176915

-
Nekem samsung lcd monitoron megy (1280x1024) speedlink vga kábellel, és sosem volt semmi sem "recés"! -
Freedy #36267 Majd hétvégén kipóbálom haveromék hd ready-s tv-jén.
Te milyen kábelle próbáltad? Mind a kettő megjelenítőn vga kábellel?
Mindenessetre elég nagy szégyen, hogy monitoron recés, tv-n meg nem. -
turho #36266 Úgy lehetne ezt eccerűen megfogalmazni: minél újabb egy 360 generáció, annál több lépést tettek a problémák javítására :D (amennyire sikerült). -
naval #36265 haverom egy drága dell monitoron játszik(16/9 24 coll,full hd )és recés neki szintén.nálam ugyanazok a játékok hdtv-n tökéletesek ,semmi rece.
ezek szerint a monitor nem az igazi 360-ra. persze akinek nincs hdtv akkor egyértelmű a monitorhasználat. -
Zozo76 #36264 Ma vettem VGA kabelt. Este nekiesek es kiprobalom a Samsung SyncMaster 940bw-vel (TFT), meg a LG Flatron f900b-vel (CRT). Kivancsi vagyok milyen lesz. Kitesztelek par felbontast. 

-
Freedy #36263 Ma megjött vége a halo... Hát nemtudom mi a baj, de rahadt nagy recehalom az egész... Az a fura, hogy a turok demonál is... Pedig vga kábellel van rákötve egy tft monitorra, és a box beaállítasai között is a monitor natív felbontása van beállítva. (1280*1024)
Elég fura, hogy két játéknál is ez van, amiknek jónak mondható a grafikája. Más játékkal nem nagyon tudtam kiprbálni, csak a pgr3-al, de az meg 4:3-as arányú kijelzőknél széthúzza a képet.. -
Sziasztok!
A HDMI-s premiumok kisebb eséllyel szállnak el, mint a régebbiek?
(azaz ugyanaz a gyártási tech. mint az arcade-nál, csak vinyóval?)
jobb hűtés? :) -
bllo #36261 Másik kérdés, ha már valaki segít.
A tegnapi végigjátszás után ma eltűnt a savegame, és magával vitte az összes új karit, costume-öt, és movie-t. Tehát jó hangulatban vagyok.
Erre van valami megoldás vajh?
Még nagyobb köszi! -
bllo #36260 No, egy gyors kérdés, mert nem találtam DOA4 topikot.
Szóval az érdekelne, hogy verekedés közben a karik kapnak mindenféle kis bónuszpontszerűségeket (ilyen kis ábrák alul, kormánykeréktől epren át sültkrumpliig). Na most ezeket mire, és hogyan lehet felhasználni?
Köszi! -
Ragnar360 #36259 én se játszottam eddig DMC vel mégis pikkpakk leverem! -
Jelenleg komponens kábellel van összekötve a boxom a TVvel, a hang optikai kábelen megy az erősítőre.
Ha vennék egy HDMIs TV-t, hogy tudnám a hangot az erősítőre küldeni (azon nincs HDMI)? Működen úgy, hogy HDMI menne TVbe, komponens meg sehova csak az ahhoz csatlakoztatott optikai kábel menne az erősítőbe? Küld azon is jelet, ha HDMI is használva van?
Nem szeretném, ha a TVről leválasztott hang menne vissza az erősítőbe... Egyébként az lehetne ettől még digitális, pl. van-e olyan TV amin HDMI be és optikai hang kimenet van?
Köszi előre is a válaszokat!
-
Szerintem a felsorolt 3 közül a harmadik a legszebb kép a bannerbe
-
Fekete szín?
Nagyon rossz ötlet, már azt hittem rossz topikba tévedtem. -
Oldalát ütöd amíg bele nem hal. Marha nehéz :D -
Jólvanna én most játszok először devil may cry-al... a többi nem jött Pc-re a hármat meg az értékelés után messzire elkerültem...
Majd csak belejövök :) de nekem tetszik nagyon, szóval megveszem tuti. UGyis most játékokra gyűjtögetek.. Guitar Hero 3, Mass Effect, SW Unleashed :) Mostmár akkor DMC 4 is :) -
Ragnar360 #36253 Pedig nem nehéz !
Veled van a gond , ennyi , azt mondják 1ébként ,h a demo vmi casual nehézségen van belőve.
