176915

-
lenne egy pöppet noob kérdésem: 360-hoz milyen kábel kell hogy bekössem az áramba ? tehát amit kapsz alapból a géphez az av kábelen kívül.. és mennyiért lehet szerezni ? -
láma fasz, bannolhatnának már a picsába innen -.- -
jepy #37433 a faq rész szerintem sokaknak hiányozni fog.szerintem.
-
Köszi a segítséget! Bejött a "futás, paszmek" :D -
ohh a faq-k kihaltak ??, XD -
fegyvert vállra, sovánkoca vágta, már közvetlenül a két boomer megjelenése előtt, gyk. ahogy kiérsz futás, paszmek, futás!!!!!
-
Ragnar360 #37429 "de nehezen nyelem le az igazságtalanságot"
ÁÁÁ NEEE EZ MÁR FÁJT! -
Én az elején lőttem, utána meg láttam hogy nincs értelme, és futottam. Elsőre sikerült, szerencsére! -
Srácok!
A Gears Of War-ban hogy a francba kell 30 másodperc alatt odaérni az APC-hez úgy, hogy ne daráljanak szét azok az állatok? Ha nem érek oda időben, egy dinóhoz hasonlító lény elég durván összekormolja a járgányt. Futni kell előre és rombolni, vagy van valami külön megoldás? Köszönöm a segítséget! -
Srác, te ehhez kevés vagy :) Menj vissza játszani és maradj csendben. Légy olyan mint egy jóllakott óvodás. :)
Én ezzel befejeztem, már sajnálom, hogy ennyi időt és gépelés pazaroltam egy ilyenre mint amilyen te vagy. Álomvilágban élsz még, remélem egyszercsak felébredsz, jó látni, hogy ilyen idősen mint te vannak még ilyen hülye emberek. Ez Magyarország. :)
SQR : "Ragnar úr flémkeltési próbálkozásaira, mert kb. semmi értelme!" Flémkeltésért nem jár büntipont? Nem akarok beleszólni és tudom már nekem is jár egy, de nehezen nyelem le az igazságtalanságot. Ez van, boccsa. -
tövig, mi? :D -
barca15 #37424 fifa street elérhető távolságban;) -
És ez neked most jó? Igazi mély nyelvcsapás volt részedről az adminok felé -
Beni521 #37422 látom meghallgattátok szavam és kitettétek a bannerba h nowarez :D:D -
közben meglett a megoldás.... -
Elveon #37419 Silent Hill 5 képek! -
bocs, h én is felhozom a DMC4 segítségkérést, de most akadtam el először, és 1óra szenvedés után sem tudok tovább jutni. Szóval a probléma a kvetkező lenne: A 11.misson ben hogy kell feljutni a szobor tetejéig, ami körbe van véve lépcsőkkel....mert akár hogy próbálom nem tudok feljebb jutni annál ahová egy teleport rak ki, ott van egy rácsos ajtó is, ami akkor nyílt ki, ha mind 2 oldalán le volt nyomva a kő padló...innen nem tok továbbmenni.. kösz a helpet! -
Hello!
A Dark Messiah of Might and Magic Elements-ről tudna valaki írni egy pár mondatot? Megéri foglalkozni vele? -
Nagyon sok féle versenymód van, csak nézd meg a kereszteződésekben. Egyébként, igen szabadon felvehetőek és lényegtelen melyikeket csinálod meg.... -
Sziasztok!
Visszakaptam a box-ot havertol, szal rögtön ki is probáltam a Bournout Paradise-t, és nagyon tetszett . :) Szerintem a legjobban sikerült autos játék boxra. Viszont az lenne a kérdésem, hogy ti hogyan csináljátok a versenyeket? Vagyis vannak fő versenyek, vagy mi? Mert ezt nem nagyon értettem, hogy csak mindig beállok a pirosnál és ugy versenyezzek orrba szájba, vagy vannak más versenyek is? Választ előre is köszi... -
Zozo76 #37414 Pereg itt az elet :)
Csocso! Csak nem birlak megelozni. Mar 3 csillagnal tartasz. :(
:))) -
kinyirtam elsore...
egyszer ketszer elkapod azzal a yamato baszassal es meghal hamar. ( tuti nem yamato a neve de valami japan y onos neve van annak az uj kardnak.. azt aktivalod az Lb vel aszem -
Jah és jó lenne, ha nem reagálnátok Ragnar úr flémkeltési próbálkozásaira, mert kb. semmi értelme! Valamint ő is befoghatja a lepénylesőjét, ha egy mód van rá! Szorítkozzunk a tényekre és beszélgessünk a játékokról és az xbox360-ról!
Warezt is unom, folyton nyúznak miatta, szal. mostantól aki csak megemlít bármit is flash-elés, meg új releasek ügyében, VAGY BÁRMI hasonlót, azt pihenni küldöm első felszólítás után (addig csak törlöm, ha nem fajult még nagyon el).
Erre a hozzászólásra SEM várok további reakciókat, csak a tények tudomásulvételét és a szabályok betartását!
Ez nem tanács volt!
Köszönöm!
