176915

-
Ragnar360 #20386 megvan , de fakkba már a rohatt wmp streambe , kép nincs csak hang -
Ragnar360 #20385 linkeld már pls , mert nálam vmi gázos :/ -
ign.com
de en regelve vagyok ott.. -
amdrula #20383 gamespoton megy élőben... -
viva pinata -party animals : viva pinata :mario party koppintas... gyerekek biztos elvezni fogjak
mass effect: nah ez durva lesz!!! nagyon jol nez ki.. fasza karakterek es atvezetok!!!
cod 4 is kiraly lesz.. nagyon orulok hogy megvaltoztatjak az egeszet mert mar kurvaunalmas volt a 2 utan az egesz jatek...
Fatal inertia : wipeout feleseg...
Medal of Honor: airborne ( akinek hianyzik a cod annak itt van ez)
bioshock jol nez ki
golf jatek, hoki,, kosar stb.. hurra
simpson jatek inkabb fiataloknak
valami mehecskes jatek gyerekeknek...
crash of titans vagy micsoda : fogalmam sincs mi ez
rock band : olyan mint a guitar hero csak ket gitaros 1 enekes es 1 dobos -
Eight days pl. -
Ragnar360 #20380 élőbe nem lehet nézni , én guglin semmit nem találtam , gondoltam van vmi müholdas , streamses élő nézhetöségi lehetöség :DDD
ajánlom figyelmedbe a gamestar.hu-t illetve a hardwired.hu-t -
hol néztétek meg? illetve hol lehet megnézni ? -
amdrula #20378 Én mengéztem, tetszett az MS, nintendónak csak a végét láttam (majd bepótolom), most várom a Sonyt. -
Ragnar360 #20377 csak(sok) nem ps3-ra
-
hát ha elmondod hol lehet, akkor én is megnézném :) -
e3 conferenciat nezte vki egyaltalan? en most lesem igy utolag -
azért nem kell félteni őket, van még egy két exkluzív Playstation játék :) -
egy valami zavarja még a csörömet, hogy a demoban majd 50 ha nem több gép van a levegöben(vadászok), ez kicsit irreálisnak tünik. igaz még 1x sem ütköztem
-
"Senior Konami executive Kazumi Kitaue has questioned whether the recent PS3 price cut will have the desired impact on sales. He went on to hint that Metal Gear Solid 4, long expected to be a PS3 exclusive and potential system seller, may also end up on the Xbox 360."
nos, a sony-nak annyi, ha az utolso exkluziv cimek is elhagyják a konzolukat ... rondán elszámolták magukat, az biztos. -
Ugy érzem ez lesz a negativuma...az ellen, lúzer easy fokozatban is sokkal gyorsabbak, fordulékonyabbak és mindig a farkunk mögött lesznek. Ugyhogy lehet marad az izgis látvány. :)
-
ha nem moddolod, hagyd a hűtést. ha tönkremegy, gariban javitják, cserélik. -
Gabe18 #20369 Nem tudom ki terjeszti azt a marhaságot,vagy honnan veszitek,hogy a flashelésnek bármi köze is van a gép melegedéséhez... -
SirArcheer #20368 Sziasztok!
Én is tervezem új box beszerzését.
Lenne pár kérdése:
1. Quick Charge Kit csak töltő, vagy van hozzá aksi is, illetve egyszerre hány aksi tölthető vele?
2.Még nem tervezem a flashelést az elején, hűtés akkor is kell rá?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki kérdezte hol lehet flashelni boxot, én a Bp.-en Hunyadi téren /Andrássy út felöli oldal/lévő konzol boltot tudom.
-
Igen fasza az Ace Combat 6, csak a sok információtól alig látni valamit meg alig lehet utolérni a vadászgépeket, amugy tetszetös és az irányitás is jó. Repülösöknek kötelezö darab lesz! -
bbuffy #20366 jelen:) -
Kilépsz a profilbol és a profiloknál nyomsz egy sárgát. :)
-
Shenmue26 #20364 Van itt is egy két videó!
Gamevision -
Piko888 #20363 Hogy tudok a már meglévő mellé egy másik játékos profilt csinálni? -
EasyLife #20362 Nem tudjátok hogy hol kapható Wireless Expansion Pack mostanában budapesten belűl a legolcsóbban? -
erdei1989 #20361 igen a szolgáltatótol van, miért az szar? -
ott sem lehet, mar nem foglalkoznak vele.
van egy boltjuk Veszpremben is, ismerem oket mar vagy 8 eve.
anno meg csinaltak, en is ott kerdeztem ra es ott mondta nekem a kis vori kancsal csaj :)
amugy az egy nagyon jo kis bolt csak draga... -
Van itt egy ilyen.
-
ugy tudom hogy nem lehet.
ugyanis torveny van ra.
monduk ha DVD -t meg VHS -t lehet, akkor ezt miert nem?
valaki kifejthetne, ehhez hulye vagyok.
thxxX a lot :P -
Bence9292 #20357 Harry.Potter.es.a.Fonix.Rendje.PAL.XBOX360.Hungarian-BUKTA
-
Piko888 #20356 köszi -
Sok.
De gondolom 4-5-nél többre nincs szükség.
-
Piko888 #20354 Hi! Xbox 360-in max hány profil lehet? -
1Obi1 #20353 Amerikában.. -
tsabigo #20352 Hol lehet kölcsönözni játékot? -
Nemtom,én miskolci vok,de általában 5-10e-ért.Ha jól tudom de javítsatok ki ha nem! -
1Obi1 #20350 Na de ki az aki igen(és mennyiért)?
-
Jajj elnézést,wadarr nem flashel! -
KADARKA #20348 Ace Combat 6 demo űberbrutal!!!!!! -
igen, ez a félelmem, h nem jön ki ősszel az uj revizios :( mondjuk, MS-nek nem érdeke, h legyen dátum, hiszen akkor ember nem lesz aki vesz a mostanibol
GazCamp3r:E66 ujrafleseléssel gyogyithato