176908
banner
  • Torry
    De akkor miért van az, hogy csak 3 játék az, ami megfagy, a többi még soha?
    Kezd meghalni a box?
  • Zsoltika 007
    Fagyni nem attól fagy. Ha a lemezt nem tudja olvasni, akkor kiírja hogy vedd ki, töröld meg vagy ha így sem jó akkor menj a supporthoz.
  • mucsácsó
    Amúgy ezt a Dark Sectort nagyon várom én is már régóta. A képek és videók alapján szerintem nagyszerű kis TPS lesz! Régen még PC-re is készítették, de aztán valami oknál fogva cancel lett a PC-s verziója a gammának...dehát már nem számít.. ;)

Van ez a Launch Trailer, tegnap pakolták ki:
    http://www.gametrailers.com/player/32074.html
    Nézzétek meg, nagyon faszás! Mintha egy filmnek néztem volna a trailerét...nagyon jól összedobták! ;)
  • Torry
    Hi!
    Olyan gondom lenne, hogy az eredeti Forza 2-őm(picit karcos) nagyon gyakran fagy, van amikor 15 perc van amikor 40 perc, de kivétel nélkül mindig megfagy. Gears of War csinálta még ezt(másolt), a többi játékom nem fagy.
    Ha esetleg biztonsági másolatot csinálnék a Forza 2-ről megoldódna a helyzet? Mármint a sérült/rossz minőségű lemeztől fagyhat a box?

Előre is köszi!
  • mucsácsó
    Jah, nekem is bejön a Condemned 2! :) Kicsit féltem, hogy csalódás lesz, de azért reménykedtem a Monolith-es srácokban... és nem hiába! ;)
    Tegnap játszottam a Vegas 2-vel is, és szerintem az is elég jó lett! Én is kicsit finnyásan álltam neki, pedig az első részét úgy imádtam, hogy a kedvenc játékaim között van. Csak én eleve ilyen éjjeli bagoly természetű vagyok, és inkább játékokban is a sötétet, éjszakát szeretem (lsd Vegas 1, ott végig sötét volt szinte:)). Aztán ahogy haladtam előre a játékban, egyre jobban megtetszett, és nem bírtam letenni egyszerűen...megvan ennek is a maga hangulata, semmi gond nincs vele. :)

Amúgy ehhez a Viking: Battle for Asgard-hoz mit szóltok? Ha esetleg vkinek van vmi tapasztalata, az legyen szíves ossza meg! ;)
  • Istencsászár
    Dark Sector csak demo alapján tudna meggyőzni... de ugyse lesz, azért minden erőmet a GTA4re koncentrálom:), már csak 1 hónap!
  • Gideon Wieth
    igen!
    Nekem az egy nem tetszett a harc miatt bár ott is érdekes megoldásnak tartottam, :) Ebben eddig csak a fekete lények nem tetszettek annyira az elején, meg az hogy akkorát kaptam a fejemre a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    házban amikor Malcolm-ot kerestük hogy én is hátraestem a székkel:S meg is haltam :D

De ez most nagyon fasza gém lett... És 4 nap múlva itt a Dark Sector!
    Kár hogy nincs demo :(
  • PoisonChihuahua
    Múlt év nyár vége óta? Akkor azt hiszem én is megjavíttatom. Te hova vitted? (Válasz jöhet privibe )
  • Gabe18
    Hát abból már akármi lehet.Valószínű meg lehet csinálni újra,de ki tudja meddig birja majd.
    Az enyém is 2x pusztult meg,az első után egy másfél hónapot bírt,de aztán a második szerviz már jobban sikerült mert múlt év nyár vége óta tartja magát.
  • PoisonChihuahua
    Nem garis, ha az lenne szó nélkül küldtem volna, de így most nem tudom mit csináljak, ezért kértem a véleményeteket.
  • eprex
    Eladó egy Xbox360 Premium Pack, 2 joystickal, flashelve, 5 játékkal, HDTV-VGA kábellel. Jutányos áron. Részletek priviben
  • CSOCSO
    kurvajo......................... miert kerul egy kibebaszott wireless adapter 99 dolcsiba? holott a konzol maga 350........................................??????????????????????????????
  • Aguinaga
    Aztán te honnan veszed, hogy fogalmatlan vagyok a sporthoz ? Egy játék alapján, amiben különböző gombokat nyomogatsz ?
    Te se vagy komplett..
  • CSOCSO
    garis? ingyen csinaljak? hat akkor inkabb javittasd meg.. mondd el nekik hogy mar volt javitva.. lehet tesznek bele uj alaplapot meg procit!
  • PoisonChihuahua
    Sziasztok!

