XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Btw www.tothegame.com kicsit körül lehet sasolni,hogy mik fognak még jönni karácsony elõtt
\"my love for you is like a truck\"
Ugyanmar ne fantomjatekok alapjan kelljen konzolt valasztani, jelenleg az a biztos, hogy iden lesz meg egy utosnek tuno Gears of Wars, aztan ennyi.
Egyébként az ütõs játékok karácsony, vmint a PS3 megjelenése körül fognak kijönni. Egyenlõre egy értelmes játék van még csak, az Oblivion.
Apropó, ezekrõl a játékokról VAN info, ha megnézed az odalt, amit írtam. A másik: tudjuk, kik fejlesztik, meg játszottunk az elõzõ résszel.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Viva Pinata (milyen jó név ;))))) meg nagyon klassz kis játék a képek alapján. ^^
A Viva Pinata-ra keress rá, szerintem neked tetszeni fog!
Innen lehet mazsolázgatni: http://xbox360.ign.com/index/release.html
Lesznek rá nagyon tuti RPGk, legnagyobb Japán fejlesztõket megnyerték (megvették) maguknak. Egyenlõre van rá Elder Scrolls IV: Oblivion. Szeretem ^_^
xbox360 erösége: szerintem ugyanugy mint xboxon, vagy psx,ps2 nintendo, mindenféle játéklesz, rengeteg tömegtermékel, és kevés tökéletes játékal.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Lehet, hogy veszünk - késõbb - egy XBOX360-at, ezért lenne pár kérdésem:
- A "sima" X-box játékai futtathatóak-e X360-on?
- ...illetve mi az erõssége a 360-nak, milyen típusú játékok?
- Kaland/RPG van-e rá elég?
/A válaszok függvényében persze lesznek még kérdéseim. ^^
De ha pesi vagy akkor a lehelcsarnokban az emeleten vagy egy pc-bol ahol szintén rengeteg monitor van olcson.
21" fujitsu siemens 21P4 monitor szerintem 25e-be elhozható lesz
ha mindenáron ebben a 110 ezres árban kell gondolkodnod, akkor ami még szerintem járható út az az, hogy monitort veszel, de nem tft-t hanem crt. 21"-22"- sat, az már megfele egy 55cm-es tv-nek, és tudja azokat a felbontásokat ami a boxhoz kell.
a maradék pénzt elrakod, nyáron válasz egy kis diákmelot, és ha megvan a kes, eladod a monitort, és veszel egy lcd-hd tv-t.
ismerösöm abból vete a számitogépét meg a monitort.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
amugy felbontásilag ezis annyit tud mint irtam amugy sokat számit hogy necsak nagy legyena felbontás hanem a képcsö mérete is szerintem. :P
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Samsung 26" R51
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Ezen problémák a 2005.November elõtt gyártott szériáknál jelentkeznek!
Ennél régebben gyártott készüléket ne vegyetek!
A problémák:
1.Képgeometria gyárilag katasztrófa...
(görbe kontúrok)
2.Minden bekapcsolásnál nagy csattanás
hallatszik (szerviz szerint ez normális...)
3.A képernyõn színfoltok fordulhatnak elõ...
A képgeometria hibái a szervizmenüben többé-kevésbé orvosolhatók. Amennyiben
valakit érdekel leírom a belépési kódját.
Ha a fenti hibákat sikerül "kikerülni" akkor a készülék nagyon pöpec minõséget produkál (progressziv-dvd-vel)!
Ui.: ezirányú tapsztalataim csak ezzel a SlimFit-tel vannak a másik két piacon lévõvel még nem találkoztam." ...
Broadcast Format Supported 1080i (HDTV) • 480p (EDTV) • 480i (SDTV) • 576i
Broadcast Format Displayed 1080i (HDTV) • 480p (EDTV) • 480i (SDTV) • 576i
32" (81 cm)
HD kész
SlimFit váz LCD design-nal
399 mm-es mélység (kb.30%-kal keskenyebb egy hagyományos TV-nél)
digitális bemenet (HDMI)
16 : 9-es képarány
100 MHz
SRS Tru Surround XT
DNIe képtechnológia
2 x 10 Watt hangteljesítmény
750 oldalas teletext memória
1080i/576i/576p/480i/480p jel kompatibilitás
Multi PIP (kép a képben funkció), 2 tuneres
Ha tudja a 720p-t, máris veszem meg:D
110 befizetsz, a maradékra veszel fel hitelt a cetelembanktol( könyen adnak hitelt)
söt ha pesti vagy akkor a dunaplázábanlévö elektropontban még olcsobban is meglehet szerezni mert most valami VB akcio van