176915

-
qper #20983 elvből nem moddolok, szal a hűtés is ugrik :) -
SirArcheer #20982 Én nem várok. Még nincs hivatalos bejelentve ez a 65m. Csak beszélnek róla. Lehet évekig kell várnod. Gondold meg. Hűtés moddal meg nem megy tönkre. Vagy tud vki arról, hogy XCM vagy vízhűtés mellett 3ledes lett a gép?? -
qper #20981 ez komolyan mondom röhejes.
gépem még nincs, de a progikat, play and charge kit-et már szerváltam ócsóér'.
most azon gondolkodom hogy a gépvásárlást elhalasztom addig amíg ki nem jön a 65nm-es csíkszélességű Doboz (a héten-jövőhéten megvettem volna). Nem akarok kivágni 90k-t az ablakon egy megbízhatatlan gépre, amelyik lehet hogy többször utazik 3 éves garija alatt Prágába, mint én egy egész élet alatt. Valahogy úgy vagyok vele, hogy nem a szobahőmérőt és a meteorológiai jelentéseket szeretném vizslatni egész nap azért, hogy mikor lesz elég hűvös ahhoz hogy pl. végigtoljak egy egész napot a dögmelegben valami prociizzasztó progival :)
Egyébként ez a hozzák-viszik dolog hogy műxik? felhívod az MS Mo-t, hogy küldjenek egy csomiküldőszolgálatos kocsit egy adott időpontra hogy átadd a nagy útra a gépet?
-
Nem nagyon érdekel, amig mennek pöcre a játékok :)
- nem igazán érdekel a hangja, ugyis házimozin keresztül nyomom olyan hangeröval, hogy néha a saját gondolatom se hallom...
- na még az lenne szép, ha nem lenne benne a beszerelés!
- nekem böven megéri azt a 15 ezret, föleg ha a másik 15-öt az olvasofej cseréjére költöm :) -
Gabe18 #20979 Hát módosítatlan gépet nem bannolnak ugye.Flashelt gépnél meg bizonytalan.Állitólag van olyan flash ami most megvéd,de mivel igazából máig nem derült ki mi alapján tiltották ki akit kitiltottak,igy én ezt se venném tutira.
Ha egy játéknak feltétlenül kell valami frssités,az rajta van a játék lemezén is,és első inditáskor felrakja magának. -
akkor még1x: xbox scene-n irta egyik FW fejlesztő, h clonecd bugos, nem 100%-os x360 img irásra.
a vizhűtés valoban 15ezerrel drágább, mint az XCM, de:
- _SOKKAL_ halkabb
- sokkal lassabb a felmelegedés, lehűlés: pontosan ez az ugye, ami miatt elsősorban tönkremenne a GPU
- 30k -ban ott a beszerelés is
szvsz a +15ezret röhögve megéri. a kérdés, h az XCM szett megéri e a 15ezret szvsz :)
-
Uccsó kérdés.
A live dolog most hogy áll?? Bannolnak még ha felmegyek? ( gépet hogyan frissítsem le (olyan frissítésre gondolok mint a psp-nél volt)). -
Gabe18 #20976 Ezt senki se fogja neked tudni megmondani.Van akinél 2 hónap alatt meghal,van akinél a másfél éves gép is vidáman megy még mindig.Az enyém majd egy évig bírta,most megdöglődött.
Állitólag Prágában van a szervíz úgy tudom,oda viszik.Asszem minap irta valaki hogy most már csak 25 munkanapra vállalják a szervizelést,tehát akár kb. egy hónap is lehet.De volt aki régebben alig több mint egy hetet írt.Hát gondolom a 30-40 fokba több gép hal meg most,igy tovább tart. -
Akkor hagyom a francba a hütést ha megdöglik megdöglik :D.
Mennyi esélyem van rá?? (asztalon lenne a gép jól szellöző helyen ha kell lékondi is menne:D)
Mennyi ídő alatt hozzák viszik?? (nem mintha kocka gémer lennék és nem birnám ki 2 hétig:D)
-
Gabe18 #20974 Bukod a garanciát.Pont az a lényeg hogy a MS szó nélkül megcsinálja neked ha elromlik,hozzák-viszik neked csak egy telefonodba kerül,de nem bonthatod meg a gépet.
