176915
banner
  • Grizzly4x4
    Húha torrente ez nagyon merész kijelentés volt. Már előre elkezdelek sajnálni mert akkor ha ez nem tetszett akkor kevés játékkal fogsz játszani az biztos. Nálam a Cod 4 benn az első 3-ba és amiket eddig próbáltam FPs-eket azok egyis sem érte el a Cod 4 szintjét hanem inkább sokkal gyengébbek voltak!
  • Xenu
    ha az xboxot ráteszed a pc-re, igen!
  • xbox attilaK
    Szerintem sem volt annyira rövid, főleg ha még megkeresgeted a laptopokat és mindent átkutatsz...
  • Istencsászár
    "túl lineáris a pályavezetés és nagyon rövid"

mint bármelyik fpsbe:), aki nekiül easyn és reggeltől estig tolja, majd megjegyzi hogy hú de rövid volt s könnyű, annak kívánok egy 3ledet mihamarabb:)))
  • xbox attilaK
    nincs azaz isten :D
  • Istencsászár
    őőő... Nem?
  • xbox attilaK
    lesz egy pár game ami csak HDD-vel indúl majd, de azt hiszem már most is van egy vagy kettő...
  • madrid4ever
    Hello!!!
    Az xbox 360-as (eredeti játékok)játékokat el lehet indítani pc-n?
  • Xenu
    ja, hogy később még jól jöhet?
  • xbox attilaK
    aztán nehogy hiányozzon a GTA4-nél :D
  • torrente
    Nekem a Call of Duty 4 (single player) nem igazán jön be. Főleg, hogy már túl vagyok szebb grafikájú és keményebb ütközetekkel dúsított játékokon (GRAW 1-2, R6 Vegas, Gears of War, stb). Nem lélegzetelállító a grafika (ahogy vártam), túl lineáris a pályavezetés és nagyon rövid.
  • Victorpictor
    13-14
  • Xenu
    20 gb-os (X360)vinyót érdemes eladni? Nekem nem kell, elég lenne a memoria kártya is. Max. mennyiért lehetne túltenni rajta?
  • cenobite
    Hát igen, ha peches az ember, akkor bekampolhat bármelyik verzió. Abban persze igazad van, hogy a 175-ösök jobban össze vannak rakva.
  • DanielT
    Ha megnézel egy Arcade alaplapot megy egy origi régit, azért ottan jelentős különbségek vannak. Kezdésnek a gagyi moslék 2 grammos alu GPU borda ki van cserélve egy normális minőségűre és meg van fejelve a kiegészítő bordával. A CPU+borda is le van cserélve, kevesebb hőt termel, ami jó hatással van a forró GPU -ra is, hogy nem ketten fűtenek. A CPU rögzítése is más.

Simán működhet a régi verzió is évekig, csak az esélye kevesebb.
  • cenobite
    Régit, nem HDMI-st. Nem parázok annyira a RROD-tól (na erre tuti ma üt be. ), a gép nincs megbütykölve, okosítva, jól szellőző helyen van, nem játszom vele napi 12 órákat.
    A legújabb 175 W-os arcade is ugyanúgy gallyra mehet, 2 hét alatt szóval lutri.
  • DanielT
    Ha HDMI-s verziót fogtál ki akkor még oké. Ha a régit akkor gúdlákk! :)
  • cenobite
    Nekem olyan van. Tökéletes. Az igaz, hogy voltak benne szar darabok, de megvétel után otthon kibont, megnéz, és ha szar (garicimke átragasztva az előlap alatt), akkor visszaviszed és kicseréled.

Az egy nagy hype volt, hogy minden Forza+Pinata-s gép szar, én is majdnem bedőltem neki. 70k-ért két játékkal jó vétel. (Én annyiért vettem)
  • CaviaR
    Most ezt mire mondtad?
  • Sund
    köszönöm!
  • Shan
    igen
  • DanielT
    Igen. Az a legfejlettebb verzió jelenleg. Egy órája vettem egyet ajándékba.
  • arty
    ez is ilyen hitbéli kérdés inkább :)
  • Sund
    okés, megfogadom a tanácsot.

