XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kezdesz uncsi lenni kissé...az a 3-4 millió tulaj is biztos csak ül a gépe elõtt,aztán nézi milyen szép fehér...
Btw www.tothegame.com kicsit körül lehet sasolni,hogy mik fognak még jönni karácsony elõtt

\"my love for you is like a truck\"

CrucifX
Halo 3 legkorabban jovo ev nyar vege (de mint tudjuk uborkaszezonban nem szokas ilyen cimet kiadni), en ujbol novembert tippelem. Fable2 passz (van egy masfel perces CG, ennyi az ossz info), NG2 nincs bejelentve, Doa Beach meg iden kimaszhat de nem egy nagy wasistdas, Alan Wake legkorabban 2007 tavasz, GTA 4 jovo november, Omikron 2 szvsz jovo ev vege legkorabban (QD soha sem siette el, plane, hogy most tobb projectjuk is fut parhuzamosan).

CrucifX
Lol, ne vicceljünk már, Fable volt a legnagyobb csalódás, ígéretek fele nem valósult meg, Ninja Gaiden nincs bejelentve, Doa Xtreme ismet van de minek kategoria, Alan Wake egyelore total keteselyes, GTA4-rol semmit sem tudunk.
Ugyanmar ne fantomjatekok alapjan kelljen konzolt valasztani, jelenleg az a biztos, hogy iden lesz meg egy utosnek tuno Gears of Wars, aztan ennyi.

Ne kötekedj. Az MS semmit nem bíz a véletlenre (Lionhead studios-t is megvették). Amiket felsoroltam, tuti sikerek lesznek. Csorogni fog a nyálad, felmenõidet fogod fûzni, h ugyan nyúljanak már a zsebükbe!
Egyébként az ütõs játékok karácsony, vmint a PS3 megjelenése körül fognak kijönni. Egyenlõre egy értelmes játék van még csak, az Oblivion.
Apropó, ezekrõl a játékokról VAN info, ha megnézed az odalt, amit írtam. A másik: tudjuk, kik fejlesztik, meg játszottunk az elõzõ résszel.

guardian hero
Szerintem a karácsonyi szezonra már kihoznak jópár ütõs címet, de igazán csak jövõre indul be a nagyüzem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Flórika
Miért, mégis mikorra tervezik megjelentetni õket...?! <#vigyor5>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

CrucifX
Nem lesznek kinnt, plussz latatlanban, mindenfajta info es latnivalo nelkul a minosegerol sincs a leghalvanyabb elkepzelesunk sem.

Flórika
Ha karácsonyra kint lesznek, akkor számítanak (nekem is), mivel a gépet az idõ tájt tervezzük megvenni. ^^

Viva Pinata (milyen jó név ;))))) meg nagyon klassz kis játék a képek alapján. ^^

CrucifX
Tök jó, hogy meg sem jelent játékokat hozod fel az erõsségeinek. Grat! ;)

Xbox360 erõsségei, a teljesség igénye nélkül: Halo 3, Fable 2, Ninja Gaiden 2, DoA Xtreme beach volleyball 2, Alan Wake (kaland), GTA4, Omikron 2 (kaland), stb. :)
A Viva Pinata-ra keress rá, szerintem neked tetszeni fog!
Innen lehet mazsolázgatni: http://xbox360.ign.com/index/release.html

Lesznek rá nagyon tuti RPGk, legnagyobb Japán fejlesztõket megnyerték (megvették) maguknak. Egyenlõre van rá Elder Scrolls IV: Oblivion. Szeretem ^_^

Tobacco
a fórumban pár oldalal elöréb van egy lista ,hogy melyik régi box játékot lehet futtatni, de folyamatosan bövül a lista.

xbox360 erösége: szerintem ugyanugy mint xboxon, vagy psx,ps2 nintendo, mindenféle játéklesz, rengeteg tömegtermékel, és kevés tökéletes játékal.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Tobacco
meg kell kerülni a hivatalos utat, rokonok, ismerösök, haverok osztálytársak szüleinél kell érdeklödni.

Télleg az nekem is jól jönne

blackparty
sziasztok!
Betudnátok nekem olyan képet tenni amelyen az xbox360 fut sima tv-én

Flórika
Sziasztok <#wave>

Lehet, hogy veszünk - késõbb - egy XBOX360-at, ezért lenne pár kérdésem:

- A "sima" X-box játékai futtathatóak-e X360-on?

- ...illetve mi az erõssége a 360-nak, milyen típusú játékok?

- Kaland/RPG van-e rá elég?

