176915
banner
  • banános joe
    Az xlink kai-n szoktunk lenni tegnap elég jó kis meccsek voltak.Csak kár hogy végére 3-4-en maradtunk.
    Ja és megy a headset is a cod4 system linken,de csak akkor ha van 1 aktiv liveos profilod és azzal tolod.
  • Riddick73
    Régebben én is rendszeresen jártam cod4-ezni link-re, aztán szépen lassan elfogytunk.
    Akkor benézek én is.
  • Istencsászár
    A jogokat már az EA birtolokolja, idén várható F1es játék 360ra is.
  • Tomy Lee
    Azalegjobb:)
    Ott lehet szedni elég gyakran.
    Te egyébként ismersz:S
    Vagy ti is multiztok?
  • Minstrel
    Örülhetnek a lányok
  • spammer
    Úgy tudom egy ideig nem, mert a sony megvette a jogokat. Pedig nem lenne rossz.
  • porkesz
    Sziasztok!
    Nemtudjátok 360ra fog jönni F-1-es játék?
  • banános joe
    Ma is lesz.A jó kis konténeres pálya.
  • Tomy Lee
    CoD 4 Multi volt ma
    System Link-en 4 Player.Nagyon komoly az a rész benne mikor megvan 1 bizonyos kill és lehet hívni a légierőt:)Profi Multi része van!
  • Gabe18
    Azt nem tudod,viszont ha sikerül akkor te nagyon híres ember leszel Xbox360-as körökben...
  • MaSzKa kitiltva
    annak mi köze a warezhoz, hogy én az eredeti x360-as játékaimat hdd-ről akarom futtatni kímélve a fejet

valaki válaszoljon pls?
    ebben mi a warez, mert én nem látom
  • Istencsászár
    A film első két évadját öleli fel, minden fontos mumentum ami a filmben szerepelt benne lesz, a karakterek mind valósak a filmből ismertek kivéve akivel mi megyünk, de ő is egy túlélő a gépről.

video
  • james69holden
    ebay
  • Evogordon
    Aha köszi szépen.

Egyébként hol lehet a legolcsóbban kapni 12 hónapos gold-ot?
  • Örm
    Hello!
    A Lost játékról tudna valaki mondani valami információt?
  • dienesoft
    Sziasztok!

Hogy lehetne megoldani azt számítógépen (bedugdosgatás nélkül), hogy az Xbox és a gép egyszerre menjen és nekem csak "ki kelljen választanom mondjuk a vidikártyában", hogy melyiket szeretném megjeleníttetni? Van egy CRT és egy VGA bemenet, na most volt egy VGA/CRT átalakítóm, arra csatlakoztattam az Xboxot, a másikon meg ment a rendes vga képe. A monitoromon sajnos nincs 2 bemenet, ezért próbálom valahogy megoldani. Aztán ugye így nem adja le a jelet. Ezt hogy lehetne valahogy megcsinálni? Köszönöm a segítséget!
  • Istencsászár
    Lehet de nem érdemes vagyis ha 1szer veszel és megadod a számlaszámodat, akkor azt nem tudod utána letíltatni, hanem autómatikusan fogja levonni minden hónapban az összeget. Jöhet a kérdés hogy:

Mivan a supportal?

Semmi hiszen itt MOn nincs LIVE hivatalosan igy segíteni sem fognak, s nem is érdemes pattgoni mivel kamu cíemmel vagy regelve...

Vegyél inkább feltöltőkártyát, és ne ess abba a hibába amibe én.
  • Evogordon
    Live-on lehet live gold-ot venni? Ha igen mennyibe kerül?
  • mucsácsó
    Hát jah, elég ciki
  • a shot
    Sziasztok!

Valaki tudja, hogy xbox360-on a sima xboxos vice city-s kodokat hogyan kell hasznalni?
  • Kandurex
    vannak ilyenek..., én a blue dragon -t először SD-TV -n láttam, egy feliratot nem tudtam elolvasni, pedig azért egy RPG -szerű játéknál ez enyhén szóval is létkérdés
  • Ragnar360
    Ideje.

