176857
banner
  • darkSectorxxx #162579
    Nem fél méterről néztem, nem csak én játszottam, de akkor sem kéne ilyennek lennie.

Jó abba nem mennék bele hogy nem is lehetett úgy bevenni kanyart hogy ne pörögjön ki a kocsi, vagy lehet fulll kikapcsoltak minden segítséget hogy rohadjanak meg.
  • Kongy
    Pedig tényleg szemcsés, sajnos a 60fps-nek ára van, úgy mint a Battlefront esetében is.
  • davidka003
    Mondjuk nem fél méterről szokták játszani. (ott gondolom úgy van kiállítva)
    Nagy TV-n egy God of War 2-3 sem szemcsés. Kétlem, hogy akkor egy sokkal erősebb gépen a Forza 6 olyan lenne.
  • Harlekin
    Elsődlegesen szerintem a szemed betegsége miatt aminek a neve PS4hályog...Sajnos gyógyíthatatlan betegség így kerülni kell minden nem ps4hályog szabványos nézelődést.És mivel ezek az ingerek fokozzák a betegség előrehaladottságát aminek a végkimenetelen az agyi károsodás és legvégső esetben halál!
    Az előrehaladott állapot tünetei a napi 100-150 értelmetlen sehova nem vezető hsz!A totális elbutulásos értetlenkedés!
    Mivel gyógymód nincs csak némi enyhítő kezelés a Javaslat,hogy járjál iszappakolásra...Igaz használni nem használ,de legalább szokod a földet!
  • darkSectorxxx #162575
    Nyomtam kicsit a F6-al PlayIt-en ez amúgy csak a tv,k miatt ilyen zizis meg homályos sok helyen vagy sajna eredetileg is?
    Csak azért kétdem mert sony minőségi tv-ken demozták.

?
  • gduck
    Amúgy már hét közben lebukott, volt egy célzás egy másik fórumban, rögtön tudtam hogy mázlista hétvégéje lesz ;)
  • Macccy
    résenvagyok senki nemmenekül !!!!4!!4! :D
  • orichalcos
    Nem trükk amúgy, csak amikor olvastam a hsz-edet és csináltam a képet, pont akkor jött le a játék. :D Direkt csináltam így a képet, hogy Macccy is megjelenjen. :D XD
  • gduck
    Trükkös, csak ezért rakott be képet a FIEND LISTről :D :D

UI: nekem sajnos tök üres a lista :(
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.10.10. 13:21:10
  • orichalcos
    Észre sem vettem. :D

Amúgy az nem a teljes játék, csak multi.
  • Macccy
    Hoohóóóó! ... Te kamuzol geccó, há néédmááá' hát ott miaz ott ott ?!! HÁLO 5: Gárdiánsz fut a háttérben jól látom?? És ezt így kell kiszúrnom, miiii?
  • abel0317
    Értem, akkor majd elég ha szólok neki, hogy ne "home" olja le xD
  • Moby
    Amíg egy másik boxon be nem lép a profiljával, és rá nem nyom, hogy az au otthoni boxxa.
  • abel0317
    Ez a le nem home-olja ez mit takar? Amíg nem lesz egy új one-ja addig akkor simán játszhatok ezekkel ugye?
  • Moby
    Amíg le nem homelja a profilját egy másik one-on.
  • abel0317
    Hello, volna egy kérdésem! Vettem egy sráctól egy xbox one-t (még a futár nem hozta) és a HDD-n vannak rajta játékok, vegyesen gold-os meg olyan is amit markeplaceről vásárolt. Ha én csinálok majd egy új profilt magamnak attól még a HDD-n lévő játékokkal tudok majd játszani? Mert ugye azok még az ő profiljáról lettek megvéve. Meg a profilját sem szeretné megadni mertvan neki 360 és azon szeretne tovább játszani.
  • Totti5
    Gold akcióban 5k a WWE 2K 15
  • orichalcos
    Pedig elvileg 1900-tól volt elérhető HU régióval. :D No mindegy, én ausztrál profillal leszedtem már délután 2 fele. :D

Hja nincs nálam gond dashboardal, látszik minden barátom is.

