176915

-
pontosan
én wide tft-n nyomom és hidd el elégedett vagyok a képpel
de azért má csak az érdekesség kedvéért milyen atomerőműved van?
bár ez szar kérdés,mert esetleg fogod azt vmi vasbolt oldaláról bekopizod a high end specifikációt
hülyegyerek
-
Torry #20465 Szerintem az xbox-osok felének sőt többnek van pc-je, csak nem játékra. -
netezni xboxon király lehet ha lehet xDD -
Torry #20463 Nézzük már meg 3 év múlva mit ér majd a vga-d... -
Torry #20462 Megjelent az Xbox
REDMOND, 2001. november 15.
........................................... -
azt nemtom vágod-e,hogy a next gen konzolok milyen vassal vannak szerelve?ezekre még hidd el lehet olyat fejleszteni pár évig,hogy sírva fakadsz,mikor már az x-edik vga-dat vagy kénytelen kihajintani
-
Torry #20460 Uhh bazmeg...
Egyébként egy tft-n is tud olyan grafot mint a pc...
+mondom HDTV az attól még tv és nem kötelező a box-hoz! -
200 ból olyan gépet lehet venni és soha nicns butítás.
Szerintetekk mért szebb a grafikaja az x360 nak mint az 1 nek? azért mert az 1 elavult....mint majd lesz a 360 is.. -
xbox + HDTV 80 ezer +200 ezer 280 ezer ft szal nem olcsó.... -
amdrula #20457 Gondolom saját tapasztalat... -
Torry #20456 -Mer a pc nem megy tönkre...? 
-Még mindig olcsóbb mint a pc fejlesztése...
-Ha nincs normális hűtő a processzorodon akkor a tiéd is szétkúródik.
-Ha veszel egy HDTV-t, azon nem csak xbox-olni tudsz, hanem gyönyörű minőséégben filmetnézni, stb...
-Csak a gyökér ember kúrja el a dvd-t. Utána kell nézni!
-Eléggé sok játék van pc-n, ami csak eredetivel megy neten. -
sztechnika => most komolyan mi a bajod? Mi a büdös francért jössz ide szidni a box-ot? Senki nem kérte.... Mi is tudjuk, hogy mindig ezek a kérdések merülnek fel, nem kell neked is leirni, a másik, hogy a faszért floodolsz össze mindent! -
Jaja idő után butítják a játékokaz mint xbox 1 re nekem meg megvan az a tomerőműm:P -
lévvi=lécci -
ja meg majd a gears of war idején jelezd már lévvi,mennyibe van a géped,amin szépen röccenés mentesen szaladgál,de ze csak egy cím -
pedig nem az barátom,én is azt hittem nem lesz jó,mielőtt vettem konzolt,azt láss csodát még tán jobban is élveztem
na nem baj,jó hogy benéztél,aztán majd nézzél vissza mikor a sok atomerőművet igénylő multi platform játékkal mi is játszunk,mesélünk milyen az izzadság mentes,gördülékeny grafikai élmény -
bárhova lapozok ez jön elö:
-tönkrement az xbox vehetek újat
-flash az drága?
-milyen HDTV-t vegyek ahoz hogy vmi normális grafika legyen?200 ezer ft-os elég lesz...
-hogyan kell írni játékot?10 db 700ft os dvd-m tönkrement
-xbox liveról bannoltak te jó ég...
-
iylenkor már nem is tudtok mit mondani cod 3 pedig ratyi joyyal -
amdrula #20448 Minek is jössz be, inkább játsz COD3-at PC-n, jaaa nem tudsz? -
Elöbb utóbb tönkre megy. -
Már megint 1 iylen...... -
Én bejövök ide másról nem szól az egész csak arról hogyan flashelik hogyan írjam ki, bedöglött 1 nap után, bedöglött 2 nap után..... -
jupa #20444 Hello!
