176909

-
ovatosan ezzel a flashelos temaval... ezt meg elnezem de ennel melyebben ne menjtetek bele.. ( vegulis nem a flashrol van szo hanem a hutesrol es a RROD rol) -
Az, hogy flashelt-e vagy sem, nem sokat számít a 3 led szempontjából szerintem. Volt ez is, az is. Egy évet húzott, nem volt nagyon nyúzva. De flashmentesen is, aki nem akar hónapokat várni a dobozára, elviszi valahova, ahol meggyógyítják. Főleg amiket olvasni lehet az MS javítási módszereiről...szóval az sem megoldás. Én csak arra szerettem volna rámutatni, hogy ami egyszer 3 ledes volt, soha többet nem lesz a régi, magyarul előbb-utóbb úgyis bekrepál. Szóval szvsz döglött boxra az új box a megoldás. Persze MS-nél lehet szervizeltetni 3-4-szer, aztán majd kicserélik, mikor már ők sem tudnak vele mit kezdeni... -
Army of two lassan jön már ügye?
Március 4?
videó:)[biztos láttátok már] -
Ugyan review-kat még nem láttam sehol, de nézz csak be a PC-s topicjába...szidják, mint a bokrot...sokan megváltást vártak (amit nem értek miért, főleg a demó látta után, bár eleinte még én is fűztem egy kis reményt a játékhoz), és most nagyot koppantak. :)
Persze abban a topicban is megvan a szokásos PC-s színvonal..megy a warez ezerrel, dehát kit érdekel ugyebár... -
Tomy Lee #38217 Csak újat lehet regisztrálni.Már meglévőre nem tudod. -
Hello!
A Turning Point milyen? -
bllo #38215 egyébként vannak itt, akik szoktak élőszemélyes gaming napokat rendezni?
pl ha valakit érdekel én benne lennék Debrecenben vagy Szolnokon adott esetben egy társasági Dead or alive-nak, vagy egy halo3 coopnak.
azzal az echte lanparty-s pizzázós sörözős hangulattal.
ha van valakinek kedve és ideje . . .
hmmm? -
bllo #38214 Ez esetben várom a kedves szponzorok jelentkezését! :D
Mivel kiemelten közhasznú egyén vagyok amúgy is, ezért a támogatás értékének 150%-ával csökkenthetik adóalapjukat a kedves szponzorok :D
Egyébként én is utánaolvastam a hiba okának, és lélekben már keresem a megoldást, de igazán jó nem jutott eszembe . . .
Nem szívesen nélkülözném a boxot, még ha nincs is minden nap sok időm játszani . . . -
Torry #38213 Lóg a levegőben vagy mittomén.
3x regelhetsz ha vettél boxot. Legalábbis én így tudom. -
"Van még 1 hónapos live-om" hol?:) -
Torry #38211 Van még 1 hónapos live-om. Van valami módszer, hogy a jelenlegi gamertag-hoz adjam hozzá?
ELőre is kösz! -
A te esetedre, két xbox a megoldás! :D -
Gabe18 #38209 Szerintem a vízhütés maximum egy még teljessen új gépbe jelenthet megoldást,amit előtte nem használtak,és már "úgy kezdi életét" hogy a vizhütés benne van.
A szállitgatás meg alapvetően nem lenne baj,csak mivel a 3 led pontossan annak az eredménye hogy a forrasztás meggyengül,illetve elenged bizonyos pontokon,igy lehet az is meggyorsitja a folyamatot ha ilyenkor még mászkálsz vele,autóban szállitod,ezáltal rázkódik.Még ha ez amúgy nem is lenne jelentős.
Az idő nem jelent semmit,az enyém több mint fél évig ment egyetlen hiba nélkül,aztán pár nap alatt a lefagyástól eljutott a 3 led-ig. -
bllo #38208 ez jogos. jó lenne valami definíció arra, hogy mi is számít eleve halálra ítélt darabnak. Pl az enyém a maga 2-2,5 hónapját egy reccenés nélkül teljesítette, aztán paff és vége is volt. Szóval érdekes.
Illetve még egy jó pont a vízhűtés oldalán a némasága. Én nem vagyok nagyon allergiás a zajra, de tény, hogy romantikus lenne egy néma box, főleg éjszakánként . . .
Valamint azon is gondolkodtam, hogy a sok szállítás árt-e vajon a boxnak?
Ugyanis jómagam aki életem 2 főhadiszálláson élem 4:3 arányban megosztva a hét napjait, rendszeresen magammal hurcolom a boxot. Vajon ez mennyire segítheti elő a meghibásodást? -
na ugye! az eleve halálra ítélt darabokra semmilyen megoldás, és megelőzés sincs, sajnos! -
bllo #38206 ehhhh . . .
az alábbi apróhirdetés sem valami bizalomkeltő:
"ELADÓ hibás, 3 ledes Xbox360 Premium konzol, flash-elt! Thermaltake Tide Water vízhűtéssel, kábelekkel, vinyóval, wireless joy-al, akksival, töltővel" -
azt nem tudom, hogy hány %! de asszem itt írta valaki még régebben, de lehet, hogy más fórumon, hogy bizony elszállt a vizes doboza! -
bllo #38204 No ez már konkrétabb. Szóval hogy szállt már el "vizes" box is.