Az arcade pakkról van már a tisztelt topiklakóknak tapasztalata? Jelentősebb kisebb a 3 led esélye, mint a régi gépeknél?

(elnézést, hogy nem olvasom vissza az írásokat, nekem elég lenne egy szavas válasz is..)
  • Shan
    És?! Tönkrement overcool-lal is, nem?
  • DanielT
    A Pinata Forza pakk a legszutykabb mocskok kiszórási akciója. Eszedbe ne jusson megvenni.
  • Sund
    Sziasztok!

Az a prémium csomag, amiben benne vannak a pináták+forza2, már az új 175W-os táppal készül, vagy még a régi melegedős? Mert nekem az Arcade pakk a szimpi igazán, de az most éppen nincsen ott ahol néztem.
  • CaviaR
    Hááát azért ez nem ilyen egyszerű. Hőmérsékleti mérésadatokkal lehet bizonyítani, hogy a módosítással kevésbé meleg a CPU és a GPU, ami nagyban növeli az élettartamot. Az overcool modnak valóban nem sok értelme van (hőtágulás rizsa ide vagy oda, ebben nem fog gondot okozni a maradékhő), ugyanakkor ártani sem fog a gépnek.

Én személy szerint hatalmas mázlinak tartom a MS részéről, hogy ilyen komoly teljesítmény mellett ennyire gyatra hűtéssel egyáltalán van ezek között a gépek között működő példány.
    Elég belenézni egy PC-be, negyed (!!!) ekkora teljesítményű gépeket hűtenek komolyabb bordákkal és ventikkel.
  • Sir Quno Jedi
    Ezeknek mind1, mer fleselnek/warézónak úgyis, ééérted... :D
  • deep
    Arról nem beszélve, hogy ugrik vele a gari.
  • Sir Quno Jedi
    Miből gondolod, hogy van értelme fizetni valamiért, amiről élő ember még nem tudta és nem is fogja tudni bebizonyítani, hogy van bárminemű haszna... :D
  • arty
    miből gondolod, h overcool nélkül nem halt volna meg hamarabb? ;)
    miből gondolod, h akinek nincs overcool, annak nem mentette volna meg a gépét a 3ledtől? ;)
    miből gondolod, h akinek van overcool és még nem lett 3LED, annak nem-e ez menti meg a gépét? ;)

maradjunk annyiban, h rontani nem ront a helyzeten a 'megelőzés'. ezt biztosan kimondhatjuk, minden más max találgatás ...

bllo: milyen gép volt? hdmi-s? 175W vagy 203W-os?
  • VLB
    jó ez a turok vaze, pedig demo alapján leírtam a játékot, pedig nagyon jó, sokat fosok, főleg amikor dübörög a mélynyomó! :D
  • Röfikapitány
    oksa köszi holnap kiprószálom!
  • Brash
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még mielőtt felmászik azelőtt fuss el hátra ahonnan jöttél. Kicsit cikázva és akkor nem talál el. Ott találsz töltényt az RPG-be, ami feladat, hogy felvedd. Rálősz 2 rakétát mikor már fent elhelyezkedett a sziklán és halott.
  • Röfikapitány
    Hali!Turok-ba hogy kell kinyirni a nagy robotpókot ami egy szikláról lövöldöz mint egy őrült!!!Elörre is köszi!!!(rakétavetős csávó után jön elő)
  • bllo
    Köszi a válaszokat, valószínűleg X-Media lesz akkor belőle . . .
  • Alwares
    Hát nekem ingyen se kéne, úgy hogy bukott formátum...
  • woodbear
    max 5k-ért vennék :D:D
  • bbuffy
    csak mivel a formátummal is leállnak nem nagyon van értelme