176908
banner
  • skykid
    Pendulum - tarantula.
    kicsit már régi és unalmas, bár a trailerhez illik ez a szám :P
  • woodbear
    Amúgy a zene alatta, Pendulum - tarantula! kedvenc külföldi bandám :P
  • Alwares
    Egyébként ez sokkal jobbnak tűnik mint az első rész, nekem az nem jött be, se játékemenetben, se grafikában...
  • woodbear
    jaaa! :S akkor ezzel sem kell játszani!
  • skykid
    Ez a második rész trailere :)
  • woodbear
    Ez már rég kijött rá! Én is hiányolom boxról, pedig úgy tetszik :(
  • skykid
    Sziasztok!
    Premium HDMI változatot több féle meghajtóval gyártották?
    Ha igen, milyet érdemes keresni? :)
    Szerintem még a héten csatlakozom :)
  • Adi
    hehe
    azzér nem lesz gyenge ez se ps3-ra!:D
    Amúgy nem tudjátok mi a zene cime ami alatta megy?
  • AntiHero
    LOST PLANET ELADÓ! 6k

vagy

CSERÉLHETŐ:
    Mass Effect-re (+2k-t fizetek)
    Guitar Hero II-re
    MS - pontokra.
  • mucsácsó
    Nem, nem lehet őket futtatni vinyóról, sajnos csak lemezről mennek a játékok...mégcsak felmásolni sem lehet őket úgy, mint anno a régi Xbox esetében.
  • zole72
    Winyoról futtatható teljes játékok mint a ps2-őn vagy ezen nem?
  • bllo
    no offense amúgy, de pl anno mikor én vettem az ominózus mára már lassan megbékélt boxomat, akkor engem úgy tájékoztattak, hogy a gyártók között van minőségbeli és élettartambeli különbség.

• bllo
    Köszi a választ, akkor valószínűleg a vevőszolgálaton ejectelgetek majd addig míg meg nem találom az igazit.
    A kíváncsiság célját nem írnám ide be, mindenkinek jobb lesz.
  • Istencsászár
    Hatékonyan olvassa a DVDket amugy, mivel erre van kitalálva...
  • Istencsászár
    És most be is lehet itt fejezni a diskurálást, mehet privátba vagy valahol máshol mert itt törlődni fog...
  • zole72
    Köszönöm a segítséget akkor most az enyémben Hitachi meghajtó van arról mit lehet tudni milyen jó?
  • spammer
    1. Xbox_360_DVD_Drive_Comparison

2.
    http://xboxlive.uw.hu/
  • zole72
    Üdv.
    1.Nem tudja valaki hogyan lehetne megtudni hogy milyen meghajtó van az xbox-ban anélkül hogy szétszednénk a gépet

Ez lenne az egyik kérdésem a másik

2.Nem tudja valaki leírni hogy hogyan kell regisztrálni magunkat az xbox live-on vagy valami magyar linket adni mert nekem nem igazán akar összejönni ha esetleg valaki tudna segíteni azt megköszönném.
  • Tomy Lee
    GTA4 lázban vagyok,már nagyon várom.Hosszú ideje nem vártam már így játékot mint gta-t most.Jöhetne már...
  • Istencsászár
    Ittisvan e
  • Istencsászár
    Téged az mit izgat?:) amugy ha jóltudom a tálca szinéről vagy kinézetéről lehet tudni... az meg teljesen jogos kérés hogy te kipróbálhasd a géped fizetés előtt... mondjuk nem a tescóban kell venni elsősorban:) mert ott max kiröhögnek...
  • DanielT
    Hitachi vagy Benq. Minél újabb annál Benkúbb.
  • bllo
    Egy kérdés, ha venni akarok egy új arcade-ot, akkor a boltban hogyan tudom megállapítani, hogy milyen drive-al szerelt cucc? Fel van tüntetve valahol a dobozon?
    Mert gondolom vevőszolgálaton kinyittatni, és bedugni a konnektorba, ejectelni nem a legegyszerűbb megoldás.
    Vagy lehet tudni, hogy az új Arcade-okat mivel szerelik?
  • woodbear
    aaahaaaa! ez tényleg hír! nem is akármilyen!
  • ThugEdge
    a nap híre, esetleg talán a hónapé is
  • woodbear
    Én megijedek benne :D:D:D:D nem is kell a 2 sem! :D
  • Alwares
    Hamarosan az 1 végére érek, eszméletlen milyen sztorija van és szeritnem még a nagy poénokról lemaradtam...
  • mucsácsó
    Én tudom, hogy jó :) De nem is arra alapozok, főleg nem a Condemned 2 esetében, csak úgy mondtam. :) Áhhh, az 1. része feledhetetlen pillanatokat okozott számomra! ;) És a videók és egyéb dolgok alapját azt hiszem, hogy a Condi 2 is fog rendesen :D
    Egyik örök favorit marad nekem. :)
  • Alwares
    Azok az értékelések teljesen jók. 8 már jó játék. Szerintem nagyon jó lesz, csak előtte még befejezem az első részt...
  • bllo
    vááááá, lepetéltem rendesen a röhögéstől. képzeljétek el milyen nehéz volt barátnőmnek elmagyarázni, hogy mi ilyen vicces ebben a kis képregényben . . . :D:D:D
  • mucsácsó
    Nah látom van Condi 2, region free. ;) Többet nem mondok. :)
    Féltem, hogy nem lesz az, mert EU-s rilíz csak áprilisban lesz...

Nagyon kíváncsi vagyok rá már, imádtam az első részét, és az értékelések alapján nem kell csalódnunk benne! (8-9-es értékeléseket kapott idáig)
    Aki netán kipróbálta, az majd írja le, hogy milyen. :)
  • Freedy
    Ohh a fenébe! Kénytelen leszek akkor kiadni~10ezret, ha játszani akarok majd a kieg.-ekkel...
    Na mindegy, túlélem, csak ne kapjak 3led-et...
  • Alwares
    Nem, azokat is majd le kell tölteni...
  • Freedy
    Igen, de nekem nincs is olyan nagy szükségem nagyobbra. max egy-két demo kell, de azt meg kitudom írni. Majd telán a GTA kiegészítűk miatt fogok venni merevlemezt. Vagy azokat külön kiadják lemezen?
  • cenobite
    Ja igen, bocsánat, le lehet, csak sajnos a 256/512 MB előbb utóbb betelik.
  • Freedy
    Nekem sikerült letöltenem memkártyára arcade játékot. Trial-t és teljeset is. Én úgy tudom, hogy mindent le lehet rá tölteni, csak legyen hely.
  • joshua
    Lehet menteni csak elég kicsi legyen:D
  • cenobite
    Memókártyára nem lehet DLC-t (Downloadable Content) menteni, én úgy tudom. Tehát ha később mondjuk szeretnél letölthető játéktartalmakat (ami elég sok játékoz van), arcade játékokat letölteni, akkor kell a vinyó.
    Ha csak "save game" funkcióra kell, akkor tökéletes a memókártya.
  • mucsácsó
    Így van, bőőőven elég az a mentésekre.. :)
  • Freedy
    igen, van benne memókártya, ami 256mb-os, és rengeteg mentés fér rá.