176908
banner
  • Adi
    Nekem nagyon tetszik a cod 4 grafikája. Iszonyat.
    Stabil-folyamatos fps(az én szemem számára).
  • Adi
    nem, az rca csati:)
  • mucsácsó
    Őőő nos a Call of Duty 4 alatt az IW által saját kezűleg összedobott nevenincs motor pöfékel :) Quake 3 engine-nal indult az egész CoD széria ugyebár, aztán a CoD2-re a Q3 engine-nak csak az alapjai maradtak meg..Aztán ezt gyúrták mégtovább, és akkor végülis így lett az a motor, ami a CoD4 alatt van. :) Persze sok köze gondolom mára már nincsen a Quake 3 engine-hoz, de visszavezethető a gyökereire.
  • mucsácsó
    Hát jól teszed Alwares, bár szerintem amint meglátod monitoron, egyből változtatsz majd az álláspontodon. :) Egyszerűen ég és föld, komolyan. Én nem hittem el eleinte, mikor itt mondogatták jópáran, hogy egetrengető különbségek vannak...de amint saját szememmel láttam, rögtön rájöttem, hogy ez bizony az igazság :) Sajnos nekem is egy monitorom van, így kell hurcibálnom oda a boxhoz, aztán összedugni :D (jó hülye paraszt megoldás tudom, de egyelőre másként sajna nem igazán kivitelezhető) Szóval inkább összedugdosom meg hurcibálom a monitort, minthogy TV-n toljam megint. Egyszerűen képtelen lennék rá, pedig nem ítélem el az SDTV-t, hát én azon toltam fél évig kb. :)
  • mucsácsó
    Van ugyebár az a VGA dugó (nemtom a pontos nevét), és van még mellette három kábel: piros, fehér és sárga :) Gondolom ezekre gondoltál, nem?
  • Adi
    Eke féle kábelen amúgy van optikai kimenet?
  • Adi
    Nem tudom.. nekem az COD 4 idáig a legjobban bejövös game.
    Mondjuk én multizok vele keményen és kicsit úgy vagyok, mint régen a CS-vel:). Másik: h kidobtak egy frissitést(patch) a cod 4-hez és kurva jó dolgokat dobtak bele.
    COD 4 milyen grafikus motort használ?
    Persze a GOW-ot is imádom multiba.
  • Alwares
    Na rávettetek, hogy én is vegyek VGA kábelt, bár inkább még mindig TV-én fogom használni az Xbox-ot, de azért az egy-két alkalomért simán megéri az a kábel, még ha 4:3-as is a monitorom. Majd nyáron veszek egy szép 22-eset...
  • mucsácsó
    Múltkor én a konzolozz.hu-s Ekétől vettem utángyártott VGA-kábelt, 2500 Ft-ért! Ennél olcsóbban sehol sem kapsz, abszolúte de megérte! ;)
    Ha érdekel a dolog, akkor dobj neki egy mailt az [email protected]! Nagyon segítőkész és megbízható ember, ajánlom! ;)
    Postával kapcsolatosan idézek egyik levelőből:

"Posta gyorspostával 1000 körül van.
    Futárral 2500Ft
    Előre utalás esetén 300Ft a postak."

Tehát ezek közül eldöntöd, hogy melyik fekszik jobban neked. :) 2-3 ezer Ft-ot simán megér, nem vitás! ;) Viszont teljesen felesleges 8-10 ezerért eredeti MS kábelt vásárolnod.
  • Gideon Wieth
    console corner -nél vegyél vga kűbált én is ott vettem 5000 ért ha jol emléxem :) és hibátlanul müködik :) köszi a lostot :)
  • arty
    sima x360-VGA kábelre lesz szükséged, eredeti 5-10k, utánygyártott 2-4k
    azon van 2.0 analog sztereo kimenet, amit megfelelő átalakitokkal könnyedén köthetsz a 2.1-es rendszeredre (box vga kábelén két apa rca van)
  • arty
    a szaggatást sajnos boxon sem uszod meg, de szerencsére ritka és akkor sem pécés méreteket ölt ...

1280x1024es monitor teljesen jo, igy a box képét nativan élvezheted, bár sok játék 1280x720 hasznos képet ad, alul és felüól fekete csik lesz a 'jutalom'

