176915

-
szoktam de elnyult a tegnapi nap kisse es fel oraja ebredtem fel... lol.. -
Gears of War -
Biztos hamburgert zabált vhol4D::D:D:D -
SirArcheer #20740 Tudnátok vmi jó játéko ajánlani amit lehet ketten játszani, és nagyon fun??
Vmi autóverseny vagy vmi más. -
CSOCSO a házigazda, ö sokszor jelen van a forumban, ma kivételes nap lehetett, amiért nem volt itt, de általában ö szokott a legtöbbet itt lenni... -
maka2 #20738 Úgy is kilehet írni az IMAGE.000-ás játékot hogy átírom .iso-ra?? Vagy azt hogy kell már vissza kerestem de nem nagyon tudom összerekni, ha vki leírni lépésről-lépésre azt nagyon megköszönné!!
Köszi! -
az enyém is eltűnt.
Szóval az voltbenne hogy nem-e lehetnék házigazda mert látom nem vállalja el senki én pedig napjába töbször látogatom a topikot és tisztogatnám.
Természetesen nem össze vissza. -
köszi szépen mindenki nevében! -
Nem kéne full nyíltan warezolgatni! -
bbuffy #20734 ideje volt:)
köszönjük -

-
Kicsit visszatörölgettem. Ha valakinek eltűnt a hozzászólása, az ne lepődjön meg, egy időre visszamenőleg azokat is töröltem, amik válaszok voltak az banolt usernek, esetleg vele kapcsolatba hozhatóak.
Ha visszajönne másik reggel a szabadsága alatt, csak nyugodtan szóljatok, azonnal megy pihenni azzal is... (nyár van) -
maka2 #20730 Az lehet hogy kicsomagolok egy játékot és ezt kapom: IMAGE.dvd IMAGE.000
??? -
jaja ... ez amugy is ajánlott, hiszen sokkal több formátumot támogat és halkabb is egy PC :) x360 medialejátszonak gyak. alkalmatlan, amig nem lesz rá chip ... és esetleg media player :) -
BJB #20710 A mentéseket amit leszedtem a netről azt hova kell másolni hogy tudjam használni? -
demon68 #20691 hmmm tehát a gép előbb enkódolja az x360-nak az meg dekódolja a tv-nek, jól megoldották az ms-nél... akkor mi értelme streamelni? jobb ha rákötöm a pc-t a tv-re. -
demon68 #20682 azt a rohadt mennyi flame! nekem az a kérdésem hogy ha gépről streamelek egy videot x360-ra, ami a gépen akadozik mert kevés hozzá a gépem (1080p), akkor az fog akadozni x360on "keresztül" is? -
SirArcheer #20675 Csak PC-re fog megjelenni. Valamikor. -
David88 #20673 üdv mindenkinek. nem tudom jó helyre írok-e egy kérdésem lenne: xbox360-ra kiadják a crysis-t??? elnézést a tudatlanságomér. köszi a segítséget.
üdv -
bbuffy #20672 mért a helyesirás a mérvadó?
estefelé én is melléütök a billentyűzetnek néha,ezért akkor a szinvonalam megnyilvánulása pillantnyi gépelési hibáim alapján lekövetkeztethető?
általánosságban beszélek mielőtt bárki is magára venné...
live-ozni én se szoktam(mondjuk mert nincs kedvem wifi adaptert venni a x-hez)inkább a pc-s sniper elitet erőltetem live-ba(off).
de persze az hogy ki hogy játszik,mivel és hogyan ahhoz meg senkinek semmi köze és nem lehet felelősségre vonni senkit ill.megszólni érte.
na yo8 -
Dexantreal #20671 msotanában=mostanában -
Dexantreal #20666 "De LIVE-on se volt mindennapi élmény mikor valami francia gyerek CoD3 közben fél órán keresztül harci indulókat énekelt a mikrofonba,és csak az első 2 percben volt vicces elhiheted... "
Loál
. Egy pár napos bann jöhetett volna neki :P.
