176915
banner
  • turho
    Eladó egy Samsung X360 dvd-rom, egy alighasznált 3 ledes gépből, PC-s speckó fejjel (olvas: 1TEK kék és zöld, Mediarange, Traxdata, Philips, Ricoh, Verbatim, sőt a Fujifilmet is beharapja) beszabályozott mechanika, 3 hónap pénzvisszafizetési gari, 22 k.
    Posta OK, PÜ nekem.
  • Grove4
    Ki kell flasheltetni,a legjobb hely ez.És nem árt ha hűtésmódot is tetetel bele,a legjobb a vízhűtés szintén ott!
  • 1Obi1
    Hello!
    Akarok most venni egy Xbox360-at.A kérdésem az lenne hogy miként lehet nem eredeti játékkal játszani, és ehhez kell e ki-chippelni, vagy mi a szöszt csinálni?
  • JCSR ODIN
    Van live-on Blue Dragon + Ace Combat 6 demo, meg feltettek egy rakás videót is E3-ról. Csak gondoltam beszólok, nehogy véletlenül késlekedjetek a letöltéssel
  • Bendy
    EnableISO-t rakd be flashelés előtt a samsungba.
  • Lizardman
    de te nem azt irtad, hogy csak a szolgáltatotol kapott routered van?
  • erdei1989
    De nekem dlink van és mégsem megy!
  • Lizardman
    egy jobbfajta ami wirelles is, az 10 ezer. (jobbfajta = pl. Dlink)
  • erdei1989
    Egy router mennyibe van?
  • HUNMarcus
    HI!
    Tudja valaki hogyan kell kinyirni a Transformersben az a nagy munkakocsit amikor a terepjáróval van az ember????
  • Lizardman
    BJB => x-media.xel.hu és ott Wadarr-t keresd
    maka2 => nem tök mindegy? neked nincs otthon plusz 2 db fölös ceruzaelemed? egyébként meg nyugodtan vehetsz, ugyse fogja birni az alapbol adott sokáig...
  • BJB
    Most szereztem egy flash-elt X360-at de ki van égve a LED. Hol és mennyiért tudom megjavíttatni?
  • maka2
    Bocs megvan már, nem nétem körbe.

Akkor másik kérdés: Kapsz hozzá elemet vagy rögtön venni kell azt is( van a dobozban??)
  • maka2
    A vezeték nélküli kontroller milyen elemmel megy?Nincs még play and charge kitem.....
  • erdei1989
    De tegnap még ment ,le is szedtem két demót de ma !
  • vkrisz
    Gugli 1. találat
  • Lizardman
    szerintem 90%-unk igen :)
  • REALista
    Na ma fogom Fasheltetni a gépem!:)
    Van itt valaki aki netről szokott lekapni játékokat privátba kérdeznék tőle pár dolgot!:D
  • sztomy69
    Router kell, úgy nekem sem ment.
  • erdei1989
    Van egy t-online(D-link) adapterem és azt kötöttem a boxhoz!
    Az adatokat már kitöltöttem!
  • CSOCSO
    samsungrol:
    VIA VT 6421L WORKS (with edited mtkflash)

Intel Chipset (ICH5 / ICH6) Compatible

ich6 om van es az a via pci os sata cucc aminel termeszetesen detectaltatom az I/O-t es ugy csinalom meg az mtkflasht.. a multkor is igy lett megcsinalva.. megis mikor beirom a dos nal hogy

mtkflash r /m orig.bin
    vagy probaltam a
    mtkflash r /m /sata orig.bin

bekapcsolom a az xboxot ranyomok az enterre majd kiir valami a800 mittom en milyen szoveg es kikapcsolom elszamolok 10 ig.. bekapcsolom es semmi....... ha escezek akkor status 51 should be 70

ezt volt anno is es ugy emlexem hogy ez nem is volt baj.. megcsinaltam de mar nemtom hogyan.. en meg probalkoztam es kurvara nem sikeral mar...

ha jol tudom csak hitachit lehet mode-b be rakni. tehat samsungot nem fogja latni a winfos sohase
  • Lizardman
    most pontosan nem értelek ezt miért linkelted be!

