176900
banner
  • Zsoltika 007
    Megnézheti miről marad le. :)
  • Istencsászár
    Akkor meg mi értelme felmennie?:)
  • Zsoltika 007
    Köszi!
    Idő nem téma, amig melózok bármi lejön. A proxyt meg megoldom a routeren keresztül.
  • Gideon Wieth
    amúgy :) ha flashelt a géped, de nincs bennt lemez és nem játszani mész fel, nem bannolnak :)
  • Istencsászár
    Csak a warezpistákat bannolják, felmész megnézed... remélem bannolnak egyből és akkor levan róla a gond:)
  • Er-Win
    Sziasztok!

Rég hallottam bannolásról Xbox liveon itt a forumban. Ezzel kapcsolatosan mi a helyzet? Szokott lenni ban?
  • arty
    müködik, az egyetlen gond, ha az optikai hangkimenet is kell mellette... ezesetben vagy veszel 14ért spec kábelt vagy leveszed a müanyagburkolatot a sima kábelről és akkor befér mellé/alá a sima HDMI is...
  • Katun
    Sziasztok!

viszonylag új vagyok még a X360 témában, egy kérdésem lenne, vagyis több is van, de egy foglalkoztat így igazán. Én egy Arcade csomagot vettem, ugye amelyben nincs hdmi kábelecske, de az a kábel 13.990.-, láttamviszont HDMi - HDMi kábelt, mely szerintem működik, hogyha összedugom a géppel a tv-t mivel van mind a kettőn HDMi csati. Szerintem működne a dolog, de gondoltam megkérdem a hozzáértőket is, hogy menne-e a dolog.
  • Gideon Wieth
    hát én biztos :D nekem mindegy hogyan csak legyen már. Direkt félreraktam rá 15 000 HUF-ot ha esetleg ma jönne ki és kitom próbálni holnap megvegyem :D
  • Gideon Wieth
    hát vagy nem . :( Itt várom tűkön ülve és sehol nincs :S Se 576 se consolecorner se überkonzol :'( :'(

És még demo sincs. Releaseről ne is beszéljünk
  • dienesoft
    Pont erre gondoltam, ha minden igaz, ma kell kijönnie! Én iszonyatosan várom, lehet, hogy még az Army Of Two-t is félreteszem miatta.
  • arty
    http://www.samair.ru/proxy/

válassz egyet ... az mondjuk más kérdés, h hogyan oldod meg, h a box is az amcsi proxin keresztül menjen. ill. egy 1 gigás demo mennyi idő alatt jön át egy amcsi proxyn ...
  • Alwares
    Nem tudom és ahogy néztem a külföldi és a hivatalos fórumokat mások se nagyon. Pedig jó lenne ha már indulna én Bad Company-zni akarok!
  • Zsoltika 007
    Kéne szerezni egy kinti proxy-t :D Igy a magyarok tudnának teljes jogú amcsiként liveozni. Bár filmet akkor se vennék ott :)
    Más: Nem tudjátok mikor indulnak a bad company szerverek? Azt tudom hogy ma, csak most nézem és még nem elérhető.
  • Alwares
    Egyébként szerintem bőven elég a 20-as mert minek, hogy meglegyen az összes demó. A filmeket meg nem lehet letölteni idehaza a régiózár miatt. Mp3 meg khm csak audio cd grabbelésnél van msáhogy nem lehet rátenni. Szerintem egyelőre nem kell az a 120-as :D
  • grayfox
    120gb-> sok játékdemó, sok film a vinyón, sok mp3 a vinyón
    20gb-> ugyan az, csak hatod annyi!
  • sakal6
    hello. a 120gb-os vinyókat mire lehet használni? vagy elég csak egy 20 gb-os?
  • TVelvet
    Ma Jön Dark Sector :P
  • barca15
    akkor jó, nem mintha ez eltántorított volna az új tv-től:) jobb meglárdezni mint benne legyen a bogár fülembe:P
  • mucsácsó
    Jaja, Conan...az a másfél órás boss, úúú... :D Meg sem csináltam...nevetséges tényleg...
    Amúgy összeségében szerintem is egész jó gáma volt, egy 7.0-t, esetleg 7.5-öt megérdemel, mégha néha kicsit idegtépő is volt.. :)
  • grayfox
    nekem sem volt tul szimpatikus a csaj :)
    én az otromba monsztával, meg a technikus gázmaszkos csajjal rohangáltam mindig "imádták" egymást :D
    tényleg, ha a jövhéten boxot veszek, vennem kell egy me-t is :D
  • Alwares
    Én is most ott tartok bár nekem eze már második végig játszás. Hardcore nehézségen és most kaptam egy küldit amivel már két napja szöszölök mert nem tudom megcsinálni. ME-ben sajna nem egy nagy öröm a harc, főleg sok Bitech harcos ellen, mert azok dobálnak lökdösnek és a többi :D
  • Istencsászár
    Aztán nehogy a csajszit elkapja a vágy h milyen jófiú ez a sehpörd és leteperjen:D, tudom mit fog tenni a jövőben:), amikor kacsinott rám az elején... azóta be sem rakom a csapatba:DDD
  • grayfox
    látom paragonra gyúrsz :D
    amikor beszéltem már én is csak az amerikai zászlót, a távolba merengő átölelkező családot, és a felúszó hegedűket hiányoltam! :D
  • Istencsászár
    Én teljesen beleéltem magam:), most kaptam meg a saját hajómat, olyan megható beszédet intéztem a legénységnek ami a legjobb amcsi filmekben sem szokott lenni:), most jön az igazán izgalmas, felfedezős bolygókra utazós feeling!
  • arty
    Kameo az az átváltozós - tényleg szép és tartalmas játék :) de azért nem egy Conan és pláne nem is egy GOW!

