XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De olyan jó lenne az ágyból nyomni a PGR3-at egy nagy TV-n, nem egy monitoron a székbõl, úgy visszahozza a rossz PC-s hangulatot, de ha csak ez a megoldás van....És ezzel a kérdéssel tényleg nem idegesítek tovább senkit de ha vennék egy 72cm-es 100HZ-es TV-t akkor azon azért már ellehetne játszani...megértem én teljesen, hogy monitoron szebb de sima TV-n csalódás lenne?
Hát olyan lcd-t venni, ami nem hd képes, szvsz öngyilkosság:D
Illetve adsz a szarnak egy pofont, mert ugyanazt a felbontást kapod, mint egy hagyományos tévével.
Illetve adsz a szarnak egy pofont, mert ugyanazt a felbontást kapod, mint egy hagyományos tévével.
És egy rendes LCD TV ami nem HD képes? Annak már van nagyobb felbontása nem?
Nem érdemes crt-tévéhez csatlakoztatni az Xbox360-at! Egy 72cm-es 100hz-es tévén szép lenne, de meg se közelíti a látvány azt, amit a konzol valójában tud.Ennyi.
Akkor 110K körül nincs normális TV amin szép lenne a kép? Ja és amit az elõbb említettem 72cm-es 100Hz-es TV-n szaggatnának a gémek?
Igen, sima boxhoz képest még úgy is beszarás. De ezek szerint nem láttad még monitoron nagy felbontásban:D Nem akarnád ilyen tévén tolni:D
És egy natúr 72cm-es 100HZ-es TV? Olvastam az Xbox365 oldalán hogy tesztelték a PGR3-at egy natúr 72cm-es 100HZ-es TV-n és még úgyis beszarás volt a graf
Hát ha HD tévére gondoltál, azok ilyen 220-nál kezdõdnek.Hidd el, jobban jársz egy moncsival. Anyagilag legalábbis.
HA-HA-HA, TV-re gondoltam:)
110000FT-ért nem tudtok mondani nekem egy jó TV-t amin már szép képe van az X360-nak?
Ha hackeled, veszted a garit. Egyébként szerintem bárhol, beszéld meg velük, h mennyit kérnek 2 év gariért.
Nem tudjatok lehet-e kapni x360-at 2 ev garival pesten?
Platinumshopban mar vasarolt valaki?>
Platinumshopban mar vasarolt valaki?>
http://www.xbox.com/en-GB/games/backwardcompatibilitygameslist.htm
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Hallottam valami listáról hogy meik xbox játék indul x360-on, ezt hol tudom megtalálni? Ja és megnéztem a tvm hátulját, és nem kevesebb mint 2 éyuk van rajta, elõl 1-se.X-360nak mien jukak kellenek? Vagy a videóhoz kell kötni?
http://www.sasserlone.de/flash.0026-lama-song.html
hi
akinek van xbox360-ja és frankó hdtv-je is az feltolna egykét szebb képet játékokból fölleg autóverseny és arcade érdekel köszi!
akinek van xbox360-ja és frankó hdtv-je is az feltolna egykét szebb képet játékokból fölleg autóverseny és arcade érdekel köszi!
Hali!
Technikai kérdés; tervezem egy X360 megvételét, már csak azt szeretném tudni, hogy hol tegyem? Konzolstudió, Konzone, Konzolvilág..esetleg tudtok egyéb boltokat is?
Meg milyen a vevõhöz való viszonyulásuk, garanciával való szarakodás..
Technikai kérdés; tervezem egy X360 megvételét, már csak azt szeretném tudni, hogy hol tegyem? Konzolstudió, Konzone, Konzolvilág..esetleg tudtok egyéb boltokat is?
Meg milyen a vevõhöz való viszonyulásuk, garanciával való szarakodás..
"Nem tudom, Deep - az egy dolog, hogy neked nem jött be a PSP, de nem tudom, honnan a bátorság, hogy ezt igeként terjeszd is. Szerintem kutya jó kis gép, nem kellene lebeszélni róla senkit. És fõleg nem egy lúzer kis NDS javára..."