Így már persze másabb a leányzó fekvése.
Jó lenne valami konkrét adat arról, hogy a vízhűtéses boxok mekkora hányada hajlamos még így is meghalni . . . -
de az új alaplap is zsákbamacska akkor! és már szállt el vízhűtéses box is 3led miatt! -
bllo #38202 Azért én még nem jutottam alaplapcseréig, most még csak 3 ledre dobott.
Viszont ha új boxot veszel, és azt is flashelve akarod használni, akkor még egy új alaplap+vízhűtés is jobban megéri, mint egy új zsákbamacska.
Szerintem. -
Ez igaz lehet, de 30k+45k az már 75k, annyiért meg miért ne vennék egy új boxot? -
bllo #38200 Tényleg létezik a lehetőség amit mondasz. Viszont én nem vagyok hardcore gamer, én nem állok rá egy-két játékra, szeretek minél több játékot kipróbálni, mikor mivel játszani.
Viszont jelenleg még tanulok, önálló keresetem nincs, a box árát is sok időbe telt összegyűjteni.
Nem engedhetem meg magamnak, hogy havonta 2-3 eredeti játékot megvásároljak (még ha a külföldi rendelés árával is számolok).
Így nekem a torrent és a DVDDecrypter maradt, illetve, ha találok egy olyan játékot, amelyet nagyon megszeretek, illetve amellyel online szeretnék játszani, akkor arra gyűjtögetek, és vagy megrendelem, vagy megveszem használtan, viszont minden játékot amellyel játszani szeretnék nem tudok megvenni.
Ezáltal viszont kizárom magam a Microsoft support használatának lehetőségétől.
Így nekem (bár gondolom nem vagyok ezzel teljesen egyedül) maradtak a box élettartamát (remény szerint) növelő módosítások, különböző hűtési lehetőségek.
És bocs, hogy ilyen bő lére eresztettem :D -
"valószínűleg jó megoldás hosszú távon, és a 30k-s árával jobb megoldás mind az alaplapcserénél"
Van még egy apró lehetőség, nem nyulsz hozzá nem csinálsz vele semmit, és a netán valami baja lenne, az MS INGEYEN javítja, de ha neked jó hogy kemény pénzeket bukj a hülyeségedbe akkor hajrá:) -
bllo #38198 Azért ezzel valamilyen szinten vitatkoznék.
Legalábbis az alapján, amit a vízhűtésről olvastam.
Szóval hangsúlyozom NEM próbáltam még, de az ismertetője alapján valószínűleg jó megoldás hosszú távon, és a 30k-s árával jobb megoldás mind az alaplapcserénél, mind az új boxnál.
Ha valakinek van tapasztalata ezzel a vízhűtéssel, az leírhatná tényleg annyira jó-e, mint ahogy írják, mert elég komolyan elgondolkodtam egy ilyen beszerzésén, fejfájás ellen :D -
barca15 #38197 Tudnátok ajánlani nem is ugyanolyan játékot mint a lost,de hasonlóan kalandjátékot, ahol kicsit gondolkozni kell, ok-okozati összefüggéseket keresni stb. ? köszi -
BobaFett #38196 miért jártad meg ? -
Nos én ugyanígy megjartam most 5 eve egy Ps2-vel... jól gondold meg. -
BobaFett #38194 Nézd, annyira nem kell hogy egybe kicsengessek érte ennyit.
de 0% thm-re a hülyének is megéri. havi 2 ezer ft-ot észre sem veszek. -
De attol nem parazol hogy barmikor kieg... -
honnan tudná ezt neked bárki tt megmondani? elmész, megnézed. ha a matricán 175W fogyasztást irnak, akkor az uj, ha 203W fogyasztást akkor a régi -
rambozo #38191 Sziasztok! Tulajdonképpen már eldöntöttem, hogy április 29-ig veszek egy boxot. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a Premium az a bizonyos új fajta-e (tudom hogy nem szeretitek, ha minden második hszben ugyanazt kérdezik, ezért bocs, de nem akarnék szart venni), illetve hogy ennél jóval olcsóbban kapok-e. -
Ha valaki csak így tudja megvenni... Ez van. Nem mindenki melózik, stb., és úgy elég sok a 60-70k Ft.
Emléxem anno én az első hi-fi-met is részletre vettem. (Asszem 9-10 éve volt olyan 30k Ft körül). -
Havi részletre venni Xbox360-anast kb olyan mint addig ütni a tökeidet amíg bele nem fajdul a kezed. -
BobaFett #38188 Amit holnap lehet megvenni 29 havi részletre az electroworldben x360, az már az új hdmi-s vagy a régi szerintetek ? -
hát ez igaz, hogy rövid! jutubon pl van egy 2,5órás video végigjátszás! nekem most 3óra game után, első játszásra, még 2chapter van a 7ből! szal tényleg baromi rövid -
nálad van a gond, nálam müködik.
Milyen böngészőt használsz? -
Hali!
Nem mutassa meg a jutyub a videjót...
Nálam van vele gond csak? -
spammer #38184 Olvass vissza, pár napja ki lett tárgyalva. -
Úgy hallottam, elég rövid... Bár ez mostanában sajnos inkább feature, mint hiba. :( -
Na erről van szó.