
Kihoztam magammal kedvenc 360-at a London nevu kiskozsegbe de csak szivok vele: otthon volt egy sima router + adsl modem, ment is minden rendesen/no warez mielott valaki elkezdene/. Itt van egy wireless router, patch kabel bedug, Live-re be tudsz jelentkezni de CSAK a BF:MC lehet multiban tolni. Gow, CoD3, Burnout Revenge stb mindig kidob hogy nem tudok csatlakozni, nezzek meg ezt-azt. Otthon mint mar mondtam sima router volt es arra sem emlkeszem mar hogy a xbox system menujeben be kellett-e allitani a nevet+pw-t a net eleresehez. - Kerdesem:
- mi a francot csinaljak?
- avagy wireless router eseten /de sima kabelen csatlakozom hozza/ meg kell-e /es ha igen/ mifele beallitasokat?
Lefuttattam a live connection testet minden rendben, kiveve hogy az utolso aminek /elvileg/ "open"-nek kellene legyen azt "strict"-re hozta ki
Elore is koszi a segitsegert -
kontrasztarány: 800:1 igazán kevéske!minimum 2000:1-et javasolnék, onnantól rendbe van a kontraszt!Amúgy hű de nagy külömbségek nincsenek az lcd-tv-k között ami a játékélményt illeti! -
okey!Különösebben nem érdekel , a demok annyira nem érdekeltek multizni meg úgy sem lehetett a silverrel. -
Ragnar360 #19241 Sziasztok!
Eldöntöttem , h hamarosan veszek 1 box-ot én is (anno volt sima , de már eladtam , mind1 ) szal nemtudom , h ti mennyire értetek a tv-ügyben , v van-e esetleg vki aki tudna ajánlani igazán jó LCD tv-t ...pl vaterán néztem , rengeteg jó ajánlat van ...több köztük a bontatlan is...kb olyan 82cm-es sztem jólenne..viszont pl van tv 130k ért meg van 180k ért és szinte csak kontrasszt arányban különböznek ...ez , h van , v mennyire befolyásolja a képet játéknál pl , mert a felbontás az meg1ggyezett és értem (1366 x 768 pixel gyk 720p , azért az elég jó , mert annyira kulák nem vagyok ,h 1080-at támogato tv-t vegyek)
Kinéztem jópárat...mutatok egyet , bár nem a vaterárol linkelem , de ott 110k ért megy kb.fajaSzal , légyszives mondjatok már pár tanácsot ezügyben nekem ,meg amiket ugy emlitettem.
Előre is köszönöm és sry a helyesirásért :)[megszokás] -
Gabe18 #19240 Annak szerintem annyi.Az enyém is ilyen. -
aribazsy #19239 Flash-eles tenyleg ilyen "nagy feladat"?
Csak mert nem mennek mindig boltba draga penzert okositani, ellenben nagyon szivesen folmaszkalne, Live-ozni, demok, arcad, ilyesmi...
Ti ezt hogy oldjatok meg? Olvastam Tech-segbe hogy hogy kell, csak kerdes mennyire rizikos, mert a leiras szeritn "total egyertelmu", es ecceru. (mondjuk ezt a masodpercszamlalast nem vagtam, miert kell, mire jo...)
Segijjcseget elore is koszi! -
aribazsy #19238 Ahol eddig kerdeztem, mindeki aszonta hogy nincs lisa,a Mikrofos nem adott ki ilyet, de nem is celja, ami ertelemszeru is.
Visszaflash mar nemer, LiveBann utana nicns visszaut!
Bar kivancsi lennek mibol ovlas szamot, mit kene forrasztani hozza, hogy megoldodjon. -
Hi!MEg lehet nézni valahol a banolt gépek listáját vagy rákeresni valéahol gyári szám alapján hogy mi a helyzet?Egy ideje nem megy a live.om és semmi hibaüzenetet nem ír connection error vagy valami hasonló a teszten minden ok csak a live nem.
HA netalán vanolva van akkor egy újabb frissités segít rajta vagy ilyenkor már menthetetlen!