mucsácso: oriási hiba egy LCD-t nem nativan hajtani... 1-2 régi játék lesz rossz képarányu, de azzal vagy nem tolod vagy átállitod átmenetileg a felbontást ;)
  • szasza666
    Autós játékokat nagyon szeretem de azt hiszem a visszajátszásokat is tudnám nélkülözni. Ahhoz, hogy TFT monitorra köthessem az X-et kell valami átalakító is ami nincs benne az alap csomagban? Ezenkívül van egy 2.1-es hangrendszerem azt tudnám használni sima 3,5mm-es jack dugóval vagy ahhoz is kell átalakító ?
  • mucsácsó
    Helyes, jól is teszed, jól döntöttél! ;) Remélem nemsokára üdvözölhetünk az X360-asok táborában! ;) Amúgy persze, ha videók/demók/live tartalom nem érdekel, akkor egyértelműen elég az Arcade. Mentésekre bőven elég az a ~256 MB hely, én még a kis 64 MB-os memkarimmal is megvagyogatok...igaz néha szűkösen, de megvagyok vele :) Eddig nem volt olyan játék, mely ne indult el volna vinyó nélkül, ám pl. sok autós játékban winchester nélkül a replay-eket el kell felejtened. Ez nem tudom mennyire hátrány neked..engem egyáltalán nem zavart idáig. :)
    Hát egyelőre én is a 17'-os monitoromon játszogatom, nekem megfelel így.. :) Majd nyáron dolgozom + gyűjtögetek, és akkor veszek egy nagyobbat. Viszont nem tudom, én eddig 1024x768-as felbontást játszottam, ajánlatosabb lenne 1280x1024-ben? Nem torzul azon? (afelett nem bírja a moncsim) Az 1280x1024 az 5:4-es képarány, nem? Vagy rosszul tudom? :)
  • szasza666
    Sziasztok!

Xbox 360 Arcade megfelelő választás ha a videóelőzetesek+demok nem érdekelnek?

Nekem csak az a lényeg, hogy a játék menjen és kész... :-D Magyarul, hogy ne szaggasson, ne keljen + fél évet várni a portolásra, hogy aztán 15 perc grafika butítgatás és szarakadás után még 1X utoljára felemlegethessem a fejlesztők családfáját és legvégül: töröljem az egész optimalizáltlan sz@rt... Szóval szeretnék végezni a PC-vel.

TFT monitoron kb milyen élményt nyújtanak a játékok? 17"-os 1280X1024-es natival megáldott monitor lenne egyenlőre.
  • woodbear
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kimész a bunkerból és a szembe lévő vízesés mögé menj be, ottvan a titkos ajtó!
  • Gabe18
    Viszont az Airborne-ban az szerintem nagyon jól volt megcsinálva ahogy egy futó embert lelőttél és ahogy az még a lendülettől előrezuhant tehetetlenül.A ragdoll azon része jó volt.
  • Gideon Wieth
    Lostban kellene egy kis segítség! :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott vagyok, hogy kiengedtek a cellámból, miután a bunkerban lezárultak az ajtók, aztán megnézegettem a térképet stb..utána a napló írja, hogy a térkép egy titkos szobát mutat, és az iránytűm is azt mutatja... de nem tudom mit kéne és merre csinálni :)Lécci help
  • Okami Amaterasu
    "A Toshiba már átállt, mi is átállunk és támogatni fogjuk a Blu-ray-t.
    "Sokan reménykedtek ennek kapcsán, hogy a Microsoft bejelenti, hogy Blu-ray meghajtó kerülhet az Xbox 360-akba a közeli jövőben a HD-DVD gyártásának befejezése miatt. Közben a Financial Times-ban megjelent cikk szerint a Microsoft és a Sony már tárgyal erről."
    most akkor h is van ez x-es tábor?
  • mucsácsó
    Hát az biztos, ragdoll néha elég extrém :D Már egy mezei AK-tól vagy pimpelt UMP-től repül 3 métert az ellen, az elég érdekes...bele se merek gondolni, hogy egy shotival mekkorát repülnének :D Amúgy tényleg sokszor elég élethűen esnek össze, ám gyakran előfordulnak ilyen érdekes szituációk :D
    MoH: Airborne volt még ilyen...nah ott a ragdoll vmi katasztrofális :D Fejbelövöd kispisztollyal, és vertikálisan fordul legalább 360 fokot az ellen :DD
  • arty
    nekem minden eddigi coop élményemet felülmulta az army of two - szenzácios! keményebb helyeken egymás nélkül gyak nem lehet megcsinálni a pályákat, ill. van ahol egymásnak háttal álltok és időlassitás effekt és irtás :) - plusz még jopár helyzet, amikor egymásra KELL támaszkodni

a rag doll eddig a legjobb, vannak furcsaságok, de néha annyira élethűen esnekel a lövéstől az ellenfelek, h nem birom ki h az 'eleső' hullába ne üritsem a tárat :D

fegyvereket lehet vásárolni, pénzt a megoldott küldetésekért kapunk. a fegyverek továbbfejleszthetőek (szintén pénzért)

szingliben a géppel nemtom milyen, csak coop néztem! ehez képest a halo2-3, gow olyan 'egymás MELLETT visszük végig' játék volt, ez viszont az 'EGYÜTT visszük végig' kategoria :)

