XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 Premium + 1-2 gém + VGA kábel + egy kisebb gép
De a 17"-os CRT-m nem kevés egy Xbox360-nak? Mármint méretben, meg ugye a szemet is basztatja.....hát nemtom
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Én is így vettem...
2. amivel a cod-al meg cs-vel játszol, az nem netezésre való:D
1. Veszek egy Xbox360-at(Premiumot) + 19"-os TFT + VGA kábel + esetleg ha marad pénz akkor egy gém
2. Veszek egy Xbox360-at(Premiumot) + VGA kábel(marad a 17"-os CRT-m) + egy netezésre való gépet, amin még birok játszani a COD-al vagy a CounterStrike-val neten játszani
És késõbb ha pénzem lesz egy 19"-os TFT
Sztetek?
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
már egyáltalán nincs semmi hangulata a játékoknak, gondolkodni se kell bennük, csak észnélkül menni és lövöldözni gyönyörü grafikával ami sokszor szagat vagy hülyére kell állitgani a gépet hogy elérjed,
én már lassan több mint egy éve nem játszom semmilyen pc-s játékal, letöltöm megnézem és annyi, nem fog meg bennük semmi.
A gépedet nem érdemes eladni mert jó ha van cimszoval elfér, vagy ha eladod akkor psp helyet rakjál össze egy kisebb gépet.
Vhogy nem élvezem annyira mint régen. Pedig most vettem 1,5 hete a gépemet(az aláírásomban lévõt), nem akadoznak a játékok csak egyszerûen meguntam. Sztem elkellene adnom. Sztetek? Gondolom sejtitek miért írok ebbe a fórumba, természetesen gondolkoztam egy Xbox360 vételén. Sztetek mennyit ér az aláírásomban lévõ gép? Én 160E-re gondoltam. Ezt tudnám venni a gép árából:
1. Egy Xbox360 Premium + VGA kábel + 17"-os TFT(most van egy 17"-os CRT-m)
2. Egy Xbox360 Premium + VGA kábel + egy PSP
Sztetek ha eladom a gépemet akkor melyik variációt vegyem?
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
http://www.sasserlone.de/flash.0026-lama-song.html
Ntsc usa és japán szabvány 30fps
Forza.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
AZ X360-nál játék közben belehet állítani a Joy konfigurációt?(pl. hogy mivel lõjjön, menjen, ugorjon forduljon stb.)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"my love for you is like a truck\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360