(nem mintha olyan fontos lenne mert csak a demokat nézegettem néha)
köszi! -
Mégis itt hezitálsz hogy a spanod ps3-at akar... -
Gabe18 #19235 Hát a játék borítója szerinte nem lehet mert az van rajta hogy "Players 1" meg hogy "On-Line multiplayer 2-4" -
#19234 Akkor is beszerik,hogy ha kedden belerakom a XCM féle tuninghűtést?????????? -
aribazsy #19233 Szeritnem sokan el vannak tajolva, es a zajt kapasbol full a huto szamlajara irjak mikor a DVD a bunos. Nekem is van benne Whisper venti pluszban, igaz uj a gep, sokat meg nem toltam, de egy tuti, a huto csendes, a DVd az vmi ormotlan gusztustalan hangos.
Remelem lassan ehhez is elsz vmi oositas mitn a classic Xbox-nal hogy winyorol is megy a gamma. -
A FlatOut-ot ha valaki nyomja pls mondja el, hogy hogyan lehet Multizni, vagyis hogy haverral nyomni osztott képernyön. Mondjátok, hogy lehet! :( -
Gabe18 #19231 Ezt a hangos hűtést nem értem sokaknál.Én mikor vettem akkor adtak egyet ugye amiben meg volt piszkálva a hűtés.Az mondjuk olyan volt hogy 2 szobával arébb is hallani lehetett.De ez se segitett rajta mert igy is szétfagyott a Dead rising első 3 percében.Szóval xar volt az egész.
Utánna kicserélték egy normálisra.Na most vagy én vagyok süket,vagy ez nem hangos.Bekapcsolom kis halk zúgás hallatszik,ami szerintem teljessen normális,és ennyi.És már háromnegyed éve megvan hibátlanul (kopp-kopp-kopp...most lekopogtam...). -
Ok!Kösz az infót!
-
Szerintem érthetően leírtam... -
A hitvány minőséghez képest vérlázítóan drága:)
Egyébként még mindig 400 USD/EUR hivatalosan az ára, az egy másik dolog, hogy nálunk egyes helyeken már hetvenpárezer forintért is hozzád vágják. A hitvány minőség egyébként egész pontosan a hangos és szar hatásfokú hűtést, hangos DVD meghajtót, borzalmas mértékű melegedést és gyakran megsülő GPU-t jelenti. Ezzel együtt IS sokkal jobban megéri MOST MÉG az Xbox360. Pont. -
Most akkor kinek veszel gépet? Magadnak a barátodnak vagy közösen ketten vesztek egyet? Mert ahogy nézem még ezt se döntötted el... -
Olcsi2 #19226 egymast kell csak pufolni. Maszkalos resz nincs benne, egy kicsit meg van spekelve vaalmi hitvany lemezkiasos strategia resszel, de nevetsegesen elhanyagolhato a dolog. A csihi-puhi viszont eleg valtozatos. -
Ok értem kösz a gyors választ én is Xboxot szeretnék de haver mindenképpen Ps3-ban gondolkodik...:)
Egyébként ezen a hitvány minőségen mit értesz?Gondolom ezért is olcsobb a Ps-nél... -
Na fasza megjött a gépem!!
zsír minden! és nem kér updetét uj játék esetén!? eddig kért most mérnem?:)
na mind1 jobb ez igy legalább nincs esély az FW kinyírására!!!! -
Olcsóbb, 1000x annyi játék jelent meg rá, azok is olcsóbbak, sokkal jobb a joy, ami játék mindkét gépre megjelent, azok szebbek, simábban futnak 360-on, nagyjából ennyi szól mellette. Ami ellene szól, az a hitvány minősége. De ezzel együtt is jobb vétel, mint a PS3. MOST MÉG! Lehet hogy 1 év múlva változik a helyzet, de gondolom nem akarsz annyit várni:D -
-
Szaszok miért van az hogy egy Ps3 kb kétszer olyan drága mint egy Xbox360? Erősen gondolkozok egy haverral hogy felesben veszünk egy konzolt szerintetek melyiket érdemes megvenni?/Tudom hogy ez egy Xbox topic tehát nyilván szerintetek az Xbox a jobb de érdekelne hogy miért/.Thx -
Def Jam -mel jatszott mar valaki? tudnatok rola par szot mondani hogy milyen jellegu. trailert, videokat lattam rola csak nem vagom hogy olyan Mortal Kombat, vagyis egymast kell csak pufolni, vagy van benne maszkalos resz is?