176909
banner
  • erdei1989
    Ezekhez hogy jutok hozzá??
  • Adi
    Inkább ide nézz..
  • Gideon Wieth
    Valaki anno mondott nekem egy jó oldalt, vagy vmit, ahol másolt játékokat lehetett kapni... Nem küldené el Priviben...de bárki akinek van ötlete hol lehet ilyeneket bonyolítani szóljon :)
  • Zsoltika 007
    Azt írták nincs összefüggésben. Bár annyi köze lehet hozzá hogy ez már tekeri mind3 core-t és ezért jön ki. Ezt anno mondták a Dead Risingra is.
  • Olcsi2
    persze, egyutt. (folias, de a jatekoknak csak a DVDje van a pakkban, anno bundleban adtak a boxhoz nalunk)
  • Olcsi2
    A Forzarol irtak olyan hireket, hogy taccsra teszi a box-okat... Szoval toljad csak aktivan, hogy ha hibas a boxod, hamar elojojjon.
  • Zsoltika 007
    7k? Együtt?
  • Olcsi2
    Nekem meg mindig van par 7000ert a PGR3/Kameo jatekokat es 3 honap live-ot tartalmazo pakkbol.. ;)
  • Olcsi2
    gamer365.hu (elado eredeti topik - itt porog a 360as hasznaltpiac a legjobban)
  • REALista
    Szasztok!Sikerült beújítanom egy Xbox-ot és érdekelne hogy mely játékokkal érdemes játszani.Én a Gears Of Wart vettem meg ami elég jónak tőnik főleg kooperatív módban.Egyébként tudnátok mondani pár oldalt ahol használtan lehet játékokat venni és eladn vagy csak venni?thx
  • erdei1989
    Kösz megnézem
  • Zsoltika 007
    Mert hülye azért nem vagyok-ban. De ennek már van vagy 1,5-2 hónapja. Azóta lehet még olcsóbb lett. Árkád MM-ban pl Gears of War van 10k-ért. Itt írta valaki nemrég.
  • erdei1989
    Hol vetted a pgr3-at 3900ft-ért???
  • Zsoltika 007
    Igen. Viszont ennyit megér a szórakozásom mert nem dohányzok stb. Arra még többet dobnék ki az ablakon. Ja és még vmi: Nem a legújabb játékokat kell venni. Pgr3-at is 3900 körül vettem meg. Ésszel kell csinálni és mindjárt nem lesz évi 120e.
  • Me0w
    Aruld el legyszi, hogy 1:50-nel a ficko arnyeka miert a levegot markolassza? A fegyvernek nincs ernyeka...
  • erdei1989
    Akkor pl. ha havonta veszel egy új erdeteti játékot,az egy év alatt minimum 120e forint ami felér egy új box árával.Nem?Én csak ezért gondolkodom a flashelésen.
  • Zsoltika 007
    Nekem nincs.
  • erdei1989
    Nektek flashelve van a gépetek?
  • erdei1989
    THX
  • Gideon Wieth
    jah és én nem akarok multizni, csak majd demokat, meg egyéb silveres cuccokat tölteni :)
  • Zsoltika 007
    Letilthatnak netről. Magyarul azzal a géppel már soha sem tudsz multizni. De ha nem akarsz akkor más veszély jelenleg nincs. (ha viszonylag új flasht használsz)
  • testerlnx
    Igen a Live-ról a gépet ban-olhatják (szerintm ~90% az esélyed rá, vagyis nem fogsz tudni a géppel online játszani), a gar meg igen dontos dolog a 360-nál mivel 2.5M az idáig megdöglött gépek száma! Amúgy más problémáról én nem tudok :) Ha flash-eltetted akkor minimum hűtés mod kell bele, ha normálisak voltak flash-elésnél akkor már benne van...
  • testerlnx
    Amúgy gyári lemez. Szombaton vettem a Cora-ban.
  • testerlnx
    Forza2 másnál is bugzik? Nekem az egyik pályán néha nem bírja kirakni az út! texture-áját így vakon megyek, ez egy emelkedő utáni lejtőnél van, ami után bal kanyar jön. Mi van ilyenkor? Ezt fogják patch-elni vagy a meghajtóm néha túl lassan olvas, vagy a gépem készül megadni magát, vagy szar a lemez?
  • Gideon Wieth
    ha a Samsungos a drive-om akkor ott lehet megoldani azt hogy kisebb eséllyel bannoljanak ?
  • erdei1989
    Hi!Ha flasheltetem az xboxomat jár-e valami más kockázattal minthogy elvesztem a garit??
  • Zsoltika 007
    Meg kell flashelni utánna már menni fog írott lemezzel is.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Itt egy leírás Hitachis xbox flasheléséről.
  • Ikarus
    ha az ember beszerez egy xbox360at, (nem akarom netre dugni, meg semmi ilyen) akkor ha letöltök, és kiirok játékot, az menni fog, vagy csak az eredetik?
    (bocsi a hülye kérdésért, de ezen konzol ilyen jellegü részében teljesen nem vagyok otthon)
  • arty
    meg ne probáld, egyenes ut a 3ledhez! a müanyaggal azt biztositod, h a bordákrol szivja a levegőt, ne a teljes gépből! az annyira nem kritikus, a fontos h a bordák között minél nagyobb legyen a légáramlás!!! ezért van olyan mod is, h a bordákat majdnem teljesen beburkolják papirral és hozzáragasztják a papirt a müanyaghoz, egyedül a bordák egyik oldalán nincs papir, h mindenképpen a borádákon keresztül szivodjon be a levegő!!!