(lehet azért lelkendezek ennyire, mert nem tudtam eleget játszani vele a 3led előtt :D )
  • Kandurex
    áá nem, csak nem mindig van neten :)
  • Ragnar360
    Hát valoban nem sieted el a dolgot :) kb 1 héten egyszer bekapcsolod a boxot ,ahogy szoktam látni :P
  • MaSzKa
    jó a logod :D
  • LordAndrew
    Az elmúlt év legjobb FPS játéka! Kitűnő történet, csodálatosan kitalált utópia... A nagy szíved meg ne bánd, megmentéssel ugyan kevesebb Adam-ot kapsz, de lesz meglepetés... Összességében jobban jársz. (Meg különben is, egy kislányt megölni nagyon gonosz dolog lenne)

A Bioshock kihagyhatatlan
  • fanatifo
    Hi!
    Gondolom 1000x fellett téve a kérdés szal előre nehari!

Sazl rádugtam a modememre a boxot és egyszerüen nem akar csatlakozni az istennek sem mért?
  • mucsácsó
    Ha rescue-ra nyomsz (hogy hányszor, azt nem tudom), akkor úgy tudom hogy más befejezése lesz a játéknak.

Viszont ááá, most találtam egy nagyon jó DMC4 videó-összeállítást, amely így összefoglalja a játékban látottakat úgymond. Szóval aki nem tolta még végig, az ne nézze meg...bár talán nem annyira spoileres a dolog.. :)
    DMC 4 - Shall never surrender
  • Kandurex
    nagyon lenyűgöző az biztos, most értem az első little sister -hez, rescue persze a nagy szívem miatt :)..most le is rakom, pár napnyi szünet, aztán go tovább, nem rohanok sehova :)
  • Tomy Lee
    Condemned 2 Bloodshot - Trailer
    The Bourne Conspiracy - Summer Trailer
    Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 - Trailer
    Legendary- Trailer

Úgylátom van fejlődés játékok terén:)
  • Alwares
    (no igen és Bioshock pedig tényleg hihetetlenül nagy méretű mentésekt használ. Emlékszem, egyszer megnéztem és majdnem 1 GB-ét evett a sok mentés, tölöltem is a felét gyorsan...)
  • mucsácsó
    Én nekem az utcsó két pálya maradt ki, mert hihetetlenül felidegesített az, hogy 1 tárnyi ammo kell egy "ember" FEJÉBE. Ez azért már kicsit hihetetlen volt számomra, és idegesítő is egyben :D De tanakszom rajta, hogy elkezdem megint elölről, ezúttal már monitoron :)
    (mivelhogy a mentést sikeresen letöröltem már, kellett a hely...memcard roxx =/)
  • Alwares
    Bioshock nagyon király játék. Nekem a tavaly év játéka! Már háromszor vittem végig, és még tervben van párszor. Olyan világa van, amit még nem láttunk. Engem teljesen letaglózott... Remélem a második legalább ilyen jó lesz!
  • Alwares
    Persze, de szerintem a Gow-ban jobb lenne ha nem az A gombon lenne a fedezék rendszer, mert így mindig le kell vegyem a kezem az egyik analógról és így olyan szerencsétlennek érzem magam benne :(
  • dienesoft
    Én ezt gépen vittem végig, nagyon jó kis játék!
  • Kandurex
    zseniális ez a bioshock, lassan haladok, szépen felfedezve a játékot,..eszméletlen :)
  • torrente
    Nekem még a Gun is sokkal jobban bejött a hangulata miatt, holott grafikailag jócskán elmarad. (Csak azért említem ezt a játékot, mert a területek közötti lovaglás ez jutott eszembe).
  • Istencsászár
    Egyik TPS másik FPS:), H3 FPS amit ugy kell tolni mint bármely FPS-t.
  • mucsácsó
    Hehe, milyen vicces :) Én pont nem így vagyok: a GoW-hoz perceken belül hozzászoktam, viszont a Halo 3-hoz nagyon nehezen tudtam csak megszokni...bár mondjuk eleve mint játék sem jött be..
    Szóval szerintem nagyon gyökér az irányítása, de no offenz. :) Csak úgy mondom.
  • Alwares
    A Gow baromi jó játék, csak az irányítását nem tudtam mind a mai napig megszokni. Valahogy nem áll kézre... Halo 3, tudom kicsit más, de az az a játék amit a legjobban irányítok konzolon...
  • woodbear
    Azt is kinyomtam már! ha a 6-7óra játékélmény meg ér neked ennyi pénzt akkor vegyed nyugodtan! mert ezt leszámítva nagyon jó game! Kellően nehéz is! Jó ötletekkel GoW feelinggel és cod4-es környezettel! És nagyon szép is mellesleg ami az unreal engine-nek köszönhető! coop-ban nem próbáltam, de biztos állít úgy is!