176915
banner
  • maka2
    És hogyan írjam ki a demokat??
  • Olcsi2
    hehe
  • Petyus_
    Kiírod audio CD-nek egy CD-RW-re, és begrabbeled az Xboxon. =)
  • maka2
    Hogyan lehet mp3 ról feltenni winyóra számokat, vagy nem lehet??
  • deep
    Háháá:

• Petyus_
    @ gamerscore

• TrIp
    nem, pedig már jó lenne
  • BJB
    Warezos kérdés. HDD-ről lehet futtani a játékokat(a fej kímélése miatt is)
  • Adi
    És még egy kérdésem lenne:
    Ti mit ajánlotok arra a problémámra, h föl-le kapcsolgatják nálunk az áramot. Ilyen 2-20 mp -re lenyomják az áramot aztán vissza. Persze x-box azonnal kikapcs azt mikor visszajön villog mint vmi örült.
    Szünetmentes táp esetleg?
    Másik még: hogy az a nagy adapter ami sárgán ég miközbe kivan kapcsolva a box az megvédi ezektől az ingadozásoktól? Vagy az minek?
  • Adi
    Vki nem tudná megmondani, hha van egy eredti.bin-em(orig.bin) abban, h tudok key-t cserélni?
    Mert az én origi.bin-em nincs meg és szeretném flahselni ixtreme a fw-met.
  • Olcsi2
    Na, ezt en is kiprobalom... bocs, ha nem sikerul, hehe

• Petyus_
    Ez szebb. =)

• amdrula
    http://en.wikipedia.org/wiki/XLink_Kai
    Ameddig eljutottam ez systemlinket szimulál neten, olyan hamachi szerű cucc, PC-n kell futtatni.
  • CSOki444
    CSA mindenki

http://nexgenwars.com/gaming_video/164/Haloid

sztem nézzétek meg :) komoly:D
  • Bence9292
    Mi lehet az az XLINK Kai? Valami új netezési lehetőség? 1-2 ember említette már és most 1 külföldi fórumon is megtaláltam, csak azt nem értem, hogy konkrétan mi ez és, hogy mire való. Valaki világosítson fel, legyen szíves!
  • Bence9292

Szerintem szép lett
    Lehet linkelni 1-2 oldalon a profilokba.
  • Kalozoner
    van valaki akinek a tv-je 3000:1 dinamikus kontrasztos?
    milyen?:D
  • Petyus_
    Igen, nagyon zsír. Musthave lesz a játék. =)
  • Ewergo
    Innen is lelehet szedni demokat! Csak picit fizetni kell!
  • maka2
    A demokat ugyanúgy kell kiírni mint a játékokat?? Egy dvd-re több demót is kilehet írni??
  • maka2
    Ja jól van akkor!!
  • Lizardman
    ha blackcats-röl szeded le, akkor azzal télleg baj van, mások is panaszkodtak! INNEN leszedheted több demoval egyetemben...

Szerk.: megelőztél :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Blackcats-en azt írják, hogy ez a működő verzió.

" positive, the metagames one works!
    tried on pal 360 with hitachi 47d with latest goraya
    firmware.
    burn with nero udf.
    check for the xbox comp. mode.
    folders like in the demo burn tutorial.
    no need of a DVD-R, i used a Sony CD-R.
    works like a charme "
  • Attila8805
    A demók region freek szerintem.
  • rambuu
    Csa ALL!
    Valaki próbálta már az Ace Combat 6 Demoját?
    Me én letöltöttem a netről (Warez) de nem akar menni, pedig ugy irtam ki ahogy kell, me már egy pár Demoval ezt megtettem.
    De lehet hogy NTSC-s, és azért nem megy, de nem tom.
  • Attila8805
    Sőt itt az Elite leírása:A csomag tartalma:

