176915
banner
  • woodbear
    amit láttam/olvastam az alapján elég iga!
  • mucsácsó
    Te ne taníts nekem semmit inkább.. :)
    Úgy éreztem, hogy majd megszólalsz, hogy micsoda láma az, aki elsőre nem tudta megcsinálni azt a kissé nehéz missönt...hát igen, neked megy, mert te olyan pro vagy minden játékban, főleg a Gears of Warban, és mindenhez
    értesz ugyebár... ;)
  • ThugEdge
    téged tényleg szájba kéne baszni te kis takony
    amikor az emberek felteszik magukról a kérdést,lehet láma vagyok? az egy költői kérdés és nem szokás azt válaszolni,hogy igen az vagy
    de te nyilván túl fiatal vagy még ahhoz,hogy normálisan viselkedj
    inkább videójátékozás heylett menj enyuékkal nevelési tanácsadóhoz
    végül tessék sorold a kombóidat,amivel elsőre megcsináltad majom
  • Sipka
    nem tudjátok véletlenül, hogy egyik játék lemezén található sns kiterjesztésű fájlokat le lehet-e valahogy játszani vagy mivel lehet esetleg más formátumra konvertálni?
  • james69holden
    hát én egy videóbol eldöntöttem h az a játék engem nem érdekel...
    elég gagyinak tűnik
  • Elveon
    Golden Axe képek!
  • morgomedve
    Conflict Denied Ops XBOX360

tudom, hogy relatív, de szerintetek ez jó játék?
    csak mert a Turoknak sem értem még a végére...
  • Ragnar360
    DMC4 First Secret Mission : Destroy all demons within time limit!

Elsőre meglett . Másodikra nem . Harmadikra ismét stb. csak azért kivi voltam milesz ha ismét megcsinalom , Red Orbot ad.

Szal aki azt a kérdést tette fel magának ,h "lehet láma vagyok" stb. a válasz : IGEN!

arty: igen , ez szép! ,de a turokhoz nem lehet hasonlitani grafban , nemcsak a stilus miatt , hanem pl U3 motor teljesen máshogy épiti fel a dolgokat , a színvilágról meg ne is beszéljunk.

muKászó: lássunk már téged is köcsög ! , nem mintha ez myvip v mas hasonlo fos hely lenne , de ugy illik vádaskodni , ha magad is felfeded , de ne én tanitsam már meg ,h mi az illem (legalabb is ilyen téren) , nyomi!

• mucsácsó
    Húh, én is megszenvedtem ám vele..nem vagyok egy gyakorlott DMC-s..
    Olyan 8-10x próbáltam, aztán csak sikerült...de már sík ideg voltam miatta :D
  • amdrula
    Nem befolyásol semmit.
  • dienesoft
    Sziasztok!

A Gears Of Warban meghatározza a történet lefolyását, az, hogy éppen melyik irányt választod egy-egy helyzetnél? Vagy egyáltalán van ennek jelentősége? Köszönöm a választ!
  • Sephi
    En sem bírtam, de én nem is foglalkozok vele :D
  • ThugEdge
    télleg beszélgessünk má kicsit inkább dmc4-ről:
    pl nekem nagyon bassza a csőröm az első secret mission,télleg ilyen láma vagyok,hogy nem tudom megcsinálni?
    van vmi tipp kombók tekintetében?
    illetve aki már jó mélyen benne van és már kiokosította magát,hogy mit érdemes venni/fejleszteni az is írhatna pár okosságot
  • Sephi
    Az biztos. épp néztem, hogy lassan full CGI szintu az atvezeto :D

• Sephi
    El lehet akadni a DMC4-ben ?:DDD
  • arty
    pont nekem is ez jutott eszembe ... ha a turok szép, akkor a DMC4-re mi a jelző? :D

mert szerintem EZ szép.
  • spammer
    Igen, erre gondoltam én is, de 50-57%ig eljutott olyan 30-40 perc alatt, azért ez qrvasok :S Már több mint 1 órája írja és 57%. Szóval ez idő alatt végig 0.1x - 0.2x sebességgel írja :( Fent write retries 373-nl jár, úh tuti nem tudja írni, csak azt nem tudom, miért..

Mostmár megvárom vagy végez estig vagy elbassza, vagy is-is.. hihetetlen, eddig azt hittem h a pio tuti jó lesz..
  • TVelvet
    Help egy kicsit a dmc 4-be, már aki ott tart :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lost Forest-ben vagyok van 3 irány, na itt most mit?:) aki járt ott az tudja:P
  • Xenu
    Rétegváltásnál szerintem minden író belassul. Elvileg után újra be kellene gyorsulnia! Segíthet még firmware frissítés is!
  • spammer
    HELP!

Most próbálnék Pio 108-assal Verba lemezre írni 2.4x-esen, IMGBurn, Layer Break beállítva.
    51%-ig megy jól, ott leesett 0.1x -re a sebesség párszáz kbyte/seccel szenved és szerintem meg sem fogja írni.. :S

PIO 108-at használt vki? Amúgy semmi baja nem volt soha vele, de most DL lemezzel haldoklik :O

Vehetek új írót?
  • Csero90
    Hát nem tudom h ki h van vele de engem ez az egész őszintén szórakoztat...és várom h mit fog legközelebb hozzászólni(ha még ide mer jönni)! Az meg h ki hány évet élt eddig az elég ritkán igazodik az elvárt szellemi szinthez...de most mondjátok h nem élveztétek ahogy a hülyeséget nyomja és még neki áll feljebb...de természetesen no offense kedves ragnar...így tovább
  • Sir Quno Jedi
    A 2, na az nem. De az 1-3-4 az egyívású jóság.
  • torrente
    Sajnos én még nem játszottam a 4-gyel, de az első 3 eléggé hasonlított egymáshoz, így feltételezem, hogy a legújabb rész is követi a műfaj sajátosságait: kaszabolás ezerrel.
    Az első részt imádtam! Ezt a negyediket pedig régóta várom már!
  • Xenu
    Valaki ismeri a PS2-es DMC 3-at? Az nekem nem nagyon jött be. Ahhoz képest milyen a DMC 4? Nem a grafikára gondolok, természetesen!
  • Okami Amaterasu
    id-t nem fogad el a box mikor netre akarok csatlakozni valaki segísen már plz
  • torrente
    Na, azért arcról nem érdemes ítéletet mondani! Ennyi erővel nekem egész nap nyihognom kéne, mert kibaszott nagy lófejem van.