/A válaszok függvényében persze lesznek még kérdéseim. ^^

De az a baj hogy még csak 16 éves kortól lehet munkát vállalni, én meg jövõre leszek 16, de hallottam hogy bevezetik azt hogy 18 éven aluli diák nem dolgozhat

Tobacco

Tobacco
21" HP-SONY CRT monitor 34.000,-Ft

De ha pesi vagy akkor a lehelcsarnokban az emeleten vagy egy pc-bol ahol szintén rengeteg monitor van olcson.

Tobacco

Tobacco
A boxnál a lényeg a HD felbontás. amiket sima tv-n nem lehet kihasználni.
ha mindenáron ebben a 110 ezres árban kell gondolkodnod, akkor ami még szerintem járható út az az, hogy monitort veszel, de nem tft-t hanem crt. 21"-22"- sat, az már megfele egy 55cm-es tv-nek, és tudja azokat a felbontásokat ami a boxhoz kell.
a maradék pénzt elrakod, nyáron válasz egy kis diákmelot, és ha megvan a kes, eladod a monitort, és veszel egy lcd-hd tv-t.

Bocs!EZ AZ!

És ez a TV jó lenne a Box-hoz? om hogy ez is CRT de csak másabb TV-n mint monitoron. Ha tényleg monitor kell akkor az lesz, de jobban szertnék TV-t

Tobacco
nem.
ismerösöm abból vete a számitogépét meg a monitort.

De az csak tandíjra használható nem?

Tobacco
diákhitel?

Hát ezaz hogy én még tanuló vok és még mire én dolgozni fogok elfog telni egy jó pár év:)

wander01
vegyetek egy egy HD ready projectort ami tudja az 1080-at aztán jolvan :D. ki kell löni szépen a falra aztán adni neki <#nyes>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

nem személyednek irtam csak azokra amiket idéztél :D
amugy felbontásilag ezis annyit tud mint irtam amugy sokat számit hogy necsak nagy legyena felbontás hanem a képcsö mérete is szerintem. :P

Iwant2Belive
Itt most az a lényeg, hogy konzolra melyik jobb, az meg nem kérdéses hogy az LCD.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

testerlnx
rizsa? én csak beszúrtam amit találtam róla :) Ha tetszik neked, és bevált akkor én annak csak örülök, viszont mivel ugyan annyi az ára mint egy 68cm -es 720p-s 1366*768-as LCDTV-nek, ezért szerintem csak akkor jó vétel, ha a méret számít nálad, és nem az xbox360 kiszolgálása (meg bírja a szemed a CRT)... Mivel én keveset TV-zem, és inkább a rádugott gépet nézem, meg az xbox-ot, és egy 80cm-es be se férne a szekrénybe, vmint a CRT-t sem bírja a szemem, ezért nálam az LCDTV vált be, gyk. én annak örülök :)

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Amugy az a digitális képsimitás nagyon jól dolgozik benne mert a 72"-os panasonic tv-n a rossz kábel miatt néhány csatorna eléggé rosszul jött de ez mintha dvd-t néznék olyan.

megnéztema felbontást gépröl hát 1280-nál szálesebb de 1024-nél joval vékonyabb a kép szal lehet kb 1360-70/800 ami szerintem nemrossz egy "vacak" crt-töl :P

guardian hero
TV nézésre szerintem is teljesen korrekt, minden hibájával együtt is veri az LCD-ket és plazmákat ilyen téren. Nextgen konzolhoz viszont sajnos nem jó megoldás...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
1080i-t nyilván meg tud jeleníteni, mivel ott egyszerre 540 sor van kirakva, a vízszintes felbontás meg CRT-nél nehezen értelmezhetõ. De ez inkább csak marketingértékû, valójában nem fogod olyan részletesnek látni a képet, mint egy 1080i-s LCD-n szerintem. 720p-rõl viszont szó sincs itt... a hivatalos leírásban az input jelek között a 720p ki van pipálva, de a scan systemnél csak a 480p, vagyis nem tud 720 sort pásztázni a katódsugár, ami a valódi 720p-hez kéne.

