176915
banner
  • Istencsászár
    Szar volt a mod?:) vagy mi a javíthatalan, egy alaplap csere INEGYEN és kész.
  • Scotty99
    Úgy tűnik a boxomnak javíthatatlan ramhibája van, régi premium, már 3 ledes is volt :(

Tervezem, hogy veszek helyette egy Arcade packot, ami megbízhatóbb, talán nem kell rettegnem a 3 ledtől. Konzol stúdióban láttam 52 000 forintért, ami elég kedvező árnak tűnik. Valaki tud ennél olcsóbban, vagy e körül mozog az ára mindenfelé?
  • SlickAdam
    no de ha nem mutatok számlát, akkor honnan tudják, hogy érvényes-e még a gari? mondjuk ha tegyük fel nem RROD a hiba, de már egy évnél régebbi a gép. lényegében annyi kell nekik, hogy sértetlen legyen a burkolat?
    bocs a hülye kérdésekért, de szeretnék jól felkészülni.:D
  • zole72
    Premium a gép.
    Az nem jó ha időzített bomba:)
    Egyébként az alaplapot akkor nem lehet majd lecserélni egy falcon-osra vagy ehez teljesen egy új gépet kell majd venni?
  • DanielT
    Nem kell számla. 2 hét től 1 hónapig.
  • SlickAdam
    gondolom szépen be kell csomagolni és felmutatni a számlát. mennyi idő a javítás?
  • Örm
    Nekem 2006. márciusi a gépem és még se 3 ledet, se bannt nem kaptam. Pedig játszok vele rendesen. A Viking játékról tudna valaki mondani valamit?
  • DanielT
    Arcade? Premium? Micsoda? Dobozára mi van írva?

Ha a gép hátulján 2006 van akkor az egy időzített bomba.
  • Istencsászár
    fél óra játék után irtam h fpst épphogy nyögi a motor, de cserébe bőnyál AA-t kapunk, s nagyon szép, eddig nem is volt ptobléma elment kategória nem zavart, de ma értem el a ahol egyszerűen reszelt az egész idegesítően.
  • amdrula
    Szerintem te beszélsz másról, nálam is szaggatott.
  • DanielT
    Semmi sem biztos, csak ha rá van írva.

Igen, jön a futár.
  • Gideon Wieth
    Biztos hogy ugyanarról a Condemned 2ről beszélsz mint mi ? Mert amivel én játszok az kurva szép grafikával, és remek közelharccal rendelkezik és semmit nem szaggat..

Ha Dark Sector-nak bármilyen demójáról vagy releaseról tud valamit kérem szóljon nekem is h ki tudjam próbálni :) Küldjön ide egy privátot, mert az ünnepek alatt minimumon lesz a játék :)
  • SlickAdam
    az Arcade gépek viszont mind 175-ösek nemde?
    egyébként kérdés lenne a jelenlevőkhöz: ha beadja magát a Box, akkor a support-ot hívva automatice jön a futár? tehát nem a boltba kell vinni, ahol vásárolva lett?
  • Istencsászár
    Itt az ideje h a Condemneded fikázzam... trágya az fps, első helyszín ahol nem sötétbe kell menni, akad reszel szaggat amikor forgolódok... TRÁGYA.
  • zole72
    Akkor a gép ami most nekem van az hajlamos a 3 ledes dologra?
    Vagy ha 175 watt-os akkor nem?
  • DanielT
    Azt, hogy a géped egy rozzant Trabant és loptak alá a szalonból Ferrari kerekeket :DD
  • Kandurex
    amikor a kigyó a saját farkába harap

(tkp. egy lehetetlen dolog)
  • zole72
    Az mit is jelent?
  • Kandurex
  • cenobite
    Ez egy paradoxon. :)
  • zole72
    A Hátuljára 2006.02.13 dátum van.
    A Táp hátulján meg 175 Watt van írva ez akkor most a régi vagy az új?
  • DanielT
    De ez semmire nem garancia.
  • DanielT
    Persze. A gép dobozán meg kell nézni a fehér cimkét, hogy 203 vagy 175 watt van ráírva. Ha 203 akkor régi, hiába HDMI-s.
  • Kandurex
    hátulján, a lan csat. felett ott a címke, rajta a gyártás év-hónapja :/
  • zole72
    Valaki nem tudja honnan lehet megtudni hogy a régi fajta gép van e vagy az újfajat úgy hogy nem szedem szét a gépet.
    Egyáltalán így lehet e valahogy megtudni.
  • Istencsászár
    én nem is akarnám tudni mi baja volt, hanem odaadnám holnap a futárnakm szépen kiutazik prágába, 1 héten belül visszakapom.. INGYEN, te meg most tetted tönkre a gépedet ugy hogy még fizettél is érte:))

a rági modellek hibásak, minden fála modding felesleges, csak felesleges pénz kidobás és persze a gyári garancia elvesztését segítik elő
  • amdrula
    Nem tudom te hogy vagy vele, de szerintem a kondi ment szét, ahhoz meg nincs sok köze a vízhűtésnek, max annyi, hogy kevesebb hőt kap.
  • DanielT
    Éljen a vízhűtés meg a gány!
  • amdrula
    Na nekem is megjött a rrod, jó kis szag kiséretében, azt hittem a füstgránát a vegasból, sajna nem :D
    Vízhűtéssel, persze nem is a GPUnak lett baja, hogy rohadna meg :D

Egy kondicserével mindenképpen megpróbálkozok, utána nemtom ;)
  • cenobite
    Spiderwick Chronicles van ami (nekem) új. Viszont nem érdekel. :)
  • cenobite
    Tényleg nincs. Elvileg ps3-store-on van.
  • Ragnar360
    cccccajj óóó :D amugy tényleg nincs :(( pedig jöhetne mar vmi
  • Kandurex
    most megnéztem, valóban nincs fent :(
  • Kandurex
    az van, h még dolgozom és nem néztem én se, a 365 írta valaki, én automatice bedobtam ide és nem ellenőríztem, de ott ritkán van kamu, szóval, azért lelkendeztem :/
  • Gideon Wieth
    Hol ? Én ma nem láttam uj demot pedig direkt néztem Dark Sector miatt reggel :)
  • Zsoltika 007
    Én nem látom.
  • Istencsászár
    Majd mesélj:)
  • mucsácsó
    Kíváncsi lennék én is rá.. :)
  • Örm
    Hello!
    Erről a Viking Battle For Asgard nevű játékról tudna valaki infot adni?
  • Ragnar360
    Még kicsit KO vok, hajnali 3 ig nyomtuk a GoW-ot,de kurvajó volt :D