XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
> kevesebb lesz a feszültség

Egy topikban, aminek "a PC gyilkos" az alcíme?!? LOL

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Mindenesetre a PS3-ról ne egy X360-as topikban érdeklõdj, kevesebb lesz a feszültség.. :))
Akkor már inkább itt.

ffxi
Az enyém annyi amennyi.

Fákjúal!

UNREG
Az nem számít, én is sokkal régebbrõl vagyok, mint a profilom.

ffxi
nézd meg a profilomat :)

Fákjúal!

UNREG
Mióta fórumozol itt? :)

DanielT
Versnek van stílusa. Igaz, hogy hihetetlen gyomorforgató, de a többiek csak szánalmasabb másolatok.
Azért ebbõl a kis csapatból UNREG-et kiemelném...õbelé szorult legalább egy kis tisztánlátás. Az igazi agyhalott az vers :DD

\"my love for you is like a truck\"

ffxi
Nem tudtam, h nem bírjátok 1mást<#nemtudom>

Fákjúal!

DanielT
Pontosan. A Playstation iránti ellenszenvemet az olyan primitív emberek váltották ki belõlem iránta mint Version, Dzson, Cián és az itt jelenlévõ UNREG. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy annak idején porrá Tekkeneztem magam PS1 -en és boldogan rohantam megvenni a ps2-t. Azóta sajnos majdnem ezekkel az alakokkal azonosítom...
deep
Csak különbség, hogy DT nem gyûlöli élbõl a PS-t, ezt Vers és a többi köpködõ hozzáállása váltotta ki belõle:D
UNREG
Mit nem értesz, Danielt kérdezni a PS3-ról olyan, mint Versiont a 360-ról. :)

ffxi
De PS2 elõbb jött ki mint a "többiek", de most a "többiek" után fog megjeleni.

Fákjúal!

ffxi
<#wow2><#wow1>

Fákjúal!

UNREG
Nem árt tudnod, hogy az SG egyik legcinikusabb ember véleményét olvasod. :)

LOL

DanielT
Egyszerû. Az elmondások szerint a PS3 überkibebaszottkurvajómindentszétver. Erre jelenleg nincs bizonyíték, mert nem létezik a gép. Ugyanez elhangzott amikor kijött a PS2... most az a leggyengébb gép.
ffxi
Nem értem mindkettõtök véleményét.

Fákjúal!

DanielT
Szép fehér papíron fekete karakterek halmaza.
Milyen lehet a ps3? Nézd meg az eddig fellelhetõ ingame képeket,kb. ugyanilyen... Bár iyen ütõs autóst még nem prezentáltak. Btw az utolsó infók alapján nagyjából ezt a grafikai szintet tudják hozni,de egyes vélemények szerint fizikában tudnak újat mutatni.

ffxi
Hû! Anyád, akkor milyen lehet a PS3?

Fákjúal!

"Mégis legyen vmihez hasonlítani."
Ollé,elsüthetem a kedvencem: ülj be egy autóba és nézz ki az ablakon:na ahhoz hasonlít,csak szebb ;))

DanielT
Ez barátom ingém. Igen. Így néz ki.
ffxi
Telcsirõl az egyik a másik pedig Show-n készítették, ami nagy az esélye, hogy fake. mi az igazság?

Fákjúal!

DanielT
ffxi
Képet léccí!!! Megértés kérek, mert modemem van. Köszi.

Fákjúal!

DanielT
Jelenleg nem létezik semmilyen platforrmra olyan grafikájú játék mint például a PGR3.
ffxi
Mégis legyen vmihez hasonlítani.

Fákjúal!

deep
Ahoz se. Ez valahogy más.Ezt látni kell...
ffxi
Nem láttam még élõben a cuccot. És mihez lehetne hasonlítani grafikailag? giga-ultra PC-hez?

Fákjúal!

A magyar Metros kártyát elfogadják az Ausztriai Metroba is??

Mindegy kinézek,Remélem lessz.

Te,fogalmam sincs...nekem kereskedõ haver volt kint,és rámcsörgött: Itt a metroban van Core 195 e-ért,kell. Mondom igen,erre hozott egyet(btw csak az az egy darab volt a boltban=))

De ugy mint egy egyszerü vásárló??Tehát ha kimegyek Ausztriába lehet venni?

Dehonnem

Hát akinek olyan Metro kártyája van??Akkor nem lehet kimenni venni?

Elõfordulhat,nekem is onnan hozták december közepén,195-ért. De csak kereskedõ vásárolhat.

Szevasztok,Az lenne a kérdésem hogy igaz az hogy az Ausztriai Metroba 200euro az Xbox 360 Core pack??

Vinyó kell hozzá,meg az xbox.com -on meg tudod keresni a támogatott játékok listáját(nem mindegyik megy,jelenleg kb 150)

engem is érdekel a x360 már keményen spórolok rá. de hogy van ez a emuláció ez mit jelent? hogyan játsza le a régi x es játékokat? kell hozzá net?
Rövidesen lesz netem otthon,remélem majd tudsz segíteni amikor próbálok a LIVE-ra csatizni =))

köszönöm kedvességed!
Ha a box tárcsáz az OK de az olyan mintha a pc-d menne fel a net-re. Amikor a router tárcsáz be az is olyan mint egy pc és biztosítja a net-et a hálózatnak. Tehát akkor már nincs hova betárcsázni. Akkor már csak azt kell elérnet hogy lássa a boxod a hálózatot és a routered adjon ip címet a doboznak.
Bõvebben az www.xbox365.hu címen tudsz infókat kérni.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

kész vok teljesen ettöl!!!
én már mindent állítottam.
az ok h a box tárcsáz be, de nem mükszik.
viszont a router nélkül meg minden pöpec!
na erre varrjunk egy szép nagy gombot mi???
akkor viszon a boxon csak hálózatot kell beállítani mert nem a box tárcsáz be hanem a router, tehát ne ott állítsd be ahol eddig
szerintem

Vágni vágjuk csak talán kicsit túlzás azt várni a fórumozóktól hogy pár hozzászólásban átadják a komplett hálózati ismeretek tudásanyagukat :) A barátod a google, beírod hogy 'dhcp' meg hogy 'dynamic dns' és fantasztikus doksikra lelhetsz 1 percen belül. Szerintem.

.hzx

dynamic dns?
mond vmit vkinek?
ez nálam engedélyezve van.csak nemtom minek...
emgedélyezve van!
alatta van ennek is pár beállitása
pl:
-lease time
-start IP adress pool
-end IP adress pool
ennyi
annyira nem vágja senki<#rinya>
Nekem most nem az smc van feltéve hanem a belkin de mindkettõnél van dhcp server. Ezt engedélyezned kellene és utánna menni fog.

DHCP server > On Off
The DHCP server function makes setting up a network very easy by assigning IP addresses to each computer on the network. It is not necessary to make any changes here. More Info

DanielT
Meg. Egyikben sincs.