- Fekete XBOX 360 alapgép
    - 120GB eltávolítható merevlemez 17GB előre feltöltött tartalom
    - Fekete vezeték nélküli kontroller
    - Komponens/kompozit multi AV kábel
    - Fekete vezetékes XBOX 360 headset
    - HDMI kábel
    - Optikai és komponenes audió csatlakozó
    - Ethernet kábel
  • no1penge74
    Elado vagy csrélhetö egy wireless joy X360-ra
    1 db UJ VGA kábel
    5db játék
    1 Bullet Witch
    2 Vampire Rain
    3 Fer cry -predator
    4 N-3
    5 Dead Rising
  • Attila8805
    Persze.
    Mindenkinek így van.
    A nagy része pedig emulálásra van asszem.
  • maka2
    Fiúk az lehet hogy egy vadiúj premium packnek a winyóján alapból csak 13.8 giga van a 20 helyett?? AZ lehet hogy a Microsoft felrakot már rá egy két plusz dolgot??
  • Lizardman
    de természetesen mint kiderült ez is halott ötlet volt, csak annak nem, aki pont afölé helyezett el egy ventit...
  • Zsoltika 007
    TESSÉK
  • Zsoltika 007
    Volt itt linkelve képen is hogy páran úgy kapták vissza a gépet hogy nagyobb felületű borda volt beszerelve.
  • Olcsi2
    sztem jogilag nehezen definialhato a szeriahiba fogalma... gyanitom, az aklassekat sem azert hivtak vissza, mert vissza kellett hivniuk, semmi sem kotelezi oket ra. Sokkal inkabb, hogy megelozzek az esetleges pereket, amiket a kanyarban megborolu autok okozta balesetek eredmenyeztek volna, valamint az ezzel jaro image-vesztest. A visszahivas sokkal inkabb megelozo intezkedes, mint kotelesseg.
  • arty
    olcsi2: értem. én meg azt hittem minden szériahibára elvileg vonatkozik ... pech.

qper: nem, ez a része gyenge lett az uj fogyvéd tövénynek :( az van benne, hogy "törekedni kell a minél gyorsabb javitásra" ... azaz, ha elhuzodik 200 napig, te perelsz, ő bizonyitja, h törekedett és buktad ...

viszont pl az első meghibásodás után kérheted a temék árát vissza, nem kell javittatnod, mondván elszállt a bizalom.

mondhatni, szar lett az uj törvény.
  • Gyúrógép
    Torrentleech meghívó vkinek?
  • Adi
    Pff.. például az e46 bmw-k nél is szar a futomű. A hátsó baknál vagy minnél kiszakad az egész futomű. Hát kösz. És baszták vissza hívni. Illetve csak egy részét hívták vagy mivolt.. lényeg, h nem lettek megcsinálva. Enyém se lett megcsinálva aztán mehetett a lakatoshoz!:(
  • Olcsi2
    mert a serulesveszely benne van a visszahivas definiciojaban. Minden masra ott a garancia.

Tenyleg azt hiszed, hogy csak minosegileg kifogastalan termekeknek szabad piacra kerulni? Ne erts felre, nem vedem az MS-t, engem is idegesit, hogy a kedvenc konzolom sz@r konstrukcio, de amit a hsz-ban irsz, az egyszeruen nonszensz. Silanyabb minosegu termekeknek ugyanugy helye van a piacon (megha azokat bazidraganak is tartod). Olvastam en tesztet kinai terepjarorol 13000 eurert, ami ugy vegzodott, hogy mindenki sajat felelossegere uljon csak bele es elotte kosson eletbiztositast. A fogyasztonak nem kuss, hanem szabadsag van. Eldontheted, hogy megveszed vagy nem. raadasul nem panaszkodhatsz, rengeteg info all rendelkezesedre, hogy meghozd a (szamodra!) helyes dontest.
  • Adi
    Na akkor jól tudtam, h más gépét kaptad meg.. okké... így már tiszta a kép.
  • Adi
    új hűtés?? az milyen?
  • qper
    Kérdés hogy van-e olyan még Magyarországon hogy Fogyasztóvédelmi Törvény. Méármint él ez az Eu tagság után az a passzus amely szerint cserekészülék nélkül 15, cserekészülékkel 30 napig lehet szervízben a meghibásodott áru. Ellenkező esetben a vásároló kérheti a boltot/forgalmazót hogy cserélje ki hibás termékét egy rendeltetésszerűen működő újra.

EU előtt ez volt, 2004.05.01 óta nemtom mennyiben változott ez meg.