176915

-
Eladó játékok!
Viva Pinata Bundle
Forza 2 Bundle
PGR3
Amped 3
Oblivion
Call of Duty 3
Perfect Dark Zero
Aki a legtöbbet ajánlja azé! Akár egyben is elvihető jóval az ár alatt! -
Szerintem ennél olcsóbban nem sok helyen fogsz találni, érdeklődj, remélem van még nála. Sokkal szebb képet fogsz kapni, mint TV-n, hidd el
-
Nah asszem ideje beruházni egy VGA kábelre... :)
Nem tudjátok, hogy esetleg honnan tudnám beszerezni legolcsóbban? És lehetőleg ahonnan rendelni lehet tűrhető áron, mivel vidéki vagyok..
Amúgy már néztem jópár helyen az imént, dehát ilyen 7-9 ezer Ft között mozog mindenütt...(a Microsoftos kábel legalábbis, utángyártottat meg nem túl sok helyen találtam - pedig szerintem akár az is megfelelne..) -
Torry #38024 Robbanós nyíl+gránát.
NAgyon könnyen megvolt nekem ezzel a kettővel. -
spammer #38023 Sniper puskával fejbe kell lőni párszor amíg a repülő szarok nincsenek körülötte, aztán darálni a géppuskával. Plusz az elején nem árt gránátot dobni. Ha elér hozzád, akkor rohanás a vonat túloldalára, de igyekezz fényben maradni nehogy szétkapjanak a dögök. Másik oldalról aztán szintén sniperrel fejbe.
Youtubeon találsz videókat is, illetve gamespot.com -on asszem van leírás is. -
Magyar alcím:
Elveszve a bútoráruházban :P -
fektetve -
bllo #38020 Ezt én is gondoltam, az a zárójeles rész csak apró irónia volt napjaink warezmentesítése felé . . .
De ahogy azóta utánalestem pár más fórumon is, abszolút megoszlanak a vélemények, viszont józan és annál inkább paraszti eszem szerint is jobb lehet neki fektetve . . . -
juventus #38019 A boxnak nem hiszem hogy más lenne a hőleadása eredeti és nem eredeti játékokkal , és tudomásom szerint fektetve jobb tartani a kicsikét. -
Semmi gond, takarítgattunk addig is. -
juventus #38017 Szétlövöd és kész. -
marcinger #38016 Hi. A gears of warban, hogy kell az utolsó pályán Raamot megölni? -
bllo #38015 Egy gyors kérdés!
A box-nak (természetesen eredeti játékokat futtatva :D) fektetve, vagy állítva jobb a hőleadása?
Szívem szerint állítva használnám, de elbizonytalanít, hogy akkor alulra kerülne egy perforált rész, és nem tudom, hogy akkor mi lenne a szitu.
Szóval vélemények, okosságok? -
Kösz! -
22.én jelent meg, már kapható. -
Hello!
Valaki megtudná mondani, hogy a Fifa Street 3 mikor fog megjelenni? -
elnezest hogy nem voltam de nagyon sok munka volt a hetvegen -
Erről még nem hallottam, bár van rá esély. Viszont szerintem nem lenne bölcs dolog, mivel nem minden sorozatkedvelő fog a játékkal is játszani, ám az apró magyarázatok őket is érdekelhetik. -
Én úgyolvastam h lesznek apró magyarázatok amik a filmben nem voltak. -
GTA 4 atombiztos megjelenési dátuma: április 29. :D -
Ezt sajnos nem tudom.
Az viszont biztos, hogy a játék történetének alakulsát a sorozat forgatókönyvírói is figyelemmel követték, így számíthatunk a szokásos "lost-os" fordulatokra, élményekre. Ha minden igaz, akkor arra is nagy figyelmet fordítottak, hogy a sorozat kérdéseire ne a videójáték adjon választ, de az új túlélő képében olyan területre juthatunk el, mint a Fkete Szikla, vagy a "többiek" lakhelye. Még a "Füst" elől is kell menekülni, át a dzsungel ismeretlen és veszélyekkel teli világán.