P.S. Nyavajgásokra nem vagyok kíváncsi, hallgatom eleget, privátban se zaklassatok a témával kapcsolatban, hogy ki kinek a kijét küldte hova és mikor, nameg hogy ki kezdte! Nem az óvódában vagyunk! Aki nem bír magával az pihen... -
Tök mind1 a sorrend, de leglátványosabb a Blue Dragon, legszebb az Eternal Sonata, az EA meg kiváló szórakozás, ha megszokod és kibírod az első pár órát. Én mindhármat ajánlom. Demója borzalmas az ES-nak és a BD-nak is, de a gammák jóak. -
Ragnar360 #37410 Na még mielött baj lesz olyannak akinek igéretet tettem :D
Húzom a bélt , de figyelek ám , szal stay tuned! és hamár nem birom megállni és a röhögés se segit akkor jelentkezem

-
Ragnar360 #37409 A káplán megszlólat ,nézzenek oda nini :D , ugy beszélsz , mintha valaha is irnal ide az en hsz-eim reagalasan kivul vmit!
Tudodmit? Kikötöznelek egy fához és mint a nádor ispánt (ala ludasmatyi)jól elvernelek a gecibe! Tudom ,tudom , jo a kepzeloeröm ...csak már igy a neved kapcsan is beugrot vmi! -
Meg neked is thx! 
-
Köszi a segítséget! 
-
Ragnar360 #37406 "Te úgy is tudsz mindent mindenkinél jobban, tehát neked nincs is itt keresnivalód...Max akkor lenne, ha segítenél esetleg a másiknak, hát de nálad a "segítség" egy ismeretlen fogalom..."
Az ilyen hsz-ken jót röhögök , a tiedre is csak azt tudom mondani ,h nem ismersz egyáltalán...de ez gondolom nem vigasztal ,viszont az meg már engem nem érdekel :D -
"4 nap kihagyás után mondom már csak benézek , de komolyan szánalom az egész ami itt megy!"
Miért minek kéne itt mennie? Szerintem az általad szánalmasnak titulált kérdések pont ide tartoznak. Ezért van ez a topic. -
Ragnar360 #37404 "Amúgy a DMC4 secret missionok rohadtul idegtépőek...szinte lehetetlen őket megcsinálni"
Azok valóban kemények ,az agyadat támadják meg:D Nehéz volt nem mondom , de azért sikerult ellenállni és meglettek! -
"mert a ricoh miért nem jó??????"
Bocsi olyan szorosan irta oda hogy kihagyta a szemem :) Szóval elméletileg a Ricoh az jó! Viszont nem a Ricoh MID-el gyártott lemezek ám, hanem ténylegesen a RICOH lemezek (merthogy nem mindegy)
Szóval én kétfélét ajánlok; Verbatim és Ricoh ezenbelül is a verbatim ajobb szerintem. -
Nem hibás ténylegesen annyi. A 20gb csak kerekítet érték. -
nyugi, a box lefoglalja magának, saját célra, ez teljesen normális -
Sziasztok!
Vettem egy 20 GB-os merevlemezt a boxhoz és csak 13,9 GB üres hely van rajta. Azt vágom, hogy vannak rajta előre telepített zenék, témák, játékosképek meg egy arcade játék, de összeszámoltam és ezek nem foglalnak többet kb.100 MB-nál. Hol van a többi 6 GB ? Még a Windows se foglal ennyit! Csak azt ne mondjátok, hogy hibás mert én megőrülök...
-
Te vagy szánalom..
Ne oktas ki szerintem minket.
-
én ezért kaptam itt a tulaj/főnök/boss/tanácselnök/miniszter úrtól felkiáltó jelet,pedig én is csak reagáltam a tag egyik beszólására,igaz nekem megnegedte,ha bocsánatot kérek-ÉN-akkor leveszi,de nem kértem:) -
Te ki a jó büdös fasznak képzeled itt magad? Betoppansz hetente egyszer és kiosztasz mindenkit. Őszíntén szólva mostmár ott tartok, hogy nem érdekel kapok-e büntipontot, de asszem most jól esik leírni ezeket a sorokat. Igazából lehet, hogy nagyfiú vagy itt SG-n, de az életben egy ugyanolyan kis senki lehetsz mint a többi kocka. Lehet, hogy te kiskorodban nem járkáltál homokozóba, játszótérre. Ki tudja, talán ez nem is a te hibád. Sajnállak, de komolyan. Mellesleg, mindenki fellélegezne, hogyha már észrevennéd, hogy gyakortalig senki semmibe vesz. Remélem ez most jót tett az önbecsülésednek. :)
További szép estét, jó partykat, élj civilizált életet, és remélem rövid időn belűl már nem csak a VGA kábeleket fogod ide oda dugdosni. Gl & Hf, enjoy! -
Jólvan, hát reméljük el is húzol innen ezzel a lendülettel.. ;) Te úgy is tudsz mindent mindenkinél jobban, tehát neked nincs is itt keresnivalód...Max akkor lenne, ha segítenél esetleg a másiknak, hát de nálad a "segítség" egy ismeretlen fogalom...
Amúgy a DMC4 secret missionok rohadtul idegtépőek...szinte lehetetlen őket megcsinálni... - Ragnar a véleményedre nem vagyok kíváncsi, te tudom, hogy mindet elsőre csukott szemmel megcsináltad.. :) -
cool a videó!:D