176915

-
Hát ja, én most veszem, vagyis hát hozzák a héten azt a Samsungot mint amit te írtál csak én a 22"-est veszem, a Samsung 2232BW-t.
És 68k-ért veszem és az igaz hogy nem olyan mint egy HD TV, vagy LCD TV. de hát ez "csak" 68k FT. egy komolyabb TV meg 120+K ft. és ha nincs pénzd jobbra akkor untig elég ez is a szegény "paraszt" gyereknek
-
spammer #37722 Én nem mondtam 1 szóval sem, hogy nem jobb a TV, nyilván ha van pénz, jobb. Csak azt mondtam, hogy nem egy kategória, mert ennyi erővel sokmillás LCD vagy plazmákhoz is lehetne hasonlítani őket. Drágább, nagyobb, szebb, nyilván jobb. :) -
tudod, bent a meló helyen 22-24" monitorok vannak, és nem gagyik, de még is észrevehető, már - már fájdító különbség van :/ egyszerűen a next-gen konzolokhoz nem monitor való, persze, ha nincs mani, akkor nincs,
szvsz, szvsz, na, -
spammer #37720 Hát a 82-es TV és a 22"-os monitor nem egy kategória, sem árban, sem méretben. 22-es Samsung, már 70 rugó körül kapható, egy 82-es LCD tv olyan 120-140-nél kezdődik (feltéve ha nem vmi noname szar.) -
22"? az már elég komoly áron lesz, feltéve, ha minőségi monitort veszel...akkor már inkább egy közepes 82cm LCD-TV ajánlok, ég és föld, de tényleg... -
spammer #37718 Ha jól tudom a 20" 1440x900 , a 22" 1680x1050 felbontású.
Működne vele, a boxban pedig a hozzá legmegfelelőbbet kell beállítanod, elvileg 1280x720 , 1280x768 vagy hasonló. Teszteld le majd, melyiknél nem torzít a kép és úgy jó lesz :) -
Grizzly4x4 #37717 Hello mindenkinek lenne egy kérdésem. Gondolkozom egy új Lcd monitor vételén és kinéztem egy Samsungot, ami tetszene a típusa 2032BW ez van még 22-es ben is de inkább a kisebb mert nincs valami nagy helyem szóval ha minden igaz ennek a felbontása már nem 1440*900 vagy mi hanem nagyobb ugye? VAn Vga kábelem a boxhoz és az lenne a kérdésem ha ezt a monitrot venném akkor jól működne ez a boxxal? és milyen felbontást kéne neki állítani? Előre is köszi a válaszokat ha valakinek van valamilyen tapasztalata a monitorral kapcsolatban akkor légyszi ossza meg velem köszi! -
Ööö elvileg ki van írva, vagy nem is egy kis pipa van ott. A jelen rajta.... -
srácok, burnoutban honnan tudom h a térképen jelölt versenyek közül melyikeket nyomtam már le?
-
preti96 #37714 nekem ugyanez volt csak nekünk a zsir uj gépen a connect gomb kis pöcke le volt törve -
megoldodott le volt szedve az előlap és az a kis érzékelő nem érintkezett a nagyobbikkal igy biztosan nem kapott jelet (habár ugyemlékszem leszedett előlappal is ment ezelőtt) -
zárojeles rész ...
nem volt senkinek lyen gondja??? -
Szeszmester #37711 Van egy konnekt gomb a gépen (a memkártyák helyétől picit jobbra), ill. a joy hátulján, a csatlakozó mellett is. Nyomogasd mind2t, aztán várj egy picit. -
de ti nem értitek ...
nem is tudom bekapcsolni a joyal mert nem ismeri fel!! hiaba nyomom meg a keresőt majd utána a joy keresőjét mert nem találja ... -
Ragnar360 #37709 Jaja , már várom,h bejelentsék a GoW 2-t :DDDD Crysis konzolos verziójára is kivi vok ...a többit meg majd meglatjuk. -
Az amazon.com-on az XBOX 360 modellek mellett a "már nem gyártják" felirat jelent meg a hétvégén?
A mai napon kezdődik a Games Developers Conference, mely alkalmas lehet vmilyen bejelentésre. -
Ragnar360 #37707 Ne a joy-al kapcsold be a gépet! Mert ilyenkor ez nemmind1...volt olyan akinek a vezeteknélkuli headsetnél csinálta ezt ,aztán megoldódott igy neki! -
Ragnar360 #37706 Az valóban jólett ,bár csak a demohoz volt szerencsém.
