176915
banner
  • Ragnar360
    Ott semmi chapter nincs :D
    Napok vannak! (órák stb. :D)

Ajánlom!
  • Alwares
    Egyébként én úgy néztem, hogy a képaránya 16:10-es. Nem lesznek torzak az Xbox360-as játékok képe a monitoron? Vagy fekete csík lesz körülötte (ez lenne a legjobb)?
  • woodbear
    A dead rising-ben hosszabbak a chapterek, mint a DMC-ben?? a mentés miatt kérdezem! mert erősen gondolkodok a gammán.
  • dienesoft
    Igen, nálam is kimozdult már a táp, én is rosszul lettem...már jött az "z az én formám", amikor láttam, hogy kicsuszott a tápból a csatlakozó... :)
  • Istencsászár
    Jaaa, hát ugy meglepődtem:), de mivel láttam h minden kikapcsolt igy sejtettem h áram hiba... már 1szer volt azis h a táp rosszul érintkezett és akkor is bedobta:), szóval már rutinosan veszem a dolgokat:D:D
  • tihibaby
    Mármint Én a RROD-ra gondoltam,mert Én sík ideg lettem,míg rá nem jöttem az okára! :D
  • Ragnar360
    Csak az elején szar, mikor még nemtudod ,h mi mi , mi-merre stb. Én mostmár egyáltalán nem panaszkodom rá!

Left 4 Dead aszondod ,h jólesz ?:DDDD
  • crazyclone
    ha nem flashelt gépre kiirok egy demot azt ugy lejátszodja?? vagy muszáj a liverol eredetit letölteni??
  • torrente
    Ez már szinte hihetetlen, amit a lemez témával művelsz! Minden héten megkérdezed, hogy X meg Y lemez jó-e, annak ellenére, hogy mindenki Verbatimot és Ricoht javasol. Vegyél BenQ-t, Philipset, Lencot meg miegymást; örülj neki, hogy 87 Ft-tal olcsóbban hozzájutottál, mint a Verbához. Ha esetleg időnek előtte tönkremenne valami a gépedben, majd elgondolkozhatsz, hogy megérte-e 1500 Ft-ot spórolni a 20 lemezen.
  • Istencsászár
    1 óra gém után rájöttem h ez nekem hiányzik, mert csak felbassza az egyam:D pedig a játékot 2szer vettem meg, s 2szer eladtam, csakis a idétlen save rendszer miatt.
  • Ragnar360
    Én is feladtam parszor ,full szar a mentési rendszer , legalabbis azt mondja elsöre másodjára az ember ,DE HIDD EL , HATALMAS GAMMA , FULL AAA :D ne add fel! Haladj a fösztorin!
  • tihibaby
    Gondolom Te is leizzadtál!
  • Ragnar360
    A mentésrendszerbe nincsen bug, se semmi! A játék a progresst menti el és,nem azt ahol vagy a pályán. Az már majdnem kiment a divatból,h mentel a pályán vhol és oda ad vissza.
    Ezért van az a DMC4-be ,h Red Orbot stb.-t elment ,ha pályaközbe save-elsz! Viszont nem érdemes félbehagyni a missiont (menteni azért ments mert az orbok stb. megmarad ,hamár végképp nincs idöd befejezni a pályát), mert akkor kezdheted majd előröl!
  • Istencsászár
    Undorító Dead Risingel ezért nem játszok... pedig AAA gamma lenne nekem is.
  • Istencsászár
    Áramszünet miatt nekem is bedobta, 2szer is már:)
  • arty
    ugye ettől még nem kell tapsolni az ostoba készitők mégostobább ötletéhez ?
  • tihibaby
    Mint azt már írtam máskor is,nekem egy pillanatnyi áramszünet miatt is jött elő ilyen,nem kell mondanom:szívinfarktus közeli állapot bejátszott!De azóta is műxik a gép,egy újraindítást követően,ennek bő egy hónapja....
  • Ragnar360
    Jajj , egyesek mar latom nem birnak a temérdek IQ feleslegukkel és itt élik ki!