Bízom benne, hogy nagyon jó lesz. -
de mondjuk elég jó star wars gamek születtek de halálciki lett volna ha egy ilyen echte játékalap univerzumból nem hoznak ki jó gameket...
Jedi Knight 3 SW Battlefront-ok Kotor-ok :) -
elismerem az tényleg jó volt :D én végig röhögtem :D remek ötlet volt az a játék :) -
elhiszem :) csak nekem nem rémlik :) Huh már egyre kiváncsibb vagyok a játékra :) jelenne már meg... direkt tavaszi idényre gyűjtögettem a pénzem!!! :) Lost, Star Wars Unleashed-Alone in the Dark-GTA is akkor jön asszem :) de abban nem vok már biztos -
Lego Star Wars :D -
Riddick azvolt hidd el. -
miért a Riddick sem szólt szerintem annyira nagyot :) bár nem tudom nem emléxem már...de az tuti hogy olyanra nem emléxem hogy filmből játék valaha sikeres lett volna. :) -
Szerencsére nem olyan játéknak tünik h összedobdtunk egyet mert a film sikeres ugyis eladja... komolynak tünik a dolgo és a gém is pofás + ha minden igaz amit irtak róla akkor nagy baj nincs vele... Riddic óta nem volt ilyen, h egy adaptáció robbantson. -
Huuhh! akkor ez must have game lesz egy magam fajta lost bu*inak! :D, modjuk amúgy is kellett vna, ha nem ennyit kap! -
Előbb játszottam vele, és elolvasható azért.. :) Persze lehetne jobb is, és tényleg kicsit nehézkes itt-ott, de én szerintem annyira nem vészes azért. :) -
Teljesen mindegy mennyire olvasható, a kettő közt óóóriási különbség van, sd-n ezeket a technikákat vétek használni mert szar. -
Zozo76 #37996 Nem azert mondom de nekem a moncsin kivul csak SDTVm van, es barmilyen furcsa de ELOLVASHATO a delirat a DEAD RISINGben. A TV egy Thomson 82-es. Persze nem olyan tiszta mint HDTVn vagy TFTn de olvashato boven. -
Az első rivjú 9 pontosra értékelte, itten e -
Elveon #37994 Rainbow Six Vegas 2 fegyverarzenál! -
Igaz az, hogy magyar felirattal is megjelenik? -
A videók alapján legjobban a Fahrenhetithez tudnám hasonlítani. Én mindenképp beszerzem majd, mert a sorozatot nagyon szeretem, a játékról pedig sok jót olvastam. Remélem, hogy majd meg is éri az árát. -
Sziasztok!
Tudna valaki nekem mesélni a Lost Via Domusról ? Érdekelne hogy mennyire kaland illetve Akció ? Mert nem vagyok egy nagy kalandjátékos //itt pl mystekre meg ilyenekre gondolok// de a sorozat tetszett és a játék a videói alapján nem lehet rossz... Ilyen fél kalandokkal játszottam mint pl Farenheit vagy nemtom mennyire jön ide az alone in the dark ill Resident Evil 1-4 //bár itt a 4 inkább már akció :)// -
Tomy Lee #37990 Már régebben kérdeztem nem volt válasz tehát beszúrom megint:)
Van kilátás arra,hogy free lesz a Live vagy ez felejtős? -
Tomy Lee #37989 Én nem kai-on voltam.Valós hálózat 4 gép.Mi így próbáltuk.
Xlink Kai miért nem terjed el jobban?Nehéz összehozni(beállítani) kai-t?
Headset különben minek system link-hez(füles viszont mindenképp)?Sz.tem oda nem kell csak mikor kai-on van a player nem? -
Ezt a headset-es dolgot nem is tudtam, köszi az infót.