176915
banner
  • Brash
    FIFA vagy PES a jobb focisba XBOX360-ra?
  • Evogordon
    Turokot valaki vette már meg ha igen akkor mi a véleménye róla?
  • Alwares
    Kár hogy nekem már megvan az alap, a neveket meg már így is átírtam kézzel XD

Ja és Dark_Messiah_Of_Might_And_Magic_Elements_PAL_XBOX360-MOMENT xboxsky-on! Aki nem játszotta volna rongyosra pc-én (mint én) annak most itt a lehetőség.
  • Gibor
    juj eza video...
  • woodbear
    http://www.x360me.com/?p=530
  • Gibor
    és meglehet vlahogy úgy oldani hogy ne keljen szétszedni a garanciás gépet?
  • spammer
    http://www.youtube.com/watch?v=F6qV3EiuaHI
  • arty
    kiszeded a winyot a tokjábol, utána szabvány sata táp és sata adatkábel kell neki + xplorer360 nevü prg legujabb verzio

---

aki PES08 fan, de zavarták a 'kamu' csapatok/nevek/logo-k:

PES2008 Champions Edition:
    -eredivisie is replaced with bundesliga (you can play masterleague and normal league mode with bundesliga)
    -100% national kits with numbers/fonts
    -100% England League kits with numbers/fonts
    -100% bundesliga kits with numbers/fonts
    -relinked all german faces
    -100% p remier League emblems
    -100% bundesliga emblems
    -new addboards from kees, mixed with my addboards for bundesliga
    -new balls
    -new shoes
    -arena replay logo (german television)
    -100% original league names
    -100% original cup names
    -100% original league logos
    -100% original cup logos
    -every league have their own replay logo
    -every cup habe their own replay logo
    -new background screens
    -new startscreen
    -new pitches (from manta erbosi)
    -old bayern munich slot, pes united slot and we united slot are replaced with ajax amsterdam,
    feyenoord and psv eindhoven!
    -and most important thing, no freezes or soundproblems!!!
    x égbolton ;)
  • Gibor
    Hello! egy olyan kérdésem lenne hogy pontosan hogyan kell úgy összekötni a PC-vel hogy tudjak róla fájlokat lemásolni... nagyon nagyon fontos lenne és előre szólok hogy FAQ-ban iet nemtaláltam...
  • Brash
    Szia. Nincs a völgy közepén egy fa? Ami alá be tudsz állni. T-Rex nem kerülget ott? Mert a fa alá kell beálni és mikor harapdál lőni a fejét. Utána eldől és késsel nekimenni. De lehet nem itt jársz, kicsit részletesebben hogy mégis mi a feladatod, mert völgy sok van a játékban. :)
  • gtasok
    http://www.hoc.hu/?xref=22878 meg nézzétek
  • arty
    ricoh vagy verbatim

minden más riziko. ha neked megéri ...
  • Gabe18
    Ez a Dark Messiah of Might and Magic pc-n alapból magyar feliratos volt,360-on erről nem volt semmi terv?
  • dz1
    Sziasztok!

Valaki próbált már Benq DL lemezre írni játékot?
    Az légyszi írja meg, hogy milyen eredményel járt.
  • trick daddy
    kösz
  • Istencsászár
    Pgr4 jobb, vagyis a jelenlegi legjobb árkéd autós gém.
  • trick daddy
    mejik a jobb pgr3 vagy a 4 ???
  • Grizzly4x4
    Hali mindenkinek lehet hogy én vagyok béna de én is elakadtam a Turokban és nem a t-rex-nél meg a vizesszörnynél hanem sztem sokkal előbb.

