XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szinkronrendezõ: Dezsõffy Rajz Katalin
Ezért is ajánlotta szinte mindenki, hogy meg kell várni az E3-at, nincs az olyan messze... ha Adamnak nem égetõen sûrgõs, akkor ezt a pár hónapot már ki fogja bírni, fõleg, hogy van egy PS2-je, amire még van/lesz pár jó játék.
Ha valaki a jövõben is vállaható döntést akar hozni most, igenis figyelembe kell vennie azt, hogy PS3-ra több játék lesz, szélesebb körbõl. "
Neked ez a fóbiád, hogy én a kedvencemet védem. :)
Egy rossz szót nem szóltam a PS3-ra. De ne felejtsük már el, hogy még egy mûködõ PS3-at sem látott senki sem. Nem tudjuk mikor jelenik meg, nem tudjuk mennyibe fog kerülni, és nem tudjuk mikor milyen játék fog megjelenni.
Nem lehet most felvállalhatóan dönteni, mivel az ps3 alternatívában túl sok a bizonytalan info. Ha kell X360 akkor venni kell, ha nem kell akkor nem kell venni. Én annyira távolinak tartom a PS3 európai debütálását, mintha nem is egy generáció lenne.
A nehéz igazából egy nem "fanboy" ps2 tulajnak azzal megbirkózni, hogy még egy évet várjon a "nextgen" megvásárlásával úgy, hogy a piacon van egy olyan nextgen gép aminek az elõdje is nagyobb teljesítményû mint a mostani. (ezzel nem szeretnék egy teljesítmény vitát elindítani, csak egy gondolat volt)
Itt nem HC gamer-ekrõl beszélek, mert ott nem hiszem hogy gondot okoz a döntés.
Mielõtt még nekem ugrik valaki, rendelkezem PS2-vel is, nagyon szeretem és rengeteg felejthetetlen élményt nyújtott.
Lenyeg, szerintem nem lehet egyértelmûen tanácsot adni. Mert ugye ott van egy gép ami kézzelfogható kipróbálható és megvásárolható, és van egy igéret egy valamikor érkezõ sokkal jobbról. Ha lesz megjelenési dátum, játéklista és ár, akkor lehet döntést hozni.
Én úgy döntöttem, hogy most x360-at veszek, aztán ha kijön a PS3, akkor meg majd csak lesz valami. :) Viszont belátom, hogy ez kockázatos.
Persze van aki a kis pudingba is sok-sok mazsolát rak, és van aki a nagyba is keveset. De az a legrosszabb, amikor a kis pudingban is alig van, és még mielõtt kimazsoláznád, elveszik elõled - köh-köh ...1xobx ...köh! Én nagyon haragudnék az ilyen cukrászra. :DDD
www.youtube.com/aabyssx
na?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
.hzx
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
Mert valahogy handhelden pont ellentétes a helyzet, mint a nagygépes társán.
DS-sok játék, GC-kevés játék.
PSP-kevés játék, PS2-sok játék.
Nem tisztességes belekötni egy 99% -ban igaz állításba, csak mert nem a kedvenc platformodat állítja a dobogó csúcsára :) Ha valaki a jövõben is vállaható döntést akar hozni most, igenis figyelembe kell vennie azt, hogy PS3-ra több játék lesz, szélesebb körbõl.
.hzx
"PS1=széles játtékkínálat.
PS2=széles játékkínálat.
PS3-miért lenne más? Azonfelül, hogy már be van jelentve egy rakat játék, amíbõl lehet következtetni."
Ez igaz, de nézzük meg a PSP-t :/. Úgy már annyira nem fényes a helyzet.
Bejelentéssel meg sokra nem megyek, legyen a polcon a játék és akkor van kínálat. X360-ra is egy vagon játék van bejelentve, mégis meglehetõsen csenevész pillanatnyilag a választék. Nem tisztességes szembeállítani egy platform megjelent játékainak a számát, egy még meg sem jelent platform ígéreteivel.
Ja amúgy azt olvastam, hogy egyes fejlesztõk szerint nem lesz igazából különbség az olyan játékok között, amik mindkét next-gen gépre kijönnek. A PS3 elég valószínû tudásbeli fölénye a Sony exkluzív gémeken tûnik majd ki.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Persze sejthetõ, hogy szélesebb lesz a választék, de amíg csak sejthetõ ne használjuk érvként vitában, úgy mintha tény lenne.
PS2=széles játékkínálat.
PS3-miért lenne más? Azonfelül, hogy már be van jelentve egy rakat játék, amíbõl lehet következtetni.
\"my love for you is like a truck\"
Mesélj nekem a PS3 széles vegyes játékkínálatáról. Komolyan érdekel.
Akkor vegyél 360-at, ugyanis a konzolok pont erre vannak!
BTW most még nincs erõsebb gép a 360-nál a teknofiloknak sem.
www.youtube.com/aabyssx
Ha amcsi, pécés játékokat szeretnél kényelmesen, kézhezigazítva nyomni, akkor vegyél nyugodtan!
Ha amcsi, pécés játékok kellenek, de csak mer' teknób*zi vagy, akkor lehet, hogy jobban kielégülsz majd, ha inkább a pécédre költesz (jó sokat)!
PS3? SZVSZ az ugyanez lesz, csak szélesebb, vegyesebb játékkínálattal.
www.youtube.com/aabyssx
.hzx
Egyébként minek köszönhetem ezt a kitüntetõ figyelmet, amivel az utóbbi pár alkalommal megtiszteltél? Nem emlékszem, hogy bármikor szóltam volna hozzád.
.hzx
Minek erre májusig várni?
.hzx
.hzx
HDTV-n és hagyományos TV-n is láttam a 360-at, engem meggyõzött. Nyilván majd késõbb jönnek rá az ütõsebb cuccok, de az elsõ körben is talál magának mindenki jó témákat. Lassan kezd elfogadható ára lenni, láttam már premium pakkot 90ért, újan.
Hogy érdemes-e várni a PS3-ra, azt ki-ki döntse el maga, szerintem annyira nem. Több oka is van:
1. Legalább 1 év, mire EU-ban kapható lesz.
2. Ekkor legalább 200.000 Ftba fog kerülni.
3. Ha ésszerû ára lesz, érdemes lesz PS3-at is venni:) De addig kár lenne kihagyni a 360-at:)
Elõre is köszi!
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
komolyan: simán meg lehet szokni...anno én is szívtam vele ,de most már halál természetes.
Hajrá!
Gondolom sokatoknak van Xbox-a, ha nem is a 360 akkor a sima.
Az lenne a kérdésem hogy az Xbox-okon lehet normálisan FPS-t játszani?
A másik kérdésem hogy az Xbox360-hoz lehet egeret és billentyût csatlakoztatni?
Lehet már 360-at kapni chippelve?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit