176904

-
bbuffy #19455 meg ha vki játszik darknessel elakadtam a dokknál és nem tok semerre menni...help plz ha tudtok
köszi:)
-
bbuffy #19454 télleg ha már témánál vagyunk mért nem ad be új karaktert csak ruhákat ha storyban végigviszem vkivel?más módja van? -
partizan182 #19453 Istenem mennyire utáltam azt a nőt...
Csak a vak szerencse és a 20x -os újrapróbálgatás segítségével sikerült mindig lenyomnom... -
Aha!
Hát ez föanyu. Most nem tom a nevét de ebböl a "présgépböl" jön elö össze-vissza repked szemkinyomós meg haj fighter akcióji vannak...! Végig mentem mindegyik karakterrel elö is jöttek ujak, de volt még egy kérdöjel. Gondolom az alatt lehetett. Csak bizti valami furmányos bunyoval adja be. ? -
Olcsi2 #19451 Valtozo, Christie-nek 4 ruhaja van, de Hitominak asszem pl 8, karakterenkent valtozik. Arrol meg halvany gozom sincs, kire gondolsz, mikor valaszthatova teheto zold csajszit irsz. -
Nem találtam DOA4 topit, vagy piszok hátul lehet. Valaki tugya hány féle rucijuk van a karaktereknek? Én 5-ig mentem el. És hogy lehet választhatová tenni a zöld csajszit?
Fomatálnom kellett és most ujra kezdeném.
Köszi!
-
Ragnar360 #19449 hát ha fizetnének se vennék mm , tesco és ehhez hasonló alpári helyeken gépet :)) csak ,h tudd 80 ért tudok , de a legtöbb konzolshopba 85e a prémium is. -
icont elbaszták,selejt az egesz. -
Már sikerült szerezni,köszi a helpeket. Az MM-ben is 80 a core :( -
Apósnak :) -
Ezeket a háttereket csak LIVE-on keresztül lehet a gépre varázsolni.Vagy van rá valami más megoldás(pl. netről letölteni-dvd-re kiírni-gépre feltenni...,bocs ha hülyeség) -
Nem tudom kinek veszed, h most a fiadnak vagy vmi ilyesmi. Mert ha mondjuk a fiadnak veszed akkor én inkább premiumot vennék. -
ha elmész a Coraba ott is 50 000 FT -
Melyik MM-ben láttad? fontos lenne mert holnapra kell. Ajándékba lesz. Köszi -
Nem tudom nekem túl vontatott és ezzel el is vesztette a hitelét. -
command and conquer: tiberium ... arrol is mondjatok véleményt?! -
ja amugy def jem icon az jo játék ? nekem sima xboxon az elsö része nagyon bejött! -
én nem nagyon nyomok autós cuccot... de a DIRT -öt nem birtam lerakni..hajnali 4 ig küldtem
most keltem fel :D -
fujifilm :) -
partizan182 #19436 A Dirt sosem volt szimulátor, nem is így reklámozzák. (Eredeti colin 1 még az volt, de azóta arcade rally cucc). Ennek ellenére a game tényleg remek. -
MM-ben láttam 50e ért. -
partizan182 #19434 Darkness isteni, most vittem végig másodszor is hardon.
Egyetlen hibája, hogy a game második felében már nevetségesen könnyű. -
Hali,
nem tudom ki játszott már a Darkness-szel, de erőteljesen ajánlani tudom mindenkinek. Sok órát belenyomtam a hétvégén, most tarthatok kb a felénél és bízvást állíthatom, hogy egy nagyon jó gaméval van dolgom:
-Van benne történet! (Nem annyi, hogy békés országunkat/családunkat el akarják pusztítani a gonosz/pénzéhes marslakók/gonosz emberek/németek/oroszok, de mi a hősök szembeszállunk és legyakunk mindenkit, hanem rendes sztori, drámával, fordulatokkal, szürreális képekkel, gondolatokkal)
-Újszerű játékmenet. (Nem csak sima fegyverekkel vehetjük fel a harcot, hanem a sötétség erőit felhasználva is pusztíthatunk. Idézhetünk gonosz kis pokolfajzatokat segítőként, testünből kilépve a sötétség segítségével felfedezhetünk, gyilkolhatunk stb.)