Szóval ott járok ahol látom másodszor a T-rexet de nem bánt hanem elmegy én meg megyek utána és beérek egy völgybe de az meg tele van ilyen közepes ragadozó dinókkal és mindegyik rámtámad még tíznél is többen vannak sztem. az a baj hogy néha sikerül átérni a völgyön akkor + még hátulról meg előről is kapok tőlük szendvicsben és azonnal meghalok ezen a részen hogy lehet túlmenni már titsztára elment a kedvem az egésztől annyit probálkoztam légyszi segítsetek előre is köszi
  • deep
    A homecourt kurvajó!
  • Fido4life
    Jogos.
  • trick daddy
    a def jam icon tényleg anyira elmarad az elözö new york-os résztöl ??? a játékmenete nagyon gagyi pedig megakartam venni má a sorozatom kedvéjé XD
    az nba homecourt az jobb mint a elözö v3-része ??
  • deep
    Nem tökéletes, de jobb, mintha most ezért 100ezerér' gépet fejlesztek:)
  • Fido4life
    Jaja nézegettem videókat, és hihetetlenül megragadott a hangulat :) Gyönyörű grafika, stabil fps stb. Amú aggasztó hogy állítólag a boxos verzióban is akadnak az erdőben "Loading Area"-s részek..
  • Sir Quno Jedi
    Jajó. Akkor megnyugodtam.
  • Fido4life
    Egy szóval se mondtam hogy a játékot okolnám emiatt.
  • Sir Quno Jedi
    9800xt??!?!?!? Mondták akár a minimális gépkövetelményben, hogy az már kúúúva jóak?!?!? Hihetetlen?!
  • Sir Quno Jedi
    Saz a játék hibája, hogy egy a fejlesztők által nem is supportált és ajánlott videókarin futtattad, jó kis hackeléssel, mert különben el sem indult volna??!??! :DDD:D::D:D
  • deep
    Egy 3Ghz-es pénéggyel, 9800XT-vel, 2 csiga rammal már nem lehet, csak mediumon nyomni, mert szétszvappolja magát:S Nekem is ez vette el a kedvem tőle. Sebaj, majd boxon:)
  • Fido4life
    2 ghz-es celeronon 512 rammal és radeon 9550-en hogy legjobb esetben 20 fpst kihozzak a játékból hát igen "pöppet" lekellet butítani a grafikát..

azért az American Wastelandhez képest biztosan.. Az volt az uccsó TH játékom, és állítólag az utóbbi két rész se hozott túlsok újdonságot.
  • deep
    "és igazi szimulácíót vetít a képernyőre"

Na, azért ne túlozzunk:D
  • Sir Quno Jedi
    S.I.R.A.L.M.A.S. grafikaaaaaaa???! He?!!?!?!? Te mikor/min toltad azt a gammát??!??!?!
  • Fido4life
    Oblivionról nyilvánvaló hogy kíváló játék, PC-n elég sokáig játszottam vele csak a siralmas grafika és sebesség elvette a kedvem. A Skate pedig tudtommal felhagy a Tony Hawkos arcade style-al, és igazi szimulácíót vetít a képernyőre - nah ez az amire már rég vártam :D
  • Sir Quno Jedi
    Egyik sem... :D
  • torrente
    Stranglehold 2. pályáján F- minősítést szereztem. Az jó?
  • cenobite
    Oblivion. Már ha szereted az rpg-ket. Skate is jó. Már ha szereted a deszkás stuffokat. :)
  • Rena11
    nekem is tetszett a daf jam első 2 része de a 3 nagyon szar lett ha eredetiben lenne meg neked is adnám :)
  • deep
    Rap műfaj rajongók ide vagy oda, az ICON jónagy szar lett. Egy lassú, unalmas játékmenetű genny. Saints Row még úgyahogy elmegy, de mint mondtad, mindjárt itt a GTA IV. Kár belefeccölni az időt. Inkább obli, vagy Stranglehold.
  • Fido4life
    lol pedig a Saints Row mindenképpen must buy, a videkból itélve a GTA 4-ig simán ellehet vele hülyülni az időt. DA Def Jam előző két részét pedig PS-en imádtam, ha a hangulat megmaradt akkor ott sincs túl nagy gond (persze ha nem vagytok a rap műfaj nagy rajongói, megértem :D)
  • deep
    Egy követ fújunk:)
  • deep
    Ezeket NEM ajánlom:
    Saints Row
    Kane And Lynch: Dead Man
    Def Jam: Icon
    Skate - csak ha deszkafan vagy