176915
banner
  • VLB
    Eladó játékok!

Viva Pinata Bundle
    Forza 2 Bundle
    PGR3
    Amped 3
    Oblivion
    Call of Duty 3
    Perfect Dark Zero

Aki a legtöbbet ajánlja azé! Akár egyben is elvihető jóval az ár alatt!
  • Scotty99
    Szerintem ennél olcsóbban nem sok helyen fogsz találni, érdeklődj, remélem van még nála. Sokkal szebb képet fogsz kapni, mint TV-n, hidd el
  • mucsácsó
    Nah asszem ideje beruházni egy VGA kábelre... :)
    Nem tudjátok, hogy esetleg honnan tudnám beszerezni legolcsóbban? És lehetőleg ahonnan rendelni lehet tűrhető áron, mivel vidéki vagyok..
    Amúgy már néztem jópár helyen az imént, dehát ilyen 7-9 ezer Ft között mozog mindenütt...(a Microsoftos kábel legalábbis, utángyártottat meg nem túl sok helyen találtam - pedig szerintem akár az is megfelelne..)
  • Torry
    Robbanós nyíl+gránát.
    NAgyon könnyen megvolt nekem ezzel a kettővel.
  • spammer
    Sniper puskával fejbe kell lőni párszor amíg a repülő szarok nincsenek körülötte, aztán darálni a géppuskával. Plusz az elején nem árt gránátot dobni. Ha elér hozzád, akkor rohanás a vonat túloldalára, de igyekezz fényben maradni nehogy szétkapjanak a dögök. Másik oldalról aztán szintén sniperrel fejbe.

Youtubeon találsz videókat is, illetve gamespot.com -on asszem van leírás is.
  • Aguinaga
    Magyar alcím:
    Elveszve a bútoráruházban :P
  • Istencsászár
    fektetve
  • bllo
    Ezt én is gondoltam, az a zárójeles rész csak apró irónia volt napjaink warezmentesítése felé . . .
    De ahogy azóta utánalestem pár más fórumon is, abszolút megoszlanak a vélemények, viszont józan és annál inkább paraszti eszem szerint is jobb lehet neki fektetve . . .
  • juventus
    A boxnak nem hiszem hogy más lenne a hőleadása eredeti és nem eredeti játékokkal , és tudomásom szerint fektetve jobb tartani a kicsikét.
  • Sir Quno Jedi
    Semmi gond, takarítgattunk addig is.
  • juventus
    Szétlövöd és kész.
  • marcinger
    Hi. A gears of warban, hogy kell az utolsó pályán Raamot megölni?
  • bllo
    Egy gyors kérdés!

A box-nak (természetesen eredeti játékokat futtatva :D) fektetve, vagy állítva jobb a hőleadása?
    Szívem szerint állítva használnám, de elbizonytalanít, hogy akkor alulra kerülne egy perforált rész, és nem tudom, hogy akkor mi lenne a szitu.
    Szóval vélemények, okosságok?
  • Örm
    Kösz!
  • Istencsászár
    22.én jelent meg, már kapható.
  • Örm
    Hello!
    Valaki megtudná mondani, hogy a Fifa Street 3 mikor fog megjelenni?
  • CSOCSO
    elnezest hogy nem voltam de nagyon sok munka volt a hetvegen
  • Scotty99
    Erről még nem hallottam, bár van rá esély. Viszont szerintem nem lenne bölcs dolog, mivel nem minden sorozatkedvelő fog a játékkal is játszani, ám az apró magyarázatok őket is érdekelhetik.
  • Istencsászár
    Én úgyolvastam h lesznek apró magyarázatok amik a filmben nem voltak.
  • Scotty99
    GTA 4 atombiztos megjelenési dátuma: április 29. :D
  • Scotty99
    Ezt sajnos nem tudom.

Az viszont biztos, hogy a játék történetének alakulsát a sorozat forgatókönyvírói is figyelemmel követték, így számíthatunk a szokásos "lost-os" fordulatokra, élményekre. Ha minden igaz, akkor arra is nagy figyelmet fordítottak, hogy a sorozat kérdéseire ne a videójáték adjon választ, de az új túlélő képében olyan területre juthatunk el, mint a Fkete Szikla, vagy a "többiek" lakhelye. Még a "Füst" elől is kell menekülni, át a dzsungel ismeretlen és veszélyekkel teli világán.

