176910
banner
  • MaSzKa
    ismerősőmnek Samsung/Toshiba driveos xbox360 premiumja van

és mindent beolvas!

Samsung az isten :D
  • zole72
    Valaki tudna segíteni?
  • bastard187
    Állok elébe :) A masinák is adottak hozzá a részemről, bár a Mastersystem-et nemrég adtam el :) De ami kell, az van! Ha LIVE-ozol, vagy PSN-ezel, dobd el a gamertagod priviben, felveszlek.
  • arty
    csak ebből találtam PAL verziot, de persze csak olyan shop-ban, ahol magyarország nem lehet célpont ... : Mortal Kombat: Deception

armageddonbol nincs pal xboxra ?? normális a kiadója ??
  • arty
    van itt olyan, akinek BÁRMILYEN módon sikerült BÁRMILYEN Mortak kombat játékot elinditania a PAL x360 konzolján?

armageddon, deception, deadly alliance?
    xboxon ezek voltak, ebből ugye csak az armageddon és a deception van rajta a kompatibilitási listán ... létezik bármelyikből PAL változat?

hol lenne érdemes ilyen 'ritkaságot' keresni? ebayben nem nagyon bizok, pláne h PAL legyen ...
  • bllo
    háhá, mit meg nem él az ember, kicsi a (gamer) világ :D
    majd valamikor felrántalak MSNre! meg ha egyszer akad kedved a régi segás emlékeket újrajátszhatjuk, immár nextgen környezetben :D:D:D
  • zole72
    Ha összekötöd az xbox winyót a pc-val kell hozzá valami progi amivel meglehet nyitni mert alapból nem ismeri fel.

• bastard187
    De, üdvözlet! :) Ezer éve!
  • bllo
    Jaja, én vagyok, napjainkra felváltva Debrecen és Szolnok (a fősulizás végett). Csak nem Vékony Úr? :D
  • Istencsászár
    Játékfüggű, van ahol bárhol lehet, van ahol checkpointos ( tény h ez többségben van, de itt is lehet menteni, akár 10 szlotba is ), meg van olyan ami magától ment, minden kilépéskor vagy feladat teljesítésekor.
  • tototto
    ahham köszönöm mindnekinek, még annyit kérdeznék hogy ugye PCn pl sokszor lehet egy játékkal menteni, xboxnál ez hogy van checkpoint alapú a mentés és egy játékosnak gyakorlatilag egy mentése van játékonként, értem ez alatt pl a pc levő casual játékokat (zuma, luxor), ahol elinditásnál kijelöli az ember melyik "játékos" játszik pl én vagy asszony, aztán ha legközelebb elinditja a játékot onnan folytatja
    vagy ott is lehet mindenhol menteni egy embernek akár 10mentési slot játékonként?
  • mucsácsó
    Vagy mégkevesebbet.. :) Gears of War pl. vmi 68 kb-ot? Meg Army of Two is valami 70 kb körülit.. :) Persze vannak elég nagy méretűek is, pl. Forza 2, az 39 MB azt hiszem. De amúgy igen, úgy általában fél-1 MB alattiak a mentések.
  • arty
    30-50 játék tuti elfér a memkarin, ill. ha nem pont a legnagyobbat mentő játékokkal játszol

legtöbb game 0.5-5 megákat ment max
  • Istencsászár
    Jól is néznénk ki ha nem lehetne menteni egy nextgen konzolon:)... ráfér sok, átlagban 1-2 mega egy mentés, azt van kisebb s van nagyobb is... törölni a megfelelő menüpontban tudsz ahol láthatod az összes tárolt fájlt kategóriákban, mérettel stb...
  • arty
    PC esetén, ahol 1:1 pixelpontosan hajtod a monitord, nagyon észrevenni az élességet, hibátlanságát a képnek, ha DVI-on kötöd be

boxot(ill boxos 1280x720as játékot) pixelpontosan az 5:4 (1280x1024) arányu 17" és 19" tft-k tudnak csak, igy esetleg ezeknél lehet láthatóbb különbség - ha a monitor vagy box átméretezi a játék képét, akkor a minőség egy része elmveszik sajnos, akár min hajtod a gépet (persze igy sem lesz szar, de ...)