Nagy tragédia ért, meghalt a 360-am. Na jó, azért ennyire nem veszem komolyan, de mégis mit tanácsoltok érdemes újra megjavíttatni? (ugyanis egyszer már volt 3 LED-es ) Nem tudom számít-e de leírom mikori a gyártása: 2006-02-21 / Premium gép.
  • Istencsászár
    igen
  • savoo
    Mmint azt nem lehet letölteni. Azt akartad írni ugye?:)
  • Kandurex
    ja csak úgy sodródtam a trailerel, ahhoz meg kellene néznem vagy 3x, hogy értsem pontosan,..annyira azért nem tolom az angolt, hogy elsőre minden tiszta legyen :(
  • Istencsászár
    tudom láttam, az nemjó?:) amugy simán több, mibe kötöttek bele?
  • Istencsászár
    a teljes tartalom 15 % kb
  • Kandurex
    egy erős 8 -al zárt a gametrailersen :/
  • shamboy
    Köszi
    Nem próbáltam mindennel de akkor gondolom semmit sem lehet letölteni vagy valamit azért lehet?
  • Istencsászár
    Ha az egyet próbáltad akkor képzeld azt hogy olyan, csak jobb a harc, "fejtörősebb" a nyomozás, összettebb, realisztukisabb, szaratósabb, szebb természetesen s izgalmasabb:) nincs benn forradalmi dolog, csak a jó mégjobb lett.
  • Kandurex
    franc se tudja, megyek review -ot vadászni
  • Istencsászár
    Azt jelenti hogy bantuföldön élünk és le vagyunk szarva vagyis nem tudod leszedni Mo-ról.
  • shamboy
    Sziasztok
    Lenne egy próblémám ha akkarok ingyenes cuccot tölteni a játékhoz akkor valami olyat ír ki hogy cannnot download from your location,ezt most azért írja mert nem vinyóra hanem memóriára akkarom tölteni vagy valami más próbléma van?
  • Istencsászár
    nemlesz... mit szeretnél tudni róla?:)
  • Kandurex
    vajon lesz belőle demó?
  • Istencsászár
  • Gideon Wieth
    nah a kipróbálás után, megvettem a Condemned 2-őt :) És nem bántam meg. Jó kis horror, és nekem jobban tetszik mint az egy :) köszi a tanácsot mindenkinek meg a Devil May Cry 4ben a help-et
  • jaszy
    De ha a forrasztást észreveszik az alaplapon, nem fognak örülni:) Egyépként gépre dugják ami azonnal észreveszi ha flash elt volt. Az egyik ismerősömnek visszadobták.
  • Alwares
    Matrica ép. Mintha új lenne :D

Leszedtem a Bf Bad Company bétát de csak 25-től lehet majd tolni. Kár. Én azt hittem már ma BF:bc-ézni fogok...
  • jaszy
    Az már akkor nem garanciális! Földet rá!
  • Freedy
    NAgyon szívesen!:)
  • Freedy
    igen, csak egy volt sajnos
  • savoo
    Jah, csak egy volt neked is?! Fene :(
  • savoo
    Én is lemaradtam sajnos! :( Kaphatok én is esetleg ? :P
  • Istencsászár
    Nagyonszépen köszönöm, amint hazaérek töltöm is le
  • Freedy
    Akkor PÜ ment!:D