-
Dexantreal #20655 Erre amúgy a válaszom: tényleg jó, de a pankráció géjmek sokkal jobbak :P. Én is miattuk akarok egy xbox 360-t, csak gyűjtenem kell rá. -
Dexantreal #20653 Erre gondoltál? Ezt már néztem, de azért thanks. -
ps2-vel is lehet online játszani, ne legyünk már warez-szemellenzősek :) sőt, olvastam h lehet trükközni, h swapmagices gépen még backuppal is multizhass ...
dexantreal: vmelyik cora-t hivd fel, ott 50k a core pack ... abban nincs winyo, igy csak a 64mb-os memkártyára tudsz menteni és a kontroller is csak vezetékes. de ha csak koca játékos lennél, akkor talán ez is elég ... viszont, ha nagyban nyomnád, akkor premium, mivel a 64mb-s memkártyára kevés mentés fér nagyon, igy lesz winyod és a kontrollert is töltögetheted allandoan :D
offline - online
én nagyon ritkán játszom online (bf2, 1-1 autos), de ha nem létezne online multigame, akkor is jol meglennék, egy jo szingle van olyan jo, mint a multi nekem ... achievmentek szintén nem érdekelnek, a megszerzésükhöz ahogy olvasom ugysem elég a "szorakoztató játszás", ezekhez keményen neki kell feküdni :)
szal spec engem sem érdekelne, ha bannolt lenne a konzolom. -
OK vettem! Hülye vagyok mert nem jáccsom az interneten. :D
Ha esetleg nem raktak volna a konzolba "modemet" akkor az emberek 100%-a hülye? :) Mert csak berakja az elöre megirt játékot és kész...
Mellesleg multihoz is kell az az elöre megirt lemez. De semmi gond. Mondom én hogy ebbe ne bonyolodjatok bele mert csak rosszabb lesz a hsz-tek.
-
SirArcheer #20648 X360 premium -
Dexantreal #20642 Ok és thanks. Csak azé érdeklődöm, mert szükségét érzem má egy ilyen cucc beszerezésének. Többek közt pár pankráció géjm miatt, amik pc-re nem jelentek meg :PPPP.
Nah és az a core jó? :S -
Gabe18 #20641 Hát az nem tudom milyen verzio lehet.Ha a Clone CD-vel egy már meglévő másolt lemezt felraksz a vinyóra az csinál ilyet hogy szétbontja 1 gigás darabokra+ egy kis vezérlőfile hozzá.Olyankor nem kell összerakni,hanem a kis file-t betallozva megirja újra ugyanazt.
De hogy ez ilyen-e,azt ki tudja... -
Torry #20640 A core 70 körül van. -
Dexantreal #20639 100 000-nél, meg 90 000 és ilyen áraknál olcsóbban nincs Xbox 360? -
kösz btom de ugy láccik te félre értetted a kérdésem :)
nembaj azért köszi.
Szoval van 8 db 1gb-os image nevű fájlom és egy pici .dvd file
de nemkéne vhogy egyberakni azt a nyolc darab egy gigabájtos (részekre)
bontott fájlt???
lenne még egy kérdésem ninety nine nights-ot leszedtem és iesmi alakban van hogy: IMAGE 000 -1gb
IMAGE 001 -1gb
....
és IMAGE 008 -1gb a vége ! Na ezzel mit kezdjek? hogy irjam ki??
lécci válaszoljatok már erre pliz! nemtoom igy kiirni:(
erre válaszoljon már aki ért hozzá!
-
Gabe18 #20636 Talán hogy még jobban megalapozzák az európai piacukat?Tudtommal a MS az eladott játékokból is részesedik,tehát több eladott gép,több eladott játék,több bevétel... -
Shenmue26 #20635 Mindig Európa jár a legrosszabbul. Itt a legdrágábbak a konzolok! -
Shenmue26 #20634 Amíg nem tudsz a marketplace-ről letölteni, innen is le tudsz szedni egy-két dolgot.
Játék trailerek!!! -
Torry #20633 Sony nem csökkenti EU-ban, Microsoft miért tenné? Semmi értelme nem lenne, hacsak nem saját magukat akarják szopatni.
-
Inquisitor #20632 Kíváncsi vagyok be jön e a találgatás az augsuztusi 100 dolláros X360 áresésről, és ha bejön, akkor az EU-ra is vonatkozik e? (Bár a PS3 is csak USA-ban eset, ezért valószinüleg nem.)
Azért 199USD-ért még én is meggondolnám, hogy Boxon kéne Bioshockot vagy CoD4-et nyomni, nem Pöcön. :) -
Torry #20631 Jól értem/olvastam, hogyha most veszek gépet és ixtreme flast rakok rá, akkor nem bannolnak?
Szóval tudok tört gamekkal neten játszani?
Tényleg a ping milyen live-on keresztül? Lehet szűkíteni, hogy mondjuk csak európai gamerekkel vagy ilyesmi? -
mennyiért vetted? milyen drive van benne? (tálcárol meg lehet mondani)
tolj bele egy ixtreme flast és go live ;) -
Hát ez tényleg nem semmi...