Nemkell a rizsa én egy hete vettem meg az utsot a dunaplazaban és megsúgom beszarsz olyan gyönyörü a képe. minden klaffol vele és a hangja is nagyon korrekt, az hogy szélevásznú meg külön jó mert a legtöbb film ilyen és ezzela tvvel nagyon zoral. valahogy azóta minden haver átjön a vb meccek idejére :P.

testerlnx
Én ezt vettem samsung-le27t51bx, én is megvagyok vele elégedve.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Kérdés mit jelent a kompatibilitás, mi a valóságos felbontása a TV-nek? Különben én csak LCDTV-t vennék, izé azt is vettem az enyém most 178e vagyis ugyan ennyi igaz csak 27"-os... Az MM-ben láttam 3LCD-s projektorost, hááát nem gyõzõtt meg, nem volt túl nagy a fényereje és a színei is fakók voltak. CRT-t meg azért nem venneék mert jobban bassza a szememet mint az LCD. De ez persze szubjektív, amúgy a piacról a 4 éve beharangozott OLED-et hiányolom, vhogy nem ért ide :( Pedig arról volt szó, hogy majd tapétázni lehet vele, de egyenlõre még a 3"-os változatok sem túl elterjedtek...

Iwant2Belive
Samsungnak van HD ready képcsöves tv-je de állitólag nagy szar. István nem tudom mennyi félretett lovéd van vagy van e állásod és tudsz e hitelre (részletre) vásárolni, de ha akarsz egy jó TV-t jó áron a jövõbeli nextgen konzolod elé amivel 100%-osan ki tudod aknázni és élvezni a benne képességeket vegyél egy ilyen TV-t mint én tettem azt 1-2 hete. Maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Samsung 26" R51

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

testerlnx
Én ezt találtam: http://www.ebolt.hu/product97880.html ahol irtak az 1080i-t meg a 720p-t, viszont olyan hozzászólást is láttam ahol ezt írták: "A SAMSUNG WS32Z308P Slimfit tévéknek komoly gyári problémái vannak.
Ezen problémák a 2005.November elõtt gyártott szériáknál jelentkeznek!
Ennél régebben gyártott készüléket ne vegyetek!
A problémák:
1.Képgeometria gyárilag katasztrófa...
(görbe kontúrok)
2.Minden bekapcsolásnál nagy csattanás
hallatszik (szerviz szerint ez normális...)
3.A képernyõn színfoltok fordulhatnak elõ...
A képgeometria hibái a szervizmenüben többé-kevésbé orvosolhatók. Amennyiben
valakit érdekel leírom a belépési kódját.
Ha a fenti hibákat sikerül "kikerülni" akkor a készülék nagyon pöpec minõséget produkál (progressziv-dvd-vel)!
Ui.: ezirányú tapsztalataim csak ezzel a SlimFit-tel vannak a másik két piacon lévõvel még nem találkoztam." ...

deep
Érdekes, itt viszont ezt írják:

Broadcast Format Supported 1080i (HDTV) • 480p (EDTV) • 480i (SDTV) • 576i

Broadcast Format Displayed 1080i (HDTV) • 480p (EDTV) • 480i (SDTV) • 576i
Tobacco
samsung WS-32Z308P

32" (81 cm)
HD kész
SlimFit váz LCD design-nal
399 mm-es mélység (kb.30%-kal keskenyebb egy hagyományos TV-nél)
digitális bemenet (HDMI)
16 : 9-es képarány
100 MHz
SRS Tru Surround XT
DNIe képtechnológia
2 x 10 Watt hangteljesítmény
750 oldalas teletext memória
1080i/576i/576p/480i/480p jel kompatibilitás
Multi PIP (kép a képben funkció), 2 tuneres

guardian hero
Nem tudja sajnos. 480p a max... hiába van rajta HDMI csatlakozó, fogadja a 720p jelet, de a valós felbontása nincs ekkora.

deep
Szép, szép, de sehol nem írják mekkora felbontást tud:(
Ha tudja a 720p-t, máris veszem meg:D
testerlnx
Ha tudja a 720p-t akkor jó.

deep
Nézem a honlapjukat, de nem látom sehol. Slimfit-eket látok, de nem HD egyik se.
Tobacco

Meg gondolom élvezhetõbb is lenne a játék

OK akkor egyenlõre marad a monitor, majd késõbb ha lemegy az ára a HDTV-nek akkor veszek egyet... És még egy utolsó kérdés mára:) Sokkal szebb lenne a kép egy 19"-os TFT-n mint egy 17"-os CRT-n?

Tobacco
az elektropontban lehet kapni crt képcsöves hd-s samsungot 180e ft.
110 befizetsz, a maradékra veszel fel hitelt a cetelembanktol( könyen adnak hitelt)
söt ha pesti vagy akkor a dunaplázábanlévö elektropontban még olcsobban is meglehet szerezni mert most valami VB akcio van

DanielT
Igen, rohadt nagy csalódás lenne, felejtsd el. Rakd sima monitorra, gyûjtögess és majd vegyél egy normális HD tv-t.