• gduck
    16-kor simán szedtem magyar profillal ;)

dash: akkor ezek szerint neked nem üres a FRIEND LIST?

UI: ami elég látványos lett volna és nem sok munka kellett volna hozzá, az a nyelvi támogatás bővítése. (pl. magyar nyelv) Nekem speciel nem hiányzik, de nem értem az illetékesek logikáját...
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.10.10. 01:42:37
  • darkSectorxxx #162560
    Maffia III

• Totti5
    Há minnyá itt van ez is! ( 22 ) Kemény hónap vége lesz... AC és Halo.
  • orichalcos

Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2015.10.09. 05:44:37
  • orichalcos
    Ugyanaz a csapat csinálja akik a terminal videókat. Direkt ilyen stílusú.

Macccy: Nem is gond, még nem jött semmi. :(
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2015.10.09. 04:40:13
  • Totti5
    Mi a gyenge? animációs sorozat.

Tudod vannak ilyenek:
  • Seth
    Direkt gyenge? Értem
  • Totti5
    Gyenge?!! Ez mese... direkt nem élethű.
  • Seth
    Nagyon gyenge a CG. Egy H4 átvezető után ilyennel előállni
  • Totti5
  • Totti5
    Csak a graf, a többi nem érint, nem érdekel. Pályán nincs semmi, a jurta rombolhatósága : belelősz és eltünik az egyik oldala. Pálya kő végig, objektumot nem láttam rajta. Fények szépek, lézersugár látványos, frém elég jó volt. DICE nem lépett túl ( nem is akart ) a BF4 teknóján ( 720p ).

• Macccy
    Csövi!
    Nem tudok a héten menni, Őcsényben hőlégballonozunk. Jövő hétfőn viszont talán már XI.ben leszek! :()
  • TDC Geronimo
    Nálam az eddig se túl gyors boot idő is kétszeresére nőtt kb :(
  • Moby
    Egyenlőre a koncepciót sem értem, mert szerintem ez senem gyorsabb, senem más, hótugyanaz van szétdobogálva a menüben. Ez lenne a brendnyú cucc? Hát izé...
  • TDC Geronimo
    magyar regen a profil oldal is teljesen bugos, community hót üres. Én mondtam. my games and appsnál a hide games opció sincs benne, ott tornyosul a rakat felesleges korábban letöltött cucc.
  • Moby
    Na az új dashbordon tök üres a friend listem. Összevissza karakterek jelennek meg pl a signed in helyén. Hát ez még bétának is nagy túlzás. Ez inkább pre-alpha.
  • orichalcos
    Magyarban csak 7-től volt elérhető, mi ausztrál store-ból szedtük le, ott már délután fent volt. :)
  • Harlekin
    sw beta? A boxon Én se találtam meg amcsin.Hanem az xbox.com Magyaron rákerestem és ott már fent volt ott rányomtam,hogy kell,majd vissza boxhoz és már ott is volt a listában,hogy szedhetem...
  • darkSectorxxx #162543
    Vannak buta részek benne amiket nem lehet megmagyarázni....
    De ettől még kedvenc számomra is.
  • darkSectorxxx #162542
  • darkSectorxxx #162541
    Ja és közbe meg lőnek? :D
    Beakadnak és ismétlődnek a lővéses pótcselekvések? :)
    Én nem a bullettime részre írtam, hanem simán mikor a doboz mögött van a karakter és látni hogy kifut a katona, megáll és tüzel csípőből mint egy idióta, és ezen az a legszebb mikor elfut mellette, nem volt megállítva az idő és 10 mp-el később reagált a katona....:D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.08. 18:58:38
  • Firerock
    Nekem azt irja a hogy unavalible :/ Pedig látom hogy Harlekin játszik vele. Mit rontok el?