Lúzer kis NDS? :D Mi történt veled, kaptál az anti N szérumból? :D Vagy bejelentették volna PSP-re is a WOW-ot? :D
Lúzer kis NDS? :D Mi történt veled, kaptál az anti N szérumból? :D Vagy bejelentették volna PSP-re is a WOW-ot? :D
És olyan sebességgel tölti a demokat, videókat stb. amilyen sebességû a neted vagy van kifejezetten az Xbox360-nak egy letöltési sebessége?
De ugye a régi demo-k is rajta vannak még a Live-on?, nem csak az újabbak
én ezeket a játékokat ajánlom: project gotham racing 3,fight night 3,vagy a elder sroll IV:Obliviont
LÖL!!!
Tehát ne szólja le a csoda PSP-t a szaros DS javára? Akkor te most mit csináltál?
Tehát ne szólja le a csoda PSP-t a szaros DS javára? Akkor te most mit csináltál?
Szerintem vedd meg a gépet és majd töltsd le a demókat. Úgy egyszerûbb lesz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nem tudom hogy melyik játék legyen az 1. amit megvegyek. A King Kong-on gondolkoztam mert a film is tetszett meg PC a demó is
Igen. Az ingyenes.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Azt tom, Silverrel meg korlátlan a letöltés ugye?
Addig is kösz a válaszokat!
Akkor ha megvan a Box meg a gép is és nemtok majd vmi szólok
Aha
Amúgy ha akarsz neten is játszani akkor elõ kell fizess a live gold-ra (1 hónap jár a premium géphez)
Amúgy ha akarsz neten is játszani akkor elõ kell fizess a live gold-ra (1 hónap jár a premium géphez)
Akkor tegyünk úgy hogy megvan a Box és a gép amin van net. Ehhez már csak router kell és megy is?
Ha nem olvasgatsz csak gamelsz+filmet nézel akkor elmegy.
Akkor jó! Ja még annyit hogyha ráakarok csatlakozni a Live-ra töltögetni demókat, videókat stb. akkor kell hozzá egy gép amin van internetkapcsolat?
Játékoknál nem lehet észrevenni. Ha azt veszed, hogy a tv 50hz, ez még jobb is:D
Nem vészes na.
Nem vészes na.
És nem vibrál a kép?, mert úgy olvastam CRT-knél a 60Hz miatt vibrál
Ti milyen monitoron nyomjátok a gémeket X360-on?
> Nem terjesztek igeként semmit, ez a magánvéleményem.
Ez eddig teljesen okés. De akkor lehetne ezt olyan formában, hogy ki is derüljön belõle? A "Hát 1 hétig lesz izgalmas kb. Utána azt kívánod, bár sosem vetted volna meg." típusú észosztásból ez valahogy nem tûnt ki.
Ez eddig teljesen okés. De akkor lehetne ezt olyan formában, hogy ki is derüljön belõle? A "Hát 1 hétig lesz izgalmas kb. Utána azt kívánod, bár sosem vetted volna meg." típusú észosztásból ez valahogy nem tûnt ki.
.hzx
Ha valaki játszani szeretne, akkor DS-t ajánlok neki. Ha filmet szeretne nézni, akkor hordozható DVD lejátszót. Ha zenét akar hallgatni, akkor egy pici mp3 lejátszót. A PSP valóban mindet tudja egyben de kényelmetlenül, hosszútávon élvezhetetlen játékokkal. Nem terjesztek igeként semmit, ez a magánvéleményem.
Ez nem változtat annak igazságtartalmán.
.hzx
Szerintem a Tiéd a kisebbségi vélemény. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nem tudom, Deep - az egy dolog, hogy neked nem jött be a PSP, de nem tudom, honnan a bátorság, hogy ezt igeként terjeszd is. Szerintem kutya jó kis gép, nem kellene lebeszélni róla senkit. És fõleg nem egy lúzer kis NDS javára...
.hzx
Csak ezaz hogy én meg Füzesabonyba lakom Budapesttõl 120km-re, de most csak azé bemenni....Heves-megyében Eger környékén nem tudtok egy boltot mondani nekem?