Amúgy megsúgom ,h olyan is van aki a 10 perces limitbe megöli még a bosst is :) -
Hát kipróbáltam a Devil May Cry 4et...
Először is boss kurva nehéz 4szer mentem neki és nem sikerült megölnöm!!! Majd este!
Eddig nem szerretem a DMC-ket most viszont ez a 4ik rész nagyon tetszik, szóval szerintem megveszem :)
Valaki tipp h öljem meg a monstrumot? a végén folyton beadja az erősebb támadásait és nekem végem -
Codemasters(ha jol remlik ok csinaljak) mindig ezt igeri es soha nem fejleszettek semmit a demohoz kepest (jade, a toca race driver anno rosszabb lett, mint az elso demo).
Istencsaszar :( ingame moviebol ez nem jott le, de akkor mind1, kihagyom.
-
Jaj de kar :( En ma akartam kiprobalni a demot, de akkor le se toltom :( Pedig enis vartam ezt a gamet. -
Jah, a feketeséget hagyjuk meg a Ps3nak.. az X szép fehér legyen a banner is fehér... -
Ez a banner szar. (ez elnézést) -
Szeszmester #36247 Miért kell a banner jobb felső sarkába az a 4 színes gömb? -
Javasolnám, hogy mind3-at rakjuk be bannerba rotator.php-vel... (minden frissitéskor más jelenik meg). Különben grat, mindegyik nagyon jo lett! -
ha ez nektek jobban tetszik hat legyen:D -
Jobb lesz az, ha ki sem adják:D, a demo után nemtudom ki lenne olyan hülye erre pénzt áldoz... -
Azt ígérik a fejlesztők, hogy a fullos verzió jobb lesz...
De elhiszitek, hogy semmi változás nem lesz benne? Csak ilyen duma, hablaty, hogy vedd meg a fullost, mert nem bánod meg.. :D De egy ilyenre még egy üres DVD-t is sajnálnék...inkább akkor már Turok.. :) Vagy DMC4 majd. -
Képzelj el egy 5-6 évvel ezelőtti gémet, és megvan a végeredmény:)
Ronda, gagyi, fizika zéró közeli állapotba, s AKAD mint a szemét. -
én is 'várom' ... bővebb kritikát pls :) -
futottam utána fel az útra ott már majdnem ki volt nyírva:) aztán átment a lány felett és vissza már nem jött:) elsőre!! táraztam a szélvédőjét ahogy csak lehetett:D -
Turning Point: Fall of Liberty
Kipróbáltam a demót, vártam ezt a játékot...
Már nem. -
szintén:) -
Kalozoner #36237 hát én 20-adjára csináltam meg, lőttem mint az állat aztán egyszer csak "mission complete"...:) -
bllo #36236 Csatlakozom, én is itt adtam fel a gamét. Néztem walkthrough-t is, ott azt írja, hogy csak a harmadik körben hal meg a lány, nekem mindig az elsőben megnyikkant szegény . . .
Annyi idő alatt meg esélyem sincs, legjobb esetben is csak az ablakot lőttem ki, pedig Lynch-et is ráuszítottam, de egy kör alatt esélytelen . . .
Ötlet? -
lődd ezerrel -
Grizzly4x4 #36234 bocsi hogy tovább off-olok de ha már kane & Lynch-nél vagyunk akkor szeretném kérdezni hogy azt a részt ahol egy bazi nagy teherautó/billenőskocsi átmegy a lányodon amikor az bennt van a gödörben akkor azt hogy kell tovább vinni mert gondolom ki kell lőni a söfőrt de valaki irjon le valami taktikát mert nekem sehogy sem akar sikerülni és már a kedvem is elment az egész játéktól előre is kösz -
Ugyan az kell neki mint pécén:), ha 384es nettel lehett normálisan gémelni akkor az annál gyorsabbakkal is simán... a feltöltés számít, ami 64, 128, 256 a legtöbb esetben tökéletes erre. -
Többnyire PGR4, Cod4. Meg Co-opban végigtoltuk 2. a GoW-ot. -
Zozo76 #36231 Most latom csak hogy mar valaszoltal szeszmester. thank you. ;) -
Zozo76 #36230 "Miköze van a PALnak a kisfelbontáshoz? HDn is be tudod állitani hogy PAL legyen."
Inkabb igy fogalmazzal: mi koze a PALnak a HD felbontashoz. Semmi.

-
kössz