Amúgy senki sem tud segítséget adni a Kameohoz? Nincs valahol a neten egy magyar nyelvű végigjátszás hozzá?
  • Sephi
    Megkerhetnem az értelmes társaságot, hogy fejezzek mar be?

Unalmas.

• mucsácsó
    Nah itt a kép, bocsi a szar linkért
  • mucsácsó
    Most visszaolvasgattam a topicban, mert emlékeztem, hogy karácsony körül mintha beszúrt volna pár képet magáról és az Xboxjáról...meg is találtam EZT a képet :) Hát mint látjátok, nagy kőarccal állunk szembe, van okunk rettegni tőle :D 19 éves, én úgy tudom, de a viselkedése nem erről árulkodik pedig.
  • Bendy
    Ezt a nyomoroncot tiltsátok már ki innen. Gears of waros spanjai is letörölték a barátlistájukról LOL. Szarkeverő ez az ovis.
    Fárasztó minden nap a baromságaival teleszemetelt topikot olvasni és szelektálni
  • mucsácsó
    Nem akarok megint vitába szállni, mert nem szeretek tényleg senkivel sem rosszban lenni, de már nem bírom amit te csinálsz itt...Te vagy a hülye szerencsétlen láma, teee...megint teli pofával fröcsögsz, szokásodhoz hívően. Lowpoly textúra nincsen, ha nemtudnád...Low-poly esetleg model lehet. Textúra viszont low-res (low-resolution) lehet, azaz alacsony felbontású. Hát a DMC4-re egyik sem igaz, de még csak véletlenül sem. :) És szerintem amdrula egy szóval nem anyázott, megint te kezdtél el keménykedni és eszeskedni. De végülis nem is az a baj, hogy te erről nem tudtál, hanem hogy bizonygattad a saját hülyeségedet...
    És akkor a warn? Na most ki kapott warnt mi? ;)

Amúgy bocsánat az offért, az elmúlt napokban nagyon ment az offolás. De már egyszerűen tűrhetetlen ez a viselkedés.
  • Xenu
    Elég érdekesen írsz!
  • Okami Amaterasu
    helo lenne egy kérdésem ha valaki tudna rá választ adni azt megköszönném szal windows live idt nem fogaggya el az xbox360 signapoláskor ha régi e-mailt akarok ha újjat..nem..fogadja el kérdés mit kéne tenni??:S
  • ThugEdge
    nem vagy az illetve lehet,hogy az vagy de akkor csatlakozom hozzád a láma karámba:)
    mert én sem tudtam eddig
  • ThugEdge
    nem lennék ebben olyan biztos,hogy igazi next gen lesz a gtaIV
    mert hát ugye eddigi gta-kat nem a grafikájuk miatt szerettük,mert mindenben jók voltak csak pont grafikában nem szvsz
    egyébként magyarázzad már el mi a next gen játék
    mert sztem csak annyi,hogy a következő illetve napjaink konzoljaira készülnek
    sztem nem lehet csak grafika alapján nextgen-nek nevezni egy játékot sem
  • laxika0428
    Arra azért kiváncsi lennék hány éves lehet ekkora értelmi szinttel. el tudom képzelni a kocka fejét, mikor abban éli ki magát hogy hsz-eket írogat és játsza a kemény fiút. mellette meg fogadni mernék hogy egy zsíros disznó, akire ha csúnyán néznek már sír. bocs az off-ért de mát télleg e t**öm kivan ragnartól. Amúgy DMC4 állat jó kis gamma. most nyomatomén is, de az 1. secret missiont még nem tudtam időre megcsinálni. lehet én vagyok láma :P
  • laxika0428
    légyszi srácok inkább véglegesen rakjátok ki ragnart. mát nem lehet ezt bírni. szeretnék normális hsz-eket olvasni és állandóan csak azt látom, hogy ez a ragnar gyerek kötözködik valakivel. tönkreteszi az egész fórumot!!!
  • woodbear
    Ami itt lowpoly az az agyadról készített röntgen kép!
  • NeO023
    Isten ments hogy engem is lesegglámázz, de miért osztasz ki valakit aki jobban tudja mit beszél, mint te? Ajánlom figyelmedbe:
    low
    POLYGON
    A low néhány jelentése egyenrangú lehetne a neveddel, a poly a polygon rövidítése (gy.k.)
    Az oldal angolul van (fordítás nem tudom mikor lesz, de kérj meg valakit biztosan segít a fontos részeket megérteni). Tudom most én is nyomorék, 1 kommentes b*zilama leszek, de baromi idegesítő hogy azt hiszed értesz ahhoz amiről beszélsz. Én kérek elnézést hogy ezt el kellett mondanom.
  • amdrula
    Magad miatt kaptál warnt és valóban nem tudom mi az a lowpoly textúra, azt tudom, hogy mi a low poly model és a low resolution textúra.