Bízom benne, hogy nagyon jó lesz.
  • Gideon Wieth
    de mondjuk elég jó star wars gamek születtek de halálciki lett volna ha egy ilyen echte játékalap univerzumból nem hoznak ki jó gameket...

Jedi Knight 3 SW Battlefront-ok Kotor-ok :)
  • Gideon Wieth
    elismerem az tényleg jó volt :D én végig röhögtem :D remek ötlet volt az a játék :)
  • Gideon Wieth
    elhiszem :) csak nekem nem rémlik :) Huh már egyre kiváncsibb vagyok a játékra :) jelenne már meg... direkt tavaszi idényre gyűjtögettem a pénzem!!! :) Lost, Star Wars Unleashed-Alone in the Dark-GTA is akkor jön asszem :) de abban nem vok már biztos
  • Xenu
    Lego Star Wars :D
  • Istencsászár
    Riddick azvolt hidd el.
  • Gideon Wieth
    miért a Riddick sem szólt szerintem annyira nagyot :) bár nem tudom nem emléxem már...de az tuti hogy olyanra nem emléxem hogy filmből játék valaha sikeres lett volna. :)
  • Istencsászár
    Szerencsére nem olyan játéknak tünik h összedobdtunk egyet mert a film sikeres ugyis eladja... komolynak tünik a dolgo és a gém is pofás + ha minden igaz amit irtak róla akkor nagy baj nincs vele... Riddic óta nem volt ilyen, h egy adaptáció robbantson.
  • woodbear
    Huuhh! akkor ez must have game lesz egy magam fajta lost bu*inak! :D, modjuk amúgy is kellett vna, ha nem ennyit kap!
  • mucsácsó
    Előbb játszottam vele, és elolvasható azért.. :) Persze lehetne jobb is, és tényleg kicsit nehézkes itt-ott, de én szerintem annyira nem vészes azért. :)
  • Istencsászár
    Teljesen mindegy mennyire olvasható, a kettő közt óóóriási különbség van, sd-n ezeket a technikákat vétek használni mert szar.
  • Zozo76
    Nem azert mondom de nekem a moncsin kivul csak SDTVm van, es barmilyen furcsa de ELOLVASHATO a delirat a DEAD RISINGben. A TV egy Thomson 82-es. Persze nem olyan tiszta mint HDTVn vagy TFTn de olvashato boven.
  • Istencsászár
    Az első rivjú 9 pontosra értékelte, itten e
  • Elveon
    Rainbow Six Vegas 2 fegyverarzenál!
  • woodbear
    Igaz az, hogy magyar felirattal is megjelenik?
  • Scotty99
    A videók alapján legjobban a Fahrenhetithez tudnám hasonlítani. Én mindenképp beszerzem majd, mert a sorozatot nagyon szeretem, a játékról pedig sok jót olvastam. Remélem, hogy majd meg is éri az árát.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Tudna valaki nekem mesélni a Lost Via Domusról ? Érdekelne hogy mennyire kaland illetve Akció ? Mert nem vagyok egy nagy kalandjátékos //itt pl mystekre meg ilyenekre gondolok// de a sorozat tetszett és a játék a videói alapján nem lehet rossz... Ilyen fél kalandokkal játszottam mint pl Farenheit vagy nemtom mennyire jön ide az alone in the dark ill Resident Evil 1-4 //bár itt a 4 inkább már akció :)//
  • Tomy Lee
    Már régebben kérdeztem nem volt válasz tehát beszúrom megint:)
    Van kilátás arra,hogy free lesz a Live vagy ez felejtős?
  • Tomy Lee
    Én nem kai-on voltam.Valós hálózat 4 gép.Mi így próbáltuk.
    Xlink Kai miért nem terjed el jobban?Nehéz összehozni(beállítani) kai-t?

Headset különben minek system link-hez(füles viszont mindenképp)?Sz.tem oda nem kell csak mikor kai-on van a player nem?
  • Riddick73
    Ezt a headset-es dolgot nem is tudtam, köszi az infót.