Persze ha visszaépitteted a gyárit,szerzel rá sértetlen garancia matricát,és visszaküldöd garanciába úgy,akkor gondolom megcsinálják,(és utánna megint visszarakattatod bele a jobb hűtést?)de ez igy elég macerásnak tünik nekem... -
Eggyet értek totálisan veled. Én is így vagyok vele. Ezért is cseréltem le a gépemet htpc-re. Kis helyen elfér, nem fogyaszt, halk és a célnak megfelel (nem játék). Játékra meg veszek egy 360-at és azzal még 2 év mulva is fogok játszani a jobbnál jobb játékokkal. Pc-ben a 2 év iszonyat nagy idő. Egyépként meg ha alapul vesszük hogy jönnek a dx10-es gamék és ahhoz a minimum 50-60k-s vga kell (8600gts) ami semmit sem ér mert tök hulladék kategória (számtek boltban melozom mint szervizes és teszteltem is öket és siralmas eredményeket hoztak). Ami ér valamit az a 8800gts 320mb de az 70k.
És akkor még nem beszéltünk az uj ramokról (ddr3) ahhoz kell új lap (intel p35) stb stb.
Szerintem aki játszani akar az csak is konzolon tegye, a pc nem kifizetődő. (az üzletpolitika miatt sajnos)
Ez egyéni vélemény.
Bocs a sok off-ért ha az.
-
Üdv.
Nekem egy kérdésem van. Ha veszek egy tök gyári premium pack-ot és szereltetek bele hűtést (a gpu-ra a venti (világítós)add on fan + hátulra a 2-t lecseréltetem Whisper fan-ra) akkor bukom a gart is vagy ha gond van a géppel akkor visszaépítik nekem eredeti formába???
Kérdéses amugy hogy mennyire hatékonyak ezek a hűtők.
Válaszokat köszönöm. -
igen csak az a gond,hogy állítva kő rárakni,ami már sok helyen megmondatott,hogy nem tesz jót a drivenak,persze lehet ez is mindenkinél más
én a vízhűtés mellett teszem le a voksom
nekem pont a nagy rohasztó kánikula előtt került rá, és eddig elégedett vagyok(kopkopkop), én úgy veszem, hogy eddig benne van nekem cirka 150-be, mert a hülye fejemmel vettem rá azt a fos nyko-t,már volt piros ledes is, ezt is meg kellett javítattni, akkor ugye rádobattam a vízhűtést,szal kb 150-be vagyok
na most kérdeztem magamtól vajon 150 elég lenne-e a pc-nek egy vérfrissítésre,hogy az még jövő ilyenkor is megállja a helyét,nagyjából az egész gépemet kéne cserélni,szal NEM
így én azt mondom aki vacilál,hogy ennyi meg annyi,mérlegeljen így
szvsz -
Bence9292 #20970 Dragon Cooling System
Elég szépeket írnak róla, ha nem olyan drága akkor lehet, hogy beszerzek egyet, már csak a nagy nyári meleg miatt is. Ami Lizardnak van XCM High Speed Air cooler + XCM Add on Fan az összesen mennyibe kerülhet? Hol érdemes venni? Nehéz beszerelni? -
qper #20969 na tessék. itt egy cikk a cuccról. ahogy olvasom nagy kaki az egész. -
qper #20968 jaja, mert vertikális állvány is egyben -
qper #20967 van itt még jobb is, csak ki tudja mennyire hatékony egy ilyen kütyü
ha mondjuk frankón hűtene a cucc vennék is egyet, de van egy olyanérzésem hogy a meleg levegőt csak mégjobban szétterjeszti a házban :) -
Ebbe állítani kell a boxot?? Az már rossz ha igen.
2. Ez egy külső hűtő.
De tök mindegy mi ez. Vízhűtés. -
Nah most egy kérdés mi a külömbség az
ilyen
hűtő és a vízhűtés között?Jobb a vízhűtés? -
Amúgy írd már le, h vágdostad szét a házad meg minden. -
Figy. Egy vmit nem szabad elfelejtenni. Milyen az a kishőmérő drót amit az XCM-hez adnak. Mennyire pontos. Lehet, h -10°C-t is csal. Kitudja?!?!
Amit Wadarr lemért a vízhütéssel az 0,1°C pontosságú.
Megkénne mérni a GPU-t és CPU-t azzal a szerkenytyűvel amivel a Wadarr és megtudnánk mennyire pontos az XCM-em mérője. -
jaj haggyuk már ezt a "clone cd rosszul ir" dolgot! Semmivel se ir rosszabbul mint más! Ez csak az iro kérdése! (mármint pio, lg, nec, vagy tököm tudja) -
Mert CloneCD-vel írsz gondolom. Én már csisnáltam jó pár küldetést. -
Aszem 3 napon belül...