kösz a hita 1.2b fw-t :) tuti én is egy hitacsis gépet fogok ki, viszont allitolag nemsokara lehet fleselni a v78-79et is fwtoolboxxal :)

azt kéne tudnom, h a hitacsi xtreme 2.4 eszi-e a sima xbox1 isokat vagy csak a duplarétegű lemezeket ...
  • Zsoltika 007
    Ki mondta hogy olcsóbb?
  • CSOCSO
    hutes nelkul bekapcsoltam a gepem egy masodpercre hogy mukodik-e ( mivel reccsent ma egyet az alaplap... mukodni mukodik.. viszont kb 10 mp utan kaptam ket piros ledet (tulmelegedes)

lol.. fanless dolgot nem birja az xbox360

jut eszembe.. azon gondolkoztam hogy talan ezt az elterelo muanyag darabot nem raknam vissza az xboxba.. ( azt ami osszekoti a cpu heatsinket meg a fentiket...

mert igy a cpu tol szivja a levegot a venti. viszont ha nem lenne ott a muanyag takaro akkor az egesz gepbol egyenletesen szivna a levegot.. nem?..
  • CSOCSO
    mar volt nem egyszer eset ra hogy kicsereltem a hutest a gepemen, vagy vidkarimon... jo.. nem sok.. egy kezemen is meg tudnam szamolni hogy hany vidkarin, cpu-n es chipseten csereltem fant.. nomeg szedtem le roluk a pasztat.. nahdehogy az xbox360 on inkabb gyurma van minthogy paszta az mar durva!!!

ja es osszerakaskor sikerult tulsagosan ratehenkednem az xbox alaplapjara es reccsent egyet....... no comment.. nemtom mit mondjak
  • CSOCSO
    nah akkor itt van minden ami a hitachihoz kellhet:

katt ide
  • Bendy
    xbins-en ott van. Esetleg torrent oldalakon is érdemes rákeresni
  • CSOCSO
    Maximus 360 FW Toolbox v3.1B with Hitachi-LG Xtreme v1.7 *repack*

ezt vki be tudja nekem szerezni????

de pontosan ez kene.. 3.1b es repackos!!
    pls pls pls
  • CSOCSO
    ahogy olvasom sajnos kurvara nem lehetseges megflashelni a 78 as hitachit az uj iXtremevel... lol
  • CSOCSO
    1) nem lehet kiprobalni.. sajnos..

ugyhogy ez van.. a garancia csikot gyonyoruen le lehet varazsolni egy gilette penge segitsegevel.. muhhaha nah mindegy...
  • Ewergo
    De ha akarod az üzletben biztos kiprobálhatod. A tálca kinyillik ha két luk van elöl, akkor hitachi.
    Ha nagyobb áruházban veszed, akkor meg 3 napon belül kikell cserélniük ha visszaviszed. De te "10 perc" mulva viszed vissza ha nem megfelelö...ezt még dijazzák is. :)
  • Blekk Síp
    Hasonlítsd össze egy TFT monitor és egy HDTV árát. Magyar viszonylatban.
    Köszipuszi.