176908

-
skykid #38875 Pendulum - tarantula.
kicsit már régi és unalmas, bár a trailerhez illik ez a szám :P -
Amúgy a zene alatta, Pendulum - tarantula! kedvenc külföldi bandám :P -
Egyébként ez sokkal jobbnak tűnik mint az első rész, nekem az nem jött be, se játékemenetben, se grafikában... -
jaaa! :S akkor ezzel sem kell játszani! -
skykid #38871 Ez a második rész trailere :) -
Ez már rég kijött rá! Én is hiányolom boxról, pedig úgy tetszik :( -
skykid #38869 Sziasztok!
Premium HDMI változatot több féle meghajtóval gyártották?
Ha igen, milyet érdemes keresni? :)
Szerintem még a héten csatlakozom :) -
hehe
azzér nem lesz gyenge ez se ps3-ra!:D
Amúgy nem tudjátok mi a zene cime ami alatta megy? -
LOST PLANET ELADÓ! 6k
vagy
CSERÉLHETŐ:
Mass Effect-re (+2k-t fizetek)
Guitar Hero II-re
MS - pontokra. -
Nem, nem lehet őket futtatni vinyóról, sajnos csak lemezről mennek a játékok...mégcsak felmásolni sem lehet őket úgy, mint anno a régi Xbox esetében. -
zole72 #38865 Winyoról futtatható teljes játékok mint a ps2-őn vagy ezen nem? -
bllo #38864 no offense amúgy, de pl anno mikor én vettem az ominózus mára már lassan megbékélt boxomat, akkor engem úgy tájékoztattak, hogy a gyártók között van minőségbeli és élettartambeli különbség.
-
bllo #38863 Köszi a választ, akkor valószínűleg a vevőszolgálaton ejectelgetek majd addig míg meg nem találom az igazit.
A kíváncsiság célját nem írnám ide be, mindenkinek jobb lesz. -
Hatékonyan olvassa a DVDket amugy, mivel erre van kitalálva... -
És most be is lehet itt fejezni a diskurálást, mehet privátba vagy valahol máshol mert itt törlődni fog... -
zole72 #38860 Köszönöm a segítséget akkor most az enyémben Hitachi meghajtó van arról mit lehet tudni milyen jó? -
spammer #38859 1. Xbox_360_DVD_Drive_Comparison
2.
http://xboxlive.uw.hu/ -
zole72 #38858 Üdv.
1.Nem tudja valaki hogyan lehetne megtudni hogy milyen meghajtó van az xbox-ban anélkül hogy szétszednénk a gépet
Ez lenne az egyik kérdésem a másik
2.Nem tudja valaki leírni hogy hogyan kell regisztrálni magunkat az xbox live-on vagy valami magyar linket adni mert nekem nem igazán akar összejönni ha esetleg valaki tudna segíteni azt megköszönném. -
Tomy Lee #38857 GTA4 lázban vagyok,már nagyon várom.Hosszú ideje nem vártam már így játékot mint gta-t most.Jöhetne már... -
Ittisvan e -
Téged az mit izgat?:) amugy ha jóltudom a tálca szinéről vagy kinézetéről lehet tudni... az meg teljesen jogos kérés hogy te kipróbálhasd a géped fizetés előtt... mondjuk nem a tescóban kell venni elsősorban:) mert ott max kiröhögnek... -
Hitachi vagy Benq. Minél újabb annál Benkúbb. -
bllo #38853 Egy kérdés, ha venni akarok egy új arcade-ot, akkor a boltban hogyan tudom megállapítani, hogy milyen drive-al szerelt cucc? Fel van tüntetve valahol a dobozon?
Mert gondolom vevőszolgálaton kinyittatni, és bedugni a konnektorba, ejectelni nem a legegyszerűbb megoldás.
Vagy lehet tudni, hogy az új Arcade-okat mivel szerelik? -
aaahaaaa! ez tényleg hír! nem is akármilyen!
-
a nap híre, esetleg talán a hónapé is -
Én megijedek benne :D:D:D:D nem is kell a 2 sem! :D -
Hamarosan az 1 végére érek, eszméletlen milyen sztorija van és szeritnem még a nagy poénokról lemaradtam... -
Én tudom, hogy jó :) De nem is arra alapozok, főleg nem a Condemned 2 esetében, csak úgy mondtam. :) Áhhh, az 1. része feledhetetlen pillanatokat okozott számomra! ;) És a videók és egyéb dolgok alapját azt hiszem, hogy a Condi 2 is fog rendesen :D
Egyik örök favorit marad nekem. :) -
Azok az értékelések teljesen jók. 8 már jó játék. Szerintem nagyon jó lesz, csak előtte még befejezem az első részt... -
bllo #38846 vááááá, lepetéltem rendesen a röhögéstől. képzeljétek el milyen nehéz volt barátnőmnek elmagyarázni, hogy mi ilyen vicces ebben a kis képregényben . . . :D:D:D -
Nah látom van Condi 2, region free. ;) Többet nem mondok. :)
Féltem, hogy nem lesz az, mert EU-s rilíz csak áprilisban lesz...
Nagyon kíváncsi vagyok rá már, imádtam az első részét, és az értékelések alapján nem kell csalódnunk benne! (8-9-es értékeléseket kapott idáig)
Aki netán kipróbálta, az majd írja le, hogy milyen. :)
-
Freedy #38844 Ohh a fenébe! Kénytelen leszek akkor kiadni~10ezret, ha játszani akarok majd a kieg.-ekkel...
Na mindegy, túlélem, csak ne kapjak 3led-et... -
Nem, azokat is majd le kell tölteni... -
Freedy #38842 Igen, de nekem nincs is olyan nagy szükségem nagyobbra. max egy-két demo kell, de azt meg kitudom írni. Majd telán a GTA kiegészítűk miatt fogok venni merevlemezt. Vagy azokat külön kiadják lemezen? -
Ja igen, bocsánat, le lehet, csak sajnos a 256/512 MB előbb utóbb betelik.
-
Freedy #38840 Nekem sikerült letöltenem memkártyára arcade játékot. Trial-t és teljeset is. Én úgy tudom, hogy mindent le lehet rá tölteni, csak legyen hely. -
Lehet menteni csak elég kicsi legyen:D -
Memókártyára nem lehet DLC-t (Downloadable Content) menteni, én úgy tudom. Tehát ha később mondjuk szeretnél letölthető játéktartalmakat (ami elég sok játékoz van), arcade játékokat letölteni, akkor kell a vinyó.
Ha csak "save game" funkcióra kell, akkor tökéletes a memókártya. -
Így van, bőőőven elég az a mentésekre.. :) -
Freedy #38836 igen, van benne memókártya, ami 256mb-os, és rengeteg mentés fér rá.