Ha elmented a pálya végén miutan Mission Completed és kilépsz, majd betöltöd a mentést, akkor nem kell azt a pályát ujrajatszanod IDIOTA :D ,Mission Menü-be nyomsz egy jobbrát ahol lehet lapozgatni a küldik között (Nehézségi szint neve , mellette a szám ,h hanyas mission)és folytatod az uj pályával, CSAK AZÉRT NEM ANNAK A SZÁMÁT ADJA ALAPBÓL MERT, MIKOR ELMENTETTED AZ MÉG AZ ELÖZŐ PÁLYÁHOZ TARTOZOTT!
    Teccik érteni ?
  • Tomy Lee
    Sz.tem ezt nem ide akartad írni ugye?
  • mucsácsó
    Nem szidalmazni akartam őket, félre ne értsd :))
    Capcomos srácok tudnak ez tény..csak ez a jellegzetes save rendszerük...amit mondjuk annyira nem is komálok :)
  • woodbear
    ne ott mentsd el, hanem várd meg még bele kezd a következő pályába! és ott egyből elmentheted!
  • arty
    jo kérdés :D szétbarmolt alapkábelen nem jön ki, ha hdmi az aktiv ??? :O
  • Waczkor
    Páran írtuk a Samsung 2232BW-t.Két csati van rajta,szal egyszerre mehet a box meg a pc-is,bár sok másik monitornál is 2 csatlakozó van és egy gombbal tudsz váltani köztük.

Nekem ilyen van és megvagyok vele elégedve.Xboxhoz szerintem király,netezéshez is jó,CoD 4 et pl pc-n tolom rajta és az is jó,film nézéshez megy egyenesen pazar.

Jó vásárt csinálsz vele,de nyugodtan olvass utána.Elég jó kritikát kapott.
  • torrente
    Márhogy pikkelek a japán készítőkre.
  • torrente
    És akkor még csodálkoznak, hogy rasszista vagyok?
  • mucsácsó
    Aztért van, mert tipikus CAPCOM gamma... :) Pl. Lost Planetben is ilyen a save rendszer...
  • torrente
    A Devil May Cry 4-ben miért van az a csöppet sem bosszantó dolog, hogy a pálya teljesítése után (Mission Completed) csinálok egy mentést, majd kikapcsolom a gépet és a következő alkalommal, amikor betöltöm a játékot, annak a pályának az elejétől kezdi megint, amit már teljesítettem?
  • torrente
    "És NEM kell lcd tévé bármennyire is olcsók már és keveset kéne csak gyűjtenem hozzá:D"

Gondolom ezt azért írtad, mert visszaolvastál a topicban és láttad, hogy tv-re beszélnénk rá az embereket.
    Nos, ennyi erővel még ha egy pár hozzászólást visszaolvasol, akkor monitor ajánlót is fogsz majd találni.
  • joshua
    Milyen 22"-os wide monitort ajánlotok egy xboxhoz? Mert lassan le szeretném cserélni a 17"-os 4:3-as moncsimat. Még annyi hogy jó lenne ha szmítógépet is lehetne rá kötni egyszerre a boxal.
    És NEM kell lcd tévé bármennyire is olcsók már és keveset kéne csak gyűjtenem hozzá:D
  • cenobite
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://cgi.ebay.co.uk/Xbox-360-Mass-Effect-English-Instock_W0QQitemZ150217323379QQihZ005QQcategoryZ112847QQtcZphotoQQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
  • Zsoltika 007
    Honnan?
  • cenobite
    Jeee... Jön a Mass Effect 8k-ért "Brand New and Sealed!" :))

• AntiHero
    Guitar Hero 2 és Guitar Hero 3-at vennék!
  • Tomy Lee
    Jedi nyelv
  • Xtian
    "Háak jóak" ez milyen nyelven van?
  • Sir Quno Jedi
    Háak jóak TV-n meg kijön hátul a variable audio out, hogy szépen fejezzemki magamat. AZt rábököd a zerősítőre, oszt jóvan. De lehet optikait is ha valakinek az fáj.
  • grayfox
    megy nem hdcp-s dvi-on a box, de a hangot hogy oldod meg? -.-
  • arty
    inkább a PC-t kösd be DVI-on, a konzolhoz meg vegyél vga kábelt ...

boxon a HDMI kimenetre be lehet egyáltalán állitani 1280x1024-et (monitorod nativ felbontása) ?

nameg, a monitorodrol nem emlitik, h a DVI bemenete HDCP képes lenne, ez is LEHET gond (passz, h megy-e a box HDCP képtelen eszközön)

amugy ami kábel képét linkelted, ELVILEG jo lenne ...
  • DanielT
    Természetesen nem.
  • Brash
    Azt hogy Live nélkül nem elérhető?