és persze, egy 24"es monitoron (1920x1200) is kijön vszeg a digitális kábel felsőbbrendűsége :)

szal összességében vszeg nagyon megjelenítőfüggő
  • tototto
    valaki eltudná mondani ha az arcade verziót veszi az ember akkor abban ugye nincs merevlemez, csak egy 256megás memória kártya, az bőven elég mentésekre? tehát egyszerre hány játék mentés lehet rajta, hogy működik ez?
    illetve hogy lehet róla törölni például, még sose láttam a menüjét csak éppen futó játékot, azért ilyen triviális a kérdésem :)
  • skykid
    Szerintetek láthatóan jobb képet ad a moncsi hdmi-n mint vga-n? :)
    thx!
  • Zozo76
    elobb kellett volna felgyujtani es csak utana engedni hogy lelojje magat a rohadek! :)
  • joshua
    Büntetéstopicból:D
  • Zozo76
    Magyarul hatalmas lehetosegeket ad a felhasznalonak a BOX a zene kapcsan...
  • cenobite
    Csak audiocd-t tudsz legrabbelni a boxra. Berakod a cd-t, aztán a média--->music-nál asszem van valami grab, vagy ilyesmi.
  • Adi
    kösz:D
  • preti96
    hogy lehet cd-ről rámásolni vinyóra zenéket úgy hogy nincsem semmi kábelem az xbox-hoz? pls
  • bastard187
    Béci, Debrecen? :)
  • Waczkor
    Ez windows live-os azonosító már foglalt,hozzá van rendelve egy xbox live-os acc-hoz(fiókhoz,előfizetéshez),megkérnek hogy másik live azonosítóval próbálkozz.
  • Istencsászár
    Használatban van, válassz mást...
  • Waczkor
    Vmi kisállatos játékot is írj be:)
    Ezek is jók lesznek,Halo engem nem hoz lázba,a többi izgulós,lábamatlerágós zombis-hentelős,megijedős és lámpafelkapcsolós gémek jöhetnek:)
    Meg persze lézerkardos,erőfitogtatós "dzsedáj" harcolós gém is jöhetne vmi jó(azért a lego star wars odatette magát).

• zole72
    Esetleg valaki jó kis angol tudású megtudná nekem mondani hogy ez mit jelent

Gametaf Linking

This windows Live ID Already linked to an xbox live account plase use a different windows Live ID

Ezt írja ki amikor regisztrálok LIve-on (vagyis próbálok regisztrálni)
    Be akarok jelentkezni ez a kis üzenet fogad.
  • Istencsászár
    GTA4, Resi5, Alone4, Sw Force Unleashed, Silent Hill 5, Halo Wars :)
  • Istencsászár
    Most értem haza 4 matek előadásról, kell a kikapcsolódás:)

Nincs b@ssz@a meg... egy játék kell nagyon azt is az orrom előtt halasszák el 2 héttel... :)
  • Waczkor
    OFF/
    Te mindig éber vagy fórumon?LawlXD
    Nincs condemned mi,aztán osztod itt:D

ON/
    Ez a motorstorm elég gázos lett ahogy néztem,elsőre jöttek a jó képek,videók,a full termék meg bukta.Szerintem ez se lesz jobb.

Engem egy TDU 2 érdekelne,meg persze GTA 4,Max Payne 3,Mafia 2.
  • Istencsászár
    Csak beszédre alkalmas, ha fejhallgatózni akarsz akkor a tévé kimenetére kösd rá.
  • zole72
    Headset-et lehet használni játék közben vagy ez nem arra van mert nekem amikor rádugom nem szól semmit vagy külön be kell állítani ha igen akkor merre?
    Előre is kösz.
  • Istencsászár
    Egy is gyenge volt, ez is az lesz... csak most nem sivatagban hanem tengerparton kell madárkodni... 10 perces gamma utána minden ujdonsága kifujt... amugy ez render tréler, az ingame olyan lesz mint az egyben.
  • Tomy Lee
    Talán annyit,hogy adott a főhős(Alex) aki megkap valami vírusfélét amitől brutál képességei lesznek.Ehez társul majd jó sztori,izgalmas játékmenet,szép graf és hangok.
    Sierra gondozásában októberi kiadással tervezik.Várjuk...
  • skykid
    Még egy két kérdés:

-újabb játékokat honnan érdemes beszerezni? jatekaim.hu-n kívűl! (pl valami külföldi site, ahol megtakarítás érhető el :)
    -live-on hogyan képzeljem el a játékot? Ping jelentős? Melyik
    játéknak jó a multija? :)

Köszi!
  • DanielT
    Nem. Nem. Nem. Nem.

Nem vagy eléggé képben, nem kéne véleményt mondanod.

Van Hitachival is.
  • bllo
    Ezt a gémet vágja valaki?
    Prototype
    Elég durvásnak hat így trailer alapján . . .
  • Alwares
    HDMi-s csak Benq-val van.
  • skykid
    Ha már ennyien összegyültünk 38869-re valaki? :D