Condemnedre is emlékszem még anno pc-n próbáltam a demoját ,nahát az vérbeli horror az tuti és még az is rémlik ,hogy mikor először toltam a demot egyáltalán nem paráztam ,és mikor másodjára nyomtam (lehet vkinek mutatttam mar nemtom) , akkor meg enyhénszólva adrenalin fullon :D És akor már tudtam pedig, hogy mi merre , honnan jön az ellen. -
nem volt ... mi lehet a gond??
csal azt ne mondjátok elkurodott mert már szétszedtem ... -
Rena11 #37704 UI:
úgy érzem nem minősül wareznak mert sokan vannak rajta akik nem moddolt géppel és eredeti játékkal játszanak -
Rena11 #37703 ezt a linket azok figyelmébe ajánlom akik nem akarnak drága pénzekért live-előfizetést venni de szivesen játszanának magyar társaikkal
http://5mp.eu/web.php?a=bannoltx360&o=cZz8f5i1K1 -
Nagyon faja kis gamma, igazolhatom! -
#37701 Nem csencs topic! -
Elkezdtem játszani a The Darkness-szel. Nagyon meg vagyok vele elégedve, hasonló a grafikája, hangulata mint a Condemnednek. Szóval, aki még nem játszott ezzel (noha nem új játék), annak jó szívvel tudom ajánlani! -
"ha hulyeskedni akartok ott a gumi"
Nade szépfiú, ez félreérthető:) -
Nem volt szervízbe a géped véletlenül? -
Ammikkor bekapcsoltad a kontrollert akkor nyomd meg az Xbox-on is azt a kis gombot az elején hogy keresni kezdje a kontrollert, aztán ilyenkor nyomd meg a kontroller elején is a kereső gombot és már is össze van párosítva a két gép... -
Tomy Lee #37696 Tudtok olyan Site-ot ahol kedvezményt adnak ha 1 játékból több példányt szeretnék?
De ha bárki megválna ezektől akkor PM:
-CoD4,Forza2. -
Victorpictor #37695 Ha érdekel egy 360-as táp, keress meg. -
Tomy Lee #37694 Hallottam olyasmi hírt,hogy Free lesz a Live itt nálunk?Van alapja ennek vagy kizárt?
Nem neten olvastam hanem más mondta aki lehet hálón olvasta ezt nemtom:S -
bazárt ták itt a léegjobb waresz topicokat :((((((((((((((((((((((((( -
egy valodi 360 as no warez kérdés ...
remélem legalább erre kapok választ...
van két wireless karom és egyiketsem ismeri fel a box, miért???
(kar bekapcs nem indul box ... box bekapcs box connect gomb , vezérlő connect gomb keres és nem talál semmit vagyis nem áll be az első pozicioba tehát egyáltalán nem müködik egyik sem) én megprobáltam ... -
befejezhetnetek az anyazast.. ami nem tetszett az toroltem.. ha hulyeskedni akartok ott a gumi.. akinek nem tetszik az rendezze le priviben.. azt senki nem fogja cenzurazni.. ha pedig nyilvanosan akarod elintezni mert teged az izgat fel akkor veled van a baj es jon a banhammer. nem keciskedni' akarok de tenyleg rohadt unalmas ez az xbox 360 topikban. -
Hát persze... :)
Miért ne kérhetné ki mások véleményét itt? Ha ő arra kíváncsi, nyugodtan tegye... Én is szeretek más véleményére + videókra építeni és úgy megpróbálni egy játékot, minthogy csak így szinte látatlanba belekezdjek 1-2 kép/videó megtekintése után. Olyan hülye vagy Ragnar bazd..
Gondolkozz már el legközelebb kommentelés előtt, hogy mit is akarsz írni...meg tegnap alig bírtam tartani magamat egyik hozzászólásod láttán, amibe azt írtad, hogy "itt csak az X360 konzolról beszélünk, a játékokról NEM!" ...aha, kicsit nyers is lenne.. :) Meg ahhoz képest rengeteget offoltál, ugattál, szidtál másokat. Megint süt belőled az okosság pajtás... -
Tabu téma, hagyd már :) Lassan már nem vágom miről szabad beszélni :) -
Figyejjjé! Nyugodtan megkérdezhetik AKÁR 1000x is, ez belefér a topic reszortjába. Vilinger?! Vita kizárt! -
Gabe18 #37686 Igazad is van,erről sem kell beszélni.Sok hülye itt a játékokról társalog,nem is tudom én is hogy képzeltem...
-
Az Xbox Live-ot lehet három és tizenkét hónapos előfizetést venni ha lejár a Goldod. -
Ragnar360 #37684 Jaa , csak hamár 50 en megkérdezik ezt 1 NAP , 50db JÁTÉKRÓL ,akkor már kicsit nevetség tárgya az ilyen , de tudom , én vagyok a köcsögge*i szerinted , mert ,h én miket feltételezek. -
rolek #37683 hi.egy kis segítséget szeretnék kérni.három napja vettem egy 360-ast és nem tudom hogyan kell kitörölni a profilt és a mentést. még egy kérdés az xbox live-ért mennyit kell fizetni? előre is köszi a segítséget.