-
Vagyis Overlord :)
Ez a nagy meleg...! -
maka2 #20958 valaki nem tudja hogy van-e olyan törnény hogy a vásárlástól számított x napig vissza kell vennie a terméket ha nem nyújtja azokat a szolgáltatásokat amiket kellene? -
Bocsesz összekevertem az Owerlord-al!
-
Jójeza Oblivion is. Az irányitás elég összetett talán még nem is volt ilyen megoldás...?!
Ari...!
-
amdrula #20955 Bazzeg legalább az utolsó 10 hozzászólást olvasnád el... -
igen és azt kinél és mivel jobb ?? -
nem szar, csak mostmár télleg beigazolodott (számomra legalábbis), hogy nem r meg 25-30 ezret! Amikor 15-ért megkapom kompletten az XCM ventiszettet... ennyi -
most nem vágom... mért is xar a vízhűtés ? :Degy hétig nem voltam itthon :D nem basztatni :P -
Akkor ezek szerint bebizonyosodott, hogy
a vizhűtés, mert az is ennyit tud! Idézném x-mediaárol:
"
Gyári hűtéssel:
GPU: 82
CPU: 87
RAM: 65
kondenzátorok: 48
Vízhűtéssel, ramhűtő bordával:
GPU: 65
CPU: 67
RAM: 54
kondenzátorok: 47
"
Szerk.: Mellesleg a Just Cause az első játékaim között volt, nekem nagyon tetszett, és nekem soha nem fagyott le :) -
ok, tegyük hozzá, az sem mind1, h az iroban milyen firmware van :)
1Obi1: tökéletes iro a NEC is, a pio-rol azért terjedt el, h xboxhoz az a jo, mert régen a flashek csak a dvd-rom-nak álcázott(booktype setting) backupokat ették és a pio írók firmware-je alapbol eként irta a dvd-dl korongokat, mig más iroknál ezt külön kellett beállitani ... erre meg a sok láma képtelen volt :D clonecd hasonlo okokbol népszerű :) a lényeg, h a NEC-edbe süsd be a legutobbi official/unofficial FW-t és kb. meg is vagy ... (melyik NEC-ed van?) - a lényeg, h márkás, jó lemezt használj! -
ja es nekem just cause jateknal pusztult meg az xbox teljesen... odaig jutottam ahol loni kell az elejen a gepfegyverrel es ott mindig lefagyott osztan tobbet nem indult -
28??? jezusom.. biztos a paratartalom kulonbseg de itt ha 26 folott van a legkondi akkor mar kezd mindenkinek melege lenni..szal nalunk olyan 25 korul szokott lenni -
XCM:
Brutál jók a ventilátorok. Mondjuk nem tudom, mennyire használja a GPU-t a játék: Just Cause c. játékkal nyomultam, úgy kb. 22 órától. Azóta nem kapcsoltam ki, max. pause.
GPU-t nézzegetem 56°C és 65°C fok között mozgot automatan. Ha ráteszem manuálra és maximumon nyomatom a ventit akkor olyan 63°C általában a max. De 60°C a tuti átlag.(szobámba klíma van 28-29°C-on megy.)
Egyszer fagyot ki a játék, most azt nem tudom, h az X szarakszik vagy csak épp bugos a game.
Egyáltalán vki nyomja ezt a Just Cause-t?? -
1Obi1 #20946 Köszi a segítséget mindenkinek.Nekem sajnos csak egy Nec íróm van, gondolom akkor ne is próbálkozzal írással.
Ha eredeti játékkal megyek fel Live!-ra flashelt géppel akkor is jár a ban? -
Az számít milyen íróval írjátok, nem az, hogy milyen alapanyagra.
Philipsre pio110D-vel írok és hibátlan. Ricohra írtam nec-el és dirty disc. Ennyi
De ps2-re is írtam/haverok is és csak a pioval készített lemezeket ette meg. -
Bence9292 #20944 Én meg azt mondom, hogy jó a Philips.
2 hete vettem 50et (már mondtam párszor
) és azóta megírtam kb 15öt és mind megy, nem száll fel a box, nem hangos, samsung driveos és szépen, gyorsan olvassa. Merem állítani, hogy a Verbatim nem tér el tőle. Mellesleg 300ért veszem, úgyhogy nem is ecsetelem tovább, hogy ez nekem mennyire tetszik. ASUS író, CloneCD, Samsung Drive, Philips lemez. Teccikérteni?