176915
banner
  • Gabe18
    Biztos hogy nem...
  • CSOCSO
    en meg nem birom meghackelni a kurva samsungot.. beszaras.. a leiras amit anno cisnaltam meg ugy szar ahogy van
  • sztomy69
    P*csába a R*hadt 360al, ma nekem is lefagyott a Colin Mcrae DIRT közben, mikor töltötte be a köv pályát :@
  • CSOCSO
    biztos vagy hogy ezt nekem akartad?
  • Gabe18
    Neked lehet.
    Azért mert te tudsz valamit nem biztos hogy más is a kisujjából kirázza.
  • REALista
    A GRAW az sajnos nem pedig én is azt hittem ki is kölcsönöztük haverral pár napra de nem...:(
  • Bence9292
    Én is a Coop-ot szeretem.

Úgy tudom, hogy a GRAW és a R6: Vegas is ilyen.
  • REALista
    Szasztok!Tudnátok olyan Xbox360-as játékokat mondani amiket kooperatív módban lehet végigküldeni mint példáula a Gears of War-t ami egyébként nagyon jó játék csak rohadt rövid?
  • CSOki444
    csa..
    Enchanted arms-ban hol találom az omega golemet??és a crystal fegyvert???
  • CSOCSO
    pedig samsungot akartam mint atom:D:D:D lol
  • CSOCSO
    bazz.. olyan zsir konnyu volt megflashelni a toshibat erre hazahozok egy faken samsungot.. lol
  • Nagy01
    Szerintetek érdemes majd augusztus elején venni egy ilyen box-ot vagy várjak a 65nm-esre ami ősszel jön?
  • Ewergo
    A pasztát dugd el elöled...! :)
  • CSOCSO
    ja amugy hazajottem a masodik cserelt boxxal.lol
  • CSOCSO
    nah etz most torolnem ha tudnam... feleslegesen anyazol.. azt hiszed mindenkinek szamitogep zseninek kell lennie??? az emberek hany szazaleka veszi ugy az xboxot hogys zart se tud az ip rol????? 70%??? 80??? nem kell anyazni es amit mondtal meg teljesen baromsag marmint a peldat amit irtal
  • Bendy
    Úristen milyen szenvedések vannak itt. Meg tévképzetek. De eddig ez a legjobb:
    "A test connectionnál az IP Adress failed-et ír.Mit csináljak?"
    Menj el számtech tanfolyamra! Ott majd rádragadnak az alap dolgok. Én sem műtök embereket orvosi ismeretek nélkül. Megjegyzem 1 kib. IP cím beállítás ma már alap kell, hogy legyen
  • Ewergo
    Aszem van ott valami default vagy gyári beáll. vagy eredeti visszaállitás vagy valami hasonlo. Arra nyomj. És utánna konyektálj. :)
  • aribazsy
    koszi, akkro oda se probalkozm fol. Marad az erolkodes , emgprobalok felsselni, vissza eredetire :(
  • erdei1989

A test connectionnál az IP Adress failed-et ír.Mit csináljak?
  • ati78
    Én nem nagyon értek hozá e az enyém is fleselt és tudog livozno simán és semi puf,az ingyenest használom ki és megy.
  • Ragnar360
    most mi a fakk van , miket beszélsz , kine találd már ,h rögtön bann , ha felmek live ra fleselt gépre :DDD mindjart lefialok :DDD
  • GazCamp3r
    ne menj föl vele, mert azonnal blokk, mármint föl se megy, csak kiírja, h vmié nem megy=ban :D

én csak dashboardbol aakrtam megnézni szintén a marketplace-t, és már ban. Nem a benne lévő dvd-t nézi, hanem a firmware-edet. (a geci)
  • GazCamp3r
    Sztem a régióval nem lehet gond. Max ez a release dolog lehet. De ezt nemtom hogy kell megnézni sajna. 5let? meg szted ha ezek jók, akkor mind1, h kereszt kábellel van összekötve két box, vagy routeren mind2, és ugy látják egymást?
  • REALista
    Fizetni kell a netes játékért...pff
  • Bendy
    http://xboxlive.uw.hu/

Itt az ismertető
  • erdei1989
    Hogy próbáltad?
  • REALista
    Én is most próbáltam de nekem sem sikerült...:(
    Egyébként nincs valami letőlthető használati utasítás Xbox-hoz mert nem kaptam hozzá magyart?
  • erdei1989
    Hogy tudok felmenni a live-ra???
  • aribazsy
    Dashborad, demo letoltes eseten ha nics benn dvd a gepben, akkro sem erdemes foljarni marketplace-re? Mert az erdekelne hogy demok, dashborad... jaccani nem akarok, ellenben "okos" a gepem. akkor erre eredetire visszafirmware-eles a megoldas?
  • Adi
    Csucsu52 írta az RDI forumon:
    Sziasztok!

Eddig senki nem tudott érdemleges választ adni arra, hogy bannolnak-e, ha még nem voltál liveon flashelt géppel.
    Eddig, mert engem most bannoltak, ahogy rádugtam a livera!
    Mielőtt elkezdődtek a bannolások egyfolytában online volt a box, viszont az első bannolás előtt(rögtön az utolsó dashboard update után) le lett húzva.
    Eddig bírtam, de mostmár kíváncsi voltam és így jártam.
    Egyébként sem játszanék live, úgyhogy tökmindegy, csak szólok mielőtt valaki a tökéletes firmwarere vár, hogy így is úgy is ban lesz, ha játszottál már flashelve(Hitachi 07.
  • maka2
    És LG íróhoz melyiket ajánljátok?
  • vkrisz
    Nem. Ha veszel egy boxot, akkor ahhoz jár 1 hónap gold. Ezzel lehet online játszani.
  • maka2
    vagyis nyugodtan lehet Ricoh-ra írni?? Annyira csak nem különbözik a kettő? Vagy igen?
  • koviprog
    nézzétek meg, hogy megfelelő régióban van-e mind a két játék PAL-PAL, NTSC-NTSC, USA-USA ezek mennek együtt ha minden igaz és ugyanaz a release-e vagy sem, különben az életben nem fogják látni egymást
  • Adi
    kérdésem még: ha berakom az xcm hütöt akkor az nem gáz, h a gyári venti felvan húzva?
    Vagy az hogy történik? mert azt nem én csináltam.
  • Lizardman
    én samsung meghajtonál használok ricoh-t, és ugy tünik ez teccik neki a legjobban :)
  • erdei1989
    COD4 gameplay
    http://www.gametrailers.com/player/21128.html
  • Ikarus
    ahham, köszi
    és ilyenkor van ahol tudnak plusz hűtést is belefabrikálni?
  • Adi
    ok. figy: samsung=verba hitachi= ricoh
  • maka2
    nem tudom még, most akarok venni gépet!