AMugy Dead Rising OLVASHATATLAN sima sd tv-n(72cm siképernyös Samun láttam ,a herzet nemtom,de tökmind1,főleg sdnél)),saját szememmel láttam!
  • joshua
    Sztem megy a BANHAMMER!!!
  • cenobite
    ????

Pedig baszott nagy pirossal van kiírva a banner alá...
  • woodbear
    ezt nem hiszem el! még anno én is elfelejtettem, h kinyitottam :D
  • Gideon Wieth
    JAJH télleg... van a híd amit kinyitok! Én hülye :D Köszi :)
  • spammer
    Visszafele, de meg nem mondom már neked konkrétan merre, talán abban a missionben volt egy fekete híd, de nem tuti.

nézd meg itt: dmc4 game guide
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Az a kérdésem lenne, hogy DMC 4-ben amikor legyőztük azt a boss-t //ahol a kardok röpködnek és el kell őket kapni és belevágni az üvegbe//akkor merre tovább? Ugye kaptunk egy új erőtt//nemtom hogy kell használni vagy mire// és mondja h vissza kell menni-e ide meg ide.. de pontosan hova menjek ?

Köszi a help-et
  • Alwares
    Nekem Forzával nem volt gond SD tv-én. Egy-két felirat nem volt olvasható de az nem is nagyon érdekelt :D Halo 3-ba nem kell olvasni, viszont PGR 4-ben meg elég sok minden volt olvashatatlan, az tényleg jobb HD-én....
  • Tomy Lee
    Na most már találtam több infót is róla.Igen jónak tűnik!
    Komoly ahogy bemutatja stratégiáját videóban a Commander
  • Tomy Lee
    Mindenféleképpen ajánlom a hangfalakat azok a kis csipogók helyett:D
    Dob a játékélményen nem kicsit!
  • mucsácsó
    Nah szép...köszi azért :) Pedig tökre játszanék vele =/
    Egyébként azt meg lehet oldani, hogy ha monitorra kötöm a boxot, akkor a monitoron a hang is hallatszon (vannak rajta beépített hangszórók)? Vagy mindenféleképpen kellenek külön hangfalak/hangcucc?
  • woodbear
    Nekem is mondta haver, h forzába meg halo3ba nem látja az írást:D
  • torrente
    Éppen tegnap mondta a haverom, hogy sima tv-n játszva nem tudta elolvasni a feliratokat.
  • Sephi
    Kinhalal. Akkor mar inkabb beszerel egy olcsó moncsit es azon tolod :D
  • Kaplan
    Nehezebb, meg merem kérdőjelezni, hogy sokkal, de azért úgy ahogy elolvashatóak.
  • arty
    nehezebb, de elolvashato (72cm 100hz jó pana crt-n néztem anno)
  • mucsácsó
    Srácok, a Dead Rising nagyon gáz sima SDTV-n? Hallottam, hogy rohadt kicsik a feliratok, és nagyon nehéz elolvasni sima tv-n a feliratokat...De azért el lehet őket olvasni? Vagy totál semmit nem látsz belőle? :D
  • MaSzKa
  • Kaplan
    Azért nehogy meghaljatok már, mert nem lehet a warezről beszélni. Természetesen én is azt mondom, hogy egy FAQ ezt illetően legyen kint, hisz ez egy nyílt fórum, és úgy tudom nem a BSA üzemelteti :)

Így aki ezzel kapcsolatban akar tájékozódni legalább a FAQ-t nézi meg és nem kérdezget. Ennek ellenére azért csak van miről beszélni..

Pl. Volt az a hír, hogy az Amazonon levették az összes Xbox360-t és kiírták, hogy már nem gyártják, viszont már volt GDC-n Microsoft konferencia, ezt akkor gondolom azt jelenti, hogy nem lesz itt új verziójú Xbox, csupán az Amazonnál nyomoroncoskodtak :)