-Tökéletes "sötét" hangulat
Érdemes megnézni.
Andrew -
Hy!
Hol tudnék most a héten gyorsan olcsón 360 Core Packot venni Pesten és környékén? -
aribazsy #19431 most ezt komlyan irtad hogy a Dirt jo?
Ekkora szennyet!!! Nem ertem, McRéj miyne szerzodest irt ala, de csunyan assak el a nevet, ilyen hulladekokkal! :(
Forza2 mar jobban hasonlit barmi autos szimura. -
Bence9292 #19430 Nekem is a GTA IV téma feszít most a dashboardon. Azt a csajt még nem is láttuk egyik bemutatóba se, aki az XBOX Live fül háttérképét képezi.
Itt meg tudjátok nézni a témát, hogy hogy mutat a boxon. -
Hát igen... a jó öreg nyári szünet.. oo de jó is volt. -
milyen CD-RE írod? :) -
Na igen a felhötlen fiatalság...hogy még hétfö hajnal 2-kor is jácccsik...! :D
-
Ahaa.. perszee perszee perszeee...
azért mert úgy izgulsz, h remeg a kezed még nem kell a játékra fogni!:D:D
Másik mivel amcsi vagy mindig oda oda nézzel az amcsi szendvicsre ami fére van téve az asztalra és ezért mindig elbaszod a kanyarokat!:D:D -
Quack help me pls :) Meg akarom még csinálni most éccaka akkor! :D -
Magyarul is most plz. Nagyon nincs kedvem fordítgatni.
[szerk. Amúgy nagyon nem gyenge ez a GTA IV téma, aki teheti szedje le! Ingyenes! Talán már nem sokáig!] -
"OK for this I would first complete the story on normal so that you unlock all the chapters. This is glitched because if you leave the game and its on realistic it will reset to normalk without you knowing. So you need to beat one chapter at a time on realistic. If you leave or get offline just make sure you select the chaper and complete it on Realistic difficulty." -
Neked sem? De mi ez már basszák meg, én itt vért izzadok meg üvöltözök hajnali kettőkor, már flashbang-ekkel álmodom és nem adja meg az amit kiérdemeltem :D Hát ezt nem hiszem el basszameg. -
Gabe18 #19421 Érdekes azt nekem se adta meg... -
ILYET MÉG NEM BASZTAM! MEGCSINÁLOM REALISTIC MÓDON EZT A KURVA VEGAS-T ÉS KÉPTELEN MEGADNI A 100 ACHIEVEMENT PONTOT! Ez egyszerűen hihetetlen bas*za meg, ezért szenvedtem ennyit??? -
http://www.torrentz.com/search?x=0&y=0&q=xbox+ninety
Csak beütöttem a googleba és meglett. Mi volt ezen olyan nehéz? -
useneten fentvan
[3594]-[#alt.binaries.games.xbox360@EFNet]-[FULL]-[Ninety.Nine.Nights.PAL.XBOX360-DNL]-[00/87] - "3594.nzb" yEnc (XX/14)
[3594]-[#alt.binaries.games.xbox360@EFNet]-[FULL]-[Ninety.Nine.Nights.PAL.XBOX360-DNL]-[01/87] - "dnl-nnn3.001" yEnc (XX/401)
[3594]-[#alt.binaries.games.xbox360@EFNet]-[FULL]-[Ninety.Nine.Nights.PAL.XBOX360-DNL]-[02/87] - "dnl-nnn3.002" yEnc (XX/401)
de azert fizetni kell -
NINETY NINE NIGHTS (PAL-os)nincs fent egy warez oldalon sem! szerintem nincs:)
torrenten néztem ott sincs!
akinek van vmi ötlete hol találom palos verzioban ha létezik egyáltalán az irja már meg lécci mert fateromnak(40) naon kéne .
elöre is köszi -
értem