Most fogok xboxo360at venni és az lenne a kérdésem:
Hogy halottam sok tönkremegy felmelegedés miatt,ezt egy ilyen külső hütő megoldja?
König XBOX360 Cooling Fan + Av Connectors (XBOX360)
Platform: Microsoft XBOX 360
Termék: König XBOX360 Cooling Fan
Model szám: -
Csomagolás: Doboz
Tulajdonságok:
- Extra hűtés, alacsonyabb hőmérséklet házon belül
- 2db hűtőventillátor
- 4 USB port
- VGA kimenet
- Optikai kimenet (Toshlink)
- S-video kimenet
- Komponens, és kompozit RCA kimenet
Kompatibilis: XBOX360
Garancia: 1 év
-
CoD alapból PC-s játék MS természetesen körülállja.
játszottál valaha cod 1 el?UO val? -
Torry #20442 Egyébként, a flash-elés csak szoftveresen történik?
Tehát, hogyha megtartom az eredeti firm-t, adott esetben visszarakva vihetem is gariztatni?
-
amdrula #20441 Már az is ellentmond a dolgonak, hogy COD4 ott volt az MS konferencián, élőben demózták a cucot.
Sőt mondták, hogy mindent amit bemutatnak még idén lehet játszani boxon (kivétel RE5)...
Meg ha ez igaz lenne, elképzelhető, hogy nem csak a gamestar lenne tele a hírrel. -
Oksa meek de máshova jajjd e jó cod 4 még idén
-
Nekem soha nem votl gondom patchel leszedtem és felraktam és a sok bugot kiszedte fair play
-
Bence9292 #20438 "PC 4ever"
Látod nem ide való vagy.. Ide mehetsz.
-
Torry #20437 Jaja...
Most nézem, hogy egy gép butítással, new xbox vételével hogyan is jönnék ki anyagilag
-
PC= szivacs.
Bemegyek egy pc-s topikba és nem szól másról, h most milyen vid kártya jó milyen dolgok kellenek hozzá. Most melyik frissités kell? ahhhh.. :D:D szopacs az egész.. vmikor két játékhoz két fajta driver kell.. ahh örület az.. -
amdrula #20435 Mármint vár megerősítésre, szerintem nem lesz megerősítés :p -
Ez az UPDATE PC-seknek szólt azt hitték nekik nem jelenik meg ezért beírták h midnen másra megjelenik beleértve PC-re is.
Sony meg PS3 miatt próbálja az xbox 360 at halasztani -
amdrula #20433 "UPDATE: Minden PC-s kolega fellélegezhet, úgy tűnik a játékok exkluzivitása csak az Xbox 360-at hagyja ki fél évre. UT 3 esetében ez már biztos, a többi játék esetében még nincs megerősítve."
Ha nem értik, amit mondanak a konferencián, akkor minek írnak róla?
BTW én megmondtam. -
Se Crysis se CoD4 se UT3 legnagyobb gamek PC 4ever
-
Xbox 360 asok nagyon beszívták:Idén csak nekik nem jelenik meg a CoD4 és az UT3gamestar -
Csocsonak nincs XCM-je. Amerikába tudod nagyon nehéz beszerezni!:D:D:D:D:D
Ott csak hambucit lehet kapni hamar. :D:D:D:D -
semmi köze.:D:D Ne izgulj... Sokkal erősebb az XCM mint a gyári.
Mondjuk mikor elsőnek felpörgette magát úgy isten igazából azt hittem, h elfog szállni a box és olyan hangja van mint a hajszárítónak[na jó kicsit túlzok]! .. kurva jó sztem... -
értem. köszke a válaszokat. De azért kérdezném, hogy ennek ugye nincs köze az XMC-hez? Mármint te CSOCSO te is használod, és tapasztaltál valami hasonlot? -
dehogynem.. nalam is ez volt... haver hivott hogy piros ledes a gepem...
probalta ujrainditani de semmi. mire odaertem mar jatszott rajta megint.. masnap viszont megpusztult...orokre