1. Ez az Elite csomag, ami mint már rég kiderült nem tartalmaz semmi ujítást, kivétel a HDMI bemenetet.
    2. Igaz, hogy hozzánk augusztusban jön (még ez sem biztos, lehet késni fog), de mint az elözöekben leirtam hülyeség erre beruházni!
  • CSOCSO
    nezd meg mire irtal mit. es rajosz miert irtam.. annak kellett volna neked valaszolni akinek en is valaszoltam. es nem nekem.. amugy felraktam nektek minden szukseges cuccost a hitachi flasheleshez.. ezen/elozo oldalon megtalalod az ftp cimet
  • Adi
    Hogyvan összekötve neked pontosan??
  • ajem kisa
    Augusztus 24!
  • GazCamp3r
    Nem a box-szal van a gond, hanem a neteddel. Ha router, akkor talán a router beállításai közt van olyan menüpont, h xbox-ot bekapcsolni, de ez csak ujabb routereknél van sztem. ha nem router, akkor meg az xbox-on kell a pppoe beállításnálm egadni jelszót, stb.
  • erdei1989
    Valaki tud segíteni mert tegnap felment a live-ra a box de ma reggel ismét kiírja az IP address-nél hogy failed!!!
  • GazCamp3r
    Sziasztok, beütött a nagy b+, ugyanis update-elni akartam egy régi dashboardal rendelkező okos gépet, és egyszercsak ERROR, és E66-os hiba, meg 1db piros körcikk. Ez esetben mit tudok csinálni? Avagy, hogy tudom elvinni?
  • sztechnika
    külső hö m mérő
  • Lizardman
    Most komolyan, akik itt mondogatják, hogy "majd akkor veszek, ha az uj 65nm-es kijön" stb...

Gondolkozzatok már! Olvastatok valahol biztos dátumot? Most volt Microsoft konferencia, és egy büdös szot se mondtak erröl! Egyedül ennyi szo esett a gépröl magárol, a többi a játékokkal foglalkozott!
    Hardveres újdonságok: egyszerű kontroller (négy színes gomb, plusz egy nagy gomb, mikrofonra emlékeztető kialakítás), egyszerű(bb) az eseti játékosokat megszólító anyagokhoz. Plusz: fény derült a titokzatos "negyedik" X360-ra. Nem új gép, hanem a zöld Halo 3 Special Edition Xbox 360, ami 2007 szeptemberétől lesz kapható, más, tematikus Halo 3 kiegészítőkkel egyetemben.

Ráadásul ha ez nem lenne elég, akkor itt van ez is!
    A konferencia sok-sok számadatot kínált: Peter Moore Xbox főnök elmondta, hogy az X360-ból a PS3 megjelenése óta is kétszer annyi fogy, mint a nagy konkurensből,nextgen játékeladások területén pedig vernek mindenkit - több játékot adnak el, mint a két versenytárs (PS3, Wii) együttvéve.

Szoval szerintem várhattok egy darabig arra! Vagy ha tudtok mutatni egy linket, ahol KONKRÉT idöponttal meg van adva, akkor HAJRÁ! Szívesen várom.
  • turho
    Asszem én tudom...
  • Bendy
    CSOCSO nem tudom minek találsz meg, nem neked írtam. Egyébként az RDI fórumon van zsír leírás Samsungra is, Hitára is...ma felkerült a Toolboxos is.
  • gaboo7
    Hát én is azért adtam el tavaj, mert 15 perc játék után halt meg nálam egy vatta uj premium! E74-es hibaüzenettel.
  • david4u
    www.playstation360.blog.hu
  • arty
    miota olvastam az uj, 65ös x-ről, azon gondolkozom, h visszavásárolok vmi jobb pc vga-t és kihuzom addig ... ez már tényleg vicc... meleg van mint a barom és mennek tönkre a boxok :( és ez csak 1 topik a neten.

csocso: thx a 4.0s fwtoolboxot!!! ahogy nézem a hitacsi flash tényleg jobb, de csak mert win alol lehet frissiteni :) samuddal mi a gond? nem latja a via-s sata kartyad? mert ha latja, onnantol az is halal ecceru
  • Gabe18
    Hát mivel általában arról irnak az emberek ha valami bajuk van,vagy valamire megoldást keresnek,vagy kérdeznek.
    Most azt senki se fogja beirni ,hogy ma 5 órát játszottam, de jó volt.(illetve hasonlót csak nagyritkán ir be valaki)

Sok a meghibásodott gép,ez köztudott.De ha nem flashelteted akkor 3 év garanciát kapsz rá,az már elég szép.
  • Nagy01
    Nah nekem ennyi elég is volt...egyik nem tudja meghackelni ...másik nem olvassa...3. lefagy ....4. minden második konzol "piros karikával" hal meg.Én inkább megvárom az új 65nm-eset...ennyit nem ér az egész.
  • rambuu
    Én a Dirtet csak 99%-ba tudom megcsinálni mert ugy néz ki hogy amit le vettem a netről abba hibás az egyik verseny és amikor azt akarná betölteni, akkor elkezdi "harapdálni" a lemezt és ki irja hogy töröljem meg a lemezt és inditsam ujra a konzolt.
  • GazCamp3r
    Lehet fejet cseréltetni, egy sokkal jobbra. Mármint csak olvasó fejet. Csak már nemtom hol olvastam :S
  • Lizardman
    nekem meg mostanában kezd elöjönni, hogy "Unreadable Disc" , szoval nemtom mi lesz... :(