Conan az utolso BOSS-t kivéve tetszett volna, de igy csak egy rossz emlék :D

Beowulf iszonyatszar, nehogy időt szánj rá :( Turok mellett az egyik nagy tévedésem, képek alapján nagyon mellényultam vele!
  • Kandurex
    Nekem nem jött be a Mass Effect, toltam 2-3 órát,..de annyi, valahogy a fegyverek sem passzoltak, idegennek éreztem a fejlődést, nem is tetszett a skill lista, a harc,... mást vártam, 2 hét után eladtam.
  • Alwares
    Olyan sokára? :( No nem baj elleszünk ezzel a bétával is!
  • mucsácsó
    Persze: 2008.06.01 ;) Majdnem a születésnapomon... :) (06.02)
  • aaasdd
    A Bad Company-nak tudjuk a pontos megjelenési dátumát vagy még nem?
  • Alwares
    Én nekem megvan és holnaptól majd tolhatjuk is. Alwares néven játszom, vegyetek fel majd ;)
  • grayfox
    :D Ekkora baromságot már rég hallottam.
    Semmivel sem terhelődik jobban lcd-tv-n, a box minden esetben ugyanolyan felbontásban számol, és az skálázódik. (én így tudom)
    Ha van lehetőséged sd-ről hd-re térni, nehogy már emiatt ne.
    max gariztatod a boxod.
  • barca15
    helló! olyanoktól kérnék elsősorban segítséget akik jártasok tv-ügyben. szóval a plazma vs. lcd versenyben ha jól tudom az lcd-t ajánlanátok (xbox-ot figyelembe véve), de ha nem javítsatok ki. viszont nekem egy srác azt mondta hogy mivel hagyományos tv-vel szemben biztos jobban terhelődne a boxom ha lcd-re kötném (eddig monitorral nyomtam), tehát sanszosabb lenne a RROD. remélem ez csak tévhit és hülyeségeket beszél:) ill. milyen tv-t ajánlanátok kb 150e-ig. ha sokadszorra átrágott csont akkor nem kell válaszolni,de megköszönném ha mégis:) hali
  • woodbear
    a lost az kenny-s! a szökés a victorpictor!
  • Gideon Wieth
    Te az a victorpictor vagy aki a Szökés feliratait csinálod ? vagy a Lost-ét ? Nem tudom melyik melyik mert mindkettő imádom :)
  • ellington
    óó, kössz, megvan!
  • ellington
    na és ezt hogy lehet kivitelezni?
  • cenobite
    És a mentési rendszer is okés.
  • Istencsászár
    A legegyszerűbb az ellenséges járműveket likvidálni ( hogy ha nincs kéznél tank vagy valami nehéz fegyverzet ) hogy odamész és mászter csíf ráugrik s beledob egy gránátot, aztán pucolás:)
  • Istencsászár
    Meg Mass Effectet:), ez egyenlőre jobban leköt, csak ne akadna mint a szemét, nomeg a pop uppollás is egy külön mise... remélem a kettőt nem sietik el, jobb lenne hogy ha a köv generációra adnák ki, mert ez most is lenyűgöző, de a gép nem bírja, vagy a motor szar, vagy a programozók nem voltak maguknál h igy kiadták... de ez már nextgen a javából.